onsdag 9. september 2009

Rasisme..

"Politibetjentene som pågrep knivmannen i Oslo sentrum, forstod raskt at det hadde å gjøre med en psykisk syk personer. Da han skulle fremstilles på legevakten kom 36-åringen med en rekke utsagn.

Ifølge politibetjenten som vitnet i retten sa han blant annet:

«Jeg kjenner mitt søskenbarn. Han drepte mange nordmenn»

og fortsatte:

«Drepe nordmenn på trikken eller på gata»

«I hate white man» og «I love Hitler. Hitler killed 20 million white people»."

ta en hvit man som hadde sakt det samme om somaliere og politiet hadde ikke ment at han var en "psykisk syk person" men personen hadde blitt stempla som rasist og han hadde blitt uthengt over hele landet av sos-rasisme, sv og resten av det kommunistiske hylekoret.

Kvalmende..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=579984

48 kommentarer:

 1. Faen meg sant.. Jævla svarte rasister.. Er mange av de oxo.. Men Hvite Djevler er farlige rasister de oxo.. RASISME er IDIOTI..

  SvarSlett
 2. Rasisme virker bare en vei det skjønner du ;) Hva med om Norge krever 100 dollar for hver neste person i Norge fra Somalia nå? Så får vi inn litt penger til vi helt sikkert må betale Kongo.
  Eller bør Norge innføre dødstraff på disse? Siden Norge blir dømt til døden der nede, Så burde jo vi kunne ta livet av noen av de som er i Norge også... øye for et øye, tann for tann!

  SvarSlett
 3. Veldig godt poeng! Jeg tenkte akkurat det samme!

  SvarSlett
 4. Du er vel ganske syk uansett hudfarge om du tilber Hitler spør du meg

  SvarSlett
 5. Dette har du helt rett i og den samme tanken streifet meg. Problemet her er nok at myndighetene ikke klarer å se den ekstreme rasismen og heller kaller det for psykiatrisk tilfelle. Det er nok ikke mange som vil kalle Hitler og andre som hadde ekstreme menneskesyn for psykiatriske tilfeller. Jeg tror faktisk at i dag er rasismen fra forskjellige farger mot hvite uendelig mye større enn den andre veien og mye mer alvorlig som det kan se ut som her.

  Mvh Spaceman Spiff

  SvarSlett
 6. Merkelig nok stemmer det du skriver skremmende godt. Rasismen går forsåvidt en vei i noens øyne.

  SvarSlett
 7. Spar oss for å bruke penger på dette søppelet ...Send bosset hjem der det kommer fra

  SvarSlett
 8. Kom virkelig til rett sted når han hater hvite mennesker....

  SvarSlett
 9. Sånn har det blitt og værre vil det bli...lykke til alle sammen !

  SvarSlett
 10. Det hadde vel blitt skikkelig leven hvis en hvit mann sa noe slikt. Ingen av sosialistene bryr seg hvis fem norske folk blir stukket ned av en svart rasist.

  Har forresten hørt flere steder at innvandrerbloggen er falsk og at det er en nordmann som skriver bloggen og ikke en innvandrer. Hva er sannhetsgehalten i dette? Hadde du ikke vært anonym, hadde du hatt større troverdighet.

  SvarSlett
 11. Leder for SOS-Rasisme Trond Thorbjørnsen sa at det var motbydelig å gi David Irving en mikrofon. Men han tuller. Både Thorbjørnsen og Irving er jøder.

  SvarSlett
 12. Gud bedre mann , han var psykotisk og du prøver å bruke dette i en rasisme debatt ... Synke litt lavere hmm ? Vet ikke om du har sett en psykotisk person i ditt liv men en ting du ikke gjør er å ta hva som kommer ut av kjeften dems seriøst for de er fullstendig borte. Lest litt av bloggen din tidligere og folk som deg får meg til å skamme meg over å være pakistaner selv

  SvarSlett
 13. Right on Innvandreren, jeg er redd du ville fått rett. "Rasisme" virker som grønn kryptonitt og lammer all vettug debatt. En rasist er per definisjon hvit, og alle andre er ofre.

