lørdag 27. juni 2009

Valgflesk.. LES, kommer faktisk med et poeng :p

Har har APene kommet med litt valgflesk som de tror folk blir glade for men som enhver med litt omløp i toppen vet at ikke kommer til å ha noe funksjon.

Nemlig meldeplikt for utlendinger som oppholder seg i norge men som utgjør en sikkerhetrisiko. Dette er da rettet spessielt mot mulla kreket.

Hva hjelper det om mulla kreket får meldeplik? Har det noe funksjon at han en gang av og til må ta seg fri fra laptopen sin og bøkene sine for å melde ifra om hva han holder på med?

Syntes jeg ser han på et av hans møter:
"allahu akbar, død over vesten!, norge!, alle jøder!, alle kristne! ---- Oi pokker, jeg kommer tilbake om 10 minutt, må bare melde ifra om at jeg er en snill person slik at sv og ap kan si at de har kontroll på meg"

Nei bur han heller inne eller send han hjem igjen.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=559794

2 kommentarer:

  1. er så¨enig... meldeplikt har blitt et fengslingssurogat som brukes for å bøte på dårlig samvittighet pga snillisme i dette landet og pga manglende kapasitet til fengsling og forberedelse til fengsling. Det brukes i alt for stor grad på vanlige kjeltringer også...som begår kjeltringstreker hele uka, men som svipper innom politiet,, sågar i stjålne biler og melder seg og drar videre på tyvetokt.. Og nå prøver man å samle noen naive stemmer med et slikt forslag..latterlig..

    SvarSlett
  2. Helt enig med deg, legger til at hvis dette hadde vært FRP sitt forslag hadde de rødgrønne uten tvil ropt rasisme med en eneste gang.

    SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)