søndag 2. august 2009

Min tanke om Norge..

Jeg har en tanke om Norge som jeg gjerne vil dele, fra det første jeg husker etter at jeg kom til Norge så kan jeg ikke huske at jeg nesten daglig hørte om eller leste om drap, knivdesperadoer eller voldtekter.
Hva er det som skjer med Norge egentlig?
Jeg vet at veldig mange med frie tanker der ute vet nøyaktig hva jeg skal frem til, men de naive sjelene som har stemt på de personene som sitter med makten i dette landet har ikke peiling på hva jeg skal frem til..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=556156
http://www.dagbladet.no/2009/08/03/nyheter/innenriks/drap/7491438/
http://www.dagbladet.no/2009/08/03/nyheter/innenriks/drap/etterforskning/7492925/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=556140

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2840777.ece

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=565386
http://www.dagbladet.no/2009/08/02/nyheter/skyting/innenriks/oslo/7480961/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2840670.ece
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=565381
http://www.dagbladet.no/2009/08/02/nyheter/innenriks/vepnet_politiaksjon/7480326/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2840646.ece
http://riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/To-skadd-i-skuddrama-i-Oslo-21530
http://riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/Vaepnet-politi-jakter-paa-maskert-knivmann-21528

53 kommentarer:

 1. Det har blitt for mange av dere. Vi har mistet kontrollen.

  SvarSlett
 2. Du vil vel frem til at innvandrere er problemet. Problemet med det er at man vet ikke hvilke innvandrere som kommer til å begå lovbrudd, på lik linje med at man ikke vet hvilke nordmenn som kommer til å gjøre det.

  Den eneste løsningen da ville vært å ikke slippe inn flere innvandrere, og sende ut dem som er her. Dette inkluderer deg selv.

  Var ikke det en fin løsning? :)

  SvarSlett
 3. Jeg er helt enig. Det blir bare mer og mer vold og kriminalitet i Norge. Her må det gjøres noe. Strengere straffer og mer politi .

  SvarSlett
 4. Det var vel noen nye landsmenn - som sto bak et oppgjør om betaling for narkotika
  Narkotikaoppgjør mellom kriminelle innvandrere, det tør jeg vedde på!
  Penger er årsaken til skuddvekslingen.
  Lasse

  SvarSlett
 5. Apples, jeg kunne aldri tenke meg å reist tilbake til steinrøysa jeg kommer fra. Derfor oppfører jeg meg.

  Men forslaget ditt er bra det :)

  Et annet virkemiddel er så sende hjem de ukjente kriminelle så fort de gjør noe kriminelt, det ville skremt veldig mange til å holde seg på matta samtidig som vi hadde blitt kvitt alle de som forsatt ikke oppfører seg.

  Det hadde resultert i mindre soningskøer i fengslet, mindre skyting, mindre ran, mindre voldtekter, mindre å gjøre for politiet slik at de kunne oppklare flere saker osv osv osv..

  SvarSlett
 6. Det heter ikke Tøyen men Toyen. Videre er det Grunerlokka og byen Oshlo. Det er det som skjer i Norge. De kravene som stilles følges ikke opp. Det er alt for mange det er synd på......!!

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner godt at folk reagerer, men selv om denne typen personer klarer å lage mye bråk, så er de fremdeles i ganske solid mindretall.

  Skjønner imidlertid godt at dere som er fra samme geografiske område blir irriterte på dem, da atferden deres antakeligvis går ut over dere også. Da med tanke på økt skepsis og forutinntatthet.

  Men jeg tror dere kan være rimelig trygge på at de fleste nordmenn skjønner at innvandrere av både første og andre generasjon er helt normale og greie folk.

  Derfor synes jeg det er litt synd at du reklamerer for FRP som forsøker å tegne et helt annet bilde. Ingen er tjent med dette partiets mistenkeliggjøring og generalisering av minoritetsgrupper her til lands. Tvert om, de pisker bare opp opprørt vann og kommer med helt urealistiske løsninger.

  AP/Høyre er faktisk min drømmeregjering. Men det kommer vel til å snø i helvete før det skjer.

