lørdag 25. juli 2009

Få krekar UT av Norge! NÅ!

Jeg tror de fleste er enige om at mulla kreket MÅ sendes UT av Norge, eller er det noen som mener noe annet?

Jeg er medlemm av en gruppe på facebook som kaller seg "Send kriminelle innvandrere HJEM!" og den gruppa har over 72.000 medlemmer.. Jeg vil si at krekar er en person den gruppa absolutt ønsker å få ut av Norge.

Men etter å ha sett dokumentaren "the wanted" på tv2 så virker det ikke som om SVik og APene med UDI ønsker å sende han ut av Norge. Alt for å beskytte kriminelle innvandrere, eller hva?

LES også: De rød-grønnes gullgutt..

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2828028.ece
http://www.dagbladet.no/2009/07/23/kultur/mullah_krekar/tv_2/brynjar_meling/per_edgar_kokkvold/7327796/
http://www.dagbladet.no/2009/07/24/nyheter/mulla_krekar/innenriks/tv_og_medier/politikk/7333998/
http://www.dagbladet.no/2009/07/24/kultur/tv_og_medier/mulla_krekar/tv2/7340378/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=564476
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=564413

4 kommentarer:

 1. Det som er den viktigeste tingen i denne saken er at norge maa forhaalde seg til ting som amnesty internasjonal aa derfor kan vi ikke sende han ut av lande foer Irak kan laave at de ikke kommer til aa henrette han me en gang vi sender han tilbake... selv ikke FRP som skryter saa mye om det ville konne gjort dette uten aa ha satt norge i et veldig daarlig lys for resten av verden.

  SvarSlett
 2. Svein Storetvedt25. juli 2009 kl. 13:47

  Den gemene hop har alltid nikket samtykkende til hverandre når medlemmer av denne kategori møtes ved naustedøren, på låvebrua, på pubben eller andre steder folk treffes, og det finnes rett og slett ingen tema på denne gjord som ikke kan løses i løpet av noen sekunder eller minutter. Ett slgord er nokk og resten nikker sin enighet. De ivrigste gjentar ofte siste setning med pålagt trykk i stemmen..
  Slike er det også med Mulla Krekar. Jeg bryr meg katta i mullaen. Jeg er mer optatt av at man ikke å bakgrunn av enkeltepisoder som dette skal kaste dritt på vårt velfungerende sytem. Vi har en gudegitt velstand og vår ytringsfrihet mangler nesten sin likestilte. Her må dere være klar over at et samfunn som var i stand til å for eks. å sende ut invandrere, forvise andre avulike årsaker osv, ikke er det samfunnet vi kjenner i dag. Man kan ikke være streng på noen områder og snill på andre. Tenk gjennom om vi i realiteten ønsker oss et annet samfunn en slik vi har det i dag. Har vi i det hele tatt behov for endring i grunnleggende retning? Jeg mener et krystallklart nei! Bruk hode!
  Vi har signert konvensjoner og internasjonale avtaler, og de holder vi oss til! At en eller annen dommer i Irak "lover at Krekar ikke skal lide noen last" er av 0 interesse. UD er fult på det rene med at det daglig foregår både tortur og det som verre er i Irakiske fengsler (utføres både av Irak og av USA). Det er anstendighet og innsikt som er toneangivende for det Norske samfunn. Vi behndler våre nye gjester og landsmenn med verdighet og likhet!
  Jeg blir både oppgitt og forbannet når jeg leser nesetupp argumentasjon som denne bloggen i hovedsak frembærer..
  Når det gjelder Krekar har vi ingen beviser for at han har drept et eneste menneske. Dette er et menneske som er oppriktig i forhold til sitt hat til dem som krigsetter og okuprer hans hjemland. Jeg håper at enhver borger i dette landet hadde vært like målbevist dersom vi ble okkupert av muslimer som skulle lære oss den rette tro!
  En ting er i hvert fall sikkert, og det er at det i hvertfall finnes flere enn 72 000 idioter i dette landet!...Ø_Ø
  Vi er svært flinke til å karakterisere alle som er i konflikt med USA som terrorister... Norske motstandsmenn ble også på 40 tallet kalt terrorister av det Tyske riket.
  Det er ellers svært sørgelig at "fjøsnissene på pubben skal ha så inn i granskauen bedre greie på saksbehandling i femmedsaker", ja tilogmed bedre enn dem som har tilgang til all dokumentasjon. Dere må jo ha mer vett og forstand enn de fleste....

  SvarSlett
 3. krekar er jo ikke som alle andre kriminelle vi har i landet, eneste terroristen jeg har hørt vi har. så jeg bryr meg egentlig ikke om noen velger å skyte han i søvne eller henge han. la USA få leke seg litt med han!

  SvarSlett
 4. Mulla Krekar er mye behageligere en Synoeve svaboe paa en fredagskveld. Send ham til Finmark for aa faa opp befolkningstallet i nord. Kan jobbe paa fileen.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)