tirsdag 14. juli 2009

Klapp klapp klapp

Man kan vel ikke gjøre noe annet enn å klappe for de rødgrønne som fyller opp oljefondet igjen og man har over 2000 milliarder på bok mens vi forsatt har mange hundre hjemløse i dette landet som ikke har noe hjem å gå til, alle de eldre som er alene store deler av dagen uten noe særlig hjelp til å komme seg gjennom hverdagen, til alle de ungene som ikke får barnehageplass enten fordi at foreldrene ikke har råd til det eller det rett og slett ikke er plass og ikke minst mange titallstusen som ikke har noe jobb å gå til.

Klapp klapp klapp for finansminister sosialisten som ikke tror på å hjelpe andre, bare seg selv.

Gleder meg til valget, så kanskje vi kan få noe hjelp til de som trenger det i dette landet.

http://www.dagbladet.no/2009/07/14/nyheter/innenriks/finanskrisen/okonomi/oljefondet/7199189/

7 kommentarer:

 1. Ang oljefondet: Frp skal være glad for at oljefondet eksisterer. Hadde Frp fått politikken sin gjennom hadde Norge solgt alle rettighetene til oljen til oljeselskapene på 70-tallet, og vi ville ha bodd i en bananrepublikk.

  Ang hjemløse: hva vil Frp gjøre som ikke er blitt gjort før?

  Ang eldre som sliter: Hvor mange sykehjemsplasser for eldre har forsvunnet i Oslo de siste årene mens Fpr har delt makten med Høyre? Var det 200?

  Ang barnehageplasser: Har det ikke kommet tusenvis av nye barnehageplasser de siste 4 år som følge av innsatsen fra de rødgrønne?

  Ang arbeidsledighet: Har vi ikke sluppet billig unna dette i finanskrisen? I usa spår noen ledighet på 13%.

  SvarSlett
 2. Er du ikke fornøyd, reis hjem igjen eller hold KJEFT

  SvarSlett
 3. Lite jeg levde her i norge på 70 tallet og hva har egentlig det med dagens politikk å gjøre?

  Satse mindre på å huse alle asylsøkere, mindre asylsøkere = flere ledige boliger til hjemløse.

  370 for å være nøyaktig. Og hva skal du frem til? Det er kommune, ikke stat.

  Ja og hva så? Løgneren halvorsen lovet full barnehagedekning innen 2007 eller hva det var ellers skulle hun gå av, det har jo ikke skjedd.

  Jo takk til olja for det, har forsatt ikke noe med dagens regjering å gjøre.

  SvarSlett
 4. hjemløse, eldre, barnehage... joda, ikke alle har det like bra her i landet. MEN det er ikke oljefondet sin feil.

  stort sett kan folk som sliter med diverse konsekvenser av dårlig økonomi skylde på seg selv. det blir ivertfall ikke riktig å skylde dette på at staten faktisk forvalter oljefondet på en forsvarlig måte. folk må da ta ansvar for sine egne liv.

  SvarSlett
 5. Frp er flinke til å klage over andre partiers tidligere politikk, men har selv flere lik i skapet. Bl.a. at de ville selge oljerettighetene på 70-tallet. Fei for egen dør først. Krf og AP sin politikk da oljen ble funnet er faktisk grunnen til at Norge er så rikt så det er i dag.

  Som morten over sier: 'stort sett kan fok som sliter med diverse konsekvenser av dårlig økonomi skylde på seg selv.' Hjemløse er som regel det pga rus, og ikke omvendt.

  Hvordan skal Frp få eldrepolitikken til å fungere i Norge når de ikke får den til å fungere i Oslo? Dette er et eksempel på at når Frps politikk møter hverdagen, så viser det seg at det ikke fungerer.

  Tviler på at noen andre regjeringer har gjort så mye for barnehagedekningen som denne har gjort. At Halvorsen dreit seg ut i 2007 er en sak, men ikke så alvorlig som du vil ha det til. De fikk det jo (nesten) til, og bare sta Frpere henger seg opp i dette.

  Hadde Frps liberale finanspolitikk fått lov til å regjere i Norge, ville vi sannsynligvis vært nær samme situasjon som Island er i. Markedet skal regulere seg selv, er det ikke det Frp alltid har sagt? Helt til finanskrisa kom og de begynte å klage på manglende politisk styring. Hyklere og løgnere.

  SvarSlett
 6. "Som morten over sier: 'stort sett kan fok som sliter med diverse konsekvenser av dårlig økonomi skylde på seg selv.' Hjemløse er som regel det pga rus, og ikke omvendt."

  Etter den tilbakestående tankegangen så kan man jo si at asylsøkerene som venstresiden elsker så veldig også er skyld i dritten de rømmer ifra selv.

  SvarSlett
 7. Vi burde kanskje ha solgt Olje rettighetene på 70 tallet.

  Før vi begynte å tjene stort på olje hadde vi råd til ordentlige veier. UTEN bompenger, ekstra avgiftervedbensinpumpene osv osv

  Vi hadde også råd til masse annet som det nå plutselig ikke finnes penger til.

  Saken er at tjener vi stort mer nå så har vi snart ikke råd til noe

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)