  SvarSlett
 8. Problemet er ikke innvandrerene, men hvordan intregreringen foregår i landet.
  Den sittende regjeringen har mye å lære av f.eks. USA som gjennomfører en meget vellykket intregreringspolitikk.
  FRP har forelått endringer i innvandringspolitikken i mange år, men svaret fra de andre partiene er bare en hånede latter. Hvem kan le tilbake nå?
  Vi er tross alt bare fem millioner innbyggerei Norge. 30.000 asylsøkere i året er en middels by. Hver fornuftige person forstår at det er for mange for et så lite land.

  SvarSlett
 9. Helt feil, Apples!

  Vi trenger slett ikke stenge dørene og kaste ut dem som er kommet. Løsningen er å ikke ta inn flere enn vi har kapasitet til å integrere på en ordentlig måte.

  Jeg vet nemlig hvilke innvandrere som begår kriminalitet. Det er dem som ikke får mulighet til å integrere seg i det norske samfunnet, de som lever på siden.

  SvarSlett
 10. Vel, det er mulig vi bør vurdere å melde oss ut av Schengen-samarbeidet og ha langt strengere grense-vern slik enkelte SP-politikere har tatt til orde for.

  Når det er sagt, er det ikke sikkert det er innvandrere som har skutt selv om det er innvandrere som har blitt skutt her. Men uansett vet vi at det bor mange her i Norge som ingen vet hvem er, med strengere grensekontroll vil vi få vite litt mer om dette.

  SvarSlett
 11. Hjemsending uten pardon ville vært det mest effektive , ja.
  Godt det snart er valg , så kan vi som er misfornøyd med enkelte tings tilstand sende en besked til " makta "

  SvarSlett
 12. Skal jeg være litt kynisk for en gangs skyld? Det gjør ikke noe at de dreper hverandre, disse kjeltringene.... Det der var vel et narko-oppgjør eller noe slikt.

  SvarSlett
 13. Jeg aner ikke hvordan vi skal klare å stanse dette. Å begynne å sende hjem folk er ikke løsningen tror jeg. Men noe må gjøres med den mentaliteten som det virker som hersker i spesielt innvandrermiljøene, og jeg tror det er innvandrere og deres etterkommere som selv må ta tak i dette sammen med sine organisasjoner, møtesteder og sine egne fora. Hadde jeg vært innvandrer i dette landet og sett hvordan unge innvandrere eller etterkommere av disse oppfører seg, ja så hadde jeg skammet meg. Men, det ser ikke ut til at de som ikke er av dem som ødelegger er spesielt interessert i å rydde i sin egne reir. Er det virkelig så slapt der ute ?? Er dere virkelig bare en gjeng sosemikler som lar de få som ødelegger få holde på ??

  SvarSlett
 14. Du er ikke noen pakistaner du! En Frp/Demokratene som prøver å sanke stemmer på å komme med budskap som hadde blitt oppfattet som rasistisk, men siden du er "pakistaner" så er det ikke rasistisk.
  Har sagt til deg flere ganger å oversette en setning for meg, for å verifisere din etnisitet.
  "Teri mah ki poddi meh apna lann pao, tumhari behen ki bond med lann pao, teri biwi ki poddi med lann pao"
  La oss sende deg ut av Norge først, rompeslikker.

  SvarSlett
 15. hallo ! Med et norsk politi som er så skudd redde at de gjemmer seg på et kontor er det vel ikke rart om det skjer mye rart. Få politiet ut i gatene igjen VÆR SYNELIG som når jeg vokste opp. Og jeg er ikke kjempe gammel.

  SvarSlett
 16. Jeg synes det rett og slett er helt apsurt at slike ting skjer rett uten for døren min. Oslo blir mer og mer en voldsby og vi har mistet styringen. selfølgelig er det ikke på langt nær så ille som nede i pakistan osv. men noen burde gjøre noe før folk starter å tro at det er greit og gå rundt og skytte hverandre i et familie strøk der barn leker ute.

