onsdag 20. mai 2009

Da er han altså trygg....

Det går rykter om at glasskasteren som drepte en nordmann i danmark gjemmer seg seg i oslo.. Jeg vil si at det er det smarteste han noengang har gjort, da kan han jo bare gjemme seg blant de 18.000 andre som er i norge uten id papirer eller kanskje sammen med terroristene fra taliban som norge har gitt oppholdstillatelse?

Hvorfor skal norge være en frihavn for kriminelle og terrorister?
mullah kreket blir jo heller ikke sendt ut.

Nå ser det forresten ut som han er (om mulig) enda tryggere, han er nemlig muligens reist til pakistan.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=547673
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=563324
http://www.dagbladet.no/2009/05/20/nyheter/utenriks/danmark/vold/6318398/

8 kommentarer:

 1. Ja Norge er så latterlig lett å komme til at det er en skam. Hvis ikke noe blir gjort kommer vi til å forsette å bli innvadert og da vil en om noen års tid se de enorme konsekvensene d vil får. Politikere må satse mer på politi og orden. K fra Bergen

  SvarSlett
 2. Det som er bekymringsverdig er at en eks- taliban minister (1996-2007) kjører buss i Drammen og at en annen som har inrømmet å ha vært torturist for taliban får opphold i Norge. Torturist, ikke infanterist!

  Hva blir det neste???

  SvarSlett
 3. Dette er uetisk av norske myndigheter når de samtidig risikerer norske soldaters liv i kampen mot taliban. Som et minimum bør denne kategori mennesker overleveres til Afghanske myndigheter i samråd med det avtaleverket som eksisterer mellom Afghanistan og Norge. Dette sikrer denne kategorien fra dødsstraff.

  SvarSlett
 4. De naive Myndighetene går mer eller mindre inn for å ta livet av oss.
  de har null kontroll på hvem de slipper inn i landet.
  Måtte de neste som blir tatt av dage av nye normenn være de som har sluppet dem inn(ikke en trussel).

  SvarSlett
 5. "Dette er uetisk av norske myndigheter når de samtidig risikerer norske soldaters liv i kampen mot taliban."

  Dette har norske myndigheter årelang trening i. Ikke at situasjonen er helt sammenlignbar, men jeg kan nevne at da jeg returnerte fra FN-styrkene i Somalia i '94, var mitt første møte med Oslo ikke veldig forskjellig fra det Somalia jeg kom fra. Det var Somaliere over alt på Oslo S! Ble litt forfjamset, for bare få måneder førut hadde jeg aldri sett en Somalier noe sted, langt mindre i Norge.

  Disse dårene som sitter å trer sin multikulturalisme over hodene våres må vekk!

  SvarSlett
 6. Dette er en forbrytelse mot det norske folk og norske soldater i Afghanistan. Her sender regjeringen soldater som ofrer sitt liv for å nedkjempe Taliban og dets terrorregime. Og samtidig gir de opphold til de samme Talibanterrorister i Norge med pengestøtte fra staten. Våre politikere er komplett udugelige og naivt dumsnille.

  SvarSlett
 7. Nå er jeg så lei av alle disse rasistiske utlendingene som kommer hit. Ja, det er mulig å være utlending og rasist. Eller er det bare vi etniske nordmenn som har "patent" på å være rasist? Tror ikke det. Er nok mye fremmedfrykt og rasisme blandt utlendinger også. Jeg kjenner mange koselige utlendinger, med høyt sosialekt og normal folkeskikk. Kan vi ikke få flere av disse i stedet?

  SvarSlett
 8. Ikke vaer saa dumme aa fortsette med aa kalle disse politikere NAIVE. DIsse er ikke naive !!!!Dette er UTSPEKULERTE LURINGER som forriker seg i form av bra stillinger og som reiser til saakalte uland og terrorister med fulle pengesekker og da du forutsi hva som skje med disse penger.
  Forresten hvor var det naa igjen hvor Sosialistisk Landsmoder Gro Harlem Brundtland bodde??

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)