søndag 2. august 2009

Og muslimer klager på at de har det ille i Norge?

Muslimer brenner kristne levende i pakistan og så sitter muslimene her i norge og klager på at de blir "diskriminert"?
Bør man spør seg selv, er dette fremtiden i norge også den dagen kristne og oss andre vantro blir i mindretall for muslimene?

Bør ikke regjeringen i norge gjøre noe for å stoppe utviklingen som alle ser her i norge? Altså at stoppe islamiseringen av norge? Man ser jo åssen muslimer oppfører seg i alle andre land, ingen grunn til å tro at norge er spesielt og får en slutt på huleboer oppførselen.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=565294
http://www.dagbladet.no/2009/08/02/nyheter/utenriks/religion/islam/kristendom/7469555/
http://www.dagbladet.no/2009/08/02/nyheter/pakistan/utenriks/drap/7478010/

49 kommentarer:

 1. Du skriver du opprinnelig er fra Pakistan og så snakker du så mye bullshit? Og stemmer FRP? For en idiot du er. Du kan føle deg så NORSK du bare vil, så lenge du ikke er hvit vil du aldri bli norsk. Men over til debatten din, idiotiske kommentarer om snik-islamisering og sharia-lover trodde jeg folk var ferdig med for lenge siden. Har du sett statistikken? Kan du si meg hvor mange % innvandrere vi har her i Norge anno 2009, og hvor mange av dem som er muslimer? Ikke det? Tenkte meg det.

  Hilsen Nocturne

  SvarSlett
 2. Enig, de er gale

  SvarSlett
 3. Muslimer har ingen respekt for andre trosamfunn og religioner. De eier ingen respekt for andre mennesker og menneskers følelser. De forlanger stadig at alle skal respektere de og deres tro, mens de selv skjender alle andre religioner. Hvorfor skal vi tillate at slike personer er i vårt land? Hvorfor skal vi heve oss over slik oppførsel, og godta at de bosetter seg her, mens de stadig klager og syter om vår levemåte?

  Muslimer er i mine øyne parasitter som må vekk fra Norge. De fortjener å bo i de skittene, stygge og fattige landene de kommer fra. Håper regjeringen ser dette, og sender hver og en hjem.

  SvarSlett
 4. Hvordan vil du stoppe islamiseringen? Vi kan ikke stoppe utviklingen uten å ta i bruk undertrykkende eller ufine virkemidler. Ønsker vi det?

  SvarSlett
 5. Du er en stor taper din norsk/pakistaner.
  aldri kommer du til å lykkes!

  SvarSlett
 6. Tviler på at du faktisk er pakistaner

  SvarSlett
 7. Tenk om vi, mennesker prioriterer rettferdighet fremfor allt annet, tenk så fredelig kunne vi leve sammen uansett troen og livsyn! tenk så stor plass blir det på jordet fordi da slipper vi å tenke på politiske grenser! la oss tenke sammen for å skappe en fredelig verden
  En fredsøker

  SvarSlett
 8. Norge er kåret til å være det mest stabile landet i verden, mens Somalia er det aller mest USTABILE landet i verden. Så man kan si at Drammen er på full vei til å bli en USTABIL by.

  Bare fortsett å få hit somaliere og annet pakk, la de sitte hjemme og få unger og ikke jobbe så skal vi se at om hundre år stifter de Norsk Sharia-Parti og begynner å hive oss naive nordmenn på bålet også. Eventuelt at vi snur utviklingen nå....

  SvarSlett
 9. kan ikke vi brenne muslimer da ?

  SvarSlett
 10. Oppfører seg som krekft, de biter seg fast så formerer de seg med ekstrem hastighet, sprer seg og ødelegger verten (norge). Inn me cellegift!

  SvarSlett
 11. Så du mener at de muslimene som gjorde dette er den vanlige muslimen i gata?
  Da lurer jeg på hvor mange amerikanere, nordmenn, svensker, dansker u freaking name it som har deltatt i krig har drept muslimer verden. Get some knowledge man.

  Hilsen Dino, muslimen! Stolt en også!!

