mandag 3. august 2009

Dyrevernere - skaptorturister...

Jeg er ikke i tvil, veldig mange dyrevernere er egentlig skaptorturister..
Som jeg nevnte i bloggen min Uten tvil, skyt de..:
"Hos meg er det ikke noe tvil. De oljeskadde fuglene bør bare skytes. Ja de kan vaskes osv. men hva vet vi om hva de allerede har svelgt og pustet inn?

Bedre å skyte de i steden for å vaske de, slippe de løs og så dør de en sakte død iløpet av et par dager."

Og nå viser det seg at eksperter og fagfolk, altså personer som faktisk har greie på hva de snakker om mener det at ca bare 1 av 10 som vaskes vil overleve. Resten av fuglene vil sakte men sikkert pines ihjel.

DERE SÅKALTE DYREVERNERE ER NOEN SKIKKELIGE SADISTER! Hilsen dyreVENN.

http://www.dagbladet.no/2009/08/03/nyheter/innenriks/langesund/full_city/oljeutslipp/7481570/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=565399
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2840784.ece

9 kommentarer:

 1. klart det. sitter sikkert paa cafe og tenker sitt. gi dem en human avlivning

  SvarSlett
 2. NOAH består av en gjeng forskrudde og naive tullinger som tror at alle dyr kan reddes! Denne saken underbygger, nok en gang, dette!

  Hilsen en dyreVENN!

  SvarSlett
 3. 10-15 % vil overleve mener "ekspert" så det er mer "humnant" å skyte de.

  Glimrende ide, la oss slutte å behandle alle mennesker for sykdommer som har en overlevelsesprosent på under 15. Dette vil spare oss for en masse penger, alt vi trenger er en kule å skyte de med.


  Maken til sprøyt.

  Er sikker på at den ene av de 10 som overlever er meget fornøyd med såpevsak i stedet for kuleregn.

  SvarSlett
 4. Det er grusomt å være tilskuer til den store tragedien som har skjedd her hvor jeg har bodd i hele mitt voksne liv. Lukta av oljen river oss i nesa når vi står opp, strendene våre er ødelagt, fisket (som mange lever av) er uvisst fremover og det er sørgelig å se alle de skadde fuglene. Selv har jeg liten tro på at det hjelper med å vaske dem. De skal jo tilbake i de omgivelsene de kommer fra. Nemlig omgivelser som fortsatt vil tilgrise dem med oljesølet. Den beste og humane måten er nok dessverre å avlive.
  Hilsen Unni - en dyrekjær beboer i Langesund

  SvarSlett
 5. Når jeg for en gangs skyld var enig med Mattilsynet om at avlivning var det riktige, så gir altså myndighetene etter og går inn for vasking... Herregud.

  De stakkars fuglene burde få slippe nå. Det er helt ødelagte, de fleste av dem.

  SvarSlett
 6. Anonym 11:01, jeg må nesten spørre deg om noe.
  Tenker du på alle myggene, fluene og biene du dreper hver gang du er ute i bilen din? Eller svinger du unna alle sammen?
  Hvis du ikke svinger unna de, svinger du da heller ikke unna andre personer som kommer i veien for bilen din?

  Mennesker er en del mer verd enn fugler, mygg, bier, fluer osv osv osv..

  Du er kanskje en slik person som kun spiser ting som vokser i hagen i samme slengen?

  SvarSlett
 7. Menneskeverd vs Dyreverd? Tuller du? Vi kan jo faktisk føle det samme alle sammen, og slik som anonym 11:01 sier, hadde ikke du syntes det var bedre med en fin vask enn kuleregn? Du kan IKKE kalle deg dyrevenn med de holdningene du har. Kanskje du er dyrevenn fordi du synes små hundevalper er søte? kyss meg i ræva om du bryr deg om noen andre enn deg selv.

  De som er dyremishadlere er som oftest menneske mishandlere også. Så de harde meningene dine om at fuglene må skytes er kanskje en refleksjon på hva du synes om å være vond mot mennesker?! Har du tenkt på hvordan de stakkars fugelen har det. Om det så er få som blir reddet, er det de få enkeltindividene som blir reddet pga av menneskelig forurensing. Det er menneskenes feil at de blir pint av oljen, burde det ikke da også være vår plikt som mennesker med følelser å redde de som kan reddes?

