torsdag 13. august 2009

Flott! Avslag = AVSLAG og UT..

Hvorfor skal det danske politet bli kritisert for å gjøre jobben sin?
De kaster ut noen som er ulovlig i danmark og hva har det da å si at de oppholder seg i en kirke? Har noen fått avslag på søknaden sin så er det rett ut.. Slik stopper man mye av den ulovlige strømmen av lykkejegere på.

Det blir bare veldig feil at avlsag betyr "du får egentlig ikke lov til å være i landet men hvis du gjemmer deg litt slik at vi ikke ser deg så er det greit"..

Hadde man fått ut alle som er ulovlig i et land så hadde rasismen garrantert minket. For ettersom de er ulovlig i et land så får de ikke noe særlig penger og da skaffer de penger på en annen måte og da får man typiske overskrifter som "Ranet eldre dame", "ranet på åpen gate" osv osv og når man leser de artikklene så er de utført av innvandrere. Og SLIKT blir det rasisme av.

Godt noen land starter å rydde opp litt, håper norge også gjør det snart. Men det kommer iallefall ikke til å skje mens de rødgrønne sitter ved makten.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=556885
http://www.dagbladet.no/2009/08/13/nyheter/politiaksjon/innenriks/utenriks/7644597/

27 kommentarer:

 1. Også de PATETISKE demostrantene med de forpulte Palestina-skjerfene!!! Sosialistenes løpegutter. Æsj as!!!

  SvarSlett
 2. ALL ÆRE TE PURKEN I DANMARK!!!!!!!!hadde dt vært penge støtte dm hadde trengt for å knærte sånne så skulle jg ha donert......................

  SvarSlett
 3. "Politiet gikk til dramatisk aksjon mot København-kirke" lyder overskriften hos dagbladet. Ja det blir ofte dramatisk når noen nekter å høre på stat og politi, altså lovens lange arm.

  SvarSlett
 4. Det danske opprørspolitiet ser forholdsvis latterlig ut, i forhold til det norske og svenske.
  Kjeledressene ser ut som bevernylon. Hadde en slik i barnehagen. Samme stoff som norske vektere bruker i sine bukser.
  Ser totalt uprofesjonelle ut. Ikke helt beredskapstroppen nei...

  SvarSlett
 5. Her viser Politiet og politikerne i Danmark at de har baller. Hvorfor kan ikke Politiet og politikerne i Norge gjøre det samme? Er de feige?

  SvarSlett
 6. Takk Danmark, vi her oppe har mye å lære av dere. Blir kvalm når jeg ser de som "demonstrerer" mot dette, hvite jobbløse sosser som ikke har bedre ting å ta seg til om dagene.

  SvarSlett
 7. Ola Killingbergstuen14. august 2009 kl. 01:26

  Vet dere hva dette betyr? Det betyr at danmark nå får færre alsylsøkere. De velger da Norge i stedet. Her får de opphold som får opphold og de som ikke får opphold får også opphold.

  SvarSlett
 8. Hurra.....håper Norge følger opp og følger samme linje.......få pakket ut....

  SvarSlett
 9. Jeg vil foreslå at asylsøkere som får avslag
  tropper opp på sosialistenes bosted feks.
  hos hu Marte eller Kristin i SV eller i raddisrottereiret (blitzhuset).
  Da får vi se hyklernes (soialistene) sanne ansikt. Lurer på hva slags begrunnelser de gir for at de ikke vil ha et par sinte mannlige irakere boende i leiligheten sin.

  SvarSlett
 10. Kjempekanon. Jaggu på tide noen tar til vettet. Håper d kan bli årnings her i Norge også så vi slipper og være en fristat for utenlandske kriminelle. Stå på danmark og dansk politi.

  SvarSlett
 11. her har norsk politi noe og lære av danskene.. konge jobba!

  SvarSlett
 12. Det er vel heller asylsøkerene som gikk til aksjon,politiet ville jo bare følge de på veien hjem.
  Så overprøvde de dansk lov,å fikk juling.
  Helt etter boka.
  Heia danmark!

  SvarSlett
 13. Buster sier som en omskrivning av et Churchill
  sitat:"Look to Denmark!" Nå har vi problemer med kirkeasylanter. Nå har danskene vist hvordan det skal gjøres.Så nå Beredskapstroppen:Giv akt!

  SvarSlett
 14. det er jo bemerkelsesverdig at etter alt å dømme er 17 muslimer som har gjemt seg i en kirke... hva er vel ikke komisk med det... Godt noen viser muskler og får skiten hjem igjen...

