tirsdag 11. august 2009

Atter en gang..

Atter en gang er jeg blitt våknet av sirener og atter en gang er det fordi at noen er knivstukket eller skutt. Denne gangen var det en kvinne som ble knivdrept og ikke så veldig sjokkerende så er den pågrepne ikke-norsk(eller bare VELDIG brun ifølge det man ser på bildet til vg. Det kan jo være jeg tar feil, men hva er sjansene?) :/

Sukk, når skal politikerene lære? Når skal de våkne? Det virker som det bare er håpløst å kjempe imot et slikt naivt folk som de rødgrønne. Eller kanskje de ikke er naive? Kanskje de bare ønsker å utsette innbyggerene i norge for drapsmenn og voldtekts menn?

Uansett, det er snart valg og de som ønsker en fremtid for ungene sine der de kan gå trygge i gatene uten å være redde for å bli knivstukket eller skutt for den minste ting, ikke stem de rødgrønne.

Det må snart bli slutt på slike tragiske hendelser.. Ja jeg vet at man aldri for stoppet det, men de siste årene så har det bare blitt mer og mer av det og den utviklingen må stoppes!

Mine største kondolanser går til de etterlatte av den drepte kvinnen(da dette drapet kan handle om at det er ektemannen som er drapsmannen så går selvføgelig ikke mine kondolanser til han, håper han råtner i fengsel selv om han sikkert er ute igjen om 1-2 år uansett takkevære de rødgrønne)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=566316
http://www.dagbladet.no/2009/08/11/nyheter/2400/innenriks/politi/drap/7597532/
http://www.dagbladet.no/2009/08/11/nyheter/innenriks/drap/knivdrap/konedrap/7600112/

Til dere som påstår at jeg var tidlig ute for å dømme og at den siktede garrantert var hvit:
"To andre naboer av ekteparet forteller til Dagbladet at den avdøde og hennes mann er tamiler, og at de har bodd sammen i leiligheten i mange år."

36 kommentarer:

 1. Hva stemmer du?

  -C

  SvarSlett
 2. jah, denne gangen behøvde de ikke skrive noe om etnisitet..han er så brun at han ser afrikansk ut.. mulig nordafrikansk. Men det er gjetninger.
  *sukk*

  SvarSlett
 3. Tragiskt å oppleve slikt gang på gang.. Nå må politikerne gjøre noe med innvandringspolitikken før landet går til grunne..

  SvarSlett
 4. Hvordan gjør du for å linke til artikkelen, slik at det dukker opp på VG's sider??

  SvarSlett
 5. Leha du må "pinge" på twingly: www.twingly.com

  SvarSlett
 6. -C:
  Hva jeg stemmer? Det er vel ikke så vanskelig å gjette seg frem til når du ser reklamen jeg har for et visst parti her inne på siden min :p
  Men hva dere andre bør stemme må dere finne ut av selv, bare det ikke er de rødgrønne så er det greit for min del.

  leha1:
  twingly.com

  SvarSlett
 7. Så var det kona han drepte. Huff! Det er nå jeg lurer på om han har norsk statsborgerskap..hvis ikke, så skal han vel ut av landet etter soning?

  SvarSlett
 8. vold i nære relasjoner som utføres av etniske nordmenn er også et enormt samfunnsproblem. Dette er ikke et invandrerproblem, det er heller ikke et oslo-problem, det er et verdensomspennende SAMFUNNSPROBLEM som foregår i alle sosiale lag, uavhengig av religion, etnisitet og geografi. Først når vi forstår det kan vi ta tak i problemet og gjøre noe med det. Hvis man skylder på hudfarge, så gjør man det på en måte legitimt 'ja han var utlending, så det er ikke annet å vente..'. Det handler om vold mot et annet menneske, fokuser på det istedet for hvilken farge utøveren har, for offeret er det akkurat det samme..

  Jeg var sammen med en HVIT amerikaner, for meg kunne han ha vært grønn og tilbedt månen, det var jævlig uansett.

  http://avadore.vgb.no/2008/12/30/psykisk-terror-er-verstmy-ass/

  SvarSlett
 9. Nå finner du bare på vås.

  I 2007 ble en person dømt til 3-4 år for drap mens de resterende fikk mellom 9 og 11 år. Selv uaktsomt drap ble straffet med 4-5 år.

  Har du sett lavere straffer etter de rødgrønne tok over regjering? Nei, vi har som resten av verden sperret inne flere.