  Heldigvis gikk jeg hjem istedet for å ta tbanen og gå forbi der det skjedde på det tidspunktet noe jeg akkurat nå er veldig glad for..

  SvarSlett
 17. Hovedproblemet er ikke at de kommer til landet. Det er det at de er FØDT i landet for så å begå noe kriminelt. Ergo, vi kan ikke sende de hjem igjen fordi de er 2.generasjons invandrere. Noe som gjør meg forbanna. Lag en lov som sier at de kan bli sendt ut og tilbake til foreldrenes land?

  Mvh Gøran :)

  SvarSlett
 18. Få pakke ut av norges land..

  SvarSlett
 19. Anonym 23:38 : Det blir alt for lett å skylde på "ikke får mulighet til å integrere seg" for de som ønsker å integrer seg, de blir integrert.
  Jeg kjenner tonnevis med personer som ikke ønsker å integrere seg i det norske samfunn og mange av de har jeg spurt om hvorfor de i det hele tatt kom til Norge da og svaret jeg ofte får da er at her får de penger uten å gjøre noe og det mest vanlige er jo at det ikke er "halal" å integrere seg i det vestlige samfunnet. Og da kjenner jeg at det starter å koke inni meg.
  For veldig mange av de jeg kjenner kommer ikke fra krigsherja områder, selv om de sier det når de kommer her.

  SvarSlett
 20. jeg synes det bør være opp til enhver person å bestemme hvor på kloden de ønsker å bo. statens oppgave bør ikke vere å hive krimminelle mennesker ut herfra. men heller hjelpe dem, finne en løsning, det finnes alltid en løsning. å skyve problema over på andre siden av kloden er ingen løsning. Vi må finne roten til problemet, hvorfor så mange invandrere begår krimminelle handlinger. først da kan vi komme med en løsning. Kan det foreksempel ha noe med fordommene til det norske folk å gjøre? fordommene som gjør det så vansklig for personer med ikke-vestlig navn å få jobb. jeg vet ikke
  - internett-fyr

  SvarSlett
 21. drugs? well, who do u all think are the main customers, triggering this f-cked up activity? Yes, so called ethnic norwegians. in your face ignornant suckers.

  SvarSlett
 22. Foreldrene må på banen!!
  Jeg bor på Tøyen og ser hvordan forledrene gir blanke i ungene. De er ute hele døgnet uten tilsyn.
  Det er ikke nok å tree en burka eller hijab på jentene og tro at de pga det blir ærbare og respektfulle borgere...
  Gutta blir helt glemt i den verden...
  Ser små gutter på 8-9 år kalle seg for TSG (Tøyen Svarte Gangsters) og som ser opp til eldre gutter som sitter inne...
  Foreldrene til disse aner ikke noe om dette og skjønner ikke hva som foregår. Jeg synes det er trist å se hvor det bærer av sted...
  De lar de holde på med å rope, skrike, slåss gjøre hærverk, misshandle andre unger osv...
  Så lenge ingen Mullah eller Imam sier at det er galt, så driter foreldrene i dem.... Det er i hvertfall mitt inntrykk... Motbevis gjerne dette ved å komme på banen og ta del i barnas oppvekst....
  Ingen burde heller få statborgerskap her i landet før minst 10 års botid og norsk test!!

  SvarSlett
 23. "Den eneste løsningen da ville vært å ikke slippe inn flere innvandrere, og sende ut dem som er her."

  Det holder med å stenge dørene for muslimene og gjerne hive ut en del av dem også. Andre innvandrergrupper er det sjeldent problemer med.

  SvarSlett
 24. Det som er synd er at det er kriminelle og andre med ikke rent mel i posen som klarer å komme seg hit til landet. De som virkelig trenger hjelp, har ingen sjangs til å skaffe seg flybillett hit. Kjenner en som omgås invandrere daglig, og de syns nordmenn er utrolig naive med den innvandringspolitikken som føres.

  SvarSlett
 25. Åhh så forhåpningsfull jeg ble ett lite øyeblikk da jeg leste topic. Rusler en "kjendis" rundt i Tøyenområdet som Norge absolutt ikke trenger. Vel, får gå skuffet til sengs. Kanskje neste gang...

