torsdag 9. juli 2009

Er dette regjeringens måte å stramme inn på?

Syntes regjeringen snakket så veldig om at de skulle stramme inn asylpolitikken for en stund tilbake? Men i steden så leser man at dobbelt så mange får asyl?

Har vi ikke faktisk nok problemer med asylsøkere her i dette landet fra før av?
Er det ikke en smart ting å kanskje integrere de som allerede er her fra før før vi slipper inn flere som vi ikke klarer å ta oss av?
Ser ikke staten at når de driver på å fylle opp et land med asylsøkere så skaper de bare mer rasisme blant nordmenn?
Og hvorfor får egentlig personer uten gyldig ID-papir innvilget søknaden sin?

Norge trenger ikke arbeidere lenger, steng grensa..
Norge klarer ikke å håndtere de som allerede er her, steng grensa..
Norge kan ikke hjelpe hele verden, steng grensa..

http://www.dagbladet.no/2009/07/09/nyheter/innenriks/innvandring/7121219/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=567912
http://riks24.no/index.php/bruker/Valg-2009/Valgnytt/UDI-vurderer-aa-leie-baater-til-asylsoekere-19304

11 kommentarer:

 1. Liten grunn til å klage. Man får jo politikken til de politikere som velges. Meg bekjent er det kun FrP som vil stramme inn asylpolitikken.

  Stort sett all norsk politikk kan reverseres, med unntak av asylpolitikk. Kanskje på tide å slutte med hylinga og faktisk stemme på et parti som offentlig uttaler at de vil gjøre karaftige endringer i dagens asylpolitikk?

  SvarSlett
 2. AP OG SV har ikke en helhetlig asylpolitikk. Politikken styres etter ad-hoc avgjørelser og det er uholdbar asylpolitikk.
  Lars

  SvarSlett
 3. Demokratene ønsker vel også å stramme inn ganske mye.. Så en stemme til FrP eller Demokratene er vel egentlig en stemme for å bevare Norge og nordmenn for fremtiden.

  SvarSlett
 4. Norge kan gjøre noe med asylpolitikken hvis de vil. Grunnløse asylsøkere (de som kommer uten pass på bussterminalen og Gardermoen) bør tvert få avslag. Vær konsekvent, ikke å innvilge familiegjenforening og avvis alle unge menn som kommer hit!
  Eller sendes tilbake til første ankomstland (Hellas; malta, Kypros, Tyrkia etc.)
  Det andre er å drive kampanjer i aktuelle land som Somalia, Irak og Afghanistan om at det ikke lønner seg å skulle søke asyl i Norge. Det hjelper da ganske bra på asylstrømmen hit.
  Lars

  SvarSlett
 5. Kloke ord folkens, det virker som flere og flere våkner opp. Jeg for min del synes forsåvidt det ville være en god ide og stille hele regjeringen for Riksrett for landssvik!

  SvarSlett
 6. Vi har valgt den rødgrønne svøpe til å styre landet , vi har selv valgt søppla til å styre landet med topp fart mot undergangen . det er som sagt for seint å snyte seg når nasen er vekk !!! Den Norske befolkning har blitt tatt på senga av venstre sida sin syke propoganda , så man ligger som man reder. Et lamd uten sosialisme er et land i fremgang

  SvarSlett
 7. Har vi ikke sjøl valgt di rødgrønne svikerne????????

  SvarSlett
 8. Siden 1990 har det kommet 350 000 nye innvandrere til Norge!!
  Det tilsvarer 7-8% av Norges totale antall innbyggere på 19 år!!! Det høres ikke ut som så mange, men overfør det tallet til andre land og du får relativte tall som tar pusten fra deg:

  Som om Kina skulle tatt imot 100 millioner innvandrere
  Som om USA skulle tatt imot 25 millioner
  Og som om UK skulle tatt imot 5 millioner

  Tallene er imponerende og vi innehar sikkert førsteplassen sammen med Sverige i VM i Innvandring.


