mandag 6. juli 2009

Som jeg skulle sakt det selv.

- La oss kutte ut psykobabbelet. Han var pervers, en overgriper, en pedofil. Å gi ham så mye mediedekning, dag ut og dag inn, hva sier det om oss som land? Jeg mener vi er for politisk korrekte. Ingen vil reise seg og si «vi trenger ikke Michael Jackson», sier King i videoen.


Det er nøyaktig slik jeg ville sakt det selv.
Hvorfor hylle en pedofil overgriper som hadde penger nok til å kjøpe seg fri?
Vil si at verden er blitt en tryggere plass for våre sønner.

http://www.kjendis.no/2009/07/06/kjendis/michael_jackson/republikanere/7076712/

Og ja jeg vet at det sikkert kommer ganske mye syke kommentarer fra fjortissjenter osv nå, men det tar jeg bare med et smil :)
Og til dere som spør om jeg har noen bevis for det jeg sier, har dere noen bevis for det motsatte?
Og til dere som sier at jeg ikke kjente han så jeg kan ikke dømme han, kjente dere han da slik at dere kan frikjenne han?

Nei nettopp, tenkte meg det.

21 kommentarer:

 1. MJ var ingen pedofil, og Peter King bor gaa stille i dorenen for tiden - ikke bare vil han bli saksokt for sine uttalelser - men mange her i USA har ogsaa truet han. Helt utrolig at en politiker/advokat ikke vet bere!!!

  SvarSlett
 2. Har du egentlig noe bevis på at han var en pedofil mann? Jeg skjønner ikke at du kan sitte her i norge og si sånne ting. Kjennte du han godt eller? Er nok ikke bare fjortissjenter som reager på måtten du skriver ting om en man du ikke kjenner. Er nok greit å finne noen beviser før man skriver sånne ting. Men du syns kansje det er greit å se ned på folk får å at du skal føle deg bedere.

  SvarSlett
 3. Det er sikkert lett for deg å dømme en død person som du aldri har møtt.

  Du dømmer en person og sier han er pedofil uten å ha noen bevis utenom dritten media har matet deg i alle år. Var du vitne til at Michael misbrukte barn? Har du bilder av det? Neppe.

  "Innocent until proven guilty".

  Og det med å kjøpe seg fri. Det sier mer om familien som anklaget Michael enn Michael selv. Ville du virkelig tatt imot en pengesum om barnet ditt hadde blitt seksuelt misbrukt. Ville du latt personen som misbrukte barnet ditt gå fri?

  Tenk deg om før du dømmer folk.

  SvarSlett
 4. Du innvandreren & mr. King.... FUCK OFF.....

  SvarSlett
 5. Den mannen har redda liv. Prøv å forestill deg hvor mange musikken hans har betydd alt for. Men for guds skyld, snakk dritt om han du.. Det er jo det man bør når folk går bort. Dra frem dritten, eller hva?

  SvarSlett
 6. Jamen,kjære vene, da.. Hva VET du egentlig om det du skriver her?? Jo, du har LEST det eller HØRT det et eller annet sted. Du vet det, - du skal ikke tro alt du hører. Det er sånn at hører man et rykte mange nok ganger, så tror man på det tilslutt. Jeg synes det er rart at voksne mennesker uttaler seg så bestant om ting de absolutt ikke har peiling på!

  DU kjente ikke MJJ, og har derfor ikke noe grunnlag for å uttale deg om ham. Hilsen Merete

  SvarSlett
 7. Fjortisjenter? Er langt fra jente eller fjortis, definerer meg ikke en gang som Jackson fan men det er rett fantastisk hvor grovt en kan stemple andre mennesker uten å sette seg inn i saken. Å attpåtil ta eventuelle negative kommentarer rundt dette "med et smil", da kan man jo lure på hvem som er "low life" og ikke.

  Håper virkelig ikke du er poltiker slik du her spytter på de mest basale rettsprinsipper, uskyldig til skyld er bevist.

  SvarSlett
 8. Uansett hva MJ har gjort/Ikke gjort ( for hva vet vi egentlig til syvende og sist?) så er det direkte "lowlife" å trakassere en død person. Kan da ikke huske at denne såkalte politikeren åpnet kjeften sin da MJ var i livet? MJ Var da sagtens mye publisert da han var her på jorden?

  Hadde jeg ikke visst bedre så skulle jeg virkelig trodd at denne politikeren prøvde å gjøre seg populær på bekostning av en død kjendis.

  SvarSlett
 9. Får også legge til at jeg slettes ikke er en MJ-fan. Ikke helt min type musikk og ikke er jeg fjortis heller.

  SvarSlett
 10. Det er hevet over enhver tvil, han var en PEDO

  SvarSlett
 11. MJ var en så elendig musiker at han måtte danse på scenen for å få oppmerksomhet. Snakker om patetisk nisse.

