tirsdag 28. juli 2009

SVik starter å bli redde..

Det virker som om at SVik starter å bli litt redde når de må "lage" en rapport for å se hvem som tjener på at FrP og Høyre kommer i regjering..
Men hvem tjener egentlig på at SVik er i regjering? Ingen andre enn asylsøkere og terrorister som trenger en plass å være for å slippe straff i landet de kommer fra.

http://www.dagbladet.no/2009/07/28/nyheter/audun_lysbakken/sv/skattepolitikk/valg09/7398524/

11 kommentarer:

 1. De tjener på det selv. Høy lønn, mengder av frynsegoder, og makt over oss andre og våre penger...

  SvarSlett
 2. Ok, for det første; "SVik"...? Kom igjen...!
  For det andre; jeg håper du vet at en borgerlig regjering vil gjøre store forandringer, som vil påvirke negativt på folk med årslønn under en million. Tro ikke at kutt i skatt vil hjelpe deg når en i familien blir syk, og helsevesenet er historie.

  Nicolai

  SvarSlett
 3. din blog. dine regler. men godt tips: om du vil ha seriøse kommentarer kan det være en idè å droppe ord som SVik siden det farger holdningene såpass mye at kommentarer blir meningsløse og uinteressante å komme med.

  SvarSlett
 4. SV er av akkurat den samme ulla som regjeringen vi satt med før krigen. De sitter med en naivitet som ikke hører hjemme blant ledere av et land som Norge. Selv vil jeg nesten gå så langt som å kalle de landssvikere. Faktisk vil jeg nesten kalle hele den nåværende regjeringen landssvikere. Selv om det kanskje er litt drøyt.

  SvarSlett
 5. "Rapporten tar for seg hva slags politikk Høyre og Frp vil føre innenfor områdene som skatt, velferd, likelønn, arbeidsliv, fordeling, privatisering og miljø."

  Så de har ikke laget noe om det viktigste, innvandringen?

  skatt, velferd, likelønn, arbeidsliv, fordeling, privatisering og miljø har ikke mye å si den dagen man er en minoritet i eget land og man blir forfulgt i eget land slik som det kommer til å skje med den politikken sv fører.
  Spør de kristne som er i mindretall i Egypt om åssen de har det med et muslimsk flertall.

  Men jeg må jo si det at "krig" føringen til muslimene har blitt veldig bra de siste hundre årene, da islam ble født så ble jo religionen spredt med hærene til muhammed der de slaktet alt som ikke underkasta seg allah. I dag så overbefolker de heller bare andre land for å ta makten når de får flertall. Og svikere som sv lar slikt skje.

  SvarSlett
 6. APkattene og SVikerne får skygge banen de neste fire årene, så får vi se hvilke forandringer landet vårt får. Godt valg!

  SvarSlett
 7. 4 nye aar med disse tullingene bak roret vil vaere enden paa Norge. Stem Frp/H neste valg!!

  SvarSlett
 8. Det er på grunn av kapitell 18 i SVs rapport at jeg nå kommer til å stemme enten Høyre eller Frp

  SvarSlett
 9. mr.innvandrerblogg! deg skulle jeg ha spandert en runde på byen! hadde det enda vært flere som deg...

  SvarSlett
 10. Interessant med en tilsynelatende rasistisk fremmedkulturell! I mine ører er det omtrant så motstridene som det er mulig å få det, men hei, vi lever heldigvis i ett fritt land hvor hver og en får gjøre sine helt egne valg!

  Men ellers må jeg jo si at jeg syns du fokuserer utrolig snevnert da, når integreringspolitikken er alt du ser ut til å bry deg om. Politikk er jo så atskillig mer enn bare det, integrering og innvandring er jo faktisk en ganske lite del av det. Og det er lenge til nordmenn blir en minoritet, hvis det noen gang vil skje så inntill videre vil i hvert fall jeg velge å fokusere mest på viktige samfunnsmessige politiske områder!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)