  SvarSlett
 12. Ville bare fortelle deg at alle mennesker er forskjellige, det må du ta i betrakning! Ville du ikke kanskje si at de som brenner kristne i Pakistan er av den fundamentalistiske og ekstreme siden av Islam? Ta en tur til USA, der kan jeg love deg at du finner akkurat like ekstreme kristne som ekstreme muslimer i midtøsten. Din oppfattning av muslimer som dårlige mennesker som ikke gir Norge noe tilbake, har du med 100 % sikkerhet fått igjennom media som er veldig glade i å skrive om de utlendingene, spesielt muslimer som oppfører seg dårlig, ikke om de muslimene som er like normale og hyggelige (etter din oppfattning) som oss nordmenn, som er interessert i å lære seg det norske språket, adoptere norske tradisjoner og skikker, og tar til takke med, med stor tilfredshet, de drittjobbene vi nordmenn er for "stolte" til å ta. Muslimers oppførsel blir ikke forbedret av å bli møtt av fremmedfrykt, hat, fordommer og FrP-doktriner! De blir faktisk oppmuntret til å gjøre opprør! (hadde ikke du gjort det samme om noen oppførte seg dårlig mot deg?) Det er en evig ond sirkel, en sirkel som hvertfall ikke blir brutt med FrP bak roret. Jeg sier; "Ja, la Frp få prøve seg som Regjering, men bare for å bevise for hele det norske folk at de ikke har peiling på styre og lederskap, og at de ALDRI vil bli valgt eller eksistere som parti til neste valg!" Jeg lurer på når egentlig nordmenn ble så trangsynte, utolerante og lite åpne.

  SvarSlett
 13. Hva har muslimer som brenner kristne i Pakistan å gjøre med muslimer som har bodd i Norge i mange år?
  Det skjer ikke noe islamisering av Norge. Det som skjer er heller en norskisering av den muslimske befolkningen.
  Flertallet av muslimer i Norge går faktisk ikke i moskeen.
  Det blir ikke noe muslimsk flertall i Norge. Aldri.
  Selv om det hadde blitt det så blir maktfaktorn konsentrert hos den norske befolkningen. All politisk og økonomisk makt blir hos den norske ikke-muslimske befolkningen.
  Hvis det blir parallele samfunn av diverse folkegrupper så kommer dette ikke til å påvirke det norske samfunnet. Bare de respektive parallele samfunnene selv. Hva er feil med om tusenvis av pakistanere eller tyrkere vil bo i samme område og følge sin tro og egne regler? Skal jeg bestemme at folk ikke skal være muslim eller hvordan de skal oppføre seg eller hvor de skal bo? Bare folk følger norsk lov og ikke er en unødvendig byrde til samfunnet så kan de gjøre hva de vil. Det kalles frihet.
  Nordmenn kan slutte å bekymre seg for islamisering av det norske samfunnet. Det er "vi",nordmenn som har all makten og kommer til å fortsette med det.
  Forresten så finnes det en god del diskriminering i Norge av utlendinger. Det er ikke noe vi bør godta siden noen pakistanere i Pakistan brenner kristne.
  Jeg kjenner ganske mange pakistanere og kan vel si at jeg kan være uenig med en del av deres måte å tenke på. Men hvem er jeg?
  Regjeringen skal ikke gjøre noe som helst. Vi lever i et fritt land. Hvis folk vil gå med hijab eller be 5 ganger om dagen eller å med turban så får de må få lov til det. Vi lever ikke i en sovietstat. Til og med de ga opp å kontrollere folk.
  Det bor ganske mange mennesker i Pakistan. Jeg gidder ikke å google det men det er ganske mange titalls millioner. Shitt happens.
  Du bare skaper ondt blod mellom nordmenn og muslimer med et innlegg som du kom med her. Hvorfor? Du bare gjør forskjeller til en stor barriere istedenfor å være konstruktiv.
  Hvis du mener det brenner så må du kaste vann på bålet og ikke bensin.

  SvarSlett
 14. Enhver må ha frihet til å velge og dyrke sin religion, men når det får fatale følger som dette må en spør seg om det er ett skalkeskul til å gjøre kriminelle handlinger. Hvis noen forsvarer disse handlingene bør en spørre seg om en må sette en stopper for at disse får fritt spillerom og oppholdstillatelse i Norge. Uansett kriminelle handlinger så må det få en konsekvens - straff og med en oppfølging - oppdragelse som gjør det vanskelig å for "den kriminelle" å gjenta handlingen. Slutt å være "dumsnill" Mvh Endringsvillig.

  SvarSlett
 15. http://www.sol.no/klipps/video/naive_norge

  Naive Norge. Prøvd stanset av islamister og politikere. Samme video lå på Youtube, men er nå blitt fjernet.

