mandag 28. desember 2009

De naive kristne..

"Den svenske statsbanen SJ bekreftet mandag at guttene ble oppdaget på første klasse på X2000-toget mellom Malmö og Stockholm uten billetter. Derfor ble de kastet av i Sävsjö.

Der ble de tatt hånd om av menighetsforsamlingen på stedet. Forsamlingens pastor, Jonas Nyström, tror ikke guttene har løyet, men at det handler om en misforståelse.

- Vi har ikke hatt tilgang til en ordentlig tolk, sier han."

Typisk kristen naivitet, ikke rart Europa er på vei utfor stupet..

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=597341

3 kommentarer:

 1. Kristendommen i seg selv er ikke naiv, den er beregnende og egoistisk. Men det er menneskene i dagens sammfun som er naive, de har laget seg en gud som er kjærlig og rettferdig. Og det verste er at de tror det selv, de har forlest seg på "David i Løvehulen".
  At Europa er på vei utfor stupet er helt i tråd med verdens historie, det er den evinderlige folkevandringen. Menneskene har til alle tider trodd at gresset er grønnere på den andre siden av gjerdet.La meg si det slik" Det nytter ikke å forsvare en borg hvis en har overløpere som slipper inn fiender bakveien".

  SvarSlett
 2. Naive kristne? Fordi de tar seg av folk som har problemer?
  Om disse afghanerne skal få lovlig opphold i Sverige er jo ennå ikke avgjort, og det tar ikke denne pastoren stilling til.

  Edvard

  SvarSlett
 3. Vet ikke om dette har så mye med kristendommen å gjøre, det er politikk.

  Se denne: "enslige mindreårige asylsøkere er politikerskapt" http://www.knut.com/ordskifte/enslige_mindrearige_asylsokere_er_politikerskapt.html

  Når skal vi soppe misbruket? Hver asylsøknad koster minst 400 000 kroner

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)