  SvarSlett
 15. Fantastisk! All ære til dansk politi!

  SvarSlett
 16. Her har Storberget absolutt noe å lære. Danskene burde bure inn demonstrantene også for angrep på ordensmakten. Og til han luringen som truet med å hoppe fra kirkespiret, who gives a crap anyway?

  SvarSlett
 17. Bravo Danmark! Skoleeksempel på hvordan dette skal gjøres! Hverken noen unge sosialist-tapere eller en forbanna kirke skal kunne stå over loven og endelige vedtak. Ordet kirkeasyl må være et av de mest latterlige som noen gang har fantes.. Dessverre sitter Jens og Kristin og tar i slike saker med silkehansker her oppe...

  SvarSlett
 18. Ulovlige asylsøkere; Ute av landet
  Pøbler som demonstrerte ulovlig fikk bank.
  That's a job well done boys!
  Sånt skulle jeg likt å lest mer av i Norske overskrifter.

  SvarSlett
 19. Jeg ber deg observere følgende setning i artikkelen: FNs høykommissær for flyktninger UNHCR og flere humanitære organisasjoner hadde bedt myndighetene om å la irakerne få bli, mens menneskerettsaktivister ber om at irakerne får advokatbistand.

  Du bør kanskje stille deg spørsmålet om det er de riktige menneskene som får avslag i Damark, når de sender hjem folk som FNs høykommisær for flyktninger mener er flyktnigner, og atpåtil nekter disse advokathjelp. Det er grunnleggende menneskerettigheter som her krenkes.

  SvarSlett
 20. Deilig å være norsk i Danmark14. august 2009 kl. 11:00

  Danskene har skjønt det, eneste som nytter er å bruke makt ovenfor folk med ulovlig opphold og forrædere av sin egen rase(det er nemlig det muslimene kaller sine egne som forsvarer vesten).

  Hvis ikke vi snart begynner å "rydde" opp, flytter jeg til København. Jeg var på Karl Johan igår og begynte å telle folk med utenlandsk utseende og de med nordisk utseende. Det var overtall av den første kategorien. Lurer på hva turistene egentlig tror en nordmann er...

  SvarSlett
 21. Måtte Norge ta til fornuft slik som Danmark.

  Siden 1968 har store dele af den kulturelle og politiske overklasse set ned på deres eget samfund. Det har været en vigtig del af deres identitet at distancere sig fra den brede befolknings værdier og vise vejen til et samfund, som fungerer mere på elitens og mindre på de folkelige præmisser.


  Derfor tugter de befolkningen med deres politisk korrekte skrivebordsteorier om det multikulturelle samfund. Samtidig er de begyndt at nedtone de grundværdier, som det klare flertal identificerer sig så stærkt med:

  De vil ikke stå fast på ytringsfriheden (Muhammed-sagen). De vil ikke stå fast på den verdslige stat (islamisk tørklæde i retssalen og hjemmeværnet). De vil ikke stå fast på kritisk tænkning og debat (politisk korrekt nyhedsdækning i medierne).

  Men befolkningen er ikke med. Multikulturen svækker frihed og tillid i samfundet. Derfor siger danskerne nej.

  SvarSlett
 22. Dette var helt på sin plass, bra jobbet Danmark. Vi i Norge har mye å lære av dere!

  SvarSlett
 23. Nei er et nei! Bra jobba av dansk politi!

  SvarSlett
 24. En virkelig gladnyhet må jeg si! Nå MÅ Norge se å følge i samme fotspor. Er helt enig med blogger her. Applaus til Danmark, og et spark i rumpa til Norge :)

  SvarSlett
 25. supert av dansk politi, bare sund at vi ikke tør å gøre the samme i norge

  hilsen kenneth

  SvarSlett
 26. Man blir ganske skuffa når man ser hvor idiotiske mange nordmenn er, ref. kommentarene til denne blogposten.

  Forøvrig, du mener at vold er et legitimt alternativ i denne saken? Uten å vite mer enn det du leste på 2 minutter i en avisartikkel? Tjukk i huet, yes man.

  SvarSlett
 27. Carl: Mener du at sålenge de bare gjør motstand så skal ikke politiet gjøre noe annet enn å gå bort?

  Hvis jeg blir tatt for å fyllekjøre og så gjør motstand når de skal arrestere meg, skal de ikke ha lov til å bruke litt rå makt da?

  Skal ikke synke ned til deg og kommentere det siste der..

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)