  Nansen

  SvarSlett
 14. Dette er et rasistisk motivert drap. Hadde en nordmann begått samme ugjerning mot like mange eller enda flere mørkhudete afrikanere, ville man blitt stemplet ikke bare så som gal, men også en hvit dum rasist. Kanskje på tide at vi heiser flagget til værs for raseblandingen!

  SvarSlett
 15. helt enig!!!!!

  SvarSlett
 16. Helt enig! Er så mange idiotiske folk i dette landet som ikke vet hva faktisk rasisme er.

  SvarSlett
 17. Veldig enig med deg!
  Det bør være nulltoleranse for slike holdninger og handlinger, uansett hvilken etnisitet gjerningsmannen har.

  -anne

  SvarSlett
 18. Er det rart folk i Norge vil bli kvitt alle innvandrerne og sende dem hjem? Litt morsomt at det er innvandrerne som skyter seg selv i foten med måten de holder på. Ikke lenge til at innvandrere blir uglesett og slengt skjellsord etter på åpen gate....

  SvarSlett
 19. Ja, her har du et poeng... At en somalier kan si slikt er jo en ting, men at han da blir stemplet som psykotisk er jo helt idiotisk. Å hadde det vært meg som hadde uttalt noe slikt om mørkhudede, eller sakt noe sånt som: "I love Bush, he killed thousands of muslims", da hadde det nok blitt spetakkel ja....

  SvarSlett
 20. Helt enig!

  Kjempeflott innlegg til bloggen.
  "Der slo du spikern på hode" som man sier!

  Stå på

  Godt Valg

  SvarSlett
 21. Jepp, det kan du banne på.....

  SvarSlett
 22. Du har nok rett i det altså. Men det er jo ikke her problemet ligger først og fremst. For det ene er det for enkelt å få opphold og ikke minst statsborgerskap her i landet.

  Men for det andre, og desto viktigere, hvorfor i det hele tatt ta imot folk som er potensielt farlige? Folk som er potensielle drapsmenn, voldtektsmenn etc?

  Flyktninger fra krigsherjede land er jo selvfølgelig preget av hva de har opplevd, men da vil det også oftere være fare for at de faktisk er farlige selv.

  Hva med å heller sortere litt og ta imot flere innvandrere fra land som ikke er herjet av krig eller andre problemer. Vi trenger jo innvandrere her i landet, men da synes jeg det hadde vært best å faktisk tatt imot dem som enklest mulig integrerer seg og dem som det er minst fare for at er tikkende bomber.

  SvarSlett
 23. Hvor er de nå? sos-rasisme, sv og resten av det kommunistiske hylekoret? Åja glemte, finns jo ikke rasisme mot hvite folk. Ingen hvite damer som er i et interracial forhold som har lyst til å uttale seg om at kanskje det var noen hvite mennesker som hadde plaget han? At innvandrere ikke er slik uten at hvite mennesker står bak og kaller de for knivstikkere og voldtektsmenn? At det er bare bullshit at norge oversvømmes av sinnsyke innvandrere som har større hat mot nordmenn enn nordmenn mot de? Naive norge.

  SvarSlett
 24. herregud ta og gjør noe med Oslo... går jo ikke og leve der hvis det skal fortsette slik som det gjør nå... Strengere innvandringspolitikk trengs sterkt, bare se dere rundt, hvor ofte hører dere om utleninger som begår kriminelle handlinger i Oslo? jo faktisk veldig ofte.. Noe må gjøres!

  det utgår og bli kalt rasist av SOS-rasisme og andre som mener jeg er kritisk nå. Jeg påpeker bare det som faktisk skjer her i Oslo

  SvarSlett
 25. Er enig med deg... Men se hvor lite oppmerkomhet denne saken kommer til å få. Sos-rasisme kommer ikke til å gå i tog for dette i hvertfall, selv om 5 stk ble angrepet med kniv siden de var hvite. Hadde det skjedd med en somalier....ååå fy faen. Hva skjer?? spørr jeg da. Er vi ikke alle like mye verdt i sos sine øyne? Eller er neggere mer verdt? Eller er det ikke så bra PR kanskje?

