søndag 12. juli 2009

Hvorfor ikke?

Hvorfor ønsker nesten aldri politiet å gå ut med flere detaljer i saken når de har en beskrivelse av personen som voldtar?
Politiet har en beskrivelse av mannen, men ønsker ikke å gå ut med flere opplysninger om ham foreløpig.

Det er jo slikt som må ut i media så fort som mulig.

Men hvis jeg tipper rigtig så er vel voldtektsmannen av min egen hudfarge og da må jo den røde media passe på at de venter til siste liten med å avsløre at det er en utlending som står bak.

Slik jeg ser det så har jens og co skylden for alle overfallsvoldtekter i oslo og de har skyld i alt annet kriminelt i dette landet som er utført av asylsøkere.

http://www.dagbladet.no/2009/07/12/nyheter/innenriks/voldtekt/slottsparken/7162224/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2811710.ece

12 kommentarer:

 1. Enig! Jens liker at norske kvinner blir voldtatt!

  SvarSlett
 2. Ja klart Jens må ta anvar fordi mennesker kommer hit og herjer cowboy. Det hadde vært for vanskelig fore dere å oppføre dere ikke sant? og bare være normale mennesker.Ja de rød-grønne har skylden for mye rart men at dere ikke klarer å tilpasse dere her er faktisk ikke hans skyld. Hva hadde skjedd om jeg reiste til pakistan og voldtok kusinen din? foruten at hun hadde blitt uren og muligens drept da?

  Skal vi ansette mennesker for å holde dere i ørene og fortelle dere at dere ikke skal voldta?eller skal dere som andre mennesker i dette samfunn bli nødt å tenke selv?

  Nei skal det være sånn at dere fraskriver dere ansvaret med å være gode samfunnsborgere så får vi heller sette dere i bur.

  Dette er også et alvorlig problem for flesteparten som faktisk klarer å legge bananen på hylla og oppføre seg sivilisert. Det blir denne gruppen som blir stigmatisert grunnet sinnsyk innvandringspolitikk.

  De rød-grønne har skylden i en dårlig innvandringspolitikk men det er deres ansvar som nye borgere å rette dere etter det norske samfunn.

  SvarSlett
 3. Godt du kan ta alle under en og samme kam anonym 17:05... "dere" går igjen ganske ofte ja.

  SvarSlett
 4. Alle under en kam?kan du lese? kan jeg venligst få rette kritikk mot en gruppe mennesker uten at jeg må dra med meg alle? Diskusjonen er om overgriperne.

  Til opplysning sitter nå min kjæreste på flyet hit til norge i skrivende stund etter 3,5 års kamp med UDI. Jeg er også for mer innvandring av den rette typen.

  Men det må da være mulig å nevne utlendinger som den samfunnsgruppen de er?skal det ikke være lov å rette kritikk mot denne gruppen? Når jeg kaller Frpre primitive idioter som en gruppe mennesker er det ingen som reagerer.

  Jeg er så lei av å få munnkurv i eget land, vi skryter om ytringsfriet men den gjelder jo ikke om man tar for seg innvandrere som gruppe. Hører de ikke til dette samfunnet?

  At vi ikke får diskutere denne samfunnsgruppen uten å bli sensurert er absurd og det tjener lite for oss og for innvandrerne.

  Innvandrere taper på en slik situasjon hvor de som gruppe til stadighet blir offer for hets fordi de andre ikke oppfører seg, innvandrerne er lite tjent med dagens innvandringspolitikk.

  Hadde jeg nevt alkoholikere, homofile, kristne etc så hadde ingen reagert. Men rett en finger mot en innvandrer så får du den knekt og stukket opp i rompa med beskjed om at man er rasist.

  Så kanskje du skal ta å gre deg selv litt før du gir meg kammen?

  SvarSlett
 5. Vel, du skriver jo "dere" veldig ofte. Og jeg gir vel faen i om det er utlendinger eller alkiser du snakker om. Du snakker om en gruppe personer og når du skriver ting som som "Skal vi ansette mennesker for å holde dere i ørene og fortelle dere at dere ikke skal voldta?eller skal dere som andre mennesker i dette samfunn bli nødt å tenke selv?" så har det ikke noe å si hva slags gruppe personer det er, du tar den gruppa under en og samme kam.

  SvarSlett
 6. Jeg har aldri voldtatt noen og ingen jeg kjenner har noengang voldtatt noen som jeg vet om iallefal, så hvem er disse "dere" du snakker?

  Det er så enkelt at i veldig mange kulturer rundt om i verden så er ikke kvinner verd noenting og vestlige ikke-muslimske kvinner kan brukes som sex slaver. Det gjelder spesielt innen islam. Så Jeg vil si at det er jens og co sin feil når slike personer voldtar norske kvinner i norge, for hvem er det som slipper slike personer inn i norge? Jo nettopp, jens og co.

  SvarSlett
 7. "Men rett en finger mot en innvandrer så får du den knekt og stukket opp i rompa med beskjed om at man er rasist."

  Ja slik er det desverre, det kan vi også takke venstresiden med sv og sos-rasisme i spissen for.
  Men du rettet ikke en finget mot èn innvandrer, du rettet den mot alle.

  SvarSlett
 8. Politiet har helt klart fått beskjed av AP+SV om ikke å oppgi signaement på pigmenterte massevoldtektsmenn og knivstikkere.

  Dette landet ledes av landsforrædere. Stem Frp!

  SvarSlett
 9. Jeg snakket til dere og ikke om dere, beklager så mye.

  Glemte at vi ikke kan snakke til dere som en gruppe mennesker. Dere er jo et hellig unntak fra alle andre grupper.

  Men så får dere jammen tenke litt på hva dere selv skriver, den røde media og jens og co? Hvem faen er dette da og er ikke dette å skyte seg selv i foten?

  Man bør passe på seg selv før man skal peke på andre.

  Er så typpisk at dere henger dere opp i detaljer og roper diskriminering og skjære all under samme kam. Skal debatten ha noe verdi så må det faktisk være noe å diskutere og da må vi få nevne at utlendinger har en sinnsyk overrepresentasjon av kriminelle uten at det gjelder alle sammen.

  Det er sånt som ødlegger debattene og fører til avsporing i stede for å diskutere det som faktisk er viktig.Hvorfor enkelte av (de, dem, enkelte og alt for mange av dere) oppfører dere som dyr så fort (de, dem, enkelte,alt for mange av dere) setter sine bein på norsk jord.

  enkelte, mange, noen normenn mener i allefall at slik kan vi ikke ha det.

  SvarSlett
 10. Så innvandrern...er det slik at du bare slipper igjennom det du liker av innlegg og klarer å svare på?

  Ble det for vanskelig å se seg selv i speilet?

  SvarSlett
 11. Anonym 19:18 : hva feiler du egentlig? Har jeg sakt at du ikke kan snakke om innvandrere som gruppe? Nei, men det blir feil å stemple alle innvandrere som noen man må holde i hånda. Det er som jeg skulle stemple alle hvite som rasister, det blir også veldig feil.

  Anonym 20:14 : Hvis du ser gjennom mine blogger så ser du at jeg slipper igjennom ganske mye mer enn det. Av dagens innlegg så har jeg bare latt være å slippe igjennom 1 innlegg og det var fordi at det var ganske grovt innhold.

  Har aldri hatt og kommer aldri til å få problemer med å se meg selv i speilet.

  SvarSlett
 12. Oslo politiet har fått instruks om å ikke etterlyse somaliere før man har forsøkt å finne gjeringsmannen på andre måter. Det er bare somaliere dette gjelder så et stalltips er at gjerningsmannen er somalier.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)