mandag 13. juli 2009

Norge gjort til latter..

Jeg føler at Norge kommer til å bli gjort til latter når den nye NBC tv serien "The Wanted" kommer på lufta.
Og ikke minst så kommer enda flere kriminelle utlendinger til å få øynene opp for hvor snille dagens regjering er med kriminelle krigsforbrytere.

"Er du ettersøkt og risikerer dødsstraff hvis du blir tatt? Velkommen til Norge! Mvh. SVik og APene"

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=568463
http://www.dagbladet.no/2009/07/13/kultur/nbc/mulla_krekar/tv_og_medier/7181895/

13 kommentarer:

 1. Jeg vil bare påpeke, Kreket blir ikke kastet ut av landet fordi da risikerer han dødstraff? Og hans asyl har blitt stryket? hva er problemet? få han til det helvette ut! :=)

  (eksemplel) Grunnen er hvis det hadde hvert snudd litt, og hvis han hadde blitt sendt til usa så hadde han blitt henrettet ( F.EKS ), hadde vi sendt han da? selvfølgelig, det er jo vår storebror usa som vil ha han, vi kan jo ikke si nei da! (eksempel)

  Men pokker hell, hvem bryr seg om kreket a? han snylter på staten, er ettersøkt terrorrist, leder for en muslimsk terror gruppe, blitt dømt som en trussel mot Norge, sikkerhet risiko tilogmed!

  Som sagt send kreket ut! Hvis han ikke hadde risikert dødstraff om han ble sendt hjem og han ble sendt hje, men akkurat i det han landet,gått av flyet, så detter han og knekker beinet. er det Norge sin skyld da?

  FAEN, sendt det jævla jamrende,snyltende, kjltthuet krekar ut. blir nok ikke lenge før noen tar saken i egne hender! ( P.S jeg er ikke en av de mulige, ikke har jeg noen kjennskap til noen med slike planer heller) Men ja, den Norske befolkning ser seg rimelig lei av kreket nå.

  UT UT UT! :=)

  Mvh Tom

  SvarSlett
 2. Tom, du trenger hjelp. Først trenger du en norsklærer. De fleste stanere er bedre i norsk enn du er. Dernest hadde det vært bra med et lynkurs i logikk. Det håpløse er at du er høyst sansynligvis ikke er i nærheten av å noensinne "våkne" nok til å innse dette selv....så fuck it, enda en camping-charter-Gunnar i dette fjøsnisselandet. Tom, du er en kjempeidiot, og vil forbli det helt til du dauer. Men inni ditt lille begrensede encephalon er du faktisk kongen på haugen, feire det da din gjøk, smil Tom, det har du all grunn til!!

  SvarSlett
 3. Send han ut, uansett hva som venter svinet. Jeg betaler gjerne billetten for ham.
  Ut, ut, ut og kom aldri tilbake! Men djevelens advokater står nok klare til kamp straks det blir aktuellt! Må vi egentlig være så dumme som dette?
  Trond

  SvarSlett
 4. Siden USA har dødsstraff hadde vi nok ikke sendt Krekar dit heller. I Norge er vi klare på at ingen skal ha rett til å ta liv, ikke engang staten. Jeg skulle også gjerne ha fått sendt Krekar tilbake dit han kom fra, men jeg vil ikke senke meg ned på ett nivå der en ikke tar hensyn til de internasjonale forpliktelser vi tross alt har. Det som virkelig ville gjort Norge til latter i utlandet er jo om FRP får makten og går ut i verden og sier at vi i Norge tror ikke på klimatrusselen og vil ikke bli med på noen klimaavtale

  SvarSlett
 5. Hvis vi ikke kan sende han hjem pga mulig henrettelse, så kunne vi hvertfall hatt han i varetekt til det ble en mulig løsning..

  SvarSlett
 6. Hvis vi ikke kan sende han hjem pga mulig henrettelse, så kunne vi hvertfall hatt han i varetekt til det ble en mulig løsning..

  SvarSlett
 7. "Det som virkelig ville gjort Norge til latter i utlandet er jo om FRP får makten og går ut i verden og sier at vi i Norge tror ikke på klimatrusselen og vil ikke bli med på noen klimaavtale"

  Vel, klima forrandringer har det jo alltid vært, så uansett hva vi gjør så klarer vi ikke å stoppe det uansett, så hvorfor sløse masse penger på ting som ikke hjelper uansett?

  SvarSlett
 8. En Norsk lærer trenger jeg nok ikke. Kan fort hende jeg har litt dysleksi, det vet jeg ikke. Så typos kan forekomme :=) Du virker som en koselig person Anonym ( 1 ). Så jeg må bare påpeke hva er problemet med logikken? krekar, UT!? Ser ikke noe galt i det :)

  Norge har blitt for passive når det kommer til utsendelse politikken. Helt idiotisk. Noe må gjøres.

  Jaja, morro om du svarer da Anonym ( 1 ). Litt mindre aggresivt og forhånds dømmende er alltid kos ;)

  Mvh
  Tom

  SvarSlett
 9. IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Du er jo dum som en sau,ditt rævhøl!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 10. Tviler på at det der var Anonym ( 1 ) som er navnet nå ;)

  Hvem vet, kanskje kreket selv!?

  Hva tror dere? diskuter! :=)

  SvarSlett
 11. Må bare si at det er fantastisk fordummende å lese innleggene her. Er det dette som er representativt for meningsutvekslinger i en av landets største aviser:

  "Du er dum!!!", "Rævhøl", "sau!" Noen bedre????

  For øvrig: det å stemple skeptikere til den såkalte klimatrusselen som idioter vitner om veldig lite helhetssyn. Det er faktisk en del vitenskapsfolk som har andre syn på saken enn IPCC men de blir ikke hørt. Hva skjer når alle "tror" det samme da??? Hørt om hypoteser før? Reflektere litt skader ikke gjør det vel?

  Ok tilbake til Krekar:

  mannen lever det gode liv i Norge og gjør sikkert mindre skade om han får bli hos oss. Et lite tankekors i seg selv.For jævlig men slik er realitetene.

  SvarSlett
 12. Tom W vs Anonym 1-0 i debatt-teknikk :-)

  Hilsen observatør

  SvarSlett
 13. få den dusten ut av landet. Han har ingenting å gjøre her i norge.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)