fredag 28. august 2009

Slutt på badingen for min del..

Da ser det ut som det er slutt på badingen på Oslo-badene for min del.
Jeg ønsker ikke å bade å plasser med undertrykte kvinner som er urenslige og bader med heldekkende plagg.

Var det noen som sa "tilbake til steinalderen" eller?

http://www.dagbladet.no/2009/08/28/nyheter/innnenriks/helse/svomming/bading/7860857/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=566980

29 kommentarer:

 1. Snakket forresten med mamma for litt siden og da snakket vi om åssen det var blitt her i norge siden vi kom til landet.
  Og hun sa det at det første hun husker fra norge var det at hun kunne kle seg normalt og ikke trengte å være redd for å bli slått av andre menn fordi at hun ikke gikk kledd som de ønsket at hun skulle gå kledd.
  Men hun i likhet med meg frykter utviklingen her i Norge, for Norge er på vei bakover i utviklingen sålenge islam og muslimsk kultur får et slik fest her i Norge.

  SvarSlett
 2. Urenslig? Nå må jammen meg gi deg...

  SvarSlett
 3. Urenslig ja.
  Det er en grunn til at man skal stå naken og dusje før man går inn på offentlige badeplasser.
  Når de ikke kan bade uten å være heldekket så tviler jeg STERKT på at de står nakne i dusjen.

  Ergo, urenslige!

  SvarSlett
 4. Jeg har aldri sett muslimske kvinner dusje seg nakne foran andre kvinner uansett, så tror ikke at de plutselig kommer til å gjøre det nå heller.

  Steinalder, middelalder- det er ihvertfall ikke nåtiden som man vil leve i, skjønner jeg.


  (Jeg må virkelig se til å bookmarke denne bloggen, aldri vært så enig med noen før! :) )

  -Anna

  SvarSlett
 5. Dette kommer jo aldri til å fungere!

  - Greit nok med heldekkende plagg når de skal bevege seg ute i det offentlige bassenget. Det får jo være deres sak.
  Men hvordan skal de få til å skifte og dusje først???
  Regner med at Muslimer må følge samme krav til hygiene og renslighet, som oss andre...

  - Vil de også etterhvert komme til å ønske egne garderobeanlegg for Muslimske kvinner?
  Slik at de får garderober med avlukker med BÅDE garderobeskap og dusj, sånn at de får dusjet og skiftet, UTEN at noen kan komme til å se deres nakne kropper?...

  JA JAG BARE SPØR!

  hilsen" Bade Anna"

  SvarSlett
 6. Jeg er en dame midt i 50-årene og har vært vant til at det er helt naturlig å være naken i en damegarderobe. Nå bor jeg i en bydel med mange innvandrere som ikke kler av seg i garderoben eller skifter skjult på det lokale badet - og det kjedelige er nå at jeg har begynt å føle meg ukomfortabel når jeg er naken. Jeg sier til meg selv av det er tullete av meg, men likevel, får en følelse at jeg står og blotter meg..

  SvarSlett
 7. Helt klart at det er islamisering.
  Ja, de er urenslige - hadde kjørt i heisen, fullt av slike kvinner, lukten av skittent underliv. Skal noen passe på at de dusjer seg ordentlig? Jeg går ikke på Oslo bad. Slutt med det. Jeg kjøper ikke i buttiker med hijab-ansatte heller. Ikke mye, men det er min motstand mot fremmed okkupasjon.

  SvarSlett
 8. Er vel heller hygienen som er problemet i denne saken!

  Tviler sterkt på at kvinnene som går for et slikt badeplagg(?) kommer til å vaske seg med såpe fra topp til tå før de hopper i bassenget...

  Lite fristende å bade i samme basseng da synes nå jeg, sjøl om det er snakk om klorbasseng! :S

  SvarSlett
 9. La renslighet være renslighet, og bisarre klesdrakter bisarre klesdrakter. Dersom man ikke dusjer før man bruker et offentlig bad, burde man heller ikke få tilgang på det. Om burkinien viser seg å være et hygieneproblem, forby den i norske svømmehaller, men begrunn det med rasjonalitet og empiri, ikke fordommer.

  SvarSlett
 10. Jeg er redd dette vil føre til at muslimer som syns det er helt ok å bade i badedrakt presses til å dekke seg til. Nå kan de ikke skylde på at de ikke har lov lenger. Personlig vil jeg føle ubehag ved å kle av meg i selskap med godt innpakkede damer, så får min del har jeg nok hatt mitt siste besøk i en svømmehall i Oslo.

  Meg bekjent er man pålagt å dusje naken før man går i bassenget, hvordan har de tenkt til å løse det? Disse damene vil neppe kle seg nakne i dusjen.

  SvarSlett
 11. Det er ikke drakten som er uhygenisk. Må inrømme at mange norske jenter ikke liker å vise huden sin når du bader - så hvorfor skal dette plagget by på problemer? Jeg selv liker ikke å vise meg naken i garderoben - løsningen er å dusje de gangene det er ledig der inne... skjønner ikke hvorfor dette skulle være et så stort problem.

