fredag 24. juli 2009

Jeg kan godt forstå han..

Jeg kan godt forstå at Stein Erik Hagen flytter ut av Norge, hvem ville ikke gjort det når regjeringen går inn for å suge mest mulig penger ut av personer som skaffer mange tusen arbeidsplasser i Norge og som bringer mange milliarder inn i statskassa hver år?
- Jeg synes det er trist at Stein Erik Hagen ikke kjenner glede ved å bidra i det spleiselaget som velferdssamfunnet vårt er. Jeg beklager at han flytter, for jeg mener Norge er et godt land å bo i, også for de rike, sier Halvorsen.


Om det er noen som bidrar i dette landet så er det vel nettopp Stein Erik Hagen, så slike løgner må du nok lenger ut på landet med Halvorsen. Tenk hvor mange milliarder staten drar inn på lønningene til de som jobber på Rimi i form av arbeidsgiveravgift og skatt, all strømmen som betales for å holde butikkene oppe, alle arbeiderene som har jobb med å fikse på bygningene rundt forbi, brøytesjåførene som brøyter parkeringsplassene hver vinter, lastebilsjåførene som kjører maten til butikkene, de som lager maten, pakker maten osv osv osv osv..

Nei, det ser nok ut som Norge har mistet mange millioner i skattepenger her nettopp fordi at staten skal straffe de som faktisk får gjort noe og som skaper noe i dette landet. De rødgrønne har seg selv å takke for at Hagen flytter.

Fant forresten et bilde med en passende tekst:


"Kjære finansminister Kristin Halvorsen, her har du visa-kortet mitt, ta det du måtte trenge for å gi bort til asylsøkere og klima-kvoter.
Jeg skjønner du ikke mener jeg fortjener å ha pengene, selv om jeg har jobbet for dem og betalt skatt på dem.
Dette er det lille jeg har igjen etter at skatten er trukket fra!"

http://www.dagbladet.no/2009/07/24/nyheter/stein_erik_hagen/jens_stoltenberg/valg_2009/7341477/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=564517
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/okonomi/article2827274.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2827432.ece
http://www.dagbladet.no/2009/07/23/nyheter/stein_erik_hagen/kristin_halvorsen/politikk/innenriks/7330611/
http://www.dagbladet.no/2009/07/23/nyheter/fremskrittspartiet/innenriks/politikk/stein_erik_hagen/7331193/
http://www.dagbladet.no/2009/07/23/nyheter/innenriks/stein_erik_hagen/skatteparadis/7329942/
http://riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/Stein-Erik-Hagen-flytter-til-Sveits-20661

9 kommentarer:

 1. De rød-grønnes motto:
  UT med skaperne.
  INN med snylterne.

  SvarSlett
 2. Hagen er fornuftig som flytter. Jeg kommer til å følge i hans fotspor. Rømme fra dette sosialisthelvete.

  Og til de dustene som sier at det er det norske systemet som har gitt Hagen muligheten til å bli milliardær, dere burde sjekke premissene deres. Det er da ikke det norske systemet som har gjort han rik. Hvordan i helvete kan dere logisk resonnere dere frem til det? Vennligst forklar! Faktum er at Hagen har blitt rik, TIL TROSS, for det norske sosialistiske systemet. Hadde systemet vært mer fritt hadde han garantert vært enda rikere og flere andre hadde også vært rike. Men det norske sosialistiske system setter så mange kjepper i hjulene for verdiskapning at det står virkelig respekt av de få som klarer å skape seg en formue til tross for alle hindrene som Halvorsen, Stoltenberg og co lager. Desto mer sosialistisk et land blir desto mer vanskelig blir det for flinke mennesker å skape verdier. Se bare på sovjet. Der var det ingen som ble rike, utenom noen av pampene i kommunistpartiet. I land med høy grad av økonomisk frihet/økt grad av kapitalisme så er det mange flere som skaper verdier. Årsaken til dette er nettopp det at i disse landene holder statens seg unna. De lar folk få være fri til å skape verdier og investere uten å bli skattet i hjel. Slik blomstrer velstand i samfunnet og det gavner alle.

  Sosialistene foretrekker at vi alle blir skattet ned i fattigdom slik at vi alle har det like misarabelt ,fremfor at noen blir rike og løfter samfunnet fremover.

