mandag 11. mai 2009

Takk skal du f... med ha!

Takk skal du f... med ha du ukjente gjerningsmann som angrep 3 kvinner i Ålesund, du har natt til søndag sikkert klart og lage 100-200 ekstra rasister og fremmedfryktenede nordmenn her i dette landet med dine feige handlinger. Og jeg forstår de godt når de stadig bort leser om kriminelle innvandrere som antaster, angriper og voldtar norske kvinner! Dere som gjør slike feige ting er en skam for resten av oss og dere skulle vært sendt rett ut av dette landet, for en ting er klart! Det er ikke politikkere på høyresiden som roper om snikislamisering og diverse andre ting som skaper rasisme her i dette landet, nei der er de mange dårlige eplene blant oss innvandrere som ikke ønsker å integrere seg og som ikke respekterer norske kvinner og norske lover! Og minst så har vi jo venstrepolitikerene som bidrar til at det bare kommer flere og flere til norge uten at de får oppfølging, dere venstre politikere er den største grunnen til rasisme her i landet!

Bare se på oss som kom til norge for mange mange år siden, vi opplevde også litt fremmedfrykt, men kan man forvente noe annet når man aldri har sett en person som har annen hudfarge enn hvit? De første hvite i pakistan hadde det ikke lett de heller skal jeg love deg! Men dagens fremmedfrykt er noe helt annet, for dagens fremmedfrykt har sitt utspill i det at vi innvandrere faktisk er overrepresentert i de aller fleste kriminal statestikker.

Til alle dere som leser denne bloggen, vil dere få ned kriminaliteten, voldtektene, overfallene og drapene i dette landet? IKKE stem på kommunistene som styrer nå, stem høyre! Vær med på å skape mindre rasisme og fremmedfrykt i dette landet, stem på et parti som er på høyresiden!

Har sakt det før og jeg sier det igjen, jeg vil heller ha vigrid med makten enn sv!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=572627
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=572602
http://www.dagbladet.no/2009/05/10/nyheter/innenriks/overfall/6150401/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2726011.ece

32 kommentarer:

 1. Flott blogg :)
  Jeg tror du har veldig mye rett i det du skriver. Noen få ødelegger for veldig mange. Integrering er alfa romeo for bedre sammarbeid =)
  Harald

  SvarSlett
 2. Det beste er jo når mennesker med innvandrerbakgrunn selv påpeker dette som er skrevet her. Har litt mer tyngde da.
  Og man skjønner også at de blir sett på som en gruppe der "alle" blir ansvarlig for handlingene som personer med samme bakgrunn har gjort.

  SvarSlett
 3. "ikke europeisk utseende" hvorfor ikke bare "en med innvandrer bakgrunn" ?
  men det hadde vel blitt for rasistisk..hmm

  SvarSlett
 4. Alle innvandrere skal ut.
  Før eller senere.

  SvarSlett
 5. norge er blitt et galehus..

  SvarSlett
 6. litt trist at noen innvandrere ødelegger får så mange. En dag kommer det norske folk til og få nokk, da skjer det 1 drap på en innvandrer å talle vil uheldig vis stige.
  Jeg husker når jeg var i 8-10års alderen, man leste aldri i avisa at noen var blitt slått ned / voldtatt / innbrudd etc. Det er nå de 3-5 siste åra det har begynt, hvorfor? jo, flere innvandrer kommer til norge med samme stil som de hadde i sitt gammle land, tror vold å drap løser alt.
  Jeg har aldri hatt noe i mot innvandrer før 2008. Det var en spesiel episode jeg husker godt, norsk mann og kone gikk tur i oslo, begge ble slått ned å flere spark ble tildelt.

  Å ikke for å nevne den episoden som tv2 nyhetene viste under "nyheten" om at volden i oslo blir grovere, der en utlening slosst med en nordmann som kom borti angriperen når de passerte hverandre, historien endte med at nordmann gikk i bakken fikk 1 KRAFTIG spark i ansikte.

  UAKSEPTABELT!! håper staten fikser opp i probleme'ene snart, ellers starter privatpersoner

  Vigrid er snart et alternativ for meg å mange lokale folk på sør-landet

  SvarSlett
 7. Takk til blogger/trådstarter. Temaet får tyngde når det er en med innvandrerbakgrunn som skriver dette. Og du får også oss nordmenn litt ut av "boksen" - det er mange innvandrere som er fantastiske mennesker og som jeg er stolt av å ha som landsmenn. Men dessverre blir det bare fler og fler afrikanere spesielt, som klikker, voldtar, dreper osv. sov... Synd det skal gå ut over deg som pakistaner og at vi nordmenn tar alle over en kam. Men det er bra du klarer å se helheten i det da!

  Jeg er helt enig med deg i at det er venstresiden som skaper rasismen i Norge. Dagens regjering skaper rasister med sin naive og slappe innvandrings- og integreringspolitikk. Ja, vi skal hjelpe sier vi og åpner porten på vid gap. Slikt blir det problemer av. Dessverre!

  Stå på - du har min fulle støtte. Glad for å ha slike som deg her i Norge - som kan reflektere og være en ressurs for landet sammen med oss andre!

