onsdag 15. juli 2009

Jeg sier det de fleste tenker men ikke kan si..

Jeg sier det de fleste tenker men ikke kan si, jeg tipper dette var 3 personer av utenlandsk opprinnelse. Ja der ser du, jeg sa det! Og det er f**n med ikke rart heller, for mer eller mindre alle slike saker man leser om så er det innvandrere som står bak.
Grunnen til at jeg kan si det er at jeg slipper å bli stemplet som rasist av de venstreekstreme orginasasjonene i dette landet, man kan jo ikke være rasist mot sine egne?
Jeg er heller en realist :)

Men uansett, godt det ikke gikk værre enn et 7 cm dypt knivstikk i låret for offeret, det kunne fort gått mye værre når man ser tedensene for ran og annen vold i norge for tiden, det blir bare råere og råere.

Håper politiet tar svinene som står bak og faktisk klarer å oppklare denne saken.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=568663
http://www.dagbladet.no/2009/07/15/nyheter/innenriks/knivstikking/7201240/
http://riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/Mann-knivstukket-i-ran-i-Oslo-19865

26 kommentarer:

 1. Enten innvandrere eller narkomane, det virker som om at nordmenn må være narkomane før de synker så langt ned som å rane noen slik som en innvandrer gjør bare for gøy.

  SvarSlett
 2. hold kjeft a nazi pakk

  SvarSlett
 3. Er noe i det du sier der, ja. Folk tør ikke si det alle ser i frykt for å bli kalt rasister.

  SvarSlett
 4. hahahahah, tør ik si hva? er dere helt tomme i hodet eller? det er det eneste der kan si hele tiden, invvandrer datt, invandrer ditt! Tro mg denne gangen var det nordmenn som gjorde dette, jo fordi journalistene skrev ikke "med utenlands bakgrunn" når utelninger gjør d, så var det den utlendingen gjorde datt, når en nordmann hjør no, så er theen ung mann p 30 årene bla bla..men så på du ;)

  SvarSlett
 5. haha, aldri lært noe annet språk en norsk og trives med det? flott at du gjør dtet, men de trives ikke med deg! om du så var mullat vile de aldri godta dg!,snap out of it, u never will be a norwegian..

  SvarSlett
 6. Jeg er ikke rasist jeg er bare rasebevisst! Nå må folk åpne øynene altså, er sikkert en statistikk over hvor mange lovbrudd som blir begått av utlendinger i Norge.

  SvarSlett
 7. hold kjeft a nazi pakk
  ----------------------
  Hold kjeft din anonym ekkel faen *kaste opp*

  SvarSlett
 8. STEM PÅ FRP <3

  SvarSlett
 9. Adolph:

  Ja dette er typisk sånn vold som politiet ikke bør kaste bort tid på. Interne oppgjør... so what? La dem drepe hverandre. Ikke noe tap for landet.

  SvarSlett
 10. Hehehe... Må i så fall være en nazipakk(is)da :)

  Uansett: Bra blogging!

  SvarSlett
 11. Er det noen som er redde for å bli kalt rasist lenger? Ulempene med den altfor høye innvandringen/asylsvindlingen er jo nå så åpenbar for 95% av befolkningen at du skal være virkelig "uheldig" om du støter på en som drar frem rasist-kortet. Og hva så egentlig, ordetrasist er jo så utvannet at det helt ha mistet sin kraft

  SvarSlett
 12. Hehehe. Er vel det de aller fleste gjør når de leser nyhetene. Må innrømme selv at hver gang jeg leser om et overfall, drap etc. så tenker jeg (før jeg leser artikkelen) at det er garantert noen med utenlandsk opprinnelse. Trykker på artikkelen, og hva står det der? JO gjerningsmannen/mennene var av utenlandsk opprinnelse..
  Folk må snart åpne øynene. Ja, det finnes mange gode innvandrere som følger loven etc. Men dog finnes deg MAAAAAAAAAAAAAAAANGE som ikke gjør det også!

  SvarSlett
 13. Det var ikke det første jeg tenkte på- det første jeg tenkte var 'uff så fælt, håper det går bra med ham.'

  SvarSlett
 14. Spiller ingen rolle om dette var utlendinger eller norske.
  Hvorfor lager du et poeng av dette?