  Hadde du vært dyrevenn så hadde du IKKE vært positiv til industrielt husdyrhold - det er makaber dyremishandling på det værste !
  NOAH beskytter alle dyr og mener at alle dyr har sine rettigheter.. Du er vel en av dem som synes at jakt er bra, ulven bør skytes, sirkusene bør ha dyr, og pelsnæringen er en viktig industri? Tenk deg litt om før du i det hele tatt kan kalle deg en dyrevenn mister. Du ække mye dyrevenn med dine onde tanker.

  10 - 15% er kan være 100 - 150 fugler av 1000 fugler. Synes du Virkelig at de fortjener å dø? Du vil avlive flere hundre fugler. Er ikke dette skikkelig urettferdig så vet ikke jeg! Dyrene pines ikke, de får muligheten til ett nytt liv og blir reddet av sympatiske folk som BRYR seg om dem og deres følelser.

  SvarSlett
 8. "De som er dyremishadlere er som oftest menneske mishandlere også."

  Sist jeg sjekket så var det ikke mishandling å skyte noe eller noen.

  Men å pine fuglene slik som dyrvernerene gjør det er mishandling på et grovt nivå.

  "Du er vel en av dem som synes at jakt er bra, ulven bør skytes, sirkusene bør ha dyr, og pelsnæringen er en viktig industri? "

  For min del, jakt er viktig for å skaffe mat men det trengs ikke i disse dager, ulven bør få leve, sirkusene bør ha dyr ja og ja pels er en viktig industri.

  Hva gjør forresten dyr til noe mer viktig enn innsekter, fisker osv osv?

  Er man en dyrevenn når man slipper ut mink i det fri slik at de kan sulte ihjel?

  "10 - 15% er kan være 100 - 150 fugler av 1000 fugler. Synes du Virkelig at de fortjener å dø? Du vil avlive flere hundre fugler."

  og 850-900 vil pines ihjel, Syntes du virkelig at de fortjener å bli pint ihjel? Du vil pine ihjel nærmere 1000 fugler.

  Du er virkelig en syk satan.

  SvarSlett
 9. hahahaha! jeg må le. Så du mener det er greit å skyte både fugl og mennesker?

  Dyrene er like viktig som innsekter og fisker...? det er vel ingen forskjell? Innsektene og fiskene har rett til livet de også. De er nyttige for balanse i naturen, og er opprettholdere av naturen mens vi mennesker bryter den ned, og fisken har sin oppgave i sitt habitat. alle er like viktige. vet ikke hva du sikter til... ?

  At du mener at sirkusdyrene skal leve i en vogn hele livet, 22 timer i døgnet og bli dopet ned for å så bli tvunget til å underholde oss mennesker er helt skrudd! Med elefantkroker og pisker blir de mishandlet på det groveste for å gjøre noen kunster for oss mennesker! Dyrevenn du? pøh!
  har du sitt forholdene på pelsfarmene? vet du i det hele tatt hvordan disse dyrene har det? de lever i minibur i sin egen dritt og har ofte mange sykdommer og skader. Viktig industri? det er vel ikke noe så dumt å tjene penger på grov dyremishandling slik at noen skal få den pelskåpa? tenk deg litt om... Er det virkelig nødvendig med pelskåper og pelskrager?

  jeg har ikke sagt at jeg ønsker å slippe fri minken i pelsfarmene. Det synes jeg også er veldig dumt for oss som faktisk bryr oss om dyrene. jeg vil avskaffe pelsnæringen! Er du klar over at pelsnæringen får 50 mill i statsstøtte. Er det ikke bedre å bruke disse pengene på dyrevern og dyrs rettigheter?

  Norge ligger så langt bak andre land når det gjelder dyrs rettigheter, og det er på grunn av slike som deg som tror de er dyrevenn, men vil at dyrene skal bli utnyttet for menneskenes del og at de ikke har rett til sitt eget liv, som ødelegger for oss som faktisk bryr oss.

  Det er viktigere å prøve å redde fuglene enn å bare la dem bli skutt! Du skjønner ikke poenget mitt. Man må gjøre det man kan for å redde fuglene! Ikke bare ta den enkleste og beste løsningen som er å skyte dem.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)