søndag 9. august 2009

Latterlige Halvorsen..

SV-leder Kristin Halvorsen er sikker på at hun klarer å nedkjempe Ap i striden om oljevirksomhet utenfor Lofoten og Vesterålen


Den dama der klarer ikke å nedkjempe noenting, for hvorfor skulle egentlig hun ha noe å si i Norsk politikk med de få stemmene hun har totalt?

Implisitt kan Halvorsens seierssikre holdning bety at SV vil true med å trekke seg fra en regjering som vil ha oljeboring i de aktuelle områdene, og sånn velte hele det rødgrønne alternativet.


Det kommer ikke til å skje iallefall, halvorsen er for maktsyk til å gjøre noe slikt, for ellers hadde hun gått da hun lovet full barnehagedekning ellers skulle hun gå, for det klarte hun jo ikke å skaffe.

Jeg kan ikke annet enn å le av den lille wannabe kommunist dama der :)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=566132

3 kommentarer:

 1. Hum minner veldig om komiske ali under starten av irak krigen, han snakket også mye og stort men alle visste at det han sa var løgn. Eller iallefall nesten alle, det er jo alltid noen naive idioter som tror på det en "leder" sier. Og de stemmer sv :p

  SvarSlett
 2. SV må innse at kampen mot oljeboring i utenfor
  Lofoten og Jan Mayen er tapt.Det vil gi store
  inntekter til Norge.tiltrengte arbeisplasseri Nord.Mulig stanse noe av fraflytingen.


  JILL

  SvarSlett
 3. Kristin gjer ein god jobb som dei fleste ville hatt vanskar med å gjere på tilsvarande solide måte. Det undrar meg at høgresida i norsk politikk ikkje er villige til å ta større ansvar for den krisa i verdenskapitalismen som vi no er inne i. Det kan jo ikkje vere tvil om det er den frie uregulerte kapitalismen som no har vist sine svake sider og sitt innerste vesen. Kvifor tek ikkje Høgre og FRP ansvar for ideala sine i krisetider? Kvifor argumenterar dei ikkje imot at staten skal redde økonomien når privat grådigheit har køyrt økonomien utfor stupet? Eller er det slik at staten ( fellesskapet) berre skal hjelpe til i krisetider og redde stumpane slik at spekulantar og børshaiar kan slikke sine sår i fred og ro, for deretter å dukke opp på neste børsfest med sine kledelige FRP-vimplar og Høgreballongar.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)