  SvarSlett
 12. Er det virkelig mulig å være så snever når du har nettopp den bakgrunnen du har? Tipper du selv har møtt mange mennesker som har tenkt og sagt både det ene og det andre om deg fordi du er av pakistansk opprinnelse. Har du mangel på empati eller er du bare helt fullstendig korka?

  Gjort eller ikke gjort. Mannen er tross alt død og jeg syns det er nedrig av deg å sitte her bak den trygge pc'en din å skrive dritt om et annet menneske på den måten. Hadde Michael Jackson vært pedofil så hadde nok ganske mange av disse barna stått frem og fortalt sine historier i disse tider, for å tjene penger og for å få litt heder i avisene. Har det skjedd? Nei! Har Bhattis foreldre noensinne gjort annet enn å støtte Jackson? Nei! Og disse norske foreldrene bodde i perioder hos Jackson.

  Vær varsom med dine uttalelser, din kan fort slå deg ned.

  Hilsen en som syns musikken til MJ er bra, men ikke er noen fan

  SvarSlett
 13. HERRE MIN HATT!!
  Hvor gammel var du sa du??

  Må bare starte med å kommentere det siste utsagnet ditt-
  hvorfor trenger VI å ha bevis på at Jackson var uskyldig? Hvorfor må VI kjenne Michael Jackson for å holde kjeft om livet hans? (Noe som strengt talt er ting flesteparten av oss ikke vet noen ting om)

  Det er du som slenger dritt om (i dette tilfellet også en død person) en person du ikke kjenner eller vet noe om, og da er det vel strengt talt DU som må kunne backe opp beskyldningene dine! Eller??

  Som skrevet tidligere i en av innleggene her:
  Man ER uskyldig inntil det motsatte er bevist!

  INGEN av oss har noe som helst grunnlag til å uttale oss om dette! Det skjer mer bak lukkede dører enn vi er klar over.

  Lotte.

  SvarSlett
 14. Og èn ting til-

  Hvis du aldri har lært deg noe annet språk enn norsk..er det ikke faen meg på tide og faktisk lære seg norsk?
  Du kan jo ikke skrive!

  I hvertfall ikke ortografisk rett.
  Og rettskrivningen din suger høyt!

  Hvem vet, det er vel bra nok for deg..
  Du er jo perfekt du, er du ikke!?!

  SvarSlett
 15. Odd Arne Risløv7. juli 2009 kl. 05:41

  Er enig med de som sier at han var pedofil...det tror jeg så gjerne, i tillegg en veldig forvirret sjel som hatet sin hudfarge og ville forsøke å lure seg selv og verden med å bli en hvit wannabe...den personen var skikkelig ekkel ja...I tillegg en narkoman...fysj

  SvarSlett
 16. Heisann, her var det fjortisjenter gitt :D

  SvarSlett
 17. Olav Vikingsson7. juli 2009 kl. 11:00

  Dette viser jo bare at du fremdeles er en innvandrer... I det juridiske systemet, så er det aktoratet (altså du!) som må BEVISE, hans skyld. MJ trenger ikke bevise sin uskyld. Intet er bevist, og han er ikke dømt for noe. Mao, han er ikke skyldig i noe.
  Ditt utsagn, viser jo bare din sviktende forståelse for hvordan det vestlige samfunnet virker. Din personelige mening, er ikke verd mye

  SvarSlett
 18. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 19. vet ikke helt hva jeg skal si. Er delvis enig. Jeg vet ikke faktene, jeg vet ikke hva som er sant og ikke sant. Men når en person blir beskyldt for overgrep mot barn mer enn en gang så klarer jeg ikke helt å lukke øynene å hylle den personen bare fordi han var kjendis som nå er død. Det blir helt feil for meg.
  Men å si at han HAR gjort overgrep uten bevis blir også feil for meg. Eneste jeg kan gjør er å stole på magefølelsen at det er definitivt noe som ikke stemmer.

  hilsen,
  jente på 24 år

  SvarSlett
 20. jeg er i alle fall ingen fjortis - mann og 57 år - men når jeg leser ting som står her synes jeg det bare er tragisk - tenk litt over hva en diskuterer og skriver - kan jo hende M J hadde et savn i barndommen - var glad i barn og var i enkelte situasjoner på deres nivå i lek - men som artist var han stor - det er det ingen som kan ta fra han - men vær snill - kutt ut drittpraten

  SvarSlett
 21. Helt alvorlig: du er noe av det dummeste jeg har sett paa internett til naa. Fra intern rasisme, til MJ-hat. Naar vi hyller Michael Jackson, hyller vi en mann som lagde straalende musikk, ikke en pedofilanklaget mann. Kall meg gjerne en fjortissjente; men det her er bare idiotisk.

  Hvil i fred Michael.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)