  Mvh
  FN

  SvarSlett
 26. Lurer på hvor utbredt denne holdning til nordmenn er blant den somalisk-norske populasjonen.

  jeg er redd for fremtiden til våre barn.

  SvarSlett
 27. Anonym 17:59 : ja det er mange som påstår at jeg er norsk og ikke pakistaner og jeg forstår de jo godt også.
  Venstrevridde har jo vanskelig for å forstå at til og med innvandrere ser at politikken de sin er total feil.

  ExoDuS : Kjenner du han siden du kan påstå at han var psykisk syk?
  Har sett nok av psykotiske personer i mitt liv ettersom jeg tidligere har bodd i nærheten av en plass for psykisk syke.
  Vet ikke helt å lavt det er å synke å faktisk se problemene i et land som fører til faktisk rasisme. Jeg føler det heller kalles å stige opp enn å synke når man setter seg inn i åssen ting fungerer i et land man ikke tilhører naturlig.

  Og hvis han var psykotisk, hvorfor ropte han ikke da "i hate black people" eller "i hate yellow people"?
  Nei det ropte han ikke fordi at målet hans var hvite personer og ingen andre.

  Og det som irriterer meg mest er nøyaktig det som _spiff_ sier litt lenger opp her:
  "Litt morsomt at det er innvandrerne som skyter seg selv i foten med måten de holder på."

  For det er nettopp innvandrere som klikker slik som gjør at det blir mer rasisme i Norge og jeg merker det veldig godt selv at det er mer rasisme nå enn for bare 4 år siden.
  De rødgrønne syr puter under armene på oss innvandrere og dermed blir det mer "rasisme" og "fremmedhat" automatisk.

  SvarSlett
 28. Helt enig med bloggforfatter.
  Drapet på Benjamin Hermansen var rasistisk motivert, og da gikk tusenvis i fakkeltog i Oslo for å vise sin motstand mot rasisme.
  Knivmannen i Brugata var åpenbart også rasistisk motivert. Hvorfor ingen fakkeltog for å vise vår motstand mot denne rasismen også?
  Fordi det var en svart som angrep hvite, og det er liksom helt ok, mens den motsatte varianten, det er politisk ukorrekt.
  I mine øyne er begge deler rasisme, men det å IKKE reagere like sterkt når det er en svart gjerningsmann som, på rasistisk basis, går løs på hvite, det er rasisme fra alle de som hyler høyt om rasisme når det er en hvit gjerningsmann og svarte ofre. Bare det faktum at SOS Rasisme og alle de politikerne som hylte høyt om rasisme under Benjamin-saken nå ikke sier så mye som et ord, viser hvor rasistiske de er, mot den hvite delen av befolkningen.
  Føkk, jeg blir så rasende, ass!

  SvarSlett
 29. Jeg vet vi ikke har dødsstraff i Norge,men denne somalieren bør avlives.Vi må kunne gjøre et unntak i slike tilfeller.

  SvarSlett
 30. RASISME er så jævla UT..det er så UT at det gjør meg kvalm...

  Det er rasister blant alle folk.. DESSTEN finns det også rasshøl blant alle folk..

  Er du rasist og misliker du folk pga kultur og farge.. så har du en skrue løs..

  AT FOLK HAR TID Å SLØSE AV LIVT PÅ SÅNNT PISS

  SvarSlett
 31. Det er dårlig gjort av SV å slippe inn alle. Da er det garantert at noen av dem er født kriminelle, og når de gjør kriminelle handlinger skaper det et dårlig bilde for hardtarbeidende innvandrere som bidrar like mye som alle andre, om ikke mer.

  Man burde filtrere vekk parasittene, uansett hvilken etniske gruppe de stammer fra. Alle som er kriminelle generelt. Det burde være et slags sted, kanskje med høye murer hvor man kan stenge slike folk inne, slik at de ikke kan gå hvor de vil. Jeg har hørt om et slikt sted i USA og andre land, men jeg tror ikke vi har noe som det i Norge... Kanskje vi bør innføre det, sammen en slags konsekvens for å bryte loven på mer alvorlige måter enn å kjøre for fort.

