lørdag 27. juni 2009

God tur :)

Vil bare ønske Bhatti god tur tilbake til pakistan.
"- Det går ikke an å leve i Vesten lenger. Her må jeg leve i frykt for å bli arrestert, og dessuten vil jeg ikke at barna mine skal bli så veldig påvirket av norsk kultur, sier Bhatti til Dagbladet."

Bare å slutte å skyte på andre og oppføre seg så trenger man ikke å frykte politiet, jeg har iallefall aldri trengt å frykte å bli arrestert, selv om jeg er fra pakistan.

Og med slike holdninger som "jeg ikke at barna mine skal bli så veldig påvirket av norsk kultur" så har han heller ikke noe her å gjøre.

Man må tilpasse seg kulturen i landet man bor, enkelt og greit.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=559875
http://www.dagbladet.no/2009/06/27/nyheter/bhatti/innenriks/6935257/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=559944
http://www.dagbladet.no/2009/06/28/nyheter/innenriks/krim/arfan_bhatti/6944968/

35 kommentarer:

  1. Nå synes jeg du er veldig streng mot Batti! Nå håper jeg han og familien vil leve godt på norsk trygd i Pakistan. Og når han er lei av det er han sikkert hjertelig velkomme tilbake hit. Til norske blondiner som lar seg sjarmere. Slike gutter er det gamle norge trenger.

    SvarSlett
  2. han kommer nok raskt tilbake når han innser at han ikke bare kan sitte på rumpa og heve trygd som alle innvandrere gjør

    SvarSlett
  3. God tur og ta med deg Mulla Krekar i samme slengen. Og hold dere der!

    SvarSlett
  4. Fy faen! Slike svin som deg battis får som fortjent til slutt. Jeg ønsker deg til helevete ut av landet faens kriminelle horesønn! Jepp, horesønn! Mora di er et faens ludder! LUDDER!!! FY FAEN!

    SvarSlett
  5. Han var en av verstingene i byen. Han knivstakk for en femmer og var fryktet blandt gærningene. Han er en by kjendis..... Han slo altid ned folk, spessielt de norske, da som alle vet ikke har så stor respekt, da de ikke er så samlet eller mange i byen. Dette er fliokk dyr, og har ingen ting her å gjøre. Dnne gangebn vet politiet best.. Jeg har flyttet fra dette møkkalandet som det er blitt. Alle andre land ser hva som skjer, men ikke norge. Dere får bade i deres eget idioti.

    SvarSlett
  6. Skulle ønske at alle invandrerne hadde samme innsikt og forstelse som du.

    SvarSlett
  7. Det er synd du reiser kjære bror.
    Men vi forstår du ikke kan leve blant vantro hunder,og i et land der er ulovlig å skyte noen runder med en AK47.
    Vesten du ikke kan bruke får du sikkert solgt på Finn.no

    SvarSlett
  8. God tur og bye bye...Hope we never see you again!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  9. så forbanna enig med deg der, blir så utrolig provosert av slike uttalelser..
    ngen har bedt han bli lissom, ta ungane dine og stikk til pakistan...

    ngen vil uansett savne han

    SvarSlett
  10. God tur. Ikke kom tilbake, ikke ferie en gang.

    SvarSlett
  11. :D Härlig kommentar!

    Bästa hälsningar

    /FS

    SvarSlett
  12. Fett, bare stikk tilbake til det kule landet ditt. Det er ingen som vil savne deg.

    Og det er ikke fengsel du frykter her i Norge. Har hørt at du er redd for at en gruppe nordmenn skal ta deg av dage. Det er nok dette du frykter din feige jævel.

    Men det er klokt av deg og stikke, du har jo tross alt barn og forsørge selv om jeg ikke helt vet om det kanskje hadde vært best for de at du ikke var faren deres. Det beste hadde vel vært om du stakk til Pakkistan alene og bare ble borte der.

    Du er en skam for Norge uansett. Og oppvokst på vestkanten og du har enda mindre grunn til å bli den dritten du har blitt.