  Håper porten lukkes ihvertfall på gløtt - og at vi kaster dem ut - kategorisk - de som ikke gjør seg fortjent til å være i dette landet.

  SvarSlett
 8. Er enig i at det ble en voldsom oppblussing de siste 5-10 årene.Og grunnen er at det er for mange utlendinger her som ikke har ærlige hensikter her i landet.Jeg er utlending selv og skjønner godt at folk kan bli rasister av all den dritten de driver med.Jeg hadde selv likt det dårlig at det kom fremmede folk til mitt hjemland og drev bare med faenskap.Men en annen ting jeg lurer på er om disse rasistene også hater utlendinger som er lovlydige og arbeider her i landet???

  SvarSlett
 9. Herregud, dette er så forbanna tåpelig.. Samme faen om man stemmer til høyre eller til venstre, skuta seiler samme vei in the end uansett..

  Når det gjelder innvandring, så syns jeg vi skal slippe inn alle som vil. Hvem er vi til å tegne ned grenser på landjorda? Eier vi den? NEI! Vi lever på den, og vi bør faenmeg klare å leve sammen. Hvis det kommer - jeg siterer; "dårlige epler" hit, så har de mulighet til å få hjelp eller rehabilitering. Hvis vi IKKE åpner for innvandring vil de faenmeg gjøre like stor skade - om ikke større - i lovløse områder i verden. Er det virkelig gått så langt at norske kvinner er verdt mer for dere enn kvinner fra f.eks Somalia? Det er isåfall med stor skam jeg kaller meg etnisk norsk. Vi er fostra opp i det kalde nord og har blitt noen kalde kvel. Vi lever på toppen av verden - "verdens beste land å bo i" - allikevel så er vi på selvmordstoppen i global sammenheng, hvorfor det? Fordi vi har det alt for godt, vi sitter uberørte i våre røde, hvite og blå såpebobler og har aldri hatt virkelige problemer, vi er redde for problemer og vi vil helst ikke ha noe å gjøre med folk som har opplevd noe ordentlig problemematisk, for det ødelegger idyllen vår; FREMMEDFRYKT!!!! VÅKN OPP!! Vi lever alle på den samme jorda, og det er på tide at vi skjønner det og slutter å snu ryggen til problemer som "ikke anngår oss".

  Slipp dem inn, gi dem litt kjælighet istedet for et trangt værelse på et asylmottak, så kanskje de blir virkelig integrert. Hvis folk går rundt med holdninger om at invandrere flest er kriminelle - så blir det faktisk sånn. Tenk på det... Fremmedfrykten er hele problemet.
  Takk

  SvarSlett
 10. Det er like skuffende hver gang man leser sånt i avisen - både fordi det har skjedd noe sånt i det hele tatt, fordi det var en "ikke-norsk" person som gjorde det, og fordi man bare vet dette nærmest legitimerer alle det rasistiske kommentarene som kommer den neste uken.

  Det er så frustrerende å se at noen få ødelegger for så mange - da både de som bryter loven, og de som sprer hat og fremmedfrykt etterpå.

  SvarSlett
 11. vi her fra ålesund er i alle fall veldig rystet over hendelsen. Byen her er ikke kjent for vold, da vi har veldig lite av det. At dette nå har skjedd bidrar ikke til å endre holdninger til det bedre. Det at den ene kvinnen er en venninde og kjæresten til en kompis, gjør ikke ting bedre. Forhåpentligvis tar politiet han før eventuellt kjærester finner han.

  En skal aldri aldri utføre voldshandlinger av noen form mot kvinner. Det er synd å si, men i mange kulturer så er de oppvokst med vold, og at det er greit. Når de da har vokst opp med dette, så greier de ikke å endre seg når de kommer hit, og fortsetter i samme sporet.

  Nå er dette ikke ment noe form for rasistisk på noen måte. Flere av mine aller beste venner er "ikke europeisk utseende" som VG kaller det. De er de hyggeligste og snilleste personene jeg kjenner, kunne ikke skadet en flue. Jeg ser likevel på flere jeg kjenner som er fra iran/irak, og det er synd å si, men faktisk er ALLE voldelige, og det er også mye vold i hjemmet. Selfølgelig er ikke alle slik, men det blir lett å tenke i de baner når man ser opptil flere tilfeller..

  Slik jeg ser det; greier de ikke å tilpasse seg de norske lovene og legge volden på hyllen, så har de heller ingenting her å gjøre!

  SvarSlett
 12. bra skrevet,du virker som en bra fyr, om alle innvandrere bare var som deg!det er en skam at noen utlendinger skal komme her og fucke opp for resten av de lovlydige innvandrerne..utvandringspolitikken er en skam og det er like før jeg stemmer for norges patriotene ved neste valg..noen må få gjort noe her!

