fredag 24. juli 2009

Et tegn på at noe må gjøres i dette landet..

Et stort tegn på at noe må gjøres i dette landet er at innvandrerkvinner ikke kan la seg intervjue av VG sin reporter uten først å spør mannen i huset..

VG Nett prøvde å komme i kontakt med flere innvandrerkvinner, men majoriteten av dem ville ikke la seg intervjue. Vi måtte først be om lov fra deres mannlige slektninger. Inne i en pakistansk butikk, sier en kvinnelig ansatt at hun ikke vet noe om politikk.

- Jeg vet ikke så mye om politikk, det er mannfolka som vet om sånne ting, de sitter på bakrommet, du kan snakke med dem, sier kvinnen.


Tragiskt...

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2007/artikkel.php?artid=564507

15 kommentarer:

 1. Ikke bare innvandrere som ikke stoler på politikerne. Artikkelen bekrefter at Sv underbygger sikkerheten og rettighetene til alle innbyggere i norges land, uavhengig av nasjonalitet og kjønn. Hvis innvandrere som ikke lar kvinner ha egne meninger, rettugheter eller frihet, stemmer SV bør ikke nordmenn gjøre det.

  SvarSlett
 2. Jeg bare ler av innvandrere!
  Enhver som ikke tillater kvinner å delta i samfunnet på lik linje som menn i Norge i 2009, vel de stemmer SV, og jeg ler av dem. Hvorfor stemmer de SV? Hvorfor vet ikke kvinnene noe? Hvorfor får ikke kvinnene uttale seg? Hva sier det om disse innvandrernes kvinnesyn? Hva med undertrykking? Hva med vold? Ikke bare "innenfor familien". Hva med vold mot norske kvinner? Er det greit? Norske jenter og kvinner er jo horer og vantroende? Syns vi i Norge det er greit? Det er NÅ det er valg! Det er nå vi har muligheten. BRUK DEN!!

  SvarSlett
 3. Det er vel en grunn til at SVik har så få velgere i dette landet, men at noen med så få prosent oppslutning skal få lov til å være med å bestemme er helt horribelt.

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke innvandrer, besteforeldre er...men jeg gremmes av FrP,,,,for all del...jeg ler ikke...det skremmer meg,,,om de skulle komme til makt!

  SvarSlett
 5. Ja tenk så skummelt, et parti som jobber for at alle som oppfører seg skal ha det greit i landet. Huff, et parti som ikke beskytter de kriminelle.
  Nei huff så skremmende.

  SvarSlett
 6. Anonym lær deg korrekt punktsetting din jævla slask!

  SvarSlett
 7. Vel, igjen sier jo dette bare litt om hva som skjer i vårt kjære land. Dersom FRP kommer til makten, vil det være det beste som har hendt siden Manus "knakk" Donau. Om vi får det så mye bedre i henhold til skatter og avgifter er ikke sikkert, men FRP har i alle fall skjønnt at nordmenn begynner å nærme seg landssvikere slik de aksepter den store flyten av innvandring. HERREGUD mann, vi har jo ikke plass til alle engang, de må bo i telt....... Sier jo bare litt om de som styrer inntaket i dag! HEIA FRP og lenge leve Norge!
  Falk Grøder.

  SvarSlett
 8. Det blir FRP for min del.

  Lands svikerne kan komme seg ut av stortingsbygget og se hva dem har stelt i stand.

  Man kan jo ikkje lenger ta en tur på byen eller på kino før man blir jo knivstukket eller ranet på vei hjem igjen.

  Takk gangster mafia Halvorsen og Stoltenberg.

  Nå er Norge kjørt så på ræv at hvis Siv jensen bare kun klare å sende pakket hjem er det godt nok for meg.

  Det kan jo ikkje bli stort værre.

  Så Siv Jensen Jeg håper du kommer til makten og setter krav til de nye landsmennene våre.

  Og dem med falske papirer og ned filte finger tupper hut dere til helvete ut fra landet.

  Og la heller folk som er villig til å bli "norske" få bli her.

  Å dere som er SV og AP fans ikkkje bry dere om å kommentere innlegget mitt because i dont care.

  SvarSlett
 9. Innvandrerne kommer til å ta over hele landet til slutt! Det er ikke rart alt pakket kommer hit når de på forhånd VET at Norge er et enkelt land å komme inn i! Dagens regjering slipper jo inn RUBB OG RAKE! 9 av 10 kriminalsaker vi leser om avisene blir utført av innvandrere! Norge var et trygt land å bo i. Den tid er forbi. Nå blir man angrepet og ranet av hissige, farlige, knivstikkende innvandrere uansett hvor man går! De kommer hit, stikker en kniv i noen, og lever livets glade dager i sus og dus som grever i norske fengsler! Der har de alle fasiliteter de trenger, mens VI betaler skyhøy skatt for å holde dem med parabol og internett på de luksuriøse fengslene vi belønner dem med. Gjør Norge trygt igjen!! STENG GRENSEN!!!

  SvarSlett
 10. Alle innvandrere er ikke muslim. Muslimer er ikke innvandrere. Muslimer er erobrere. De er I europa på erobrering tokt.

  De erobrer med hjelp av venstresiden og media. Når venstresiden snakke om rettigheter, snakker de kun om rettigheter til den nye erobrerings folket.

  Norge er i store fare. Hvis noe ikke blir gjort rask...en forferdig tragedie er å vente.

  Jeg er en Berber..jeg vet hvordan muslimer handler.

  SvarSlett
 11. Jeg synes det er så kult at du later som om du er pakistaner jeg as! .... Du klarer/tør ikke ytre dine rasistiske meninger som den du er eller?????

  SvarSlett
 12. Og en ting til ... Som vanlig kommer Norge 10 år etter USA ... Der lærte de at de neokonservative KUN klarer å ødelegge et lands anseelse og økonomi .. Og nå ... Vil dere at vi skal ha det neokonservative søster partiet til Bush i Norge .. GO trygdeyterne .. :) Den eneste trøsten min er at det er dere som kommer til å lide under FRP ... hahahahahaa... IKKE meg liksom...

  http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=275596&page=1#item4340502

  God lesning... :)

  SvarSlett
 13. Tja du kan jo også se på på Sovjet unionen, hmmm kommunisme! ja jøss mye bedre en kapitalisme! er nok derfor milioner av mennesker lever i fattigdom! fordi uansett hvor ønskelig det er! så er "likhetsprinsippet" til karl marx er umulig og få gjennomført fordi det ganske enkelt strider mot menneskelig natur! jeg vil si at sosialisme/kommunisme er en form for ideologi for vokene mennesker som ikke har skjønt at "verden faktisk ikke er rettferdig hvo enn mye man prøver og gjøre"

  sier bare heller død en rød

  SvarSlett
 14. vit at det begynner aa bli ille i norge ,men her i nederland er det hakket verre.her har de innfoert hallalmat [bare hallalmat!]i alle fengsler fordi majoriteten av fangene er muslimer.det betyr at ogsaa ikke-muslimske fanger maa spise hallal,men det skulle de vel ha tenkt paa foer de begikk forbrytelser.hilsen clawdia

  SvarSlett
 15. Vet ikke om du fikk med deg det de sa på radioen i går, at utlendinger får mer penger og kommer bedre ut økonomisk når de går på trygd enn når de jobber..... Ja-a.. Sånn er det i landet vårt...

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)