fredag 28. august 2009

Nytt lavmål fra venstresiden!

Nå har venstresiden kommet frem til et nytt lavmål, nemlig kaste en hard gjennstand på Øyvind Heian i en skoledebatt.

- Jeg reiser meg opp for å presentere meg da jeg merker at hodet bikker bakover. Jeg ser blodet som renner ned på bordet foran meg, og ned på gulvet, forteller Heian til VG Nett.


Hvorfor skal ikke han få lov til å ytre seg som alle andre i dette landet? Får folk fra partiet Rødt og fra SV ytre seg uten å bli angrepet så bør f**n med folk fra partiet NorgesPatriotene også ytre seg uten må bli møtt med slikt tull.

Øyvind Heian er egentlig litt som meg, han har ikke noe imot innvandrere som er ærlige og som ønsker å gjøre nytte for seg, han er imot innvandrere som kommer til Norge for å så bare drive med kriminelle ting og han er imot islam. Eneste forskjellen er det at han er hvit og jeg er mørk.

Anbefaler også dere venstreraddiser å lese følgende blogg:
Øyvind Heian: Islam og nazisme er like store onder

Kaller dere Øyvind Heian for rasist og nazist så kan dere kalle meg også for det samme, tør dere å kalle en pakistaner for rasist og nazist?

http://www.dagbladet.no/2009/08/28/nyheter/innenriks/oyvind_heian/ytringsfrihet/vold/7861753/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=566968
http://www.dagbladet.no/2009/08/28/nyheter/innenriks/politikk/valget_2009/7859055/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/fikk-flaske-i-hodet-under-skoledebatt-2880347.html

"I en pressemelding skriver SOS Rasisme at det var en flaske som ble kastet mot Øyvind Heian.

«For oss viser dette tydelig at nazister ikke har noe i en skoledebatt i Norge å gjøre- verken i 1945 eller 2009», står det i pressemeldingen."

Hvem er egentlig SOS Rasisme til å kalle folk for noe de egentlig ikke er?
Jeg er så lei av SOS Rasisme som tror de kan bare stemple hvem de vil som rasister og rasister. Slik jeg føler det så skaper sos rasisme MER rasisme, ikke mindre.

16 kommentarer:

 1. Øyvind Heian er en rasist, nynazist. Han kan si akkurat hva han vil. Men har lest mye av innleggene hans og de er gjennomsyra av en person som er livredd for alt som er nytt, at han er en taper i samfunnet er ikke hans feil, men alle som er mørkere i huden en han. Han kan si at han aldri har vært medlem av norges fremste nazistiske gruppe(vigrid). Men hadde lederen boende hos seg, var i møtene blant lederene der, osv.
  Ingen fortjener å få en flaske i panna under en debatt, men denne personen bør bli oversett og vist at han er uønsket overalt.

  SvarSlett
 2. Morten Muskiter Bigwikk28. august 2009 kl. 19:17

  Det finnes vel knapt et mer rasistisk folkeslag en pakistaner.

  Det har jeg selv fått merke på kroppen etter en tur på grünerløkka en lørdagskveld

  SvarSlett
 3. Anonym:

  Jeg skulle gjerne likt å se noen beviser for den venstrevridde propogandaen du kommer med..

  For hvis du leser bloggen til Jan Simonsen som jeg linket til så står følgende:

  "Da Øyvind Heian ble arbeidsledig ble han som de fleste andre sendt på kurs for å lære det han kunne fra før, skrive på pc og formulere cv-er og jobbsøknader. Derfor brukte han mye av tiden på kurset til å hjelpe innvandrere som skrev dårlig norsk, med å formulere deres søknader. Mot slutten av kurset var det en av kurslederne som søkte på Øyvind Heians navn på Internett, og opp boblet det med artikler om nazisme og rasisme.

  ”Kurslederne visste ikke helt hva de skulle tro,” forteller partilederen. Men sannheten er nok ganske enkel. Øyvind Heian har slettes ikke noe imot innvandrere som oppfører seg skikkelig. Derimot har han mye imot innvandrere som stjeler, raner og voldtar, og han har mye imot innvandring, og enda mer imot islam."