    Hvis du ikke står for det du sier nå og stikker til pakkisland så driter du deg bare ut enda mer. God tur

    SvarSlett
  13. Hadde bare alle Pakistanere vært som deg så hadde ikke det vært noe problem i det hele tatt. Og jeg er helt enig, man burde klare å leve med Norsk kultur i NORGE!. Hvor trodde han at han var?.
    Mvh Bosner bosatt i Norge.

    SvarSlett
  14. Han viser pakistanerens egentlige ansikt.
    Nå kan du gifte deg med søskenbarnet ditt å jage sauer i Pakistan.
    Kom aldri tilbake til Norge,
    vi nordmen tåler ikke trynet ditt.

    Synd dine kriminelle brødre ikke følger på. Slike trenger vi ikke her i landet. Flott takk for maten tale etter å ha forsørget deg i årevis på falskt grunnlag. Du skylder den norske stat alt og du vet det!

    SvarSlett
  15. Jeg lurer på hvorfor den عاهرة صبي (horesønnen) får lov til å komme i media og og media trykker slike "fine" bilder av han?

    Han er ikke noe annet en et kriminelt avskum! Han er ikke et menneske, han er et monster!

    SvarSlett
  16. Kjære venn, dra til Pakistan og kom aldri tilbake hit. du er uønsket. Ditt jødehat og ditt hat til vesten gjør deg spesielt egnet til å bli medlem avTaliban. Du er en kvise på samfunnets rompe. God tur, ditt dott.

    SvarSlett
  17. Til alle dere som går litt langt i kommentarene: Husk at Bhattis barn ikke er ansvarlig for det som faren har gjort. For alt vi vet kan de ta avstand fra det og faktisk ha et ønske om å bo lovlydig i Norge.

    SvarSlett
  18. Når Bhatti "lever i frykt for å bli arrestert av politiet" må han skjønne at han blir arrestert når han raner, skyter, knivstikker, banker opp og det som værre er. Slutter han med dette så har han ingen ting å frykte av politiet.

    Når han i tillegg mener at barna hans ikke bør lære om den norske kulturen håper jeg at bhatti drar hjem til pakistan og blir der, og aldri kommer tilbake til norge. I tillegg bør han så klart miste all form for trygd fra norge.

    Til alle dere invandrere som kommer til norge og lever et lovlydig liv og som ønsker å lære om den norske kulturen (og norske språk).... velkommen skal dere være :)

    SvarSlett
  19. Pakket skulle aldri vært sluppet inn i landet. Takk herved til alle politikere som slipper pakket inn.

    SvarSlett
  20. "- Det går ikke an å leve i Vesten lenger. Her må jeg leve i frykt for å bli arrestert, og dessuten vil jeg ikke at barna mine skal bli så veldig påvirket av norsk kultur, sier Bhatti til Dagbladet."

    Vel, tror du har ment dette hele tiden, og at det er greit å oppføre seg slik overfor mennesker som en gang ønsket din familie velkommen til landet.

    Du er en skam for ditt folk, og det er meget få av dine som støtter deg. Men noen må det ha vært, og vil være i fremtiden.

    Jeg ønsker deg en fin tur til Pakistan, men det er ikke ditt hjemland, Norge er det. Siden du er så blåst, vil du nok få problemer dere nede også. Så propaganda med din anti-vestlige holdninger, er fint for å få innpass i en norsk moské. Men ikke noe annet enn Islam-poofs er godt nok for deg.

    SvarSlett
  21. Veldig flott at horesønnen batti nå forlater Norge for godt...du er neppe velkommen tilbake.

    Driv med din kriminelle karriære der nede så får du hva du fortjener, ei kule i skallen!

    SvarSlett
  22. God tur hjem :-) Bli der.. kom aldri tilbake. Og jeg er ikke en engang rassist..