  Når det er snakk om undertrykking - så bruker flertallet heldekkende klær av sin egen vilje, vi legger bare vekt på mindretallet som det skrives mest om i mediaen.. Hva med å bli kjent med et par stykker som faktisk er hyggelige og er like engasjerte som oss?

  De gangene vi ser pene og attraktive utenlanske jenter/kvinner, så kan vi lett sikle etter dem... men med en gang det er snakk om deres interesser så vise vi dem ryggen! Hva er det for noe tull?

  SvarSlett
 12. Problemet er at jo flere som gjør noe av egen fri vilje, jo større er forventningen til at andre skal gjøre det samme. Alle som har opplevd å være en minoritet, gjerne på noe så banalt som fritidsaktiviteter, musikksmak eller nettopp klesstil vil kunne skrive under på det.

  Det er liten tvil om at presset om å kle seg etter bestemte koder er ganske sterkt i enkelte miljøer, og når disse frigjorte kvinnene som kler seg i telt av egen fri vilje går ut i media og utbasunerer hvor frie de er (gjerne mens de understreker at alle andre er like frie som dem), tråkker de samtidig på ganske mange av de som ikke føler seg fullt så frie.

  SvarSlett
 13. Anonym 22:26.
  Ja det er også mange norske og ikke norske menn som ikke liker å dusje nakne, men lovene er ofte slik i en svømmehall at man skal dusje naken før man går i vannet. Og hvis kvinner som absolutt MÅ bruke dette plagget skal i en svømmehall så kommer de garrantert ikke til å dusje nakne, altså uhygenisk. Å vente til det er ledig er ikke alltid like lett.

  Har du kilder på det at flertallet bruker heldekkende klær av fri vilje? Eller er det noe du har lest 1-3 muslimske kvinner si i media da hijab debatten foregikk? Jeg kjenner ganske mange muslimske kvinner her i Norge som MÅ dekke seg til ellers blir ektemannen(eieren) sinna og slår de.
  En del av de hadde også blitt slått om ektemannen(eieren) visste at de hadde snakket med meg uten hans viten.
  Du vet det at hvis en av de kvinnene jeg kjenner som MÅ gå med heldekkende drakt hadde stått frem i media og sakt at hun ikke ville gå med drakten men at hun MÅTTE gjøre det så har vi det som heter "æresdrap" som hadde kommet inn i bildet ganske fort. Eller hun hadde iallefall blitt slått slik at hun ikke kunne vist seg offentlig på et par uker.

  SvarSlett
 14. På den andre side er det jo flott at de muslimske jentene i grunnskolen kan delta på svømmeundervisningen sammen med sine jevnaldrende, da.

  Men for og være ærlig er det grenser for hvor mye burka/hijab/burkini jeg hadde funnet det ønskelig hadde vært til stede(om alle lærerinnene brukte slike muslimske symboler) i undervisningen av mine barn i grunnskolen.

  Men jeg ser ikke burkini som spesielt kvinnefientlig. For meg er H&M plakater med knøttsmå bikinier langt mer plagsomt.

  /Solveig

  SvarSlett
 15. Dersom kvinnene ikke dusjer, er problemet av kvinnene ikke dusjer, ikke at de svømmer i kondomdress. Man løser ikke dette problemet ved å tvinge dem til å bruke normal badedrakt, de vil fortsatt ikke dusje.

  SvarSlett
 16. Orangorill, jeg tror du har et poeng der. Men hvilken konklusjon skal man trekke ut av det da?
  Da blir den eneste løsningen å nekte muslimer adgang til badene. Det skal bli en festlig diskusjon....

  SvarSlett
 17. Det er ikke bare mer uhygenisk fordi de ikke kommer til å dusje nakne før de går i bassenget. Men også fordi heldekkende plagg drar med seg dobbelt så mye bakterier ut i bassenget som en liten shorts, bikini, badedrakt... Det har t.o.m blitt vurdert noen steder å nekte menn å bade i store "surfeshortser", nettopp pga hygieneproblematikken. Da kan man jo bare tenke seg hvor mye som dras med i en heldekkende drakt..

  SvarSlett
 18. For dere som sier Muslimske kvinner/ jenter er ikke renslige.

  Muslimske jenter vasker underlivet sitt hver gang de går på do, og plus de vasker seg 5 ganger om dagen, for at de skal be.
  Om noen muslimske jenter ikke vil dusje sammen med dere, må dere da skjønne at probleme kommer fra dere, de liker ikke at dere skal se på kroppen dem, norske kvinner de fleste er jo lesber, urene som vasker seg kjeldent i underlivet, og ligger med hvem som helst! ikke kom her å si at dere ikke gjør det, for at jeg har ikke sett 1 eneste ung norsk jente som ikke har ligget med mer enn 10 personer, de fleste ligger med 1 hver helg. Her mener jeg ikke alle norske kvinner, peker mest på unge opp til 35årene. I alle muslimske land finnes kvinnelig bad, der går de å bader og for 1 ordentlig dusjing, HELT NAKEN. noen som vasker dem godt fra topp til tå. Jeg vil ikke si at alle tenker likt, jeg er muslimsk jente, bruker hijab, og jeg har dusjet med norske jenter, alle var norske faktisk, kalde folk!