  SvarSlett
 10. Han er faktisk etnisk nordmann.Gå inn på DB og se det selv,jævla aper.

  SvarSlett
 11. "jævla aper"? Jaja..

  Ser ikke at det står på DB at han er etnisk norsk.
  Men som jeg skreiv i posten min så kan det godt være at han er norsk, men det ser ikke slik ut.
  Men slik er det blitt med de rødgrønne, til og med en "pakkis" som meg regner med at det ikke er noen norske noen som knivstikker.

  SvarSlett
 12. Han slet vel noe psykologisk og fikk ikke den hjelpen eller oppfølgingen han hadde behov for. Stakkars mann!!!! Kanskje han også har hatt en traumatisk fortid som også må tas med i vurderingen!!! Da er det jo ikke fengselsstraff han trenger, men psykologisk hjelp. Dermed kan vi om ikke alt for mange månder og år treffe denne mannen ute på gata igjen. Får bare håpe at ingen andre uskyldige i Riket møter han på en dårlig dag. Han har jo rett til å bevege seg fritt rundt, for det er jo en menneskerett! Ingen må for all del bli uthengt som menneske (aller minst de kriminelle og voldelige). I dette tilfellet er vel en promille sjans for at han var totalt uskyldig i drapet. Alle skal vi integreres!! Et tre ganger høyt HURRA for det!!!

  SvarSlett
 13. Han slet vel noe psykologisk og fikk ikke den hjelpen eller oppfølgingen han hadde behov for. Stakkars mann!!!! Kanskje han også har hatt en traumatisk fortid som også må tas med i vurderingen!!! Da er det jo ikke fengselsstraff han trenger, men psykologisk hjelp. Dermed kan vi om ikke alt for mange månder og år treffe denne mannen ute på gata igjen. Får bare håpe at ingen andre uskyldige i Riket møter han på en dårlig dag. Han har jo rett til å bevege seg fritt rundt, for det er jo en menneskerett! Ingen må for all del bli uthengt som menneske (aller minst de kriminelle og voldelige). I dette tilfellet er vel en promille sjans for at han var totalt uskyldig i drapet. Alle skal vi integreres!! Et tre ganger høyt HURRA for det!!!

  SvarSlett
 14. Mannen ser nå ganske bleik ut på vg sine sider da.
  Nazzene er kanskje for tidlig ute og dømme?

  SvarSlett
 15. At de blir dømt til 4-5 års fengsel betyr at de er ute etter ca.2.. han som ble drept på tøyen var dømt til 10 år, han var ute etter 5

  SvarSlett
 16. Gjesp... Atter en gang et drap i tiggerstaden
  Gjeeesp.. jaja Oslo. sånn kan det gikk.
  Gleder meg til å høre komiske Knut, det er blitt en artig tradisjon å høre på Jens & Knut om rødgrønne månelandinger og hvor utroolig trygg Oslo er blitt under deres geniale styre.
  Hva kommer komiske Knut til å si nå? forslag:
  "Det er faktisk så fantastisk i Oslo at USA vurderer å flytte det hvite hus til karl-johan".
  Så stemmer Jens i med "ja, det er helt sant" oslo har aaaldri vært tryggere enn nå, takket være det rødgrønne løftet har Oslo og Norge ja hele Europa faktisk blitt tryggere takket være oss, du kan ta med solsystemet også ja faktisk hele universet er blitt et myyye tryggere sted etter soriamoria.

  SvarSlett
 17. dagbladet bruker ikke et ekte bilde.de bruker et bilde fra en annen sak og viser en hvit mann.det ekte bildet fra hendelsen er på vg si side.

  SvarSlett
 18. anonym: om du først skal være sarkastisk, så gjør det i det minste bra..

  SvarSlett
 19. Forventet at gjerningsmannen var ikke-nordisk, men av hudfargen på bildene som så langt er offentliggjort i Dagbladet og VG kan han like gjerne være en solbrun skandinav som av ikke-nordisk opphav.

  SvarSlett
 20. "Nazzene er kanskje for tidlig ute og dømme?" haha, for en patetisk person man må være for å skrive noe slikt. Bare fordi at folk er realistiske så betyr det ikke at de er ny-nazister. Tror du må slutte å henge så mye på blitz huset..

  SvarSlett
 21. Jeg ler meg ihjel...
  Det må da gjøre vondt å være så dum?

  SvarSlett
 22. Han var helt sikkert "sinnsyk i gjerningsøyeblikket" og således ikke strafferetslig ansvarlig.
  Får ca 2 mndr på psyk og er tilbake på gata før Jul.

