søndag 13. september 2009

Stemmefiske?

"En anonym løpeseddel som blir spredt i moskeer og innvandrerbutikker sjikanerer den unge Ap-politikeren."

Tipper at dette er stemmefisking fra AP sin side. Husk at det var jo tross alt Hadia Tajik som presset gjennom/godkjente hijab i politiet uten Storberget sin viten.
Så at hun taler islam sin sak er uten tvil så da er det heller ikke noen grunn for muslimer å frykte henne.

Jeg kommer fra et muslimsk land og jeg ønsker IKKE at muslimer skal få makta her i Norge også!!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=589852
http://www.dagbladet.no/2009/09/13/nyheter/innenriks/politikk/valget_2009/8093575/

13 kommentarer:

 1. Veldig alvorlige påstander!

  Du beskylder faktisk jenta/ap for å stå bak dette selv. Om du har fnugg av belegg, bør du komme med det. Ellers bør du tenke deg om en gang til før du lager farlige konspirasjonsteorier som sverter andre mennesker.

  "Husk at det var jo tross alt Hadia Tajik som presset gjennom/godkjente hijab i politiet uten Storberget sin viten.", skriver du. Nei - det husker jeg slettes ikke. Det må du også belegge - eller trekke tibake.

  Hold deg for god til å lyve om andre mennesker!

  SvarSlett
 2. Ja det kan faktisk se slik ut at dette er enda et simpelt forsøk for at frøken skal få sympati av lettlurte idioter som ikke skjønner bedre. Skal hun komme på tinget pga sympati? Stakkars lille Hadja. Nei fanken heller, syntes ikke hun har noe der å gjøre i det hele tatt med slik "politikk" hun har ført hittill. Bak ryggen på resten av sine medsvorne, og så ba ryggen til det norske folk. Mulig det fungerer andre steder i verden, men hallo Hadja, Dette er fortsatt Norge! Nei la nå ikke denne nærmest sagt "svindleren" komme seg inn på tinget, håper folk stemmer riktig for en gangs skyld!

  Godt valg!

  SvarSlett
 3. Har jeg påstått at det var hun og AP som gjorde det? Nei, det kan ikke jeg se noen plass.. Når ble "tipper" omgjort til "slik er det"?

  Forresten:

  "Beslutningen ble fattet etter Politidirektoratets positive innstilling til hijab, og skal ifølge NRK ha vært drevet igjennom av statssekretær Astri Aas-Hansen og politisk rådgiver Hadia Tajik."
  http://arkiv.nettavisen.no/Nyhet/347522/-+Storberget+ukjent+med+hijab-vedtak.html

  SvarSlett
 4. Stemmer Frp, jeg, men jeg lurer snart på om du stemmer Vigrid.
  Tajik er en flott representant for norskpakistanere, men hun er selvsagt i feil parti. Det æreløse, feige fjolset som delte ut løpesedler anonymt, og de idiotene som hengte dem opp, kan flytte hjem igjen. Det er sånne jeg ikke gidder, rett og slett.

  SvarSlett
 5. Om jeg snart stemmer vigrid? Hehehe, ånei du. Det kommer jeg aldri til å gjøre.

  En ikke-vestlig person på stortinget hadde bare vært topp det, sålenge den personen ikke har noe som helst med islam å gjøre.

  SvarSlett
 6. det er jo veldig kult at min innlegg skulle bli slettet, du sier videre her i kommentarfeltene at "Når ble "tipper" omgjort til "slik er det" altså når du kommer til så sterke indisier eller en eller annen form for ironi i bloggen din så er det jammen ikke lett å skjønne noe annet på deg, nei her er du direkte fiendtlig mot et menneske som ikke har gjort noe fortred i tillegg kan du ikke dokumentere dine påstander. Jeg foreslår at du ser deg om bloggen din to ganger neste gang du kommer med løgner.

  SvarSlett
 7. Det første som slo meg også... dette er fabrikert og blåst opp av ap for å få sympati!!

  SvarSlett
 8. Merkelig nok så har jeg ikke slettet noen innlegg.. Men men..
  "ikke dokumentere dine påstander"
  Hvilke påstander er det du snakker om da?

  SvarSlett
 9. Det er ikke første gang dette skjer, har skjedd før at enkelte innvandrer politikkere ødelegger andre politikker er normalt. Tror ikke Hadija har noe med dette å gjøre da det er blitt delt ut løpesedler i flere mosker i Oslo området.

  SvarSlett
 10. At hun selv har noe med det å gjøre tror ikke jeg heller, men at AP har noe med det å gjøre er noe helt annet..

  SvarSlett
 11. Tror nok, det er andre enn noen Ap da de ikke vil tjene på en slik sak dagen før Valgdag heller de andre partiene har det.

  SvarSlett
 12. Stem FrP, Siv vil ordne alt for folk.

  SvarSlett
 13. Jeg har bodd lenge i et muslimsk land og jeg er sterkt imot at muslimer skal inn på Stortinget. Hvis de vil bo i Norge må de tilpasse seg vår norske kultur og norske lover. Muslimene har allerede truet seg til mye som ikke passer i vår kultur, men snillismen her i landet har jo tatt helt av, og alle er redde for å bli stempla som rasister.

  Stem FRP slik at vi får en forandring på innvandringspolitikken.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)