  SvarSlett
 16. hei ville bare si en ting det som skjedde har ikke noe med islam å gjøre bare fordi de er muslimer og brente de kristne så betyr det ikke AT folk har rett til å dømme alle muslimer,det må være en grunn til at dette skjedde med dem.Men et menneske har ikke rett til å ta et annen menneskets liv uansett grunn.
  Det fins rasister i alle land også som her i norge og som jeg tror så er det ingen muslimske folk her i norge som kommer til å gjøre noe lignende,vårt mål er ikke å brenne folk men å leve livet i fred og respektere andre som mennesker og respektere religionen dems.Syns at noen bør undersøke fakta litt bedre for dem dømmer alle muslimer.Ikke alle er like.Ting som skjer i verden har ikke noe med religion å gjøre men med menneskene.Poenget mitt er IKKE ALLE ER LIKE og IKKE dømm alle muslimene.

  SvarSlett
 17. Det er faktisk litt gøy å se tullinger som tenker "oi, han mener ikke det som en typisk pakistaner skal mene, da er han en falsk person som utgir seg for å være pakistaner"

  Nå må dere slutte å være så trangsynte, vi lever i 2009 og jeg er en pakistaner som stemmer FrP. Så enkelt er det.
  Og til tullingen som skrev at jeg kan føle meg så norsk jeg bare vil men kommer aldri til å bli norsk, jeg føler føler meg ikke norsk og komemr aldri til å føle meg norsk, men jeg gjør det JEG kan for å TILPASSE meg landet JEG bor i og hadde alle gjort det så hadde det vært mye mindre rasisme og fremmedhat i verden.

  SvarSlett
 18. Anonym 14:13: det du skriver her: "hei ville bare si en ting det som skjedde har ikke noe med islam å gjøre bare fordi de er muslimer og brente de kristne så betyr det ikke AT folk har rett til å dømme alle muslimer,det må være en grunn til at dette skjedde med dem.Men et menneske har ikke rett til å ta et annen menneskets liv uansett grunn." er bare løgn..

  9:5. Then when the Sacred Months (the 1st, 7th, 11th, and 12th months of the Islamic calendar) have passed, then kill the Mushrikun {unbelievers} wherever you find them, and capture them and besiege them, and prepare for them each and every ambush. But if they repent and perform As-Salat (Iqamat-as-Salat {the Islamic ritual prayers}), and give Zakat {alms}, then leave their way free. Verily, Allah is Oft-Forgiving, Most Merciful.

  8:39. And fight them until there is no more Fitnah (disbelief and polytheism: i.e. worshipping others besides Allah) and the religion (worship) will all be for Allah Alone [in the whole of the world]. But if they cease (worshipping others besides Allah), then certainly, Allah is All-Seer of what they do.

  8:67. It is not for a Prophet that he should have prisoners of war (and free them with ransom) until he had made a great slaughter (among his enemies) in the land. You desire the good of this world (i.e. the money of ransom for freeing the captives), but Allah desires (for you) the Hereafter. And Allah is All-Mighty, All-Wise.

  9:29. Fight against those who believe not in Allah, nor in the Last Day, nor forbid that which has been forbidden by Allah and His Messenger and those who acknowledge not the religion of truth (i.e. Islam) among the people of the Scripture (Jews and Christians), until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.

  9:33. It is He {Allah} Who has sent His Messenger (Muhammad) with guidance and the religion of truth (Islam), to make it superior over all religions even though the Mushrikun (polytheists, pagans, idolaters, disbelievers in the Oneness of Allah) hate (it).

  Det ser virkelig ut som om at muslimer har all sin rett til å drepe oss vantro.. Iallefall ifølge det som betyr mest for dem, religionen.

  SvarSlett
 19. Herregud så mye tullprat. Enten du er muslim, kristen eller hindu for den saks skyld. Roten til all faenskapen stammer fra religion, så enkelt er det. Hvor mange kriger har startet pga religion ??? de aller fleste. Nei til helvete med hele driten sier jeg, tror hverken på det ene eller andre, for det hjelper ikke uansett. Hadde det gjort det, så hadde det ikke vært noe faenskap heller.

  SvarSlett
 20. Innvandreren, du er en kongemann.

  Ravn

  SvarSlett
 21. nei og nei.... la oss få en krig og da mener jeg en stor en.... eneste måtten for å bli kvitt muslimene... de er ikke menesker når de går å brenner barn og kvinner.... fy jeg sint ..

