tirsdag 7. juli 2009

Late, griske j**ler

Artister, forfattere og kultur folk generelt er noen late j**ler spør du meg.
Hvorfor skal de få støtte opp og ned, frem og tilbake?
En kammerat av meg starta et snekkerfirma og han sleit med å skaffe seg jobebr fra starten, men han jobbet og sto på som bare det og så starta navnet hans å bli mer kjent og nå må han si nei til jobber.

Det er det som kalles ARBEID og å ARBEIDE for pengene!

Kanskje dette er noe dere artister og kulturfolk kan tenke på før dere sutrer over de kronene dere kanskje ikke får når FrP kommer til makta?

Ps: Slik de rødgrønne styrer så kommer musikk til å bli forbudt iløpet av dette århundre uansett så bare vær fornøyde dere.

Og det viser seg at forfattere faktisk mister målet og heller tyr til "vold" og starter å kaste ting. Selv om det bare er en papirbit så viser jo forfatter Erik Fosnes Hansen at han ikke kan komme med noe saklig noe når han må ty til slike metoder.

http://www.dagbladet.no/2009/07/12/kultur/innenriks/forfatter/debatt/radio/7163427/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/article2806188.ece
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=568289

9 kommentarer:

 1. Helt enig med deg! I nabokommunen til byen jeg kommer ifra så var det en "kunstner" som la ut masse gammelt tøy på ei strand og kalte det "kunst"!?! Og slikt sponser vi?

  Hadde jeg tømt klees skapene mine her hjemme og kasta de ut på ei strand så hadde jeg fått bot for faen!

  Boikott disse artistene og be de ryke og brenne, jeg hater griske folk som ikke gidder å svette litt for pengene!

  SvarSlett
 2. Grunnen til at "kunstnerne" skal og bør få statsstøtte, er vel fordi at om de tvinges til å gå uten, så mister vi veldig mye av kulturen i dette landet.

  Det være seg konserter, skuespill, festivaler, teateroppsetninger, plateproduksjon, forfatterstipend, oversetting av bøker, danseoppsetninger, stand-up, utstillinger osv osv... det kan være MYYYYYE det er snakk om.

  SvarSlett
 3. Klarer de ikke å leve av det de driver på med så får de finne seg noe annet å gjøre, for da er det ikke verd mye det de holder på med.

  SvarSlett
 4. Hadde du visst hvor HARDT folk som ønsker å arbeide med kunst jobber så hadde du ikke engang TURT å uttale deg på den måten du har gjort... Helt til du selv vet hvor jævli det er - Hold KJEFT!

  SvarSlett
 5. Hvordan i all helvete kan du si at hvis de ikke klarer å leve av det de driver med, må de finne på noen annet? Det bor 4 millioner mennesker i Norge, det skal drøyt mye til for at man skulle klare å leve av kultur blant så få mennesker. Er man musiker, samtidig som folk påstår i disse pirat bay-tider at musikk bør være gratis så hvordan skal man overleve da?

  SvarSlett
 6. Når man ikke klarer å kontrollere seg nok i en debatt burde man holde seg langt unna. Han driter seg bare lodrett ut når han oppfører seg så usaklig og uproff. Han burde skamme seg! Sære arrogante gamle gubbe!

  SvarSlett
 7. Kultureliten og Kulturrådet har her bannet i kirka. De har en klar politisk agenda og de har etter statuttene ikke lov å ha en politisk tilhøringhet. Er det slik at alle som er venner med Ap - kan gjøre som de vil når Ap sitter i regjering. Kunsterene skit"er her i eget reir. Det var kanskje for å kunne tørke opp etter seg at den navlebeskuende og nære venn av Ap og Giske, forfatter Fosnes Hansen kaster papir. Stigmatiserende innslag fra Giskes venner.

  SvarSlett
 8. Jeg vil ha støtte for pokerspillingen min! Det er kunst å spille så dårlig som meg! Staten må finansiere det! HAHA. Dumme kunstne!

  SvarSlett
 9. Til Christoffer: Hvorfor så udemokratisk? Be folk holde kjeft? Du er vel en slik som kaster ting på personer du diskuterer med ansikt mot ansikt?

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)