  SvarSlett
 13. Til Ola normann, ja for all del la oss slippe inn alle som vil inn hit, la oss ha fri innvandrings flyt i alle land, full kaos og ingen oversikt over hvem som i heletatt bort verken her eller der, aner du hvor mange som i heletatt setter seg på et fly til norge MED pass, og siden når de kommer av har "mista" det?
  det er en del, så bor de på asylmotak mens "vi" prøver å finne ut hvem de er, så går det 3 måender uten at man finner ut hvor eller hvem de er, og dermed har vi en oppholdstillatelse.
  eller hva med de som får avslag og fortsatt bor her?
  du kaller deg selv etnisk norsk, siden du ikke nevnet hvor du kommer fra så la oss si island, bare sånn for å ikke bli helt rasistisk her...
  la oss si det at dere levde der, du og ditt folk på island, dere har egne regler, normer og sosial aksept, så kommer vi la oss si 1000 for å gjøre regnestykke enkelt, hvor kanskje 100 av oss følger regler, setter oss inn i normer og ja faktisk drar vår del av lasset (jeg brukte et lavt tall for å sett det på spissen så ikke rop rasist helt ennå, masse av tid til det seinere)
  så da er vi 900 som flyr rundt å gjør akkurat som det passer oss, vi følger regler som gjelder for der vi kommer fra, vi følger normer fra hjemlandet osv.
  du klarer å se hvordan våre og deres reglemang og normer krasjer?
  også kanskje vi ikke gidder å lære språket deres engang, hmmm hvem gidder å lære det uansett, jeg kan jo henge med folka "mine" også synnes jeg jentene er så lettkledde i forhold til mitt eget land, så ja da ber de jo om å bli voldtatt (det har jeg faktisk hørt ved flere anledninger) så ja vi gjør kanskje det, jeg og noen venner.
  så havner vi i fengsel, ohyeah nevnet jeg det at vi ikke kan spise grisekjøtt? (nok et eksempel) jo også får vi servert svinekjøtt i fengslet, men vi kan jo ikke spise det, fordi det går imot vår tro, men igjen går det ikke imot min tro å gjøre noe ulovelig? og er det ikke uloveligheten som fikk meg i fengsel i hovedsak? så hva faen i hælvete gir meg grunn til å kunne klage på maten?
  åja jeg innrømmer det at generelt, så liker jeg ikke "utlendinger" (rasist hører jeg noen skrike nå) fordi dag inn, og dag ut så er flertallet av utlendingene som jeg ser/møter på gata som regel arbeidsløse og kan ikke engang snakke norsk, hadde det store flertallet i heletatt giddi å lært seg norsk så hadde det vært en stor begynnelse. detta veit jeg så jævlig godt fordi kusina mi er gift med en fra pakistan, han er helt okey han, snakker nesten flytende nå og jobber som en jævel...
  en dag så satt vi å diskuterte detta og han sier det sjøl at flesteparten av venna hans klarer så vidt å si hei og hade på norsk, å det får meg faen til å lure på hva de i heletatt gjør her i norge, hadde jeg for eks fløtta til pakistan så hadde jeg for faen meg lært meg å i det minste lært meg språket til det stedet jeg fløtta til.
  å jeg tør vedde på det at hvis jeg hadde fløtta nedover til *navn* så hadde de faen meg kappa av pikken min og mer til hvis jeg hadde voldtatt ei jente der nede, så hvorfor i hælvete skal ikke vi få lov?
  å hvorfor hadde de kappa av pikken min? jo fordi det i teorien IKKE ER LOV, det ekke mer lov her enn der nede, eneste forskjellen er at her blir de ikke straffa med å få kappa av ting.
  norge begynner å bli mer og mer en frittgående fengselsgård hvor folk bare osser inn, mange kriminelle og noen lovlydige som faktisk gjør sitt.
  norge skulle utifra min mening ha stoppa all invanding på dagen å starta utvandings poletikk, blitt kvitt dødt kjøtt, å når den prossesen var ferdig starta med å åpne dørene igjen, men med bedre restriksjoner, og integreringspolitikk.
  skulle vært pålagt norsk kurs hvor man gikk til man i det minste kunne klare å komunisere til et minimum, for så å fått hjelp med å komme inn i "systemet" som jobb, en leilighet og kanskje no fritids sysling hvis det var ønsket.
  ja også mye større strafferammer sånn at vi ikke blir sett på som et jævla frikort for all verdens tullinger,pedofile,voldtektsmenn og lign

  SvarSlett
 14. Hadde en av mine døtre blitt utsatt for noen form for overgrep, ville "pikk-kapping" som overnevnte skriver, være det siste overgriperen trengte og være bekymret for.
  Etter 2-3 mnd fengsel, ute etter 2 uker, skulle jeg personlig jaktet jævelen og hans forsvarsadvokat ned og drept dem. Straffeutmålingen i landet er blitt snudd på hodet. Nå skal den dømte pleies, stelles, koses med og beskyttes som et annet offer. De skal klage og få spalteplass i avisene viss de ikke får bytte pornoblader eller spise hallal kjøtt. En av grunnen man har lover i landet er for å beskytte borgerene, men også sikre en ryddig og rettferdig rettegang og avstraffelse. Et godt gammelt alternativet var lynchemobber. Dette er et resultat av at lovgivningen ikke er i samsvar med befolkningens rettsoppfatning.
  Æ spyr av kriminalomsorgen og dagens regjering, de har snudd all fornuft og godt bondevett på hodet. Enten er de "fette dom i haue" ellers er det jævelskap satt i system, take your pick

