mandag 6. juli 2009

Hva er det egentlig som skjer med verden?

Hva er det egentlig som skjer med verden?
Ei muslimsk dame havner i krangel med en tysk-russer og så havner saken i retten og så blir hun drept og så påstår de at hun ble drept pga at hun bar hijab og fordi hun var muslim?

Og så starter mange tusen muslimer rundt om i verden å demonstrere og bære seg?

Kanskje dere nordmenn som leser dette burde lære noe av denne saken, neste gang en ikke-muslim i dette landet havner under kniven på en muslim eller forran kula til en muslim, kall det rasisme, hyl om at personen ble drept pga at h*n ikke var muslim, hyl om at h*n var hvit.

Nå må det snart bli nok av at det er muslimer som har eneretten på å markere seg i media hver gang en blir drept.

Hva har forresten et hat mot muslimer og islam med rasisme å gjøre? Jeg er pakistaner og hater islam, er jeg da rasist?

Og burde ikke også satanister stemples som rasister? Jeg bare spør :)

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=567553
http://www.dagbladet.no/2009/07/08/magasinet/islam/tyskland/egypt/7103487/

31 kommentarer:

 1. Hold kjeeeeft din jævla homo rasist.....

  SvarSlett
 2. Hva om Frpere dreper alle muslimer i norge, da vi bli ferdig med saken...
  skam deg det er ei kvinne som er gravid også i 3 måneder ble drept foran mannen si og sin sønn!!

  vær litt meneskelig du norsk bin laden!!!
  Invandrer i norge

  SvarSlett
 3. Hvorfor har du ikke nevnt at hun ble drept under en rettsak inne i tingretten!
  Er dette vanlig?
  Fortell hele sannheten, som det er og la folk domme.

  SvarSlett
 4. Hvorfor skriver du "dere nordmenn". Anser du deg ikke selv for å være nordmann?

  Men over til saken, masse hyling pga. denne kvinnen var muslim. Hva med alle drapene på den andre veien, for å si det slik, der muslimer dreper kristne av ulike avskygninger, eller for den slags skyld ateister?

  Hvor er rasisme-spøkelset da?

  SvarSlett
 5. Det er desverre ikke mulig å gjøre som du foreslår her i landet. Til det har de Politisk Korrekte på venstresiden altfor mye makt. De har kjørt på mantraet sitt så lenge at det nå ikke lenger går ann å bryte ut av det.
  Rasisme skjer fra hvite mot mørke og sånn er det med den saken. Egentlig litt trist da mye av det som stemples som rasisme slett ikke dreier seg om rase, men om kultur, og fordi det går like mye "rasisme" begge veier.

  SvarSlett
 6. Vi kunne jo prøve det, men da ville SOS Rasisme dukket opp og korrekt påpekt at "det ikke er noen holdepunkter for at saken dreide seg om rasisme, utover det at offer og gjerningsmann hadde forskjellig etnisitet". Men selvfølgelig, de driter jo i å påpeke det når situasjonen er motsatt, og gjerningsmannen er hvit. Vi kan godt kalle dem "selvhatende hvitinger". Det er mange av dem ;o)
  Øyvind

  SvarSlett
 7. Jeg kjenner jeg blir glad når jeg leser at det ikke bare er etnisk norske og etnisk vestlige mennesker som skjønner at noe er helt feil. Ønsker deg alt vel:)

  SvarSlett
 8. At muslimer selv ikke grep inn for å redde kvinnen tyder på at de er noe dritt som ikke bryr seg

  SvarSlett
 9. "Hvorfor har du ikke nevnt at hun ble drept under en rettsak inne i tingretten!"
  Kanskje fordi at hvis folk først leser denne bloggen så har de allerede lest gjennom hele saken på vg.no?

  Gidder liksom ikke å kopiere ALT de skriver.

  SvarSlett
 10. Skjønner ingenting jeg lenger. Er liksom blitt så vanlig med disse "demonstrasjonene" at jeg nesten forventer at muslimer "klikker" ved den minste ting. Ikke at jeg vil bagatelisere mordet, men... mord skjer! Det at det var en eller flere som gjorde det driter jeg fullstendig i. Er idioter som dreper. Muslimer mener at de som ikke tror er hedninger/vantro, samme som kristne. Faen like ille hele hurven, men de groteske religionene tør ingen snakke om!