  Vi har nesten et sånn sted. Det er et slags hotel som en er pliktet til å sove i dersom man f. eks stjeler eller dreper noen. Vanligvis varer ikke oppholdene så lenge, og de kan gå fri igjen etter at de har vært der halvparten av den planlagte tiden.

  Noen navnforslag for dette isoleringsstedet? Mitt er "Fengsel" Det hørtes litt autoritært ut. Tror FrP kommer til å etablere noen slike steder. Jeg burde kanskje sende inn navnforslaget til dem...

  SvarSlett
 32. 100% enig Dem kaller jo FRP rassitik på grunn av de vil ha ut sånne folk! og minske innvandringen.

  Hilsen seriøs gutt 17 år.

  SvarSlett
 33. nå må dere være snille med sotrøra!
  de må jo få lov å oppføre seg som de vil!
  så må vi nordmenn ha litt mer respekt for sotrøra!

  SvarSlett
 34. "Har sett nok av psykotiske personer i mitt liv ettersom jeg tidligere har bodd i nærheten av en plass for psykisk syke" er du seriøs .. ? Du har da aldri hatt med en psykotisk person å gjøre på nært hold, kanskje bare sett dem når de har gått forbi huset dittnår de IKKE var psykotiske ? En person som har psykose er IKKE Psykotisk hele tiden oftes ikke mesteparten av tiden.
  Jeg har blitt kalt svarting og hva som verre er men jeg har valgt å ta det for det det er , personer som føler for å slenge dritt og som ikke har bedre ting å drive med, jeg går ikke bananas og snakker om alle de jævla nordmenna og for noen rasister de er som du faktisk gjør nå med den fantastiske generaliseringen din. Om du har barn, så vet du at dine barn kommer til å få rimelig mye mer pepper en den hvite nabogutten, er ikke en kjeft av mine venner som har fått pepper for å være hvite men jeg får gjerne en "Jævla svarting/pakkis" slengt etter meg på gata i ny og ne av folk jeg ikke kjenner. At det finnes rasister bland innvandrere ? Ja absolutt men å bruke en tragisk hendelse der en person har vært psykotisk og knivstukket 5 mennesker for å illustrere innvandrer rasisme er bare tragisk.
  Å si at majoriteten av nordmenn lider like mye pga rasisme i Norge er piss og det veit du om du faktisk bruker hue litt. Hvit idiot/svart idiot samme dritten men slik tenker ikke folk og det vet du godt det også. Hadde vært helt for å stenge grensen i Norge til vi fikk et helsevern som faktisk fungerte og som faktisk kunne ta seg av folk som var en fare for seg selv og andre som du kan lese av artikkelen at han her klart var. Tingen er at jeg vil stenge grensen fordi jeg ser hva som skjer her i Norge, stadig mer fremmed frykt , stadig mer hat fordi folk faktisk ikke klarer å la vær og generalisere. Det kan du jo foreksempel lese av noen av kommentarene her .. Sier ikke at jeg ikke gjør det selv og at jeg er fordomsfri for det er jeg absolutt ikke, jeg prøver bare å tenke litt lenger en ; kast dem tilhelvete ut ; jævla innvandrere og steng grensene.

  SvarSlett
 35. rasisme er ikke bra, det ødelegger mennesket når det må gå rundt med så mye hat i seg hele tiden. men jeg kan heller ikke si at jeg liker innvandringspolitikken i norge når man ser på vilken måte ganske mange av de som kommer oppfører seg på!! å om de gjør noe galt så klapper de dem bare litt på hodet å sier fyfy, for om de gjør noe annet er de også rasister å da lar de saken være. har ikke noe imot innvandrere, men det er masser som burde sees over!

  SvarSlett
 36. Helt enig! Fucked up at rasisme bare er enveis...

  SvarSlett
 37. Her kan dere som faktisk vil lære litt faktisk lese hva psykose er , anbefaler det spesielt til Bloggeren; http://no.wikipedia.org/wiki/psykose

  SvarSlett
 38. Burde være mulig å oppheve enkelte norske statsborgerskap av fremmedkulturelle. Gud så mye snyltene pakk vi hadde blitt kvitt. GO HOME!!