  SvarSlett
 15. Jente Ålesund!11. mai 2009 kl. 08:49

  Det er jo faen ikke rart vi har blitt rasister når man leser og ser nyhetene, man hører jo hele tiden at det er en utlending som har gjort et eller annet! Er det så vansklig å leve etter norges regler?? reiser en nordmann ned til pakistan osv må han/hun pent følge deres regler..jeg er fullt klar over at mange utlendinger oppfører seg pent osv. Og rettsystemet i norge er jo bare å le av...jeg har ikke noe i mot utlendinger generelt, bare de idiotene som ikke klarer å føle våres lover og regler! er bare en ting å gjøre, kjøp farget pepperspray, spray ned han som angriper (fargen går ikke av)og få kjærest,kompiser eller fedre til å finne han(med blått tryne) å gi han en skikklig omgang juling! å anmelde er jo ikke vits, det skjer jo ikke noe, blir han tatt av purken så slipper han ut nesten med engang å fortsetter...flott ikke sant....?

  SvarSlett
 16. Det er jo noe som er fullstendig galt med innvandringspolitikken her i landet.Jeg fatter ikke at politikerne ikke kan få opp øynene! Går de med skylapper hele gjengen! Vi skal jo være så "snille" i dette landet. Tar inn masse innvandrere og setter dem på asylmottak. Mange av de som kommer har opplevd forferdelige ting i sine hjemland, og uten et støtteapparat rundt seg, vil mange av dem gå rundt som tikkende bomber fordi de ikke får den hjelpen de må ha for å kunne fungere i det norske samfunn. Da skjer det dessverre slike ting som dette, og enda verre ting slik som trikkedrapet i oslo for noen år siden. Er vi "snille" når vi tar tar dem inn, setter dem på et asylmottak og fraskriver oss videre ansvar?? Har vi ikke det hjlpeapparatet som trengs kan vi faktisk ikke fortsette med dette! Når skal politikerne skjønne dette! Vi kan ikke la vår vrede gå ut over innvandrere, asylmottakere og flyktninger!
  La politikerne få den i stedet! Våkn opp!

  SvarSlett
 17. Først av alt; Fantastisk innlegg av blogger.

  Norge er naivt, men vi har også lover å forholde oss til i fht FN konevnsjonen. Dette gjør desverre at innvandrere kan ture frem så mye de vil, uten at dette får videre konsekvenser. Menneskerettighets erklæringen gjør at vi ikke kan sende de hjem. Derav har vi Krekar sittende med sin terrorvirksomhet på internett, hjemme i sin egen stue , mens han planlegger å sprenge stortinget i filler, ved første og beste anledning. Etter å selvfølgelig ha saksøkt Norge, slik at han kan få råd til våpnene han har behov for i denne virksomheten sin.

  Videre kan jeg jo si, at jeg tror det er viktig at vi skiller noe på innvandrere. Hvor de kommer fra. En kommentar tidligere nevnte afrikanere, ja definitivt er de blant de verste. Nærmere bestemt somaliere. Men iranere, pakistanere (de har siden inntog til Norge heldigvis integrert seg bedre og bedre), irakere, afghanistanere og nå de "nye" øst-europeerne (unikt, da de ikke er muslimer, men det er heldigvis få kriminelle av de, i fht antall i Norge). Dette betyr vel at vi egentlig kan skylde på kultur og religion? Samt opplevelser i hjemland selvsagt.

  Bjarne Håkon Hanssen kom i sin tid med et kanon forslag, når det stormet som verst rundt han etter Namsos saken. INTERNERING! Ja!
  Og for å være litt usaklig;
  Jeg blir rett og slett forbanna når jeg vet at mine skattpenger (som jeg desverre betaler i lassevis av), går rett i hendene på disse jævlene, som lurer unna penger gjennom disse restaurantene sine, sender ned til familien i hjemlandet, og lever på sosialstønad, bare for å trykke mest mulig penger ut av Norge.
  At de får tilbud om gratis voksenopplæring og norsk kurs, og ikke benytter seg av det gjør meg enda mer forbanna. Som om de tenker at de om få år, når de har rensket Norge for nordmenn, ikke har behov for å kunne norsk.

  De få som faktisk virkelig skiller seg ut på en positiv måte, sitter i høye stillinger, såkalte maktstillinger; politikken, advokater, politi, lege, osv. Dette gjør dem sterkere. Det er spådd av en spåmann for mange år tilbake, (som også spådde BUSH, 9/11, krigen i Irak, osv osv, at det kommer et folkeslag med sterk tro og religion, som starter med å spre seg rundt i alle land, nekter å følge normer og lover, og som tror de har fått i oppgave å renske verden for alle som ikke tilhører dem. De skal ta høye utdannelser, komme seg inn i sterke stillinger, og sakte men sikkert bygge et nettverk, som gjør dem uknekkelig.

  Det er naivt å tro at det ikke vil bli verre. Deres voldsbruk, mangel på respekt, integreringsnekt, latskap og svindel er bare begynnelsen på slutten.

  Og her har vi et komplott av naive nordmenn som styrer landet vårt, åpner dørene for 3 ganger nødvendig inntak, samt alle de som kommer inn ved innsmugling. Det er så lett for de å få bli i Norge.

  Oppskrift:
  Gi en norsk naiv dame i Norge litt oppmerksomhet, gjør henne forelsket i deg, og gjør henne gravid. Gift deg med henne (ingen ønsker jo å bli alenemor), og etter en tid, begynn å slå henne, for så å drepe henne når hun gjør det slutt.

