torsdag 9. juli 2009

Ser ikke helt poenget..

Jeg ser ikke helt poenget med å senke båter med ulovlige flykninger for å så gi de en splitter ny redningsbåt slik at de kan komme seg hjem igjen? Vil de ikke bare forsette i den nye og bedre båten de har fått?

Men ellers er jeg 100% enig i det at europa bør stenge grensene sine, og hvorfor det spør du kanskje? Følg med i media, aldri før har det vært så mye f**nskap rundt om i europa med voldelige demonstrasjoner som renner ut i masseødeleggelser der muslimer setter fyr på biler, skoler og det meste de kommer over.
Og aldri før har drap, voldtekt og annen kriminalitet vært høyere.
De som ikke klarer å se hva som kommer til å skje med den samme innvandringen de 10 neste årene som vi har hatt de siste årene burde skamme seg og har egentlig ikke noe de skulle ha sakt!

http://www.dagbladet.no/2009/07/09/nyheter/utenriks/flyktning/innvandring/7118782/

5 kommentarer:

 1. Kan du underbygge påstandene dine? Hvordan vet du at raten av kriminalitet aldri har vært høyere? Hva med bakgrunnen for Paris-opptøyene? Vet du noe om forholdene innvandrerungdommen der lever under?

  SvarSlett
 2. Noen som har lagt merke til at det knapt finnes et menneske på blogger om innvandring, som faktisk støtter en ekstreme importen av innvandrere?

  Det er kun noen få radikale som bruker mye CAPS-lock og utropstegn, blandet i ei suppe med ordene: Fremmedfrykt, rasisme og nazisme.

  Tror folk begynner å bli flaue over at de tidligere har støttet nærmest fri innvandring, nå som de har fått merke den problemer inn på dagliglivet.

  -Roberto-

  SvarSlett
 3. Nja, dette er en vrien sak. BNP har lagt hodet på blokken forran en sosialist med øks. BNP har uansett guts som tør å si det ingen andre tør.
  Huff. Man kan ikke alltid late som om alt i verden er bare bra, det enkleste er å ta avstand fra alt som lukter av egoisme og ondskap og innta rollen som den barmfagre samaritan, fylle seg selv opp med godhet og omsorg for hele verdens befolkning. Det er å drikke av luxusen beger, å kunne innta en slik holdning. Men det fungerer bare så lenge en selv er trygg og har det godt.
  Kapteinen på en båt har ikke tilgang til slik luxus. Han MÅ være forberedt på å ta harde og brutale besluttninger, som å sette maskin sjefen i arrest
  hvis denne går på fylla. Kapteinen synes ikke dette er morsomt, MEN han må gjøre det for sikkerheten til kanskje 2000 passasjerer.
  Jeg ville kalt kapteinen for en egoist hvis han istedenfor lot maskinsjefen fortsette å drikke for å ungå konflikt og ødelegge sitt ry som en snill, vennlig, godhjertet, tollerant, omsorgsfull kaptein.

  Det jeg lurer på er, hva vil alle de "omsorgsfulle" sosialistene gjøre den dagen 100 millioner afrikanere starter en folkevandring mot Europa?
  Den dagen vil sosialistene vil skifte farge like fort som ett trafikklys i sinsenkrysset. Når ens egene vaner og vellferd blir direkte truet, da skjer det noe i sinnet som får instinktene til å ta over (Selv sosialister er mennesker i all sin prakt og uhygge, selv om de foretrekker å tro det første).

  Foreløpig nøyer sosialistene seg med å fastslå at "Det som ikke bør være, er ikke!". Så kan de fortsette med å være fulle av seg selv og sin omsorg og godhet, ennda litt lenger.
  Så får vi se hvor lenge de klarer å klamre seg til dette allmektige utsagnet.
  Sola skinner og havet er stille så la oss ta en fest til, ingen trenger å være på brua i sånt vær, sa kapteinen. "no problem".
  Arbeidsløs Kaptein.

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte på akkurat det samme som deg da jeg leste artikkelen.. Tror ikke de snur av at de får tildelt en helt splitter ny livbåt.. Det er jo bare å fortsette ferden..

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)