fredag 12. juni 2009

Ikke rart han vil være anonym

Det er ikke rart at den venstre-ekstreme organisatoren av den ulovlige demonstrasjonen mot sian ikke vil stå frem med navn, han vet jo at hans påstander ikke holder vann.

Sist jeg fulgte med litt så var vel både norgespatriotene og sian blitt anmeldt en del ganger for rasisme og nazisme, men ingen av gangene førte det frem til noe. Politiet fant rett og slett ikke noen bevis for rasisme og nazisme hos noen av partene.

Så da syntes jeg at det er merkelig at venstre-ekstreme skal få lov til å få sine løgner på trykk i vg på en slik måte.

Jeg støtter demostrasjonen som sian skal holde 100% for jeg er imot islam og jeg ønsker at mest mulig folk i norge og verden skal få vite hva islam egentlig er. En voldelig religion som ønsker å knuse ytringsfriheten.

Og med hjelp av venstre-ekstreme så skal muslimene atter en gang prøve å knuse ytringsfriheten nå til lørdag med å ikke la sian komme til ordet.

Skal bli gøy å skrive om det til helga når muslimene atter en gang viser sitt sanne ansikt og de venstre-ekstreme viser at de er mer voldelige og ekstreme enn det både sian og norgespatriotene er til sammen.

Har skrevet om dette før: venstreekstreme og muslimene viser sin avsky mot ytringsfriheten, igjen..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=569915

13 kommentarer:

 1. Bra skrevet! da jeg så åssen muslimene herjet sist gang sian hadde demonstrasjon i oslo så fant jeg ut at jeg skulle melde meg inn i sian, for slike ytringsfrihetshatende personer vil jeg ikke ha i dette landet!

  SvarSlett
 2. Det er bare å lese fatwa på fatwa det, og søke på Google har vel de gjort som meg.

  Dette har ingenting med rasisme å gjøre, når religonen Islam al Sharia har formål å erobre verden.

  Når muslimer spør om hvordan de skal forholde seg til ikke-muslimer i forskjellige handlinger, gjøremål eller situasjoner, står det helt klart at de skal ha en mental avstand som vantro skal ha.

  De har kun å elske sine medbrødre og søstre, alle andre kan adresseres med høflighet og respekt, men du som ikke-muslim har ingen adgang til hjertet.

  Søk på google : fatwa non-muslims friendship

  Så får du saker du kan lese som er meget aktuelle også

  SvarSlett
 3. Stopp islamifiseringen av Norge

  SvarSlett
 4. Oj oj oj

  Først o främst borde all jävla religion stoppas enligt mig.
  Men hela gänget i sian och norgespatrioterna gømmer sina budskap innom smyg islamisering är bara jävligt fegt, dom är ett gäng rednecks som borde krypa tillbaka och gømma sig under den sten dom kom från..

  Døm folk efter personlighet och inte religion!

  SvarSlett
 5. Nå er det jammen på tide at de venstreradikale våkner opp. Hele grunnen til at de har rett til å demonstrere i det hele tatt er jo at vi er et fritt demokratisk land hvor bla. relgion har blitt minimalisert gjennom de siste årtiene.

  Selv er jeg overhodet ingen rasist men jeg er definitivt motstander av religion generelt og islam spesielt. Det forsøkes å snikinføre nye regler stadig vekk for å snikislamisere Norge, som for eksempel forsøket på å gjeninnføre blasfemi paragrafen og å gjøre det lovlig med religiøse hodeplagg i politiet.

  Det var jammen på tide at noen tør å tale ultra-relativismen imot og si at vi må stoppe å godta alle krav fra diverse religiøse ekstremister. (Ja selv om de ikke er terrorister så er de definitivt ekstremister) Det må fortsatt være lov og si at man er stolt av å være norsk eller stolt av våre tradisjonelle verdier uten å bli kalt rasist eller nasjonalist.

  Til sist. Årsaken til at det kommer immigranter fra land i afrika og midtøsten er jo at de skal få det bedre her enn det de hadde i fjemlandet, ikke gjøre Norge så likt hjemlandet som mulig.

  SvarSlett
 6. Selv om jeg offentlig har kritisert islam flere ganger, betyr ikke det at jeg trenger å være enig med Arne Tumyr (http://no.wikipedia.org/wiki/Arne_Tumyr) og hans SIAN. Kritikken fra Tumyr er alt for generaliserende når han tillegger ALLE muslimer visse meninger. SIAN gjør ikke det nødvendige skillet mellom islam og muslimer. Men selvfølgelig skal Tumyr og alle andre islam-kritikere ha full ytringsfrihet uten å bli utsatt for vold eller trusler om vold fra venstreekstreme.

  SvarSlett
 7. Venstresiden har ødelagt hele Europa.... Se hvor mye dritt det fører med seg og få denne dritten inn over landegrensen. STOPP INVANDRINGEN NÅ!

  Venstreradikale er landsforædrere og fortjener og bli uthengt. Håper mage møter opp og skjermer demonstrasjonen fra rødstrømper og muslimer slik at folk får ytre seg fritt.

  SvarSlett
 8. Di ventre-extreme rød-nazistene bruker selv nazistiske metoder for å bekjempe yttringsfriheten..

  SvarSlett
 9. Christopher Hithcens, God is not great, how religion poisens everything.
  http:www.youtube.com/watch?v=0YPmt8tTYoX4&NR=1

  SvarSlett
 10. Siden det er tydelig at raddisene, blitz, sos rasisme etc. ikke respekterer ytringsfriheten og gjentatte ganger tyr til vold og opptøyer, er det på tide at vi på høyresida får ta i bruk egne politiske stormtropper som beskyttelse.

  En ring med 50-60 gorillar rund Tymur når han skal ytre sine mneninger er på sin plass siden politiet ikke gjør jobben sin.

  SvarSlett
 11. Når skal politiet stoppe den røde fascistpøbelen blitz og de såkalte "antirasistene" som ikke er annet enn ektefødte barn av massemordere som Stalin, Mao og Pol Pot? La demokratiske ytringer komme fram og ikke bli hindret av den røde bermen!

  SvarSlett
 12. Svenske;hos dere i Sverige er det slik at skolene ikke får lov å synge nasjonalsangen og lese fra bibelen lengre fordi det virker støtende på innvandrere.
  Her i Det såkallte demokratiske Norge tar Stoltenberg inn innvandrere som skulle vært hjulpet i sitt eget land.Vi vil ikke ha så stor innvandring til Norge.Jeg vil bare minne om at det er innvandrere som gang etter gang oppfører seg ulovelig.All ære til de som demonstrerte og tøre si fra om noe som ikke er tilsynelatende politisk korrekt.
  Vi er snart hundre tusen mennesker som vil ha kriminelle innvandrere ut av Norge.

  SvarSlett
 13. Akk ja.....

  Kristendommen har jo sine fæle sider den også. Dessuten er demokratiet oppskrytt. Jeg skjønner ikke hvorfor vi skal gidde å forsvare noe som er så til de grader fucked-beyond-rescue som demokratiet, og de såkaldte "vestlige verdier".

  De såkaldte "norske verdiene" "norsk kultur" "norske normer" "kristne kulturarv" og resten av tåkepratet til Frp-erne er kun svada som er laget for å dekke over deres egentlige virksomhet, som er å gi storkapitalistene og Frp sine sponsorer i NHO bedre vilkår og lavere skatt. Tiden er inne for å senke skulderne, og slutte å ta religiøse gærninger, politikersøppel og all den andre dritten alvorlig.

  IKKE STEM VED VALGET!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)