  Da må han sone straffen sin i Norge, for man kan jo ikke sende de hjem om det er fare for liv og helse ved hjemkomst, og VIPS, så har man oppholdstillatelse. Og når han er ferdigsonet, (eller innlagt på psykiatrisk avdeling for "sinnsykhet i gjerningsøyeblikket"), slippes han ut i Norge igjen, og får selvsagt etter kort tid statsborgerskap, og nye sjanser til å drepe på nytt, eventuelt voldta om dette også skulle falle i smak.
  Man kan jo eventuelt drepe tilfeldige mennesker på gaten, slik som iraneren i bodø gjorde før jul. Utmerket løsning for å få bli i landet.

  På en bytur for et års tid siden, sto jeg på dansegulvet med noen venninner. Jeg kjenner noen gni seg inntil meg bak, og da jeg i utgangspunktet ikke tålererer dette fra andre enn folk jeg kjenner godt, snudde jeg meg for å se. Der står det da en somalier og tar seg til rette på alle mulige områder. Jeg reise håndflaten mot han og skjøv han vekk (ikke hardt) for å markere at det IKKE er ok at han står slik på meg. I det jeg snur meg, river han tak i armen min, dytter meg inn i den ene høytaleren, og spytter meg i trynet. Det var vel egentlig da siste rest av toleranse for de psykopatene forsvant. Jeg kunne antakelig ha skutt de ned på åpen gate, en etter en, om jeg hadde fått "freepass" i fengsel etterpå.

  På tross av dette, vil jeg også legge til at jeg ikke er rasist. Selv om dere alle antakelig tror det. Rasist er noe helt annet. Jeg hater de ikke i sitt eget land. La de som bidrar til å gjøre Norge til et bedre sted å være, få oppholde seg her, og interner resten av galskapen, slik at de aldri får anledning til å voldta, skade eller drepe mine nærmeste, meg selv, eller noen annen.

  Vi har flere hundre tusen tikkende bomber i Norge. Som når som helst går av. Og vi gjør ingenting, som gir resulteter. Høyre har i det siste kommet med noen gode forslag, men det ser foreløpig ut til at de blir med det, slik som med mye annet -kun forslagene.

  Ja, vi må rett og slett begynne å se på hver enkelt, og skreddersy løsninger som fungerer for alle. Vi må stille krav til dem, og ikke gi dem et valg. Og som nevnt tidligere i en annen kommentar.
  Vi MÅ øke strafferammene i Norge. De er en vits.


  Tonje

  SvarSlett
 18. Nå må vi Nordmenn snart vise litt mot! Slå tilbake, hardt! Norge har blitt en dumpingplass for verdens søppel, på tide med en skikkelig bråtebrann!

  SvarSlett
 19. Hvis folk begynner å bry seg om innvandring - jeg mener VIRKELIG bry seg - og selv se til at integreringen fungerer som den skal, hadde mye vært løst. Man kan ikke bare skylde på regjeringen for at integreringa er for dårlig når det norske folk snur ryggen til våre nye landsmenn og stort sett går med generaliserende og forutinntatte holdninger om at de er kriminelle. Ikke lett å bli integrert i et samfunn som ikke vil ha deg, og da ender det med at man ikke lærer språket og havner i gjenger med samme bakgrunn.

  Hvis folk tror at vi etnisk norske er mye edlere mennesker - at vi nordmenn er en ikke-voldelig rase - så tar folk feil! ENESTE grunnen til at vi har skapt oss en slik "idyll" i Norge er at vi har jævla høy BNP per innbygger, og at vi er svært få mennesker på et stort geografisk område. Vi har hatt griseflaks med olje- og gassfunn i Nordsjøen.

  Greit nok at jeg skylder på folket når det kommer til dårlig integrering, men roten til problemet finner man hos den Norske Stat og resten av de vestlige maktapparatene. Hadde man gått inn for VIRKELIG fair trade, slik at alle mennekser ville ha like muligheter, så kunne vi godt ha stengt døren for innvandring. Men så lenge vi her i Norge skal tviholde på rikdommen vår og føle at vi fortjener den mer enn andre - så får vi tåle å kjenne litt på forskjellene her i verden også. Jeg sier ikke at det er greit å voldta, jeg fordømmer voldtekter på lik linje, om det så skjer i Norge, Somalia eller USA..

  Husk: Vi mennesker er barn av jorda - tvunget til å dele på dens ressurser. Det er ikke meningen at en brøkdel av verdens befolkning skal legge hendene på rikdommen, og selv nyte av godene den bringer. Jeg kan ihvertfall ikke holde ut som norsk nordmann i Norge særlig mye lengre om vi fortsetter å glorifisere vår egen idyll, og snur ryggen til våre naboer som sliter. Det ikke bare arrogant, det er også feigt, usselt og fryktelig kynisk. Vi må spre rikdommen, og ikke minst teknologien slik at alle har like muligheter.

  "Men ingen andre land ville gjort det samme for oss!" - tenker nordmenn flest. NEI SANT NOK! Men at vi faktisk kan være et foregangsland er det tydligvis svært få som tenker på. Ikke rart det blir krig, uvennskap og fattigdom når alle går rundt å venter på at naboen skal bli bedre. Man må alltid begynne med seg selv, for det er faktisk den eneste man kan forandre på..

