lørdag 1. august 2009

Stakkars folk..

Syntes nesten litt synd på de spillerene som har blitt "forfulgt" under hele Norway-cup.... Eller IKKE!

Dette laget består at personer som blant annet var med på ransbølgen i Trondheim for en stund tilbake.. Hvis David Toska og co lager et fotball lag og jukser under en cup, kommer noen til å syntes synd på de? Nei garrantert ikke.

http://www.dagbladet.no/2009/07/31/sport/norway_cup_2009/fotball/7452227/

16 kommentarer:

 1. Fins det et muslimland der det fred. Nei. Er det muslimer er det bråk. Send alle muslimer hjem nå.

  SvarSlett
 2. Spillerne er allerede utkastet fra sine tidligere lag, montro av hvilken grunn? Ellers oppfører de seg som innvandrere som ikke får herje seg som de selv vil; kaller det for rasisme når de blir fortalt hvordan ting foregår her.

  SvarSlett
 3. Herrgud for noen sytekopper. Om de føler seg urettferdig behanlet fordi de ikke klarer å vise folkeskikk, er det fa** meg ikke hpå lenger. Samfunnet er på veien mot avgrunnen med slike spirer rundt omkring.

  SvarSlett
 4. Har ingenting med rasisme å gjøre. Å ønske personer som oppfører seg voldelig og aggressivt til helvete, er en selvfølge. Nok av asylsøkere som oppfører seg ordentlig, skammelig at det norske samfunnet ikke klarer plukke ut disse fremfor slike destruktive personer. At den norske pressen prøver å presentere disse personene som ofre er tragisk.

  SvarSlett
 5. Håper de blir igjen i Oslo, det kler dem.

  SvarSlett
 6. det som e synd at folk som dokker som ikke forstår en dritt som skriv at alle musliman e like og at de bare e ut etter bråk osv .. det e et tegn på at dokker ikke kjenne en muslim elr har pratet med en og bare hørt og lest alt shiten de andre idiotiske muslimene har gjort og som ødleger for alle andre snille muslimene. og dem guttan her e kansje en av de flotteste guttan som fins. og æ kan forsikre dæ en ting at viss dem her hadd fått sjangsen så hadd flere av dem spillt fotball i tippe ligaen , uansett så syns æ at folk ikke ska bedøm musliman pågrunn av at hjemmeladet deres ikke har det like bra dom dokkers ..

  SvarSlett
 7. hvorfor er det så forbanna mye bråk på alle disse som vi åpner døra til og lar bo i vårt hjemland..jeg er så skuffet..

  SvarSlett
 8. Jævla tullinger! Det er de som lager bråk og forfølger det brasilianske laget. Og gir seg heller ikke når politiet kommer. Så sier de at det er DEM som har blitt forfulgt?

  Send dem hjem, og ikke bare til trondheim

  SvarSlett
 9. Syns videoen fra NRK sier det meste. Idioter som ikke kan høre på politiet kan bli hjemme.

  SvarSlett
 10. Treneren til dette laget virker ikke særlig oppriktig heller og han har fått en pris... hjelp hvor dumme de i regjeringen er...

  Og man blir ikke kastet ut fra et fotball lag helt uten videre. Så regner med at de har bråket like mye i de andre klubbene de har spilt for.

  Send dem tilbake og da mener jeg ikke nordover i landet vårt. Send dem tilbake til opprinnelse landet, om det er Afganistan, Tyrkia, Somalia, Iran eller Irak, det spiller ingen rolle...

  SvarSlett
 11. Jeg er sjokkert over vinklingen i saken, dette er kriminelle som får delta i Norway cup og som prøver og fremstå som mors beste barn gjennom naive journalister. Og lederen har fått pris ! Tenker på alle andre frivillige innen idretten som får ungdommen til å oppføre seg , uten å bli lagt merke til. Men samler du de verste kriminelle med innvandrer bakgrunn , blir det liksom så mye mer politisk korrekt. Lederen burde gitt prisen i fra seg til et annet lag i Trondheim som klarer og få ungdommen til å oppføre seg på en skikkelig måte, uten å måtte ty til vold , mobbing , trakkasering av andre lag. De viser bare at de ikke har respekt for andre. De opptrer rasistisk mot oss nordmenn.

  SvarSlett
 12. Var tilstede på sletta da de stormet inn på banen under en NC kamp torsdag.

  Disse "kjekke" guttene var da fulgt av 8-10 politifolk. De var blitt kalt til Ekeberghallen etter at disse typene hadde med stokker truet laget som avslørte at de hadde stilt med 12! spillere som ikke var spilleberettiget.

  Politiet skulle da eskortere pøblene vekk fra Ekebergområdet. På veien vekk gjorde de hva de kunne for å skape kvalme og provoserte politiet gang på gang.

  Det skal sies at her som andre steder er noen råtne epler som ødelegger for alle sammen. Flere av spillerne prøvde å få med seg drittsekkene uten å lykkes.

  Jeg ble intervjuet av Dagbladet om saken. Men siden jeg ikke hadde riktig historie å fortelle ble mine betrakninger ikke med?

  Publikum

  SvarSlett
 13. uansett hvor norsk du trur du er og føler deg, kommer du uansett til å ha det pakistanske utseendet ditt. så håper du er klar over det..

  SvarSlett
 14. ingen av de på laget har eller er med i en ransbølge. må slutte med løgnene dine. skjønner ikke hvor du har fått det i fra.

  SvarSlett
 15. en dag skal alle dere latterlige typer innpå denne bloggen jobbe for oss innvandrere. vi vil være sjefene deres og dere våre arbeidere. vent og se.

  SvarSlett
 16. det finnes mange muslimland der det er fred til deg som har kommentert tidligere. frankrike og tyrkia noen av disse.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)