  SvarSlett
 26. Hmm... Altså, jeg syns at alle innvandrere skal gjennomgå en omfattende test før de får dette norske statsborgerskapet. Folk som skal bo i Norge og IKKE har statsborgerskap, bør sendes hjem..

  Ikke alle innvandrere er idioter, men de som er det, skaper et rykte for alle, noe som gjør det vanskligere for de andre å tilpasse seg ordentlig.

  Norge må slutte å være så redd for å endre på innvandrer politikken. Heller verne de som allerede BOR her. Og da mener jeg ALLE!

  SvarSlett
 27. Anonym #1 23:40.
  Du har spurt om jeg kunne oversette den setningen EN gang før så ikke lyv. Og da syntes jeg å huske at jeg svarte deg med at jeg ikke kan det språket, for hvis du GIDDER å ta deg tid til å lese hva som står på toppen av siden på bloggen min så slipper du å spør en gang til om jeg kan oversette den setningen.
  Kan kopiere det til deg her hvis du ikke klarer å finne det:
  "aldri lært noe annet språk en norsk og trives med det."

  SvarSlett
 28. "Vi må finne roten til problemet, hvorfor så mange invandrere begår krimminelle handlinger."

  Du kan med fordel spisse problemet til muslimer og spørre deg selv hvorfor alle andre innvandrergrupper fungerer greit i Norge.

  SvarSlett
 29. Hallo !

  Jeg synes ikke det er noe rart det som skjer i dette landet. Skyld ikke alt på utlendinger for de er det mange av med og uten anerledes hudfarge. Problemet er politiet som nå er gjemt på kontorer fordi de har så mye papirarbeide at de ikke har tid til å være ute blandt folk. Nei få politiet ut og bli synlige som før. Vi trenger et politi som ikke er redde for å være synlige, Før var dere alltid ute i gatene til fots, hest eller med bil men stort sett med ett smil.

  SvarSlett
 30. Helt riktig sagt det om de såkalte "Tsg"..
  og hvordan barna bare kan løpe rundt på tøyen senteret kl 11-12 uten foreldres oppsyn.. Det er ikke slik det skal være.

  SvarSlett
 31. Det er merkelig at jeg nesten ALDRI ser/hører/leser noe galt om Asiaterne? Selv om jeg vet at det er veldig veldig mange asiatere som kommer til dette land.

  Åja... vent. Det er kanskje fordi de har mye mer disiplin og veldig mye bedre oppgragelse. Så det er kanskje sant det som 23:44 Anonym sier. Foreldrene må på banen

  SvarSlett
 32. Jeg er også invandrer, så jeg er heldig å ha en bred oversikt over 2 forskjellige system østeuropeisk og skandinavisk, jeg liker selvfølgelig bedre skandinaviske samfun, men problemet er at man mister kontroll over folkemasene med så mange asylsøkere. Jeg kunne systematisere problemet som jeg ser det:
  1. Alt for mange asylsøkere, reduser med 100%, alle har set at den berømte integrerings prosess fungerer ikke med asylsøkere, folk uten jobb, lever på midlertidig basis i landet = NOT GOOD!
  2. Alt for slapp regelverk og lov system for kriminele (eksempel. - permisjon fra fengsel :) :) - har noen hørt edtte før) sterke lover for kriminelle, utvisning fra landet osv. Nå er vi i år 2009 og samfunet har endret seg betydelig i det siste 10-20 år.(skulle ønsker meg at noen lov fra arabiske land var tatt til Norge)
  3. Late norske (både ekte og med utenlandsk bakgrun) man har det så bra i landet at de fleste er alte, og da er man avhengig av invandrere for å holde hjulene i gang.
  og mye mer, nå orker jeg ikke skrive mer - dette kommer ikke til å endre noe i situasjonen - og verre blir den.
  Heldigvis bor jeg opp i nord og det som skjer i Oslo er uinteressant, men hva skal vi gjøre når onden når norden ??? hvilken land skal vi røm til ?

