mandag 3. august 2009

Høy på pæra eller?

- Jeg vil at folk skal høre sannheten om denne saken. Jeg vil presentere mer enn tusen bilder av meg og mine barn for å kaste lys over vårt «dårlige» forhold, sier Skah til avisen.

Tja, tar man 5000 bilder av seg selv og ungene mens man gjør noe som man vet unger liker så er det ikke vanskelig å finne 1000 bilder der det ser ut som om ungene har det veldig greit.

Selvsagt vil de bruke saken om mine barns bortføring i det kommende norske valget. Alt som skjer videre vil bli et tema i valgkampen, sier Skah.

Helt utrolig å høye tanker denne personen har om seg selv, det er jo rett og slett til å bli kvalm av.

- Norske myndigheter har forskjellige hjelpemidler å bruke når norske statsborgere er involvert, hvilket ble brukt mot mine barn. Blant annet dreier det seg om å få hjelp fra personer tilknyttet mafia for å bortføre mine barn, sier Skah til avisen.

Greit nok, Norske myndigheter og da spessielt SV er ikke HELT med sine fulle fem, men mafia virksomhet? Nei det tror jeg veldig lite på. Den norske stat burde saksøke denne fyren og få han til å bevise sine påstander.

http://www.dagbladet.no/2009/08/03/nyheter/utenriks/khalid_skah/bortforing/barn/7493870/

7 kommentarer:

 1. Du er en patetisk dust som klommer alltid til å bli en utlending samme hvor mye du sleiker ræva!!

  SvarSlett
 2. Har ikke planer om å være noe annet enn det jeg er, en pakkis..
  Hva er det egentlig du skal frem til?

  Hvem si ræv er det liksom jeg sleiker fordi at jeg sier meningene mine?

  SvarSlett
 3. Hvis den artikkelen DB skriver om hva Skah virkelig er sann burde fyren mentalundersøkes. Man kan ikke leve normalt med slike paranoide tanker.
  Men det er en ting jeg lurer på... Nå husker jeg ikke nøyaktig hvor gamle barna i denne saken er, men jeg mener å huske at de var tenåringer eller rundt der. Hvorfor kan man ikke bare spørre disse barna om de vil være i Norge eller Marokko? Eller om de har blitt mishandlet, holdt borte fra moren mot sin vilje o.l?

  SvarSlett
 4. Skah horesaken; dumme dumme norske lille kvinne. tror hun kan vinne over en muslimsk mann, som uten baller må lure til seg etpar, gjennom svindel og svik, som de fleste arabere viser seg å gjøre.?? Og en som i tillegg har lurt til seg en OL medalje. En snik og en typisk marokkaner. en løgnaktig tyv av en fordømt satans brenn i helveteinnvandrer.. Klart hora vinner. Norge er styrt av dumme horer, som denne barnemoren så hun vinner lett.. Vent å se. Snart kommer quisling halvorsen på banen. største pakkishora dette anuslandet har fostret. Står og takker pakistan for at de bygget norge??? Like dum er hun, som norskehora som fikk seg med en OLsvindler og bedrager, som 90 % av driten av norske velutdannede “opplyste” idiotiske røde maktkvinner i full quislingstil. men det får døtrene deres oppleve; gruppevoldtekter, trakassering og mørke skadede unger som plager våre normale. Disse dumme quislingjentene som ikke ser at de er brekkjernet til rasering av vårt dumme snillistiske samfunn? Svar; Brenn i gehenna dere røde SVikere av noen Quislinger.. Eller heng dere selv. Dere bringer KUN elendighet og ulykke over landet så deres verdi er minus null..

  SvarSlett
 5. ♠dumme dumme norske lille kvinne. tror hun kan vinne over en muslimsk mann, som uten baller må kjøpe seg noen gjennom svindel og svik, som de fleste arabere viser seg å gjøre.?? Og en som i tillegg har lurt til seg en OL medalje. En snik og en typisk marokkaner. en løgnaktig tyv av en fordømt satans brenn i helveteinnvandrer.. Klart hora vinner. Norge er styrt av dumme horer, som denne barnemoren så hun vinner lett.. Vent å se. Snart kommer quisling halvorsen på banen. største pakkishora dette anuslandet har fostret. Står og takker pakistan for at de bygget norge??? Like dum er hun, som norskehora som fikk seg med en OLsvindler og bedrager, som 99 % av driten av norske “opplyste” idiotiske røde maktkvinner. Disse dumme quislinger som ikke ser at de er brekkjernet til rasering av vårt dumme snillistiske samfunn.. Brenn i gehenna dere røde SVikere av noen Quislinger..

  SvarSlett
 6. Det er noe patetisk å se advokaten til skah stå frem i VG og påstå at barna elsker sin far etter å ha rømt fra ham for andre gang. Hvor idiotisk kan en advokat bli. Seriøst!

  SvarSlett
 7. Anonym, du burde lære deg å skrive før du deler sånne tåpelige kommentarer..

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)