  SvarSlett
 20. Europa har brent før og jeg er redd for at den kommer til å brenne.

  SvarSlett
 21. Ola Nordmann:

  Jeg skjønner at du er en idealist, på lik linje med sosialistene. Desverre er det slik at det er nettopp dine meninger som gjør Norge til det landet det er i dag, naivt og med en til stadighet økt kriminalitet.

  Om du tror at du kan tvinge en somalier til å integrere seg i det norske samfunn, så tror jeg du må foreta en aldri så liten studie av Somalias historie, og les artiklene på hvordan de nekter å innrette seg etter norske normer.

  At folk på 90-tallet hadde din tankegang, det kan jeg forstå. Men etter 10 år med stadig større problemer; vold, trakassering, drap, barne mishandling, økte soningskøer og kriminalitet, underskudd i kommunene i fht trygd og sosialstønad, og for ikke snakke om de siste utfordringene som har vært oppe i media; narkotika smugling fra i hovedsak Afghanistan. Hvor de kommer på "ferie" eller med visum til Norge, sjekker ut markedet, skaffer kontakter og sender inn tonnevis med narkotika, som de igjen står og truer folk til å kjøpe ved akerselva.

  Takke meg til. Jeg kan ikke tro at du deler ut av din månedslønn til byens fattige, fordi du er så heldig å tjene bedre enn dem? Hva er vel forskjellen? Du er født i rikdom (som du kaller det), og med din idealistiske tankeform, så kan du jo starte i det små.

  Og for å si det slik:

  Det å gi 30 milliarder til utenriks politikken er ikke småtteri, for ikke å nevne de milliardene kommunene får for å spandere livsopphold, husleie, strøm regning, biler, skolegang osv på dem. At Norge ikke deler rikdommen er tull! Det vi ikke vil ha er kriminelle innvandrere som utnytter rikdommen vi så raust kaster etter dem.

  Det er helt tydelig at du har lite eller ingen erfaring med hverken voldtekt, vold eller trakassering fra dem. Det er faktisk ikke snakk om mindre tallet. Dette er grunnleggende lærdom fra barndommen hos de. Man kan ikke endre demses verdier, så lenge de ikke er interessert i dette selv.

  Slik som man ikke kan endre deg til å stemme på blått parti, fordi det går mot dine grunnleggende verdier.

  Kanskje du skulle tatt deg jobb i UD?

  Jeg synes personlig at vi har mer enn nok med å få ned soningskøene vi har for kriminelle nordmenn, som ja, det er nok av. (Det betyr at på et eller annet punkt har Norge sviktet et norskt barn, som endte opp i en kriminell bane). Vi har også en skjemmende fattigdom i Norge, vi har en rusproblematikk som er ute av kontroll, vi har en finanskrise på gang, som har skapt store økonomiske problemer for mange, vi har store mangler på effektivitet og kompetanse både i Nav og i helsesektoren generelt.

  Først må vi ordne opp internt, så får vi dele på godene etterpå.

  Tonje

  SvarSlett
 22. Tonje:

  Jeg føler du misforstår meg på de fleste punkter dessverre..

  Jeg har mange venner fra Somalia som ikke har noen problemer med å tilpasse seg normal etikk og moral. Det er nettopp fordi de er vanlige mennesker akkuratt som oss. Nordmenn har tatt dem imot med åpne armer, invitert dem hjem til seg og vist dem norsk kultur på godt og vondt. Litt lettere å føle seg til rette da.. Allikevel er det sikkert noen som sliter litt, og de har større mulighet til å få hjelp her i landet. Men det er et faktum at integrering ikke fungerer så lenge det norske folk er fulle av fremmedfrykt.

  Når jeg snakker om å dele mener jeg ikke å dele med fattige borgere i Norge, her har vi det alt for godt fra før. Jeg mener å gi andre land et rettferdig utgangspunkt til å bli et selvstendig industriland. 30 milliarder er INGENTING. Før verden er rettferdig har vi ingen rett til å holde folk utenfor samfunnet vårt.

  Når det gjelder min månedslønn så er jeg enig i at jeg kunne vært flinkere. Men du vet ingenting om enten hvem jeg er eller hvor mye jeg tjener. Og uansett har alle her i Norge like muligheter til å komme seg opp og frem, vi har støtteapparer i hopetall og påbudt grunnskole. Jeg gir til u-hjelp men det hjelper ikke mye i det lange løp, så lenge landene jeg hjelper er i økonomisk krise.

  Å bruke ordet idealist som nærmest et skjellsord er det værste jeg vet. Du er vel en selverklært realist kan jeg tenke meg. Realisme hva er det? Det er å tenke innenfor "virkelighetens rammer".. Men hvis alle føler at de må legge lokk på drømmene sine så vil jo samfunnet bare stagnere. Jeg mener det er sunt å dyrke idealisten i seg, mister man idealismen mister man også drømmene om en bedre hverdag..

  Men uansett hvor mye du prøver å ro deg i land så kommer man ikke unna at det du i bunn og grunn sier er at nordmenns liv (og underliv) er mer verdt enn andres.