  SvarSlett
 22. Folk trenger støtte i hverdagen og mange søker dette gjennom religion, så jeg vil si at selv om religionen har skapet mange konflikter og kriger gjennom årene har den også hjulpet mennesket til å finne seg selv og, vel, overledve.. uten religionen hadde vi nok aldri vært der vi er i dag.

  Problemet er disse ekstriministene som egentlig bare søker bråk. Det er jo et kjent faktum at mange ekstriminister mistolker sin egen religion for da å bruke dette mot andre..

  Folk må lære seg å godta andre for dem de er og ikke mene at alle skal tenke som deg, for inderst inne er ikke det noe en vil uansett..

  SvarSlett
 23. De brenner muslimer og kaster syre i ansiktet på små uskyldige MUSLIMSKE jenter som er på vei til skolen. Hva slags folk er dette? Leste i VG for ikke så mange dagene siden at flere muslimske kvinner fikk piskeslag fordi de hadde gått i bukse! For noen tullinger!!! La oss lage verdens første muslimbål i Oslo. De brant jo hekser før, hvorfor ikke muslimer nå?

  SvarSlett
 24. Hvorfor disser folk hoveposter for å være opprinnelig fra Pakistan?

  "Du kan føle deg så norsk du bare vil. Men så lenge du ikke er hvit så vil du aldri bli norsk."

  Hva slags rasistbullshit er det? Det har med KULTUR å gjøre, ikke hudfarge. Folk blander disse sammen til en herlig sørpe så det passer argumentasjonen deres. Om jeg synes Somalisk kultur er noe dritt så betyr ikke det at jeg missliker Somaliere på grunn av hudfargen deres, da missliker jeg de på bakgrunn av kulturen deres. Les hva som står i boken før du dømmer den på bakgrunn av omslaget!

  Det kunne fort vært omvendt. Om jeg bodde i rike og siviliserte Pakistan som norsk innvandrer (fordi Norge var et fattig høl fortsatt fanget i middelalderen) og vi holdt på med slike middelaldergreier så hadde jeg snakket negativt om norsk kultur og religion. Jeg hadde også vært redd for at den norske steinalderkulturen spredde seg for mye i Pakistan. Og da hadde jeg stemt i hennhold til det.


  Store deler av den muslimske verden er på et sammfunnsmessig nivå som vesten var på i middelalderen (bortsett fra at de nå har AK-47 og atombomber (ja Pakistan har det, heldigvis foreløpig i hendene på de minst gærne) istedet for sverd og spyd). Folk bruker tilogmed ordet "kjettere". Den muslimske kalenderen stemmer ganske ganske bra om du ser på årstallet og hvor vi var i tilsvarende vestlig årstall, de er på 1430 nå. Så er vel ikke for lenge igjen til "rennesansen" da... Må bare brenne noen hekser og steine noen vantro først.

  SvarSlett
 25. islam / koranen er et gjødselkloakk som produsere dødlige parasitter som må fjernes fra jordkloden forgodt so soon om folk vil leve i fred og ro.

  SvarSlett
 26. 1,5 miljarder muslimer är "förföljda, diskriminerade, och har det ille" - överallt i världen där som sticker in sina gristrynen.

  Det är synd om muslimerna. Krama en muslim idag.

  SvarSlett
 27. Vi må ha retningslinjer for levemåter i Norges land. Norsk bør være obligatorisk, lær Norsk el dra hjem. Ikke slipp inn så mange asylsøkere og sett krav. Dagpenger burde ikke betales ut med mindre personer har bodd et visst antall år i landet våres.

  Som alle sier her "jeg tviler på at du er norsk pakistaner" , hvem bryr seg? har ingenting med noe som helst å gjøre hvor etnisk personen her er eller ikke.

  Strengere krav er mer rett, Norge vil alltid være et kristent land og det blir ikke endret på, den lokale mannen i gata vil bli rasende etterhvert av "snik-islamisering".

  Norge vil garantert være første europeiske landet med total alkoholforbud, for å ikke sjenere muslimer. tro meg det vil skje.

  Jeg vil ikke nekte noen å ha religion, men levemåter, regler, normer er noe vi må ha her i landet.

  - lars a.