  Så jeg føler ikke det passer HELT til hva du roper ut om..

  Og videre så står det:

  "Øyvind Heian var aldri aktiv i Vigrid. Han hadde ikke noe verv der. Det hadde for så vidt ingen andre heller. Vigrid er mer et nett verk enn en organisasjon med valgt ledelse. Men han stilte opp i et TV-program og innrømmet sin tilknytning. Dermed var han stemplet. For resten av livet kan det synes som. Og han leide ut en leilighet han eide til Vigrids mest kjente figur, Tore Tvedt, en skikkelse som åpenlyst hater jøder.

  ”Det var rent forretningsmessig, og fordi jeg synes synd på ham siden han ble diskriminert på boligmarkedet, og hadde store problemer med å skaffe seg tak over hodet. Alle har rett til et sted å bo, uansett hvilke holdninger de har,” forklarer han."

  Så da lurer jeg på en ting, hvis du leier ut et hus til en muslim, er du da selv en muslim? Og hva hvis den muslimen dreper noen en gang, er du da en morder?

  Hvorfor tenker venstrevridde KUN sort hvitt?

  Jeg kjenner mange ekstreme folk som jeg gjerne skulle hjulpet med å få et tak over hodet sitt hvis de ikke fikk det noen andre plasser, men det gjør meg ikke til en ekstrem person for det.

  Våkn opp!

  SvarSlett
 4. Morten : Det du sier der er veldig rett, det er veldig mye rasisme blandt oss pakistanere, jeg er ikke en av de. Hadde jeg bodd i pakistan og det strømmet på med kriminelle nordmenn som kom for å stjele og voldta så hadde jeg nok vært en rasist. Men jeg har ingen grunn til å være det her i Norge, for Norge har gjort utrolig mye for meg og min familie. Blandt annet det at vi kan leve fritt her og har ytringsfriheten.

  Det er derfor jeg er for strengere innvandring og gjerne kutte ALL muslimsk innvandring. For islam går IKKE hånd i hånd med resten av verden eller med norske verdier som jeg setter veldig stor pris på.

  SvarSlett
 5. "Etter debatten i Tønsberg i dag sto ei jente av palestinsk opprinnelse utenfor lokalet og gråt, etter å ha hørt Heian komme med grove utfall mot innvandrere og muslimer, sier SOS Rasismes leder Trond Thorbjørnsen til Dagbladet."

  Så fordi at en person gråter så skal ikke NP få lov til å ytre hva de mener?
  Jeg gråter når jeg ser og hører sviket mot nordmenn og norge som sos rasisme holder på med, tar de hennsyn til meg da? NEI!

  SvarSlett
 6. Angrip folks meninger ikke den fysiske personen,SOS rasisme virker mest rasistisk i denne saken synes jeg.........

  Bare i et diktatur vi undertrykker folks meninger, er det det SOS rasisme vil ha..

  Terje

  SvarSlett
 7. Les mer på http://ssosr.blogspot.com/2009/08/skyggeorganisasjonen-sos-rasisme.html

  SvarSlett
 8. Ah, herlig.

  Jeg lener meg tilbake og skratter inntil dere kan presentere noe som beviser at flaskekasteren var:

  for det første: en "venstrevridd" person

  for det andre, og kanskje viktigere: en person som representerer venstresiden.

  Ingen? Eller var det kanskje slik at 99,9% av nordmenn er imot Norgespatriotene?

  SvarSlett
 9. Jeg er helt enig med Raja som sier at SOS Rasisme selv fremmer rasisme. Jeg har aldri likt SOS Rasisme i første omgang heller fordi de vil bare at folk som kommer med angrep på såkalte høyrevridde skal få uttale seg mens den andre veien skal man holde kjeft.

  Rasisme har idag forøvrig blitt så utvannet at det ikke er noen vits i å bruke ordet. Rasisme går jo ut på at det finnes raser, og at den hvite rasen er overlegen de andre rasene. Rasisme idag blir brukt av og om og mot muslimer, men muslimer er ingen rase, muslimer tilhører en RELIGION, og rasismeordet kan derfor ikke brukes.
  SOS Rasisme (som burde være oppegående nok til å skjønne dette) skjønner ikke dette. :-p

  SvarSlett
 10. Skriver anonymt fordi jeg ikke gidder rege. meg.

