onsdag 8. juli 2009

Hvis det er det som skal til så greit nok..

Hvis det er neddoping av asylsøkere som skal til for å tvangssende de ut av norge etter avslag på søknaden så helt greit for meg.

Hvis staten ikke kan tvangssende de ut, hva er vitsen med asylregler da?
Det er viktig å sette hardt mot hardt.

Vil du ikke bli dopet ned? Følg reglene og ikke sett deg opp mot politiet når de skal hente deg!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=567782
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=567910
http://www.dagbladet.no/2009/07/09/nyheter/innenriks/politiet/asylpolitikk/7119442/

6 kommentarer:

 1. Ser du selv er innvandrer, men i denne sammenhengen har det ingen betydning, Den mottakelsen dere fikk på 80 tallet er svært forskjellig fra dagens behandling, i alle ledd.
  Temaet i denne artikkelen spenner også langt bredere enn asylsaker og hjemsendelse, bruk av tvang innen psyktriatrien og f.eks. politiet, alt behandles av samme lov og denne loven som alle andre lover, skal respekteres også av politiet.
  Har du forresten vurdrert hva som kan være årsaken til at noen MÅ tvangsmedisineres? Kan UDI ha vurdert feil? Vet du at enkelte kun får ett intervju, det kommer direkte etter mottak og går via en tolk, utpekt av UDI. Hva om tillitten til denne skaper redsel?
  Og etter en sånn behnadling, i hvilken tilstand er da den hjemsendte når han kommer hjem og blir tauet inn til avhør av sine "egne"?
  Jeg er helt enig i at vi må gjøre noe med vår asylpolitikk, men å dope ned folk er absolutt ikke svaret!

  SvarSlett
 2. Skulle ikke forundre meg om sharia minister storberget sender en delegasjon for å oppspore vedkommende for å overekke statsborgerskap til idioten som tydligvis ikke klarte å oppføre seg og hele familien såklart, pluss noen hundre tusen i oppreisning for bryet.

  SvarSlett
 3. Tror ikke man blir bedøvd hvis man oppfører seg pent! Oppfører man seg voldelig eller skriker høyt, er det bare rett og rimelig at det brukes bedøvelse. At Storberget gidder å bruke tid på dette skjønner jeg ikke. På tide med en ny regjering?

  SvarSlett
 4. Ser ikke helt hvorfor det skulle være nødvendig å dope ned vedkommende. Beroligende midler (diazepamer) gir ubehagelige symptomer når medisinene går ut av kroppen (nervøsitet,av og til svimmelhet), og bør unngås av alle. Det burde gått fint å legge vedkommende i jern (hånd-og fotlenker). Da ville han vel hylt og bært seg hele veien tilbake til Irak, men det spiller da ingen rolle, man kan bruke ørepropper.

  SvarSlett
 5. sendt ut av norge 4 ganger !!!!! han skulle ikke bare hvert bedøvd

  SvarSlett
 6. Helt ok å dope ned hysteriske returnerbare asylsøkere som ikke oppfyller kravene for opphold i Norge! Ved neste ankomst til Gardermoen må de settes på første fly tilbake!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)