mandag 13. juli 2009

Det var jo på tide da!

Endelig skal UP konsentrere seg litt om sinkene i trafikken også.
Er ikke så mange mnd siden jeg fikk bot for å kjøre forbi ei sinke, den personen lå konstant 10 km/t under grensa og da det endelig kom ei slette uten trafikk imot så kjørte jeg forbi og der sto selvfølgelig UP og målte meg, 72 i 60 sone.. Og det skal sies at der jeg kjørte forbi så var det kun den veien jeg kjørte på, ingen veien som gikk inn til den veien eller noe slikt. Så da jeg ble stoppet så kom sinka kjørende forbi igjen uten at de brydde seg om han.

Sinker skaper farlige forbikjøringer, den jeg tok var ikke farlig men jeg har sett mye farlig.

Fartsgrenser er til for å holdes, og det burde vært lik straff for å holde 50 i ei 60 sone som å holde 70 i ei 60 sone..

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=568343
http://www.dagbladet.no/2009/07/13/nyheter/innenriks/trafikk/ko/7174165/

8 kommentarer:

 1. Endelig skjer det noe....det er alltid de som kjører forbi som får skylden hvis noe oppstår, men egentlig er det de som kjører fremst - og for sakte - som er problemet!!!!

  SvarSlett
 2. Jaja...
  Tror ikke kommer til å se så mye til dette.
  Det kommer jo ikke til å bringe penger inn i statskassa, så jeg tror ikke det blir så prioritert.

  SvarSlett
 3. igår kjørte jeg fra arendal mot tønsberg, og vi brukte 3,5 timer da køen startet like utenfor arendal, og jeg trodde det var vei arbeid men niks, stille stående køer i over en time og mange kamping vogner som ikke f... kjørte til siden for å slippe køen... ja, på tide at disse forstår noe så enkelt som veivett!! ellers har jeg selv også fått bot da jeg kjørte forbi en kamping vogn + en bil med henger i en rett strekning med uten motgående traffik men desverre var det slik at up stå og målte motgående traffik... men de målte meg bakfra -siden det ikke kom biler andre veien. Jeg så dem ikke da jeg var full opptatt med forbikjøringen. Køen som disse lagde begynte før hvittingfoss og fikk kjørt forbi nær kvelde i vestfold.

  SvarSlett
 4. Og hva med de som skal holde 50m avstand når trafikken går i 10km/t?
  De kommer kanskje ikke fortere frem, men det gjør sjåførene bak som må bruke ett minutt ekstra for å komme til sin avkjørsel.

  SvarSlett
 5. Ja oss som kjører 5-10 over skal flås av myndighetene som vi er stor kriminelle.Er jo faan meg på tide og få vekk dem som lager køer og tror det er søndag hele året.lag plass til dem i grøfta

  Hilsen Tom.Bjerklund

  Løten

  SvarSlett
 6. Ja det var på tida. ta fra dem lappen. Dem har forårsaket mange ulykker, tror dem eier veien . har selv fått bot pga av at jeg måtte ligge etter en lusekjører i mange kilometer. Og når jeg endelig kunne kjøre forbi sto up der. og vips flere tusen til statskassa.vist Dem er så redde for og kjøre bil bør dem holde seg hjemme

  SvarSlett
 7. Hahhhh Det er bra! Men trist at de ikke bøtelegges, jeg venter en bot på mange tusen kroner fordi jeg kjørte fordi en rekke med biler. Nektet boten og derfor politimannen ble småsur og skrev masse på anmeldelsesskjemaet. At jeg ikke blinket, kjørt på sperrelija (delvis), høyfart forbi, mørkt, og mange bilder samtigdig. Heldigvis før og etter køen hodt jeg fartsgrensa eller litt over da.

  Men bot stopper meg ikke.

  Gutter! En dødsbra løsning. Kjør med fjernlys bak snegler hvis mørkt og nær på dagen. Så det iriterer dem veldig.

  SvarSlett
 8. Hva idag på motorveien mellom sandnes og stavanger. Der kjørte det en scooter i 70 me en gammel man. Hadde han blitt stoppa ville han fått bot og mangelapp på trimma scooter + mene det ikke er lov for scooter å ferdes ute på motorveien. Han hva til stor hinder å lagde farlige situasjoner. Så over til bil. Politiet tar ikke sinker eller gjør noe mer en snakker med dem. De har ikke lov til å gi bot og stopper først sinker når det er gått for langt og en kilometer lang kø er oppstått, da er det for sent og noen er døde. Jeg vil nå si at de burde blitt bøtelagt 3 første gangene og sendt til oppkjøring igjen for vurdering av evne. Ærlig talt klare en ikke å holde 90 på motorveien me bil, men må kjøre i 70 på og videre har en ikke grunnleggende førerferdigheter. Kjøre du i 70 me bil på motorveien når du tar lappen regn med at sensor starte å skrible i boka si. Er usikker om det er en 2r eller 3r feil. Ser og endel som må bruke begge feltene i fartsgrense for å klare å ta svingene, de er allså innom til stadighet motgående kjørefelt. Kan en ikke håndtere en bil må en gå å ta bussen isteden, ikke sett andres liv i fare. Å kjøre bil er ikke en rettighet å spesielt for eldre er det ikke det.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)