  SvarSlett
 28. Hei, ville bare si lykke til med bloggen:-))
  Imponerende at du ikke sensurere alle som er uenige med deg:-))
  Stå for meiningene dine du, vi har da tross alt religions og politisk frihet i Norge.
  Vi har også frihet til å ytre våre meninger uansett om dei går på tvers av andres!
  Det er verdier som er viktige å forsvare.
  Og det er din rett til å være kritiske og uenige om du har lyst til det.
  Om du vil være pakistansknorsk og Frp tilhenger er det din rett å være det.
  Stå på og si det du har lyst til:-)))

  SvarSlett
 29. Du skriver dine foreldre kom i fra Pakistan og at du har valgt bare å kunne snakke Norsk?

  Det er ikke uvanlig at folk med minoritetskulturer, fornekter og viser forakt overfor egnen kultur.

  Mange samer i Norge, gjorde det sammme. De begynte å snakke norsk og fornektet sin samiske bakgrunn.

  Problemet deres og ditt blir, at du aldri blir "norsk" hos de som driver etnisk og religiøs fanatisme. Du ødelegger deres påstander om pakistanere, er således en fare. Du gjør Pakistanere om til inivider med ulike egenskaper og drømmer. Ekstremister av alle kategorier, vil ha klare fiendebilder. Vi vs Dem!

  Du sier du bare kan norsk og det er jo beklaglig ettersom språk er viktig for å kunne bygge forståelse. Med din flerkulturelle bakgrunn, kunne du være med å bygge broer. Nå står du på barrikaden, sammen med de som angriper din mor og far! Men du vil aldri bli Norsk, blandt disse du omgir deg med! ALDRI

  SvarSlett
 30. hadde vi skrevet navne vårt så hadde vel vi blitt brent eller forfulgt :-(

  SvarSlett
 31. Nå ¨må dere naive nordemnn ta og skjerpe dere her. Har ikke hørt maken til bullshit fra dere.. DU blant annet anonym( Om jeg bodde i rike og siviliserte Pakistan som norsk innvandrer (fordi Norge var et fattig høl fortsatt fanget i middelalderen) og vi holdt på med slike middelaldergreier så hadde jeg snakket negativt om norsk kultur og religion?

  HVA ER DET DU SIER? DU ER JO UTROLIG DUM OG NAIV: VENT TIL DU FÅR/HAR EN DATTER SØNN SOM BLIR VOLDTATT/KNIVSTUKKET/DREPT/RANET AV EN MUSLIM/SOMALER/ARABER/AFGHANER/IRAKER/IRANER EXT EXT.. DA OG KUN DA KANSKJE DU FÅR ET ANNET SYN PÅ HVOR VÅRT FEDRELAND NORGE KOMMER TIL OG VÆRE I LØPET AV EN 30/40år. DE LEVER I STEINALDEREN DE KLARER IKKE UTVIKLE SEG. DERES RELIGION STÅR IKKE SAMMEN MED VÅR: MUSLIM OG KRISTENDOM I NORGE? 50/50???? NEEEEEEEEEEEEI DET GÅR RETT TIL H... DET. MAN SKAL IKKE FEIE ALLE UNDER EN KAM MEN DA FINNES DA GRENSER HVOR MANGE VI SKAL HA INN HER I LANDET. USA HAR BRUKT 300år PÅ OG FÅ INN UTLENDINGER TIL SIN NASJON, HER HAR VI BRUKT 30år..??? SYKT. FRP TIL MAKTEN!!!! HILSEN MANN VESTLANDET FRA FEDRELANDET NORGE

