mandag 20. juli 2009

Hverdagshelt!

Kan ikke si noe annet enn at personen som avbrøt den grove voldtekten av ei 17 år gammel jente virkelig er en hverdagshelt! Slike skulle det absolutt ha vært flere av i dette landet og resten av verden for den saks skyld.

Og at det ikke er vanskeligere for asylsøkere å komme tilbake til norge etter et avslag enn at de bare reiser til sverige og kan kjøre inn i norge når de ønsker er bare skammelig. For dette er bare nok en sak som stiller seg i rekken av voldtekter utført av asylsøkere og at regjeringen ikke viser noe vilje til å gjøre noe med det er helt sykt!

Nå havner irakeren i et norskt fengsel der han får mat, drikke og ei god seng å sove i. Og på toppen av det hele så får han betalt for det. Jeg vil tippe at i forhold til åssen han hadde det i irak så er dette bare ei skikkelig belønning for voldtekten han utførte. Og slik burde det ikke være i et demokratisk land!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=563991

5 kommentarer:

 1. FrP blir ekstremt karikert av statsstøttede pamper og snakkehoder i norsk offentlighet. I virkeligheten er forskjellene mellom FrP og AP først og fremst FrP's holdning om at byråkratiet skal effektiviseres og holdes under kontroll, bruken av en god blanding av offentlige og private løsninger, at støtteordninger skal komme reellt trengende direkte til gode, og at den dødssyke og muslimske innvandringspolitikken skal drastisk stoppes. FrP er i ordets rette forstand Norges reelle sentrumsparti. Våre nåværende politikere er dessverre allerede i ferd med å sette Quisling kraftig i skyggen med sin hjernevaskede ekstremisme.

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med deg! Blir irritert på hvor lett det er å komme seg inn her i norge.. Når mattilsynet tilogmed fant en del asylsøkere som hadde fått avslag på søknaden når de tok en runde, så sier det LITT syns jeg..!!

  SvarSlett
 3. FrP blir ekstremt karikert av statsstøttede pamper og snakkehoder i norsk offentlighet. I virkeligheten er forskjellene mellom FrP og AP først og fremst FrP's holdning om at byråkratiet skal effektiviseres og holdes under kontroll, bruken av en god blanding av offentlige og private løsninger, at støtteordninger skal komme reellt trengende direkte til gode, og at den dødssyke og muslimske innvandringspolitikken skal drastisk stoppes. FrP er i ordets rette forstand Norges reelle sentrumsparti. Våre nåværende politikere er dessverre allerede i ferd med å sette Quisling kraftig i skyggen med sin hjernevaskede ekstremisme.

  SvarSlett
 4. YES YES YES.... Endelig er det noen normale mennesker der ute som ikke bare tenker på seg selv, Dritbra kompis.... Hadde det bare vært flere som deg;-) Selv hadde jeg nok ødelagt mannen til det ikke var noe igjen av han, men det er meg. Hva skulle hun gjort uten deg.. Fortsett slik, vi trenger hverdaghelter som deg.

  SvarSlett
 5. Hei, jeg er lysende enig i at folk ikke bør "belønnes" med fengselsopphold bedre enn den hverdagen de flykter fra. Men samtidig er det så lett å være enig i slikt, og spørsmålet blir - hva er en reell og bedre løsning? Kriminalomsorgen i Norge er under stadig forbedring, men er sine store svakheter, den som så mye annet. Hvis gjerningsmannen var en nordmann, ikke en asylsøker som egentlig vil i fengsel, er det ikke da riktig at man skal ha muligheten til ok behandling i fengsel? Og....tja..nei...det er bare så vanskelig å forstå hvordan man skal kunne balansere slikt.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)