  Men svar til anonym her. Greit, at en person gråter utenfor et lokale, fordi verden ikke er en dans på roser.. Alle vil oppleve lignende under oppveksten og reagere forskjellig.
  MEN. Skolen SKAL være en trygg plass for ALLE sønner og døttrer i norge, der unge lærer bla.a å ta vare på hverandre! Derfor synnes jeg at det er forkastelig at denne typen debatter tar sted på en skole. Men ellers så synnes jeg og politikere burde være flinkere til å velge ord og hvordan de sier ting og tang til folk her til lands. Jeg er for mange av verdiene Øyvind Heiand snakker for, men ikke alltid hvordan han legger det fram.
  Samme som med FRP. hvis Siv Jensen hadde roa seg litt ned,satt tingene litt mindre på spissen så hadde det gått mye bedre for partiet.

  SvarSlett
 11. Jeg er også innvandrer i Oslo og kjenner stort sett bare andre innvandrere. Jeg tviler sterkt på at pakistanere er det mest rasistiske folkeslaget her i byen, og det er ikke nordmenn heller. Men tyrkere er verre, og de desidert verste er folk fra Balkan. Jeg har aldri hørt makan til hva de får seg til å si og mene, men jeg har aldri hørt at SOS Rasisme har ment noe om det. Hvorfor er det slik; hvorfor er SOS Rasisme bare opptatt av hva hvite nordmenn mener og sier? Og slik er også SU. Det er helt utrolig hva Sosialistisk Ungdom får seg til å si og gjøre, i sin fordømmelse av meningsmotstandere. Jeg stemte SV inntil jeg ble fysisk angrepet av SU'ere som kalte meg rasist fordi jeg ville at vi skulle ta Carl I. Hagen på en mer avansert måte (med argumentasjon) enn å "buuue" han ut og kaste ting på ham, i et folkemøte på Løkka for noen år siden. Vel, jeg er hvit innvandrer til Oslo, så det var vel greit å kalle meg rasist da.......

  SvarSlett
 12. Utrolig bra innlegg invandreren!
  Jeg er ingen rasist, men må innrømme at jeg er imot islam. Du viser her stor fornuft, noe jeg setter stor pris på.
  Fortsett med det gode arbeidet :)

  SvarSlett
 13. Sannheten om SOS Rasisme:

  I begynnelsen (dvs slutten på 80tallet) var SOS Rasisme underlagt antirasistisk senter, men ble på begynnelsen av 90tallet en selvstendig organisasjon. Det ble fort en sentral splitt i organisasjonen. På den ene siden sto medlemmer fra Arbeiderens Kommunistparti som hadde et helt annet motiv enn organisasjonen opprinnelig hadde hatt. De fleste av disse medlemmene var hentet fra et miljø langt ute på venstresiden. De mest ekstreme mente at Akp var for langt til høyre.

  Det var denne delen som begynte opprettelse av lokallag med hovedkontor i Haugesund (der de fleste av denne delen holdt til) og i Tromsø. Dette var ikke hva den andre delen hadde tenkt. De ville, i motsetning til kommunistdelen rekrutere mennesker fra alle miljøer. Innvandrere, nordmenn, kommunister og kapitalister. På begynnelsen av 90tallet kuppet kommunistdelen organisasjonen og satte kun AKPere i ledene stillinger.