  SvarSlett
 23. Norge er som kjent "Verdens beste land å bo i".. ..I følge WHO som blandt annet regner; høy BNP per innbygger, god infrastruktur og høye lønninger - som selvskrevne tegn på et godt samfunn å vokse opp i. Jeg spør meg: Hvorfor er vi da i verdensteten når det gjelder rusmisbruk og depresjoner? Og hvis man sammenligner WHO-listen med den globale selvmordsstatistikken vil de være svært identiske.

  Det er på tide at toppene her i vesten innser at samfunnet stuper i feil retning, dette bør være et klart tegn på at noe er RIV RUSKENDE GALT. Rikdom og materiell velstand gjør oss til kalde, kyniske kvel.

  Hvis man reiser til land som lengre ned på WHOs velstandsliste og setter seg på en vanlig rutebuss vil man oppdage noe helt utrolig.. - Folk snakker med hverandre! - Fører samtaler med totalt fremmende mennesker! Setter pris på hverandre på en helt annen måte. De har verdier som vi helt har mistet her i kalde Norge. Vi er svært opptatt av å verne om eget privatliv, men allikevel er vi svært opptatt av å følge med på naboens problemer.

  Ikke rart folk føler seg utstøtt i det norske samfunnet.

  SvarSlett
 24. "Men dagens fremmedfrykt er noe helt annet, for dagens fremmedfrykt har sitt utspill i det at vi innvandrere faktisk er overrepresentert i de aller fleste kriminal statestikker." Det tror også jeg er en hovedgrunn. Jeg kan knapt huske at en innvandrer har sagt dette før, bra!

  Et spørsmål til innvandreren: Jfr. http://e24.no/makro-og-politikk/article1980477.ece var nærmere 1000 pakistanere involvert i drosjesaken. Jeg synes de pakistanske organisasjonene bør si offentlig at dette er en skam for pakistanerne i Norge, og at de vil arbeide for å endre holdningene. Det vil virke positivt på nordmenns holdninger til pakistanerne og innvandrerne. Er det noen sjanse for at det kan skje? Det pakistanske miljøets taushet om dette gir inntrykk av skamløshet og likegyldighet. Hilsen Økonomen.

  SvarSlett
 25. Jeg syns det er sååå flott at vi tar inn utlendinger! de får komme til vårt fine land å får hjelp til utdanning, jobb osv. Og enda er de utakknemlige. Det som er best er at hvem som helst kan bare komme inn i landet via svinesund

  "På gode dager har vi maks fire mann ute i operativ virksomhet, opplyser Gundersen.Og konkluderer med at det nærmest betyr fritt fram for de som vil ulovlig inn til landets hovedtad."

  Er det ikke flott?! voldtektsmenn, drapsmenn osv osv kan bare spasere rett inn i vårt fine land. Det er så bra at vi kan gå nedover gaten å IKKE føle oss trygge.

  "Politidirektoratet antar at det er noen tusen utlendinger som oppholder seg ulovlig i Norge. Tall fra Kripos viser at andelen asylsøkere med falsk, eller ingen, identitet i oktober steg til svimlende 96,5 prosent."

  Det var jo ikke mye, syns det skal komme flere jeg. ta over norge å slik at landet blir styrt på deres måte. Menn får gjøre som de vil, og kvinnene skal lystre. Kanskje vi skal gå tilbake til før 1913 når kvinnene i norge ikke hadde stemmerett? Då blir det jo hvertfall mye lettere for de å kontrollere oss slik som de gjør i sine hjemland.

  "Fra 2007-2008 økte innvandrerbefolkningen med 44 300 personer, tilsvarende en vekst på 10,6 prosent."

  Det vil si gjennomsnittlig 121 personer pr dag. det er jo alt for lite! Kan vi ikke sende noen hundretalls fly ned til afrika og pakistan osv å plassere alle som vil opp til Norge inn i flyene å ta de opp hit? Så gir vi de penger og husene våres, mens vi jobber og jobber for å skaffe de mer penger:) Vi kan tvangsgifte bort Norges døttre og steine de som ikke gjør som de får beskjed om. Mens mennene kan hjerje i Norge som vikingene gjor rundt 800-tallet, med voldtekt,tyveri og drap. Jeg gleder meg til å få barn som skal vokse opp i dette landet. Mine døttre som ikke kan gå på butikken når det er mørkt i fare for å bli overfalt å voldtatt, mine gutter som ikke kan gå på byen å feste uten å komme i slosskamp og en utlending drar frem en kniv eller pistol å dreper han/de.

  ...

  Jeg trodde at Ålesund var en bra plass å oppdra mine fremtidige barn, men etter det som skjedde i helgen vet jeg ikke lenger. Jeg er glad mine barn får den faren de får, min samboer. Skjer det noe med våres barn så blir det tatt hånd om, men ikke av politet. Vi er ikke folk som oppfordrer til vold! Absolutt IKKE! Men det er våres barn det er snakk om, Norges fremtid! Og hva hjelper det å anmelde? Er jo ikke sikkert politiet har nok penger eller folk til å følge opp saken. Og bli han tatt å får straff er han jo ute igjen fort som bare det. Er ikke lenge siden en ung jente tok livet sitt i Sverige, etter å ha blitt voldtatt av en eldre mann. Uansett hvor mye foreldre prøver å skjerme sine barn så klarer man det aldri, ikke hele tiden. MEN å gjøre Norge mer utrygt med å la hvem som helst komme inn hjelper så absolutt IKKE! Når skal politikerne få finger ut av ræva å innse dette?! De innser det vel kanskje ikke før de selv havner oppi det, hva må til? Må en av deres døttre bli voldtatt eller sønn bli drept av en utlending for at de skal innse hva som holder på å skje med dette landet?