  SvarSlett
 23. Så lenge de dreper hverandre så er vel ikke FrP så fryktelig lei seg? Trodde de var for færre innvandrere, jeg...

  SvarSlett
 24. Hvorfor er det bare kriminelle asylsøkere som kommer hit?
  Enslige menn med tvilsom fortid, lar kjerring og unger bli igjen i"krigsområdet"??
  Kommer hit for å drepe noen, da får de garantert oppholdstillatelse. Først et år ifengsel for drap, rene ferien. Inkludert lege,psykolog,og andre goder. Så frihet til å gå ut på byen for å voldta noen, dem kan ikke returneres "hjem". Dem kan jo bli straffet for tidligere forhold. Skulle dem få utvisning, så er det bare å crepe et menneske til...Opphold blir garantert, får trygd,leilighet og mat.
  Da kan dem importere kjerringe si med alle ungene. Barnetrygd og sosialstøtte til alle.
  Heia Norge! Stem på SV, Politi ut -alle inn.

  SvarSlett
 25. Ett par uker på Dikemark, klapp på skuldra og en bussbilett inn til byen så er han tilbake på gata igjen. Jo da, her går det unna!
  GODT VALG!!!!

  SvarSlett
 26. heja, norge for alla..............

  SvarSlett
 27. Her i Belgia hvor jeg bor har i siste uke fra 3 forskellige fengsler flyktet 11 personer hvorav 10 var muslimer..


  Ha det bra der i Norge

  SvarSlett
 28. Godt gjort å kalle alle aper når han ikke vet det selv - han er ikke etnisk norsk og ikke norsk statsborger; jeg bor i oppgangen ved siden av!

  SvarSlett
 29. I alle dager, det går da ikke an å si noen ting ut fra det bildet!!

  Skjerp dere..

  SvarSlett
 30. Nå skal folk innse at det er for seint for norge og at slik kommer det til å bli a all fremtid fremover takket være de politikerne som har tillatt at det skulle bli slik i landet og folket som har faktisk valgt dem selv om mange advarte at landet ville ha en drastisk forandring. Nå er det for sent, lev med det.

  SvarSlett
 31. Hmmmmm, en "utlending" som disser andre utlendinger, stemmer FRP og er litt vel tidlig ute med å dømme...?

  Det kan ikke bli bra... :-)

  Jeg tror jeg ville ventet litt med å dømme folk. Bildet på DB viser helt klart at det er en hvit mann. Mulig han er øst europeer, men like fullt hvit.

  Jeg tror ikke hud farge har noe å si i disse sakene, det er TILGANGEN på våpen og oppvekst! Uansett folkeslag, ligger det våpen i nærheten når man "tørner", så bruker man de!

  Nå skal det sies at noen folke grupper bruker våpen fortere enn andre da, men uavhengig av hudfarge og land.

  SvarSlett
 32. Når ble tamilere etnisk norsk? Man må da kunne kalle en spade for en spade-og se på realitetene uten å bli kallt en rasist?? Har ikke noe i mot ulike hudfarger,men du verden hvor jeg er i mot måten enkelte (mange) som kommer hit tror de kan oppføre seg. De må da kunne lære? Og om ikke hvorfor??

  SvarSlett
 33. Her var det mykje skriving og lite inteligens blant innlegga.

  I følge det eg har lest i avisa er det her snakk om ei familietragedie. Ein ektemann drep kona si av ukjente grunnar, noko som også skjer med nordmenn av og til. Kjenner sjølv 2 skilte norske par som like gjerne kunne endt med drap i stedet for litt vold og skilsmisse.

  Begge i dagens hending var tamilar med norsk statsborgerskap, men eg har ikkje lese nokon plass at nokon av dei er kjente av politiet frå før. Det kan derfor like gjerne være snakk om 2 fredelige borgera som desverre har fått litt for store problem med tragisk utgang.

  La oss derfor ikkje blande dette sammen med alle dei kriminelle invandrerane vi desverre har alt for mange av. Det blir berre patetisk, og ein hån mot alle ærlige borgera.

  SvarSlett
 34. "Her i Belgia osv".

  Den ellevte fangen var en flamlender dømt for både voldtekt og for rasistisk motivert vold, om jeg ikke tar helt feil. Og han ble hjulpet under flukten av sin mor, en (lavere) politiker for nasjonalistpartiet Vlaams Belang.

  Så hva vil du frem til?

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)