  SvarSlett
 33. Jeg vokste opp i Eiriksgate rett ved puben. Du skal tro at jeg er glad nå, at jeg har flyttet til Frogner.
  Mann 23

  SvarSlett
 34. Politiet i Norge bør få bære våpen. "skyt først, spør senere" er det eneste som hjelper.

  SvarSlett
 35. M tanke på hva som blir sagt her, så er dt ikke no rart i at dt er sån som dt er her til lands!
  Blir skamfull over å væra norsk når jg leser hva "OLA DONK" mener!!!!!!
  Det blir helt nytteløst å diskutere hva som bør gjøres??
  Ikke minst, så se på hva slags politikere som styrer detta landet!!!burde gjort dt samma m de!!
  Ola Donk hakk`e baller nok til å gjøre noe med dt, selv om at dt høyst sansynelig er allt for seint alikevell.
  Hiv dm ut for faan eller henrett dm!!!!!!!!!!Bli kvitt problemet en gang for alle!!!

  SvarSlett
 36. Norge trenger å jobbe med (dirty plan) akkurat nå for å holde Oslo helt trygd,masse politimenn,angrep kriminalitet steder,vask gater av tyggere og de som selger hasj og heroin,bruk vold mot gjenger,lag masse kontroll til grenser.

  SvarSlett
 37. Er det rart vi hater pakkiser, arfrikanere, kurdere.. jeg er ikke rasist. Men er det rart man rett og slett ikke liker de. VI TRENGER IKKE SÅNN SØPPEL HER!

  SvarSlett
 38. Vel ingen små barn bør være ute sent uansett hvor opphavet kommer fra eller uansett hvilken generasjon innvandrere de er. Er de kommet til norge bør de følge de norske vanene og regler. Trodde det sto at de skal følge lover og regler i de landene de bor i og 4 surre er at de ikke skal være slemme mot barn og kvinner ??? Men det virker som om dette er glemt av veldig mange.. Også av norske nordmenn

  SvarSlett
 39. Finn et stort tomt areal, sett opp et høyt gjerde, flytt alle "uønskede" innvandrere + de politikerene som er ansvarlig for denne grenseløse naive holdningen vi har sett de siste 20 år inn i denne "innhegningen" og la de alle "integrere" seg der. PS. sett opp støyskjerming så vi slipper å høre skuddsalvene

  SvarSlett
 40. En eller annen her sa at norge burde gjoere som USA fordi de har vellykket integrering, hvor har du vert i det siste? nevner Miami med mildt sagt groteske forhold for mange cubanere, der folk uten plettfri vandel ble nektet aa stemme, det gjoer dermed at 88 prosent av de svarte, og cubanerene ikke fikke stemme, og Bush vant staten. takk til Jeb. reiser vi lenger vest, har vi latinamrikanerene som som fyller MaxSec fengselene. brutaliteten i disse suburbane miljoene er grotesk. saa ikke si at USA klarer aa integrere, de null kontroll paa illegal innvandring, og skulle man kastet ut de illegale innvandrerne, hadde de ikke hatt arbeidskraft til aa stakke det ruinerte landet gjennom krisen vi er inne i.

  vi ser lignene i store deler i europa, utenfor paris, har vi araberne som aarlig setter igang store opptoeyer. tyskland med sine tyrkere, sverige, ungarn, med rumenere og sigoynere(romfolket som de vil bli kalt, men det er forskjell paa sigoeynere og romfolket), vi har romania med omlag 2 milloner ungarere sperret innenfor grensene etter krigen.

  det som skjer med norge, kalles globalisering, og det er jaevlig skummelt.

  rus, penger(og mangel paa det), lediggang og religion, er roten til alt ondt.

  SvarSlett
 41. Er enig med han som sa at vi trenger å implementere en test i Norge som alle må bestå for å kunne bli nordmann. Jeg synes også at de som er etnisk norsk og født i Norge må ta testen. Hvis ikke de består så sender vi dem til Sverige...

  Bare fordi du er født her betyr ikke at du har gjort noe for å fortjenne å være her. Du valgte vel ikke hvor du skulle bli født?