  For all del, jeg vet at alle utlendinger ikke er like, slik som alle nordmenn ikke er like. Det finnes også nordmenn som dreper og voldtar, men å ikke ha kontroll på hvem som kommer inn i vårt rike er så uansvarlig som det går ann!!!!

  Hvis noen mener at jeg er rasist så er det helt feil, jeg har bare innsett hva som skjer her i landet. Og hva som kan komme til å skje hvis noe ikke blir gjort. Jeg vet om utlendinger som er snille, har hatt en lærer som var hyggelig og flink. Men er fort gjort å bli rasist når man hører gang etter gang at det er en utlending som har gjort noe...

  Jeg syns det var bra du tok opp dette, for det er en viktig sak som rammer oss alle. Dessverre rammer det enkelte mer enn andre, og noen kan snakke om dette med erfaring. Som ente kjenner noen som har blitt utsatt for noe eller opplevd selv, gjort av en utlending...

  SvarSlett
 26. Folk er virkelig trangsynte. Jeg har selv opplevd vold fra utlendinger. Men jeg syns fremdeles vi er noen bortskjemte drittunger her i Norge; som klager på hvor jævli vi har det når det er lovløse tilstander i Mogadishu, Johannesburg, Gaza og etc. Skjerp dere! Åpne øynene å se hvordan verden ser ut utenfor Norges grenser. Skal vi nekte folk adgang og leve i sus og dus i vår lille norske boble og glatt oversè all faenskap som blir utrettet ellers i verden? Skal vi sitte å kose oss med Alexander Rybaks eventyrlige felespill og kleine lesbedramaer i Paradise Hotel på samme tid som folk blir voldtatt, torturert og drept i hopetall sørover i verden?

  Dette er egoisme og rasisme, ikke prøv å ro dere bort fra det. Dere unner mennesker av egen "rase" større trygghet enn andre mennesker - og så vidt jeg vet så går det under definisjonen; RASISME! Og egoistiske er det vel ingen tvil om at dere er. Vi må slutte å leke kongen på haugen, heller komme oss ned til jorda igjen og se oss litt rundt.

  Føler faktisk sterk sympati for dere trangsynte nordmenn som ikke klarer eller vil se verden i et større perspektiv.

  SvarSlett
 27. trangsynt er et ord som blir stadig mer oppbrukt.

  SvarSlett
 28. ja, heng deg opp i terminologien, da har du virkelig forstått mye..

  SvarSlett
 29. I tilfelle bloggeren hadde vaert fra pakistansk opprinnelse hadde det vaert bra skrevet.
  MEN jeg tror ikke at loggeren er Pakistaner i det heletatt.
  Jeg tror at bloggeren er venstre luring som proever oss til aa tro aat liksom mange pakistanere er moderat.
  Under krigen 1940/1945 var det sikkert mange tyskeren som var grei men disse var fiender uansett. Og jeg tror faktisk at faren idag mot at Norge kommer til aa bli overtatt av muslimer er mye stoere en at Norge ble overtatt av tyskere i 1940
  Noe aar til og flaertallet i Norge er muslim da skal det ikke mye krig til foer etniske Norman blir tvunget til aa bli muslim eller blir drept

  Paranoide kanskje!! Desverre ikke

  SvarSlett
 30. Anonym 16:25:
  Nei jeg er nok ikke en venstre-raddis som prøver å lure noen til noenting.
  Det at JEG er moderat betyr ikke alle mange pakistanere er det? Veldig få pakistanere som forlater islam, noe jeg har gjort.

  Du skriver at faren i dag for at norge skal bli overtatt av muslimer er større enn at norge skulle bli overtatt av tyskerene i 1940, det er egentlig veldig feil for per i dag så er det ikke nok muslimer i norge til at det utgjør noen reell fare, men om noen et par tiår så er det nok mye større fare for at muslimer overtar norge.

  SvarSlett
 31. Hei. Jeg er en av jentene som ble angrepet (den med nøkler). Har ikke hatt et snev av fremmedfrykt før lørdag. Nå prøver jeg å reprimere det.

  Her helt enig med det du skriver, Det traff virkelig tankene mine for disse dager. Jeg er så jævlig forbannet over at EN mann skal kunne klare å manipulere mine tanker i en helt annen politisk retning med et slag.

  Men i motsetning til deg kommer jeg fortsatt itl å stå på venstresida. Kanskje ikke nå, men en dag (når det skal stemmes) skal jeg heve meg over det.

  En mann skal ikke få ødelegge for så mange andre.

  Men apropos politikk, strengere straffer er ikke å utelukke, men det er forsåvidt ikke gapestokktradisjonen, fra mitt ståsted.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)