  Fri oss fra sosialismen. Sosialismen er som en kreftsvulst som vokser ved å tære seg på en frisk menneskekropp. Etterhvert som den sosialistiske kreftsvulsten vokser seg større og større er det til slutt ikke mer frisk kropp igjen å spise av for kreftsvulsten og da dør både mennesket OG krefsvulsten. For svulster og parasitter kan ikke leve uten å ha en frisk, verdiskapende vertsorganisme å snylte på... Akkurat slikt det sosialistiske samfunnet ikke kan overleve uten produktive slaver som de kan snylte og skattlegge. Bekjemp slaveriet. Bekjemp sosialismen med absolutt ALLE midler!!!

  SvarSlett
 3. Ja, jøss - betaler du ti millioner i skatt (totalt) med en formue på 21 milliarder, utgjør det jo nesten 0,05% av formuen din. Det er jo jamngodt med landeveisrøveri.

  Vi kommer nok til å lide som nasjon, med markert høyere skattetrykk, nå som Hagen ikke bidrar mer. Ti millioner tapt betyr jo at hver eneste nordmann må bidra med to kroner mer til statskassen. Så nå blir det vanskelig å få til salt på såret, ja.

  SvarSlett
 4. Rema, ja det er en butikkjede...
  Rimi Hagen har forresten solgt Rimi for lenge siden.

  SvarSlett
 5. Hagen driver nå Rimi og ikke Rema 1000

  SvarSlett
 6. Stein Erik Hagen bidrog med 10 MNOK i skatt i fjor. Til sammenligning så bidrog en polakk som leverte arbeidskraft til sokkelen med 50 MNOK av en skattbar inntekt på 100MNOK. Stein Erik Hagen tok ut flere milliarder i utbytte den gangen han kunne dette uten å betale skatt. Det vises igjen i formuen på lang over en milliard. Syns ikke det er mer en rett og rimelig at an bertaler 0,5 % av formuen i skatt så lenge den er bygd på inntekt som det ikke er betalt en krone i skatt for.

  SvarSlett
 7. Det eneste som gjør at det er "synd" at Hagen flytter (flykter?) til Sveits, er at Norge da går glipp an noen millioner skattekroner. Arrogante, rike drittsekker har vi nok av her i landet uansett!
  Det er greit at folk kan flytte og bosette seg i utlandet hvis de vil, men da burde de også miste sine NORSKE rettigheter! Og hadde rikingen Hagen risikert å mista alle de norske velferdsgodene han tydeligvis ikke vil være med på å betale for, tenker jeg han hadde valgt å bli i landet ;-)
  Halvorsen har helt rett, sniken stikker av fra regninga!

  SvarSlett
 8. Anonym 08:51 : Hvilke "velferdsgoder" har egentlig Stein Erik Hagen brukt for? Tror han kan få ganske mye mer veldferd for de alle millionene han sparer på å ikke bo i norge enn det han får av "velferdsstaten" norge som kommer til å sette han i ei gang på et gamlehjem når han blir gammel.
  Og halvorsen har IKKE rett, for hvilken regning stikekr han ifra? Opp gjennom sitt liv så har mannen betalt mer skatt enn det hele familien din har gjort så lenge noen med ditt etternavn har eksistert.. Så hvem stikker fra regningen?

  Hvorfor tåler ikke enkelte folk at noen klarer å få suksess? All ære til de som klarer å skape noe i dette landet, for det er ikke lett under et sosialistregime..

  SvarSlett
 9. Jeg regna egentlig med at Hagen hadde hund, men er mer overrasket over at den hadde blogg! Men du logrer pent, flink bisk!

  Alle «tåler at enkelte får suksess». Herregud, vi lever da til og med lykkelig med den der dekkmillionæren som skal breie seg så ofte han kan!

  Det vi - eller JEG - ikke tåler, er syting og klaging fra folk som har fått hele den jævla veien til førtimillionershytta si asfaltert av MINE penger klage over at jeg vil at han også skal bidra til fellesskapet på samme måte som alle oss andre.

  Ha deg for helvete til Sveits, Hagen! Eller Burundi, Sudan eller et annet land med lav skatt. Ta gjerne bloggeren bak denne bloggen med deg, også - jeg spanderer flybillett. Men hold for guds skyld kjeft om det!

  Good riddance!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)