  SvarSlett
 39. Han er somalier jo.... sier alt!! missing link!!

  SvarSlett
 40. "Burde være mulig å oppheve enkelte norske statsborgerskap av fremmedkulturelle. Gud så mye snyltene pakk vi hadde blitt kvitt."
  Vet du , jeg er faktisk helt enig! Mener samtidig at vi må ha en strengere trygdeordning , strengere regler mhp sykemeldinger og lege ordningen slik den er i dag. Strenger straff for pedofile, voldtektsforbrytere og voldsforbrytere,jeg driter en relativ marsj i hvitsnipp forbrytere (innen visse grenser selvsagt) men mener at du faen ikke skal få mer i straff for å jobbe svart en om du voldtar noen, akkurat DET sier litt om rettssystemets fokus i Norge. Samtidig burde også falske voldtekts anklager bli straffet MYE hardere. Syns også de kan gjøre som i statene da jeg personlig kjenner til Idioter som kan jogge en mil eller fiske hele uka men ikke jobbe for de har vondt i ryggen. I statene har de mulighet til å sjekke dette, faktisk overvåke for å bekrefte/avkrefte om folk faktisk er reelt syke eller rett og slett forsøker å svindle staten. Det er altfor lett å få sykemelding og å få trygd, selvsagt er det en del episoder der det er folk som faktisk har reelle krav som ikke når igjennom men det er et fåtall i den store mengden. Da har jeg fått lira av meg nok for i kveld , god natt =)!

  SvarSlett
 41. Lite hadde gledet meg mer om folkene i SS Rasisme hadde blitt knivberiket av sjokoladebrune (takk Jonas Gahr Støre) rasister. Kanskje noen av dem hadde hatt vett til å tenke fornuftig etter å ha blitt utsatt for "det nye Vi".

  (Inga Marthe Torkildsen skjønte det IKKE - så noen er det ikke håp for)

  SvarSlett
 42. Interracial crime is just one manifestation of a fundamental biological principle called Gause’s Law of Exclusion.

  In his book, The Mammals of North America, University of Kansas biology professor Raymond Hall states the law as follows:

  “Two subspecies of the same species do not occur in the same geographic area.” [emphasis in original] One will inevitably eliminate or displace the other.

  Prof. Hall specifically includes humans in this rule: “To imagine one subspecies of man living together on equal terms for long with another subspecies is but wishful thinking and leads only to disaster and oblivion for one or the other.”

  Oblivion need not come in the form of physical destruction. It may simply involve the loss of habitat.

  Harlem, Watts, East St. Louis, and many other black neighborhoods were once occupied by whites. The arrival of blacks (or other non-whites) in sufficient numbers makes it impossible for whites to survive, whereas the process does not work in reverse.

  Even without the carnage of inter-racial crime, whites could be eliminated through sheer loss of territory. Viewed in biological terms, ethnic diversity is prelude to destruction.

  SvarSlett
 43. Dere hadde ikke engang hadtt denne diskusjonen om denne artikkelen ikke hadde stått på vg nett idag. Ikke døm alle etter en ingen er like.

  SvarSlett
 44. Kunne ikke sakt det bedre selv.. Norge i et nøtteskall er det ikke... Det er mer rasisme den veien her i Norge, men ingen tør å nevne det eller gjøre noe med det.

  Når staten ikke behandler alle folkeslag likt, men ser gjennom fingrene på noen - skaper de mer hat og rasisme enn noe annet spør du meg!

  Skjønner ikke hvorfor mennesker som hater nordmenn i det hele tatt får lov til å bo her, de burde vært kastet ut med en gang!

  SvarSlett
 45. Flott ! Dere alle sammen !
  Det som har vært gærnt fra begynnelse er politikerne som dere har valgt selv og systemet under dem som har latt denne maniac gå rundt i gatene siden 1988. Hvis folk i dette landet bare hadde vist hvor mange mordere som går løs i gatene i hovedstaden...

  SvarSlett
 46. Forbanna rasistjævel, hva gjør han HER I LANDET hvis han hater hvite så mye....?

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)