  Så på hvilket grunnlag har en flyktning behov for å kvitte seg med sine papirer, pass etc før de entrer norge? Alle vet jo at de ikke hadde kunnet kommet på det flyet uten papirer.
  Er det slike flyktninger og asylsøkere som stiller norges krav for opphold i norge? Hva skjer egentlig med integreringen?
  -Jeg tipper det står dårlig til, siden det for litt siden var et tema i den offentlige debatten at de som søker om jobb skal være annonyme.
  Hvorfor sliter våre nye nordmenn med å finne jobb? Vi nordmenn er jo særdeles tolerante ovenfor andre som anderledes enn oss selv. Det er faktisk en svært liten andel nordmenn som er direkte rassister, og det kan ikke være slik at alle som skal ansette arbeidstagere er den lille prosent andelen som er rasister.

  En annen ting som jeg lurer litt på er hvorfor det er slik at politiet ikke klarer å stoppe den kriminelle delen av våre nye nordmenn. Tenker på A-gjengen, B-gjengen og alle andre typer gjenger. Sist jeg gikk forbi oslo sentralbane stasjon, var det ikke mindre enn 2 nye nordmenn som spurte meg på gebrokkent norsk om jeg ønsket å kjøpe narkotika.-Takk for at dere spurte og ikke tvang meg, men NEI takk.
  Det kan se ut til at samfunnet har blitt slik at vanlige folk må sette sin tillit til kriminelle organisasjoner slik som Hells Angels for å få ryddet vekk slike som A/B-gjenger.

  En siste ting som jeg lurer på. Hvorfor er det slik at politiet ikke har ressurser til å håndtere disse gjengene av utendlanske opprinnelse som driver på med tung kriminalitet, men de har ubegrensede ressurser til å stoppe f.eks Hells angels som prøver å gjennomføre en absurd form for borgervern??

  Har vi nordmenn blitt gissler i eget land? Vi får ikke beskytte oss selv ved f.eks innbrudd i eget hjem. Da risikerer man å få strengere straff enn innbrudstyven, som kanskje hadde enda skummlere hensikter ved å komme inn i ditt hjem, tenker da på din kone eller barn.
  Man får ikke gå borgervern, for å hindre voldtekt i eget nabolag.
  Bare ved å nevne ordet borgervern så sjekker datatilsynet sammenhengen i den tekst det ble skrevet, og fjerner teksten hvis det skulle tilsi at folk skulle tenke på å utføre dette.
  -jeg er ikke rassist, men jeg observerer at jeg ikke har så mange rettigheter heller. Helt ærlig så synes jeg at det er slike som meg, som blir diskriminert. For jeg står alene. Skulle det skje noe mot meg eller mine kjære, så er jeg alene. Uten muligheter til å få hjelp eller beskyttelse.

  SvarSlett
 9. Bra innlegg det her.

  Det at du blogger anonymt gir dessverre bloggen din litt mindre "tyngde". En kan lure på om du egentlig er en innvandrer eller bare en som kan tjene politisk på å bruke innvandrerstatusen

  SvarSlett
 10. Jeez, hva slags blogg er dette? Opprettet av en innvandringsfiendtlig innvadrer? Yeah, right! Good luck and good bye!

  SvarSlett
 11. Anonym 22:01: Ja det er jeg helt klar over, men jeg setter mitt eget liv såpass høyt at jeg velger å være anonym uansett. Desverre så er det slik i dagens norge..

  Anonym 16:40 : Jeg er for innvandring, men til en viss grad. Slik det er nå så er det kommet HELT ut av kontroll og flere og flere steder i og rundt mitt nabolag starter å bli slummer/ghettoer og slik ønsker jeg ikke at det skal være.

  Hvorfor skal jeg bli spyttet på og truet i Norge av MUSLIMER fordi at jeg har forlatt islam for lenge siden?

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)