  I en reportasje fra avisen DAGENS NÆRINGSLIV den 15. januar 2006 var følgende artikkel på trykk:

  SOS Rasisme er blitt Norges desidert største politiske ungdoms-organisasjon med 46.000 medlemmer. Den styres av ytterste venstre fløy. Noen av dem hyller Mao og Stalin og synes AKP er for høyrevridde. Her er historien om den harde kjernes siste kupp:

  http://www.daria.no/skole/?tekst=9381

  SvarSlett
 14. Dritt lei SOS og antirasister, de største rasistene som finnes28. august 2009 kl. 21:54

  Synes det er fint når våre nye norske landsmenn sier ifra selv om at dette går over stokk og stein.
  Reagerer på noe i artikelen. Det stod en jente på utsiden av pakistansk opprinnelse og gråt fordi Heian hadde trakasert innvandrere.... Om jeg ikke har missforstått helt så var det når Heian skulle introdusere seg at noen kastet en flaske i hode på Heian og han ble avbrutt og sent på legevakten. Poenget er, er Heians navn så sårende for folk?? Hei jeg heter Heian... buhubuhu.... og det var ingen annen enn SOS som viste hva som ble kastet i hode på Heian.... og de synes at det er greit med vold for å holde andres mening borte.... Hva faan er det for noe drittfolk. Har fulgt med på mye av det som skjer med innvandrere og organisasjoner som SOS de siste årene, og selv fredlige demonstrasjoner eller foredrag av høyre ekstreme blir møtt med kraftig vold av SOS og tilsvarende, og de andre lar det som oftest hende og forsvarer seg kun i nødverge?? Jeg er så dritt lei sånne organisasjoner, for de skaper så jævlig mye rasisme selv.
  Har blitt kalt rasist mang en gang, men stort sett de som har kalt meg det har vært mennesker som når jeg spør om de kjenner noe "hvite", svarer at det gjør de ikke fordi de er rasister hele gjengen, hva i h---vete er dette for folk.
  Jeg kjenner mange innvandrere, både førstegenerasjon og mangegenerasjon som er flotte mennesker som jeg skulle kunne gjøre nesten hva som helst for.... men de har tatt seden ditt de kommer og oppfører seg som folk flest. De, når vi prater om rasisme og mange av de problemer de får, pga ting som SOS, er helt på det klare at de ønsker å få kontroll på innvandringen og er dritt lei orgisasjoner som SOS med mer.
  De er ekstremvenstre og har aldri noen gang hatt føttene på jorda... er elitiske så det rekker... det er kun deres mening som gjelder. Har prøvd å diskutere med noen av dem, men det nytter ikke... de vill ikke godta om man forteller dem at du brenner deg om du stikker hånden inn i bålet, selv etter at de har gjort det og brent seg, for det skjer ikke ettersom det er noe som ikke passer for deres "tro". I min mening finnes det ikke noe mer ekstreme en denne typen organisasjoner, de er på lik linje med taliban, steika stein gale.
  Har som sagt mange venner av version nye normenn, og er glad i de.
  Mange venter egentlig på når vanlig norske og innvandrer som ønsker norge godt, begynner å ta igjen... med vold og annet... Det nytter jo ikke diskutere med dem, og prøver man si noe blir man møtt med vold og overvold....
  En dag vill nok være nok, og man vil ta igjen.
  Det som er j--lig synd er at det kommer å gå utover mange som er fredlige og ikke ønsker å være innblandet i dette.
  Venstesiden viser gang på gang at de er fanatiske mennesker som ikke ønsker annet enn diktatur og tankekontroll over mennesker. Historien har gang på gang vist at det ikke går uten å hjernevaske hele jordens befolkning, slik at alle blir like.....
  Selv da, skulle det ikke være så, for det har alltid funnets en elite innen sosialismen/kommunismen, som får alle godene.
  Vi har alle rett til å si hva vi mener, men vi må svare med ord og ikke vold, fordi da er vi ikke bedre en de verste.......

  SvarSlett
 15. http://tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1156583

  SvarSlett
 16. http://www.dagbladet.no/2009/08/28/nyheter/innenriks/oyvind_heian/ytringsfrihet/vold/7861753/#comments_container


  Blir uvel av å se det fanatiske aniktsutrykket til Trond Thorbjørnsen. Fyren ser ut som en psykopat, se på det onde og kalde blikket.
  Det lyser galskap av kommunisten og lederen i SOS-R. Sånn ser en potensiell massemorder ut.
  Det er sånne folk samfunnet bør passe seg for, ikke Øyvin Heian, han gjør ikke en flue fortred.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)