  SvarSlett
 32. Koranen er ikke forenlig med norsk lov. Den oppfordrer til massemord som en religiøs plikt.
  Hvorfor skal dette aksepteres?
  Muslimene gikk jo fullstendig amok etter å ha blitt "fornærmet" av noen tegninger.
  Jeg blir fornærmet når jeg ser at disse inntrengerne hjernevaskes til å tro at de skal ta kål på så godt som alle nordmenn, som har gitt dem hus, penger, mat, støtte til de organisasjonene som søker å spre det helt fullstendig syke budskapet sitt.
  Men det ser heldigvis ut til at folk såvidt begynner å ane at dette er å gi ris til egen bak, -så lenge lommeboka er feit demper det smerten, men hva når man får trangere tider? Da kan det fort bli bråk.
  Politikerne, UDI, m.fl. har satt oss i en meget skummel situasjon. Har de ikke skjønt at det å masseimportere folk fra steder som er så grunnleggende forskjellige, ville by på de samme problemer som har oppstått hver gang man skaper en kulturkonflikt?
  Jeg er neppe den eneste som får litt Montezuma-smak i munnen når vi ser gang på gang hvor lite som skal til før fanatikere går fullstendig fra konseptene.
  Man har jo sett plakatene deres: "freedom go to hell", "islam will dominate the world", "we hate democracy", "kill those who slander the quran".
  For de som har noe av vettet i behold, blir det mer og mer klart at vi med høy sannsynlighet vil bli nødt til å forsvare oss på ordentlig, og da våre forræderske politikere har vist at de ikke evner å ta tak i selv de mest åpenbare misforhold, så da må man sette opp egne grupper, om man ikke foretrekker å bøye nakken og bli muslim og stikke rompa opp i luften fem ganger daglig (er det for at allah skal se om de har tørket seg ordentlig i baken, eller er det symbolsk for å vise sin totale underkastelse så allah kan komme og ta dem i toern?)
  Men det aller minste man kan kreve er at man ikke lar fanatikere spre sitt sinnsyke hatsbudskap og true og plage folk med det. Man må jo være mindre begavet for å la seg herse med, og bukke og skrape og samtidig betale for det, og for så å få Enda Flere(!) inn i landet.
  Det at "arbeiderpartiet tar ansvar" er så langt fra virkeligheten som det går an å komme. Når de på toppen av det hele begynner med trusler om de ikke får det som de vil, da er noe alvorlig galt.
  Når det er de som kommer hit, er det de som skal tilpasse seg. Har du en gjest i ditt eget hjem, og byr på alt man har og mere til, for så å se at gjestfriheten blir gjengjeldt med krav, vold, og at de spytter på oss og vår kultur. Og dette betales over skatteseddelen din og min.
  Den dagen nærmer seg med stormskritt at vi selv må dra fra landet som flyktninger, eller måtte leve under et annet folks åk.
  Se under her f.eks.: bloggeren kan ikke engang sette navnet sitt på sin egen blog av frykt for represalier fra voldelige gærninger, og han kjenner disse folkene bedre enn deg og meg.
  Har noen lagt merke til at tonen hardner til jo flere som kommer hit?
  Det kommer ikke til å bli bedre, men langt verre om ikke noen tar et drabelig grep om situasjonen ganske umiddelbart.
  Det er forøvrig hyggelig å se at det finnes unntak, som han som har denne bloggen for eksempel.
  Hilsen Ugle R.

  SvarSlett
 33. JÆVLA PAKKISER!!!!

  SvarSlett
 34. barn og kvinner brent levende..... hva er det som foregår i hode på folk.... hvis det finnes en gud så tror ikke jeg han støtter å brenne barn og kvinner... nei det må være noe hakken galt med den koranen... var sikker en gal sjalu man som skrev den...kansje han var homo... for du ser jo at de ikke vill at kvinner går skole og de skal ikke hvis hår eller ansikt(burka) jeg sier bare min mening og håper en gang i fremtiden at vi får øynene opp for denne galskapen... fred på jord og harmoni med alle folkeslag er vel bare å drømme om...

  SvarSlett
 35. Hagen advarte i 1996 brems nå litt på innvandringspolitikken,dette blir problemer i fremtiden!den gang var det noen kålhoder på tinget!Nå har vi fått en hel åker med kålhoderpå tinget!Hagen hadde rett!oslo ser ikke ut lenger,neste blir vel å bruke gamlehjem til asylmotak ,

  SvarSlett
 36. Dette er det største tullet jeg noen gang har hørt,alt skal skyldes på muslimer,hva med kristne dere er ingen engler,men selvfølgelig ingen nevner nordmenn som dreper,raner,voldtar,pedofiler osv.dette holder Norge skjult.
  Dere har kun meninger og ingen virkelige fakta om islam og hvem muslimene egentlig er,ja dessverre fins det idioter ute som ikke fortjener å leve men sånn er det over hele verden.Jeg er lei av å høre dritt om muslimer,i mottsatt til dere så respekterer vi vår religion og Allah.
  Dere spytter på kristendom og Jesus.
  Ja vi bor her nå LEV MED DET.. dette landet hadde vært O uten utlendninger og det vet dere selv veldig godt.
  Vi bor ikke her gratis,vi jobber og betaler skatt akkurat som alle i dette landet.
  Hvis Islam er så ille hvorfor er det flere og flere nordmenn som går over til Islam?? Ingen som tvinger dem,de gjør dette frivillig.
  Ja vi liker ikke kulturen deres,hvorfor?
  Fordi dere er kalde mennesker,gjerrige,jobber bare for å kunne drekke seg dritings i helgene,velter ned på gata og ruller som ball.
  Hva med kvinnfolka, de er ihvertfall ikke gjerrige,veldig flink til å gi.
  Ingen respekt for familiene deres,dere vet ikke hva det ordet betyr engang.
  Jeg er så LEI av alt dette tullet deres,jeg er ei stolt muslimsk jente.
  For dere begynner å snakke mer dritt samle fakta og kunnskap litt bedre så kan vi fortsette samtalen.