  SvarSlett
 11. ros1

  for det første står det at den mannen som drepte den egyptiske kvinen hadde negetive holdninger om muslimer og om hjab bruk, ut fra det kan vi lett førstå det at hans rasseri begynte i følge om at hun var muslim og hadde hjap på seg som spurte mannen om å la sønnen hennes huske i parken. hans rasseri og negative holdninger om muslimer førte til at han ikke kunne akkseptere at han ble dømt på grunn av en muslimske kvinne og i stedet valgte å ta livet hennes. så det er penbart at han var rassisst og negativt stilt ovenfor utledninger og spesialt muslimer.Det er vell sant at mange folk har negative holdninger til muslimer og deres negative holdninger om muslimer skyldes mangel på kunnskap og kjennskap til den religionen. kanskje folk som har negative holdninger om muslimer og dens religion er misunnlige overfor den religionen.

  SvarSlett
 12. hvis en hvit man dreper en fargede menneske det gjør ingenting men hvis en fargende menneske dreper hvit menneske så er hell no en fargende har drept en hvit eller en muslimisk me unnkyld å si det, det meste rasistisk menneske i verden finnes det i det hvite land. ikke alle hvite er rasistisk men mest rasistisk er hvite

  SvarSlett
 13. sjarpe dere folkens, vis respekt til den religionen ( islam) en klok og frisk man vil aldrie utalle seg slik dere gjør mot en religion som er så sant som det bare det. slutt å være misunnlige

  SvarSlett
 14. Anonym 00:27, du tar jo så feil det går ann å ta.

  Og PS: ingen er misunnelige på religionen islam, folk ser bare at islam er krigens og voldens religion.

  SvarSlett
 15. Muslimer har ikke enerett på noenting som helst. Det er ikke til å legge under bordet at muslimer opplever veldig mye rasisme og krenkelser av forskjellige slag. Det står helt tydelig i artikkelen at mannen hadde fremmedfiendtlige holdninger. Hva er det første som viser at hun er "fremmed" i Tyskland? Jo, hijaben. Det forhatte plagget. Hun ble forresten myrdet i Tingretten. Rettferdighetens rom... Egypterne har all rett til å streike og snakke for jenta deres. Mvh ei muslimsk jente som bærer hijab.

  SvarSlett
 16. Synes du har mange gode poeng, Innvandreren.
  Vil også si at jeg legger merke til at muslimer ikke bare skal lage store demonstrasjoner over alt mulig, men de har også problemer med å ikke bruke vold. Er det feks noen som går i fredelig demonstrasjonstog med israelsk flagg, så kan du banne på at noen muslimer vil gå til fysisk angrep og prøve å få tak i flagget og brenne det. Synes det alltid er masse muslimer rundt om i verden som protesterer mot både ditt og datt. Kan de ikke heller få seg en jobb??
  Helt utrolig bra poeng du også har når det gjelder Tommy Sharif og selvironi. Kommer til å kikke innom denne bloggen i tiden fremover.

  SvarSlett
 17. det er enda verre hos hinduer! husk at terroristene fra RSS og VHP er i norge nå. snart har vi enkebrenning her også!

  SvarSlett
 18. Jeg vil bare nevne det, at det var merkelig det ikke var politimenn og beskyttelse overfor kvinnen i rettssaken siden det var en rasistisk mann som var tiltalt, da burde rettssaken ha vært under politibeskyttelse.. og det er der feilen ligger.. basta bom.. så ikke slipp fokus på realitet og det som skulle uansett vært avverget, uansett snakker vi om en gal uvitende mann her..

  SvarSlett
 19. at en rasist og nazi sympatisør får drepe noen inne i en rettssal var problemet ikke det at en muslim ble drept, Get real

  SvarSlett
 20. alle kommenterer drapet på den muslimske damen?
  Muslimsk? hvor er man ifra hvis man er muslimsk??
  hun var tysk-egyptisk!!!alt som står i media,så blir mennesker fra midtøsten bare kalt muslimer.vi ser ikke på nyhetene at to kristne ble drept i en bil ulykke i Oslo f.eks!!jeg har lagt merke til at de fleste som sier at de er muslimer,egentlig lever laaaaangt fra Islam!!

