søndag 12. juli 2009

Bedre med urealistiske forslag enn løgner..

Stoltenberg mener at FrP sitt forslag om å sende asylsøkere til Afrika er et urealistisk forslag, jeg mener nå at et urealistisk forslag er mye bedre enn løgnene vi blir servert av de rødgrønne i ett sett!

Vel, hvis alle som kom her som flykninger visste at de ble sendt til afrika så hadde de fleste reist til et annet land, så hva er så urealistisk med det?
Norge slipper problemet og lykkejegeren oppsøker et annet land eller kanskje bare holder seg hjemme.. Ja jeg vet, jeg er sønn av lykkejegere, men lykkejegerene som jeg fulgte med søkte lykken med å komme seg bort fra et skrudd land som ble styrt av en skrudd religion og de søkte jobb så fort de kom til Norge.

Det er LANGT ifra alle som gjør det i dag, de fleste kommer her og lever bedre på trygd enn de fleste som jobber i dette landet.

Og det gjør meg forbannet og flau. Jeg er pakistaner, jeg jobber og sliter for pengene mine men naboen som er afghaner jobber ikke, kjører flottere bil enn meg og bare lever livet på mine og dine skattepenger.
Jeg forstår godt hvorfor det er rasisme og fremmedhat blandt mange nordmenn.
Hadde jeg også vært hvit så kunne dere gjerne kalt meg også for rasist!

Enhver med omløp i hodet sitt forstår at det er noe stein galt med den politikken som føres i dette landet for tiden og enhver med omløp i hodet sitt forstår at det må forrandring til i dette landet og den forrandringen håper jeg skjer med høstens valg!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568196
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568203
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568173

9 kommentarer:

 1. Jeg er så enig med deg..........
  på vei hjem fra byen i dag holdt jeg på å bli ranet, heldigvis kom det en politibil kjørende så ranerene løp avgårde. Og vet du hva? De ranerene var IKKE hvite!! *sjokkert* Jeg vet hva jeg skal stemme i år og det blir ikke de svikerene som jeg stemte på for 4 år siden, de ønsker jo ikke at jeg skal ha det noe greit i mitt eget land.

  SvarSlett
 2. Jeg er så satans lei av de propoganda løgnene til de rødgrønne bare fordi at frp starter å ta godt innpå de. jeg håper virkelig at frp vinner valget i år. 51% av stemmene hadde vært helt topp.

  SvarSlett
 3. Jens starter å bli desperat, det merker man godt.
  God natt

  SvarSlett
 4. Godt og se at folk er enige :)
  Nå er det natta for meg også, alle innlegg etter dette blir godkjent iløpet av morgendagen :)

  SvarSlett
 5. Hei,

  Vi er mange som har samme bakgrunn som deg (dvs barn av ikke vestlige innvandrer) som kommer til å stemme FRP i år.
  Jeg vil ha tilbake det landet jeg en gang var stolt av å bo i.

  SvarSlett
 6. FRP er faen meg heller ikke til å stole på... De tenker bare på innvandring og driter i alt annet.. Nå sitter det jævla mange eldre og venter på å få sykehjemsplass.. FRP er et satans drittparti spør du meg...

  SvarSlett
 7. jævla idiotiske frp velgere dere er bare enn gjeng tapere som ikke fortjenner å leve!!!!
  stem sv så skal vi få kvitta os med slike rassisster som dere!!!!!!!!!

  SvarSlett
 8. Sitat
  "jævla idiotiske frp velgere dere er bare enn gjeng tapere som ikke fortjenner å leve!!!!
  stem sv så skal vi få kvitta os med slike rassisster som dere!!!!!!!!!"
  Noen som trenger litt Anger Management....Miner meg om SS og Nazi Tyskland

  SvarSlett
 9. I samme forbindelse må jeg få minne om at britene nå er i ferd med å bygge om et fengsel i Nigeria for å kunne ta imot nigerianere som har begått grove forbrytelser i UK. Der går diskusjonen i store trekk mest på om dette er en god måte å bruke skattepengene på. Ikke noe sosialistisk syteri der i gården altså. De har gjerne skjønt det nå altså. Vi har vel endel av disse bandittene her også, så hvorfor ikke kjøpe noen plasser av britene?
  Trond

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)