  PS: til dere alle som muslimer kan suge dems muslimske pikk.

  SvarSlett
 37. Er det noen kristne som har skrevet noe her i dag? Si gjerne ifra.
  Tenker da gjerne på den stolte muslimske jenta over her som skriver "hva med kristne dere er ingen engler"
  Vel, jeg er ingen kristen. Jeg har ikke noen tro, jeg tror på det jeg ser og er ikke overtroisk.
  Og så videre skriver du "men selvfølgelig ingen nevner nordmenn som dreper,raner,voldtar,pedofiler osv.dette holder Norge skjult."

  Hvor har du dette fra? Har du sett avisene i det siste om drapssaken som foregår i kongo eller?
  Før DU starter å snakke dritt om folkene som bor i dette landet så kanskje du skal tenke på hvorfor du kom til dette landet i utgangspunktet? Jeg kom her fordi at foreldrene mine flyttet hit for å JOBBE og de integrerte seg fort i samfunnet.
  Den innstillingen du har er nettopp det som skaper rasisme og fremmedfrykt.

  Det er snakk om ca 1000 personer i året som konventerer til islam hvert år her i norge, det er 1000 for mye men forsatt et lite tall. Men det er også en del som forlater islam når de finner ut av hvor syk ideologien islam egentlig er, selv om det er dødsstraff for å forlate islam. Min familie VAR muslimer, ikke nå lenger og det er jeg stolt av :)

  Og forresten da min familie og jeg kom til Norge så var Norge et kjempefint land som var på vei oppover og det var ikke så veldig mange utlendinger her da. Så å si at Norge hadde vært 0 uten utlendinger er bare noe forbanna tull, enkelt og greit.

  SvarSlett
 38. "Ja vi liker ikke kulturen deres,hvorfor?"
  Hvorfor kommer dere hit da? Min familie hadde ikke reist hit hvis de ikke likte kulturen her.
  Normalt så flytter man ikke en plass man ikke liker kulturen, derfor jeg aldri kunne tenkt meg å flytte tilbake til pakistan.

  SvarSlett
 39. til invandreren du tror på ingenting da vil jeg si du stammer fra apene de tror heller ikke på noe. enig den pakistanske jenta der

  SvarSlett
 40. Alle mennesker på jorden stammer fra apene :)

  SvarSlett
 41. hahahaahahahahaaa folk er virkelig dumme se på den bilden på toppen d er en syykt plan å
  lure muslimer i fella siden alle disse plakater har samme skrift og trokke noen av dissa follka er muslimer. hørt om ZIONISTER eller........

  SvarSlett
 42. loool jeg viste du trodde på noe sånn bullshit d er sånne som deg som tror på noe sånt. og foresten du tror på d du ser og hører i avisa hva vet du egentlig hva som kjer rundt om kring i verden jeg tror ikke på en dritt i media de sier kun d de vil du skal tro på og så klart sånne idioter som deg tror på sånt. hahah stammer fra apene du liksom hahaha den var dagens

  SvarSlett
 43. foresten en stolt muslimsk gutt

  SvarSlett
 44. Ja huff, tenk å tro på VITENSKAP..
  Er glad jeg ikke er hjernevaska :)

  SvarSlett
 45. Og forresten, de muslimene på bildet er fra en demonstrasjon de hadde i England.

