lørdag 27. juni 2009

forbanna rasisme! Lei av å bli diskriminert!

Jeg lurer på når dere nordmenn skal starte å anmelde oss innvandrere for rasisme?
I mitt miljø(ca 50/50 norske og innvandrere) hører jeg mye mer rasisme rettet mot hvite nordmenn enn mot mørkere innvandrere.

Og enhver voldtekt av en norsk kvinne utført av en innvandrer er ganske rasistisk det også, det er ikke uten grunn til at de velger nettopp norske kvinner. Kjente en som satt inne for voldtekt og han sa til meg "selv om jeg ble tatt så er jeg bare glad, for jeg fikk voldtatt den hvite hora" og hvis ikke det er rasisme så vet ikke jeg?

Når voldtok en nordmann sist ei utenlandsk ei her i norge?

Og forresten så er jeg lei av å bli diskriminert, jeg blir diskriminert av den norske stat, det norske rettsvesen, venstresiden og sos-rasisme. For de behandler meg bedre enn de behandler nordmenn og det er rasisme og diskriminering på sitt værste.

http://www.dagbladet.no/2009/06/26/nyheter/kriminalitet/innenriks/nazisme/6921585/

7 kommentarer:

 1. Fint at en innvandrer ser at rasisme forekommer hos alle og at dette er et problem for alle parter. Selv så har jeg rasistiske tanker om innvandrere som bryter norske lover, selv om at jeg vet at dette er stereotypisk tenking. Jeg er lei av polakker og alle innvandrere som kan tenkes som tar seg til rette i landet ved å stjele osv.

  Slik jeg ser det så er innvandring positivt for landet så lenge de er villige til å jobbe og være en del av felleskapet, men med en gang en lov blir brutt så skal de etter mitt syn ut av landet.

  Vi har en fin en her i Stavanger som ofte stiller opp i Stavanger Aftenblad med sinte leserbrev om hvor dårlig han har det her i Norge. Han mener at alle er rasistiske mot han og hans folk og han krever at folk med rasistiske holdninger sperres inne. Det er da man begynner å lure på om han ikke bare kan dra tilbake til det landet han kom fra dersom han har det så dårlig i Norge.

  SvarSlett
 2. Kunne ikke vært mer enig med deg Innvandreren! Ble for en stund siden angrepet på et utested i Oslo av en mørk person pga. han mente jeg snek i øl-køa. Jeg forsvarte meg og enden av visa ble at jeg må sone 60 dager pga "rasistisk motivert overfall"! På tross av 5 vitner som så hva som faktisk skjedde! De 3 tennene mine og en brist i kjevebeinet var det ingen som brydde seg om, men nesa på han som angreip måtte jeg betale 5000 i legeregning + 14 000 i bot for! Ikke det at jeg har noe i mot mørke, men det er mange som utnytter rasisme"kodeken" til det fulle!

  SvarSlett
 3. Ja, ikke sant. ikke prøv å spill. skjønner med en eneste gang at du bare snakker tull og skal leke utlending. fant du ikke på noe bedre? taper!!

  SvarSlett
 4. husker den rå handlingen ung guttene gjorte på Mortensrud. De som irriterer mer en alt, er at de ikke får noe straff. Faren ble slått ned så han svima av og måtte på sykehus noen tenner fattigere. Er det rart det blir probemer, når de ser at de ikke får straff for slike handlinger? Storberget etc kan ikke skjønne hvorfor volden øker. Hjemmesoning etc Kyss meg et viss sted.

  SvarSlett
 5. For en tid tilbake så var det endel unggutter (Mørkhudet) som tafset på norske jenter. Dro opp skjørt og skjorter, for "å se".

  Dette ble feid under teppet og jeg husker noen sa "De kan jo gjøre slik i landet de er fra...Stakkars, de vet jo ikke at det er galt her!". Jeg synes det er skummelt om alle slike ting skal bli feid bort pga folk "ikke vet bedre"...(Og garantert, så vet folk at man IKKE skal gjøre slik).

  Straffen var en samtale med fornærmede og foreldrene til guttene. Etter min mening, så burde de fått 'samfunns tjeneste. Ungdommer kan plukke boss på lik linje med voksne. Gjør du noe galt, så må du ta konsekvensene av det også.

  SvarSlett
 6. Ja det her helt ok for di rødgrønne og dei er noen Idioter og har IQ som et vokslys!!!!!!!og de har sluppet inn idioter fra den 3 verden.Tror dere at vi finner oss i det???.Vi er lei av hele driten og viss dere vil ha en fremtid i Norge så må dere komme dere på jobb og gjør nytte for dere.Ellers er vi ikke intresert at dere kommer til mitt land


  Mvh
  Lei av innvadrere som kritiserer Norge

  Og dere som er i mot Norsk kultur REIS HJEM?.Men får vi det som vi vil,er dere snart på retur til hjemlandet deres.VI LIKER IKKE PARASITTA I DETTE LANDET+batti.Og hører jeg noen av dere driver med å slenger drit om Normenn så skall jeg få der hjem til landet som du kommer fra så fort at du ikke sjønner det en ganng

  Mvh
  Rasnde lei av Innvadrere

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)