  SvarSlett
 15. Bare for å pirke litt, et 7 cm dypt knivstikk i låret kan også bli fatalt, er en del store blodårer der. :o)

  Jeg skal innrømme en ting. Jeg er født på 80-tallet, og da det kom bosniske flyktninger til bøgda mi i 93 tok vi imot dem med åpne armer. Dette var ei bygd hvor ingen låste dørene sine, alle var velkomne på besøk til hverandre og det samme var bosnierne. Så kom kosovo-albanerne i 98. Etter det har miljøet i bygda bare blitt råere og råere, mindre tillit til medmennesker og MYE narkotika flydd inn av "asylsøkere" fra opiumsslettene i afghanistan, hasjfarmer på ymse steder i midtøsten og diverse annet.

  Tidvis får bygdas innbyggere et varsku fra de som får vite ting fra myndighetene, om at NÅ er det folk der ute dømt for drap og som er fullstendig uberegnelige,gå flere sammen om dere må ut på kveldstid, NÅ er det folk der vi vet har voldtatt, pass på jentungene etc.
  Knivstikkinger av lokalbefolkningen for pengebøker o.l hender også, da helst når folk er i lystige lag.

  Dette er et Norge jeg ikke kjenner meg igjen i lengre, og det skremmer meg. At jeg føler meg tryggere i millionbyen Dublin enn i hjembygda med 5000 innbyggere, det er sært.

  SvarSlett
 16. Hei,

  Er ikke norsk sjøl og er enig med deg. Tror at man er altfor redd i Norge for å være "politically incorrect".

  SvarSlett
 17. Ikke for å gå mot strømmen her, men burde en ikke vente med å dømme før en vet helt sikkert hvem som gjorde det her. Det å klage på folkegrupper og innvandrere og øst-europeere osv. har liten betydning. Det som gjelder er å forandre politikken. Det må strammes inn, det må bli stilt krav.

  SvarSlett
 18. Noen av oss som hørte på politiradioen hørte at den ene var av filipinsk opprinnelse, og de to andre antatt norske (hvite). Så bare 1/3 rett der innvandreren! ;)

  SvarSlett
 19. Vi som hørte på politiradioen hørte at den ene var av filipinsk opprinnelse, og de to andre antatt norske (hvite). Så bare 1/3 rett der innvandreren! ;)

  SvarSlett
 20. Vis du er virkelig en Pakistaner, bevis det.
  Skal vedde på at du er en Vigrid eller Norgespatriotene Oversett dett her "Tu ek kamina insan heh, jo hood ko bohot i kabil hor shehar samaj teh ho"

  SvarSlett
 21. hold kjeft ajæævla norske poteter..

  SvarSlett
 22. "Hold kjeft a nazi pakk"

  Tror heller du er rasisten her, som tror at alle innvandrere er hjelpesløse valper som trengs å passes på hele tiden. Typisk blitzer-tankegang.

  Mvh


  Dronninga av Sibir

  SvarSlett
 23. Var det ikke Jens Stoltenberg som advarte mot utryggheten i et Frp-styrt samfunn.

  SvarSlett
 24. Når jeg leser om sånne saker, frister det ikke mye å flytte tilbake, nei.
  Tro det eller ei: Jeg føler meg faktisk mye tryggere i Irland, hvor jeg nå bor.
  Her har jeg selvsagt rettet meg inn etter lokale lover, regler og skikker.

  Var på en kort visitt i fedrelandet rundt årskiftet, og bare fra hotellet og bort til fyrverkerisjappa (ca 800 m gange), ble jeg av en drøss med langere tilbudt så å si alt som finnes av narkotika, med unntak av hjemmebrent.

  (På vei tilbake turde dem ikke, for da bar jeg på en diger fyrverkerikasse som sikkert skremte gutta fra sans og samling.)

  Ca 20% av dem var "av innenlandsk opprinnelse" som meg sjæl.

  En sjelden gang hender det at avisene bruker begrepet "av utenlandsk opprinnelse", for så å senere i artikkelen oppgi et annet nordisk land som gjerningspersonens opprinnelige nasjonalitet, som f.eks. en svenske som satte fyr på en restaurant i Stavanger for noen år siden.

  SvarSlett
 25. Er utrolig takknemlig for folk som deg. Har selv mange venner med innvandrerbakgrunn, som er lovlydige og også drittlei av kriminaliteten som blir begått av andre med innvandrerbakgrunn. Men flere av disse syns det er vanskelig å snakke høyt om dette, fordi de da blir kalt "svikere" av andre innvandrere som har en sånn idiotisk "oss mot nordmennene"-mentalitet.

  Tror det første steget mot et fredelig og flerkulturelt Norge, er at man må drite i om man blir kalt rasist eller sviker. En kjeltring kommer uansett til å kalle deg hva det trengs for å komme lettere av kroken.

  JA til et flerkulturelt Norge!
  NEI til kriminalitet, (ekte) rasisme, snillisme og politisk korrekthet!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)