  Vi burde også sende til Sverige alle som velger å ta fagbrev i stedet for høyre utdannelse. I et land hvor mann får alt gratis, er det ingen grunn til å være lat og lite ambisiøs.

  SvarSlett
 42. Hi, I have read many of the comments here carefully and many of them were quite disappointing. As you can tell from this text, I am not Norwegian. I have just moved here a month ago, but not because of the need but because of my choice. I do not need YOUR welfare money or state support! I am educated, have had many interesting jobs in many other countries and do not think that Norway is the heaven. I am here because of my husband and if I could choose, I would be back in Washington, DC. I find DC much more interesting than Oslo. Sorry guys!
  I am not American or Norwegian. I come from a small country that was part of the former Soviet Union. But it is beside the point here. I think I can choose where to live and when, because I contribute to any place I move in, not take from it. PlEASE, do not put all foreigners into one category! We are different. We have different religions, different education, different ideals. Many of us help your country prosper. Norway cannot survive on its own! By the way, since I have been here I have seen many ethnic or so called true Norwegians begging money and shooting drugs in the middle of the day in Oslo S. So please, please, do not stereotype!

  SvarSlett
 43. Jeg synes at norske burde se litt mindre på innvandrer - spesielt på muslimer, og se på seg selv først. Det hjelper ikke å kaste ut muslimer ut av landet, men bare de som gjøre sånt...Jeg er innvandrer - pakistaner - muslim...Og jeg blir driit sinna når norske folk driver og ser ned på oss muslimer og peker på oss...Tenk på de uskyldige muslimene først, så kommenter! :@

  SvarSlett
 44. Det der som står der oppe på urdu eller punjabi, tror jeg er noe stygt, en stor fornærmelse om noen sier det til en pakistaner - det demrer at jeg lærte noen av de ordene fra en pakistaner en gang for minst 35 år siden..*host* Er jeg bevislig innvandrer nå, mens innvandreren er etnisk nordmann for den Anonym`en der oppe? :-)

  SvarSlett
 45. Bra blogg, gode svar og kommentarer, sett bort i fra noen noe illitterære sms språk innlegg og liknende.
  Jeg har selv bebodd muslimske land i mer enn to år, og fra å være åpen og tro det beste om de fleste er jeg nå skremmende klar i min vurdering av innvandringspolitikken. Hold problemene der de hører hjemme. Den islamske relgion og prinispper er ikke kompatibel med den nordiske mentalitet. Desverre. Det begynner å bli vanskelig å ikke generalisere selv for meg som har et meget stort erfaringsgrunnlag og kjenner mange gode mennsker fra mange land og religioner. Ta ikke volden med til Norge. Om de ikke liker/vil være fredelig, så send de tilbake, gjerne til en krigssone. Det har gått for langt....

  SvarSlett
 46. Anonym 23:48 - Avisene skriver om folk fra Romania og Øst-Europa som kommer til Norge i hopetall. I byene er det store problemer meg tiggere, tyver og andre med uhederlige hensikter. Mange "løsninger" har blitt diskutert, alt fra passkontroll på Svinesund til å melde seg ut av Schengen (alt i varierende grad av seriøsitet).

  Men i Romania er da folk ikke muslimer. Hvordan henger dette sammen med at alle andre innvandrergrupper fungerer greit i Norge., dersom problemene med kriminalitet kun har å gjøre med muslimer?

