fredag 15. mai 2009

Ja er det noe hun kan så er det vel å skryte av seg selv,

Halvorsen: - Ingen land bekjemper finanskrisen så offensivt som Norge gjør

Ja er det noe kristin halvorsen kan så er det vel å skryte av seg selv, men det ikke det eneste hun kan, hun kan også slenge dritt som en ekte venstre-raddis..

Greit å skryte av å "bekjempe finanskrisa" når vi er et av de rikeste landene i verden. Hadde hun virkelig bekjempet finanskrisen så hadde hun bekjempet den da den startet, ikke når mange allerede har mistet jobben og husene sine.

Og når hun bruker mer olje penger, hermer hun ikke bare etter det som FrP har sakt siden starten av finanskrisa men som venstresiden har sakt er en dårlig løsning? Endelig tatt til fornuft nå altså?

Tragisk kjærring som IKKE fortjener et nytt år på stortinget!

http://www.dagbladet.no/2009/05/15/nyheter/revidert_nasjonalbudsjett/regjeringen/politikk/innenriks/6235534/
http://riks24.no/index.php/bruker/Naeringsliv/Varsler-sterkere-innsats-mot-arbeidsledigheten
http://riks24.no/index.php/bruker/Naeringsliv/1-6-milliarder-til-Innovasjon-Norge
http://riks24.no/index.php/bruker/Naeringsliv/KS-Budsjettet-bedrer-kommuneoekonomien
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/article2733256.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/article2733220.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/article2733317.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/okonomi/article2733203.ece
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543115
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543112
http://www.dagbladet.no/2009/05/15/nyheter/regjeringen/innenriks/politikk/arbeiderpartiet/6234443/
http://www.dagbladet.no/2009/05/15/nyheter/revidert_nasjonalbudsjett/okonomi/regjeringen/kristin_halvorsen/6233575/

4 kommentarer:

 1. "Regjeringen gir 300 millioner kroner til å sikre gode mottakstilbud for enslige, mindreårige asylsøkere og gir 200 millioner kroner til økte utgifter til drift av statlige mottak for asylsøkere og flyktninger"

  Godt vi har mye penger i dette landet..............

  SvarSlett
 2. "200 millioner kroner går til et ekstraordinær investeringspakke for landbruket"

  Ikke galt, asylsøkere(over 90% ID løse og dermed potensielle kriminelle) får 300 millioner mer enn hele landbruket i norge.
  Og jeg som trodde det var landbruket som skaffet oss mat?

  SvarSlett
 3. Kristin Halvorsen er et flott eksempel på ordtaket :"Tomme tønner romler høyest".. SV er et lite parti med få velgere, og mindre blir det vel får jeg håpe.... Er bare så inderlig lei denne korrupte kommunist regjeringen her..En regjering som har gjort mere drit og havnet oppi så mye problematiske situasjoner på grunn av innkompetente ledere og folk skal man vel lete lenge etter...De håner velgerne sine og resten av folket med å innbille seg selv at de ikke jobber for landet og folket, men for seg selv.....drit å dra stoltenberg og co. Neste valg blir det FRP uansett hva slags nedlatende dritt argumenter AP og co kommer med....

  SvarSlett
 4. Dy Anonym der oppe, du glemte en post:

  "Regjeringen foreslår å bruke 296 millioner på innvandring og integrering

  • Regjeringen gir 300 millioner kroner til å sikre gode mottakstilbud for enslige, mindreårige asylsøkere og gir 200 millioner kroner til økte utgifter til drift av statlige mottak for asylsøkere og flyktninger" = 796 millioner :-)

  Greit nok, bare det gir resultater. Ikke greit: ettervern for rusmisbrukere : ventetid 1 år på behandlingsplass i landsdelen min... "for folk som ikke er altfor langt nede i misbruket". Tenk om glupingene hadde skjønt at det er ganske smart å få inn rusmisbrukere FØR de roter seg for langt ned. Større sjanser til 100 % vellykket rehab. før de er totalvrak, tenk.

  NAV da? Sirup-systemet fortsetter å produsere fattigfolk og gjeldsofre. Tragisk opplegg.

  Så skal de bruke en formue på arbeidsmarkedstiltak..enda mer arbeid for et ikke-fungerende NAV. Og den typen tiltak gir ingen trygghet for arbeidsledige,- de trenger fast ansettelse et sted, ikke kunstig opprettede treningsplasser for å pynte på diverse statistikker. Det hadde vært en fordel om staten stimulerte til nysatsning og nyskapning, og at de også hadde tiltak for å bevare små og mellomstore bedrifter. Alle kan ikke jobbe i det offentlige,- der forbruker de stort sett verdier, de skaper ikke nye. (utenom oljesektoren og et par - tre andre)

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)