  SvarSlett
 21. Noe må gjøres og det virker som den regjeringen som sitter nå ikke er gode nok til den jobben

  SvarSlett
 22. Altså, det kan godt hende det lå noe rasistisk bak dette drapet, men herregud, det er da ingenting som tyder på at det var fordi hun brukte SLØR!? Tvert imot, slik saken utvikla seg kan jeg tenke meg et helt annet forløp: Den muslimske damen spurte tyskeren om å få bruke husken. Tyskeren sa nei, og slengte til henne noen rasistiske ord. Da ble hun fornærmet, og saksøkte han. Det likte han svært dårlig, og derfor drepte han henne, i retten.
  Begge overreagerte, selvfølgelig. Hun skulle ikke ha saksøkt han, han skulle ikke ha drept henne, men at det skulle ha noe med hodeplagget hennes å gjøre, er absurd.
  Øyvind

  SvarSlett
 23. her var det mye begrepsforvirring.dama ble velikke drept fordi hun var en bestemt rase,heller det at hun tilhorte en bestemt religion.rase avhenger av genene dine;altsaa noe du ikke kan bestemme selv.religion derimot er noe du i prinsippet skal kunne velge selv.uannsett dreper du ikke noen p.g.a. deres rase eller religion. paa den annen side bor vi heller kanskje sporre oss selv [muslimer inkludert},hvorfor islam moter saa mye motstand rundt iverden og hvorfor muslimske land sliter med saa mange konflikter internt.kan det ha noe med islam aa gjore? hilse clawdia

  SvarSlett
 24. Fyren kalte henne faktisk terrorist og muslimsk hore, så det er det jo klart at han var rasistisk..

  SvarSlett
 25. Kan alle være enige i disse punktene? =)

  -Mannen var rasistisk, ettersom han kalte henne
  terrorist og muslimsk hore (selv om hun var hverken terrorist eller hore)

  -Hun var muslimsk, fordi hun bar hijjab

  -Det var dårlig sikkerhet hvis en man kann ta med seg en kniv i rettsaken og samtidig stikke henne 18 ganger uten at poletiet gjør noe.

  - Mannen hennes prøvde å redde henne

  -Det kom tydeligvis poleti, men de skjøt mannnen hennes istedenfor morderen

  -Morderen drepte en kvinne pga. religion eller at hun saksøkte han, noe som ikke akkurat gir han noen grunn til å drepe henne..

  -Det er ingen forbrytelse og bære hijjab, saksøke noen, spørre om å få låne en huske eller å være muslim.

  -Hun hadde ikke terrorisert eller krenket noen uten hijjab eller krenket noen andre.

  -Det finnes folk på nettet som sier at islam er en ond religion pga. det står om drap, hevn og kvinneutryddelse i koranen. (Men det gjør det i bibelen også).

  -Både kristne og muslimske folk kan være veldig snille, ærlige mennesker (de fleste kjenner vel noen selv?) selv om det i begge bøkene står om både mord, hevn, kvinneundertrykkele.. og om fred.

  -Både kristne og muslimske folk har gjort grusome ting i religionens navn.

  -Muslimer har vel rett til å si ifra hvis en kvinne ble drept bare fordi hun var muslim?!(Og det har vi vel blitt enig om at hun var?)


  -Hun var gravid, hadde en liten sønn og mann som og ble drept i en rettsak av en nazist pga. hun var muslim. Noe som er veldig trist og burde fortjene vår sympati, kan vi ikke være enig i det??

  Kom gjerne med flere punkter, helst så objektive som mulig :).