    SvarSlett
  23. Det mange innvandrere ikke skjønner er at det spiller overhodet ingen rolle om du er svart, hvit, gul eller blå. Så lenge du kan oppføre deg, så har nordmenn flest ikke noe i mot deg.

    Jeg synes at mange innvandrere er altfor kjapp med å klistre rasist stempelet i pannen på folk, når folk er litt kritiske til en ting. -Og det å være rasist, er visst bare for hvite.

    Nei, mennesker som klarer å oppføre seg, og holder seg unna bråk og fanteri, er i min mening hjertelig velkommen. Men om du gjør noe galt, så sendes man rett ut igjen.

    Til blogg eieren:
    Det var flott å lese blogginnlegget ditt! Friskt! :)

    SvarSlett
  24. Det er slett ikke sikert at pakistan vil ha ham.
    Hvorfor skulle de ønske en yrkeskriminell vellkommen. Bhatti er ikke i stand til å hverken jobbe eller skape verdier for andre, han er en byrde for felleskapet i alle land han bor i.

    SvarSlett
  25. Norge blir et bedre og tryggere sted uten Arfan Bhatti. Og gjerne ta med deg alle snylterne, kriminelle av utenlandsk opprinnelse og islamister, men ikke ta med deg skattepengene jeg har arbeidet så hardt for. Du har utnyttet den norske gjestfriheten på det groveste. Håper du aldri setter din fot på norsk jord igjen, du vil ikke bli savnet!

    SvarSlett
  26. Har du aldri lært noe annet språk enn norsk? Vel, du har tydeligvis ikke lært det heller, jeg tror jeg leste 5 eller 6 feil i de fire linjene du skriver om deg selv som en slags ingress. Prøv skolegang en gang til, du var trolig opptatt med all mulig annen dritt enn skole da du gikk der. Til og med skolen har dere klart å ødelegge i dette en gang så fine landet.

    SvarSlett
  27. Du må forstå at vi bare ser på deg som en Parasitt++++
    Du batti noe du skall vite.Det er trykt for deg og sitte i Oslo og kritisere Normenn!!,men kom ikke på sunnmøre, for da kommer vi til å gjenom pryle DEG.Du er noe av den værstte IDIOTEN jeg noen gang har hørt om,og jeg ser frem til at du reiser tilbake til det Idiotlandet du kommer fra ditt Grisehode.Her etter skall vi ikke gjør annet en å HATE deg og Navnet ditt

    Mvh
    Rasende

    SvarSlett
  28. Lykke til deg Bhatti. Synd at det er så forferdelig å leve i et DEMOKRATI. Du er som pakistanere flest: utakknemmelig, fiendtlig, hatsk og arbeidssky.
    Lykke til i hjemlandet ditt!

    SvarSlett
  29. jeg skjønner ikke hvorfor NORGE skal ta inn alt den dritten so andre land ikke vil ha
    sørg heller for deres gamle og sjuke

    ik

    SvarSlett
  30. Demokratiske og frie Norge har ikke bruk for slike som Bhatti,en som ALDRI har hatt ett ærlig arbeid, men har blitt tilgodesett med penger fra vårt naive trygdesystem! Reis hjem til ditt fødeland Pakistan, der blir kriminelle kastet i ett hull og glemt,uten å få hjelp av "kremen" blant forsvarere!Skam deg med all din løgn, for du vet meget godt at du er yrkeskriminell, og det har Norge ikke bruk for! Trist at du skal ødelegge omdømme til mange flinke og hardt arbeidende "landsmenn". God tur, og for all del, kom IKKE tilbake til landet du ikke liker!

    SvarSlett
  31. Farvel Bhatti! Ta med Krekar & co, og ta Air France hjem.

    SvarSlett
  32. Jepp, god tur hjem Bhatti, ta med Krekar. Ta Air France.

    SvarSlett
  33. Det er veldig mange gode kommentarer her, men jeg kjenner faktisk mange pakistanere som er gode nordmenn.
    Vi må kvitte oss med det som er råttent, men de som er friske i hodet er det ikke noe problem å ha her.

    SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)