  SvarSlett
 46. foresten dere som tror at d er ille å gå med burkA tror dere at d er bedre å gå med miniskjørt og vise de rompene og vise fram kroppsdeler ikke rart d blir voldtekt, hvor blir d av selvrespekten. Hva med selvbilde er det derfor alle andre blir tråkket på mens egentlig problemet ligger i selve personen hva med en psykolog og ta tak i virkelige problemene som du har ser ut som det ligger til familien som ikke godkjenner hvem de er men det er en ting som vi ler godt av dere kan ikke viske ut hvem dere egentlig er og dere kommer alltid til og forebli ... hva skjer om vi snakker og underlegger kristendommen sånn som dere gjør MOT ISLAM , men vi er ikke sånn som dere det er veldig stort forskjell mellom oss og , hva med de kristne i usa som har drept flere tusen mennesker i iran - irak som var MUSLIMER. og hva kjedde når muslimene i palestina ble drept her er d snakk om 6 kristne og et barn som ble brent hvor mange barn ble drept og ble foreldreløse???? hvem hjalp dem stakkarsene INGEN dere som tror problemet ligger i islam shiit jeg ler bare jeg dere har gjort mye verre så ikke kom og si at islam er problemet bak d hele d er dere som er problemet altså de som vil utrydde muslimer. obama ja president nå hææ han støtter jødene enda mer en d president bussh gjorde og hva gjorde de jo d med palestina hahah jeg ler av dere så d jeg vil fram til er at d er ikke bare kristne men flere religioner som er fienden til den største religionen i verden nemlig islam.foresten når pakistan ble et eget land og flykta fra india lurer på hvor mange pakistanere ble drept den dagen da hufff av meg orker ikke mer må legge meg snx imorra skal vi se om hjerne cellene deres funker bedre etter detta her og spesielt hade til ape gutten invandreren kjør michael jackson stil og se hvor langt du klarer å komme med akkurat d å fornadre deg fra d du egentlig er så ser vi hva tiden bringer og hva du forvandler deg til siden du har jo klart å bli meneske fra ape alerede etter din tro da hmm. men respekterer d forsatt synes så synd på deg men kjør på be cool si fra om du trenger penger for skal mye til å fornadre utseende og identitet PS JEG SNAKKER KUN TIL DE SOM ER IMOT ISLAM.:) peace to the people believers and unbelievers

  SvarSlett
 47. Selvfølgelig er det bedre med miniskjørt enn burka, jentene som går med miniskjørt er iallefall frie og har egne meninger og ikke slaver av noen perverse menn som har en seksualdrift som noen hunder og som ikke klarer å styre seg.

  Hvis du kan litt historie så vet du det at islam har kriget mot kristendommen og jødedommen helt siden krigsforbryteren muhammed dannet islam..

  og forresten, her er noen tall:
  Rundt 60 millioner kristne ble drept da islam spredte seg rundt midtøsten, Egypt, Tyrkia og Nord-Afrika.

  Rundt 80 millioner hinduer ble drept da islam spredte seg østover.

  Rundt 10 millioner buddhister ble også drept.

  I Afrika har rundt 120 millioner kristne blitt drept av muslimer de siste 1400 år.

  Totalt har altså rundt 270 millioner "vantro" blitt drept av muslimer de siste 1400 år.

  Tallene er fra Bill Warner - Leder for Center for the Study of Political Islam
  http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=6AA49466-2575-491F-B712-CEA90FCCCD0D


  http://www.cspipublishing.com/

  SvarSlett
 48. Jaha ser en del av dere vil ta i bruk de samme metodene som diss fanatikerne i Pakistan,hva er så forskjellen mellem dere da?Er det for at dere synes at dere er renere,hvitere eller hva?Den beste til å skyte seg foten er vel Anonym efter Fredrik Roalso som mener at, siden de brenner muslimer og kaster syre på som han kaller det så vil han lage bål å brenne muslimer.Da går jeg ut ifra at han også vil hive disse "små uskyldige muslimske jentene på bålet også.Tror bloggeier at fordi at du stemmer Frp at de vil ta hensyn til deg pga partitilhørighet når de skal gjøre Norge hvitt igjen,vel det var det nok mange Jøder som stemte på og samarbeidet med NSDAP også,dat fikk de smetelig erfare at det hjalp ikke en dritt.Når du legger ut linker til sider eller artikler så bør de være til nøytrale ikke slike som har en agenda og å sværte andre.Ellers ønsker jeg deg god tur ut av landet.

  SvarSlett
 49. FRP til MAKTEN. FRP FRP FRP FRP FRP FRP. BURKA STEINING ÆRESDRAP VOLDTEKT TVANGSEKTESKAP RAN = FÅ DET DRITTET UT AV LANDET VÅRT NORGE: NÅ ER JEG DRITT LEI. FRP FRP FÅ MAKTEN!!!!!!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)