  SvarSlett
 26. Jeg syns du har veldig mye bra og riktig skrevet i bloggen din. Har titta litt gjennom den, og syns det er supert at du tør å si dine meninger. Det er akkurat sånne som deg det skulle ha vært fler av i Norge! Som innser at rasisme er ikke bare noe de "hvite" gjør mot utlendingene.
  Syns at rasisme mot innvandrere blir blåst opp en del i media, og lurer på når det skal blåses opp andre veien. Det er tross alt en del med utenlandsk opprinnelse som er mer rasistiske. (Benekter ikke det faktum at det er mange rasister blant nordmenn også).
  Stå på! Jeg kommer til å titte på bloggen din fremover :)

  SvarSlett
 27. Hvis ikke det blir reagert helt entydig på dette tragiske drapet, kan det tydes som om kvinner som viser sin religion ved å bære hodeplagg ikke kan gå trygt på offentlige steder lenger. Religionsfrihet og toleranse må dessverre forsvares over hele verden.

  SvarSlett
 28. BLOGGEIER.Må bare si at du virker som en veldig oppegående fyr.Veldig bra og lese at du omtaler deg som utlending,og har ironi.Synd vi ikke har klart og ta imot flere som deg.

  SvarSlett
 29. Jeg spyr når jeg ser at folk kaller hat mot eller kritikk mot religion eller kultur rasisme. DET HAR INGEN TING MED RASISIME Å GJØRE! Jeg kan ikke frodra religion generelt, men islam er den jeg liker aller minst. Man kan hate latterligjøre kritisere å håne en religion eller kultur så mye man bare vil! Det er ikke rasisme. Det er en rett man har i norge, beskyttet av ytringsfiheten.

  Og spesielt religion fortjener MYE kritikk! Det er en forferdelig ting. Som gjør at personer synes det er ok å; lemleste barn (jødene med omskjæring av gutter, og visse islamske miljøer til å omskjære gutter), organisert dyretortur! (halal slakting og kosher slakting), drepe eller diskriminere/plage folk uten din tro (spesielt islam, men også kristendom), nekte folk retten til bestemme om man vil ta abort eller ei (kristendom, jeg gjetter på islam også) osv osv osv osv osv...

  Etter min mening er religion en sinnsykdom, hvor man tror på overnaturlige tng, ser/hører syner og tror at en usynlig allmektig "gud" gir deg lov til å gjøre ting som er imot all sunn fornuft, medmennesklighet,moral og ikke minst lovene i landene man bor i.

  men til akkurat det drapet, forkastelig, men det hadde vært akkurat like forkastelig uansett hvem som ble drept. Og reaksjonene fra de muslimske landene også forkastelig. En idiot dreper en med deres kultur/religion og man skal boikotte hele landet, så hodeløs det går ann å bli.

  Med alt hatet som flommer over fra disse landene muslimene kommer fra er det ikke rart det mer sekulære europa blir skeptisk til denne folke gruppen. Og ikke bare med dette, noen stakkars tegninger var jo enda verre enn dette. Jeg tror aldri den vestlig europeiske kulturen og den muslimske midtøsten kulturen kan eksistere fredsomt sammen. De har helt forskjellige verdier. som er på motsatte poler av hverandre.

  Og bare for å gjøre det klinkende klart, viss man vil vise sin "tro" eller sine verdier nede i versting islam/muslim landnene blir man fengslet, SUPER diskriminert, eller drept. Og det er OK å gjøre det. hvorfor skal det forventes at europa skal være så jævlig tolerant ovenfor invandrere fra verdens mest intolerante del? nei skal man snakke rassisme på ett helt annet nivå, dra til de muslimske landene. Ikke bare diskriminere/fengsler/dreper de alle ikke muslimer, de følger ikke menneskerettighetene, man kan ikke være homofil/få barn utenom ekteskapet etc etc.

  SvarSlett
 30. hvis du er rasist er du i mot noen p.g.a. deres rase;altsaa ikke deres religion.jeg er i mot islam,men jeg er ikke rasist-er selv gift med en mann av annen rase enn min egen.saa altsaa. du kan vaere i mot en religion uten aa vaere rasist.det er dette folk ofte ikke skjonner.hilsen clawdia

  SvarSlett
 31. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  dritt sekk, bare prøv å kritisere jøder elle deres religion..
  stor feig..du lir hengt fra dine egger..

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)