lørdag 1. august 2009

Hvorfor skulle han flykte?

Jeg sitter og leser litt på nettavisene og ser overskriften "Varetekt i fire uker for voldtektsforsøk" med underteksten "Politiet mener det er fare for at mannen skal forlate landet."

Dette gjelder da selvsakt en asylsøker og da lurer jeg på hvorfor de er redde for at han skal forlate landet? Sikreste måten på å få opphold her i dette landet for tiden er jo å gjøre noe kriminelt, nekte for det selv om det er åpentlyst at man er skyldig og så bli bura inna.
De fleste asylsøkere tjener jo mer i norske fengsler enn det de gjorde i hjemlandet de "flyktet" ifra pluss at de får servert mat, har en plass og sove på og så finner de ne kontakter innen det kriminelle miljøet her i Norge.

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2839234.ece
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=556024

2 kommentarer:

 1. Du er ikke akkurat opplyst om hva folk som sitter inne gjør med voldtektsmenn skjønner jeg. Han får nok ikke så mange venner på innsida akkurat.

  Du skjønner det at kriminelle blir ikke venner med fremmede uten at de ser mulighet til egen vinning i det.
  Det starter ofte med at man gjør noen en tjeneste (beskyttelse eller anskaffelse av goder etc) for så at man krever tilbake denne tjenesten senere. Gjerne flere ganger og gjerne på utsiden. Da er man plutselig "i lomma" på denne personen og han "eier" deg. Det er lite hyggelig å få en beinhard kriminell på døra 4 år etter du satt inne for noe du ikke hadde gjort i utgangspunktet. Spesielt hvis du har svigers på besøk.

  Og bare til opplysning er maten i fengsel et hælvete. Folka er et hælvete.
  Og om du nå sitter og tenker at det kan da umulig være så ille å sitte på et møblert kott i 4 uker eller noen måneder så kan jeg fortelle deg at du kan umulig vite noe om dette uten at du har har blitt utsatt for frihetsfrarøvelse selv.
  Frihetsfrarøvelse er noe du ikke kan forstå hva er med mindre du har kjent det på din egen kropp og sjel. Etter 3-4 dager i fangenskap skjer det noe med deg som er nesten umulig å forklare med ord. Og å sitte i varetekt med brev- og besøksforbud i opptil 3 måneder kan virkelig slite på psyken din. Om du er uskyldig i tillegg er det en ekstrem påkjenning for psyken som kanskje gir varige mén.

  Nå skal det riktignok sies at voldtekt er en form for frihetsfrarøvelse og ingen ting kunne gledet meg mer enn å se denne voldtektsmannen råtne i fengsel muligens med unntak av 10 minutter alene med han i et lukket rom da jeg virkelig hater mennesker som kan gjøre noe sånt mot et annet menneske.

  Bortsett fra at du ikke helt vet hvordan livet bak murene er så er jeg helt enig med deg at innvandringspolitikken her til lands er en tragedie. For det er jo det du egentlig prøver å si, er det ikke?

  SvarSlett
 2. Ja, du sier noe. Hvorfor skulle han egentlig flykte...Myndighetene elsker jo disse menneskene fra andre kulturer og land.

  Egentlig burde denne vært skutt og drept flere ganger ,for så vært pisket, og deretter vært sendt ut av landet....

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)