  SvarSlett
 19. Jeg lurer på om andelen personer som velger å bpykotte offentlige bad nå som dette har blitt innført er høyere eller lavere enn antall kvinner som faktisk kommer til å bruke "burkini". Dersom det er høyere burde jo Jan Zander i Idrettetaten i Oslo revurdere forslaget om han nå skal følge sin egen argumentasjon om å prøve å imøtekomme flest mulig av baderne. Jeg forventer forøvrig at jeg som mann, fra nå av kan få komme å svømme i badene iført min egen heldekkende kondomdrakt/våtdrakt.

  SvarSlett
 20. OI.. så trist å se så mange kommentarer fra folk som ikke vet hva de snakker om en gang.

  SvarSlett
 21. Det er menn som du som trenger å stå frem! Takk for bloggen din, den er veldig sunn og jeg tror Siv Jensen ville likt å snakke med deg:)
  Lykke til videre, kjør på!
  Anna H

  SvarSlett
 22. Jepp, da boikottes herved alle Oslo bad. Så kan homsene og burkini-folket kose seg og se hvor godt de kommer overens...

  SvarSlett
 23. Ja, boikott badene sier jeg. Håpløst at norske verdier og etniske nordmenn generelt skvises ut av sitt eget land! Kall meg rasist så mye dere vil...

  SvarSlett
 24. Er så glad for at jeg bor et godt stykke utenfor Oslo, slik at jeg slipper unna nesten alt av denne dritten! Hva feiler det Norge egentlig? Muslimer kan sutre til seg hva de vil! Blir så forbanna! Så blir jeg kalt rasist fordi jeg er helt imot religionen Islam?

  Hvis en normann hadde konvertert til Islam, så hadde jeg hatet han like mye som alle andre som følger denne onde religionen! Hvordan i all verden kan man kalle det rasisme?

  SvarSlett
 25. Kan de bade med klær, så kan jeg. Skal møte opp i hallen med t-skjorte og lange underbukser neste gang. Urenslig, ekkelt, men tydeligvis helt ok. Skal ikke dusje, hverken før eller etter. Mulig det hverken lukter godt eller er særlig hygienisk, men det spiller åpnebart ikke noen rolle.
  Synes forøvrig et innlegg over var verdt å ta med seg "Og hun sa det at det første hun husker fra norge var det at hun kunne kle seg normalt og ikke trengte å være redd for å bli slått av andre menn fordi at hun ikke gikk kledd som de ønsket at hun skulle gå kledd."

  SvarSlett
 26. VASKER IKKE UNDERLIVET OG LIGGER MED HVEM SOM HELST????? Jeg vasker meg HELE tiden, GRUNDIG, jeg ligger IKKE med hvem som helst, LANGT der i fra, og jeg kjenner ingen som ville ligget med hvem som helst heller. Norske jenter er IKKE urenslige. Det er rasistiske dømmende utsagn som DET DER fra muslimske jenter og menn, som gjør at vi er SKIT LEI innvandring. Jeg har stått i grupper med innvandrere før, og ja, DE LUKTER. Hvis de er så forbanna renslige så hadde de ikke LUKTET gammel svette. Og de fleste norske jenter er IKKE lesbiske, de fleste ser IKKE på hverandre i garderoben, de fleste er IKKE horer, de fleste er IKKE urenslige, nå får dere faen meg gi dere. Er det så forferdelig å dusje med norske jenter får dere FAEN MEG LA VÆRE å svømme her. INGEN unnskyldning å dra med masse bakterier ned i vannet. Jeg er så skit lei innvandrere som slenger dritt om nordmenn, og jeg hører det på DAGLIG basis.

  SvarSlett
 27. Norske kvinner urenslige? Har jeg gått glipp av noe..? Nei det er den største klumpen med BS jeg har hørt på lenge.

  Uff gruer meg til neste sommer når burkini har blitt mote blandt "våre nye landsmenn". Blir koslig å dra på frognebadet / stranda eller hvor som helst egentlig..

  SvarSlett
 28. Helt enig!

  Hvis en dame fra et muslimsk land kommer i burkini og mitt barn risikerer å se det ! så søker jeg fri tak for svømming på skolen. Jeg tror det er skadelig for barn og ikke se en voksen i Normale barne klær. Desuten så stinker muslimer gammel svette og er udelikate i tilleg. Mulimske men klør seg i skrittet når de sitter foran norske damer og jenter. Takke meg til at vi gir disse vantro bikkjene lov til å holde på i dette landet!

  SvarSlett
 29. Jeg er så jævlig glad for at Frp aldri kommer til å sitte i regjeringen. Aldri!

  Jeg er ikke for islamisering av Norge (noe som ALDRI kommer til å skje!), men jeg er faen heller ikke for at tilbakestående aper som dere skal få lov til å styre landet.

  At dere kan rakke ned på andre mennesker bare pga. hudfarge og religion er helt utrolig.

  Å dra så mange mennesker under en kam er faen meg uvirkelig. Skulle tro vi bodde i steinalderen.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)