  SvarSlett
 47. Kjenner mange flinke og arbeidssomme innvandrere i Oslo, som står på og snakker godt norsk, som møter opp på jobb hver dag, og som ikke snylter på den norske stat. Som betaler sin skatt.
  Ikke glem disse midt i all "kast dem ut" -forenklede tankegangen. Fredelige, hyggelige innvandrere. Ikke ta alle over en kam. Det blir veldig dumt, veldig kunnskapsløst, og virker nazistisk.
  Hvis ikke man kan skjelne mellom skitt og kanel, mellom gode dyktige og arbeidsomme mennesker og de som er aktivt kriminelle, har man et enormt differensieringsproblem. Dette har hverken med hudfarge, religion eller nasjonalitet å gjøre. Jeg har jobbet med mennesker fra alle verdenshjørner, og noen av de flinkeste og hyggeligste har vært indere, filipinere og afganistanere. I Color Line er det blandt annet en kvinne fra Afganistan som står på som bare det, og som snakker flytende norsk etter noen få år. Hun er en riktig kløpper til å jobbe, har en høy arbeidsmoral. Dessuten er hun meget intelligent og morsom!!!
  Så våkne opp og lukt på kaffen. Ikke fordøm dem som står på som bare det. Differensier mellom gode mennesker og de med lav moral. Prøv å skilne klinten fra hveten. Hvis vi skal dømme mennesker etter hudfarge eller hvilket land de kommer fra eller hvilken religion de har, kunne like godt Hitler ha latt være å skyte seg.

  SvarSlett
 48. til m.. Jeg tipper de fleste som skriver "kast dem ut" ol mener de kriminelle.
  Og forresten så sto Hitler på muslimenes side da de hadde samme formål, utrydde jødene. Men det er en helt annen diskusjon.

  SvarSlett
 49. @Innvandreren
  Hvorfor gjemmer du deg bak pc skjermen? Kom ut med din identitet vis du er en pakistaner og ikke ola nordmann aka fr som leker pakistaner.
  Vis du virkelig skulle være pakistaner, så er jeg ikke forbauset over at du er en rompeslikker.

  SvarSlett
 50. Norge er et sosialdemokratisk land. Sosialdemokratene inndeler mennesker etter grupper. De favoriserte "svake" gruppene er alenemødre, kvinner, minoriteter, innvandrere. Her skal det simpelthen ikke stilles spørsmål eller krav. De er svake og må hjelpes godt for å komme på de stakkarslige beina sine. Basta bom.

  Selvsagt blir det et rent anarkistisk kaos av dette. Kriminalitet er lett i Norge. Vi får også huske på at Nordmenn er innbygere i Kardemomme-by, det vil ikke falle oss inn å lure noen, lyve eller stjele. Når man har en stat med trygdeordninger og dumsnillhet blir slikt satt til side. "Hvorfor skulle jeg gjøre det?" snur seg til "hvorfor skulle jeg ikke gjøre det?"

  Sett noen krav til de som kommer, spark ut de som begår kriminelle handlinger og gi trygd og støtte til de som har reelle behov. Er ikke verre, men det bryter veldig med vår sosialdemokratisk modell.

  SvarSlett
 51. Til alle utlendinger/innvandrere som sitter å forsvarer seg å hetser nordmenn for at de sier sin mening, syns det virker som dere er de største rasistene her inne som bare beskytter sine egne interesser isteden for å hjelpe til med å gjøre norge til et trygt land for alle. Ta med venna deres og lag et demonstrasjonstog med feks tittelen "innvandrere mot vold" så kanskje dere kan få igjen den respekten nordmenn har hatt for dere i alle år ..tror det begynner å bli siste sjanse snart nå ..Nordmenn har nå gått i tog i alle år for dere så kanskje på tide å gi igjen ved å vise at alle dere fornuftige faktisk bryr dere om at norske jenter i hopetall blir voldtatt av innvandrere og at norske ungdom blir rana i oslo hver dag..Nordmenn har også nasjonal stolthets følelse men det vil ikke si at vi tyr til vold vi viser det ved et valg så hjelp alle deres felles venner og familie og nordmenn før det er for seint

  SvarSlett
 52. hehehe....festlig innlegg fra anonym 3 aug 01.44
  Krever att blogger skal bevise sin identitet når han selv gjemmer seg bak "anonym"
  Kanskje ikke den smarteste som gjemmer seg bak den PC,en nei...

  SvarSlett
 53. For noen dager siden prøvde jeg å poste noe her om at "Innvandreren" åpenbart ikke er den han hevder å være, og at dette nok temmelig sikkert er styrt av en eller annen lur frp-er. Men slapp den meldinga gjennom? Nix! Jeg må ha truffet en nerve :D

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)