onsdag 13. mai 2009

En virkelig SKAM!

A/B-gjengene, young guns og resten av de idiotene som samler seg i gjenger er en skam for utlendinger og norge generelt!
Og jeg personlig tar meget stor avstand fra slike personer. Hvor er foreldrene til disse idiotene?
Slike personer burde absolutt sendes direkte ut av landet for de har ingenting her å gjøre!

http://www.dagbladet.no/2009/05/13/nyheter/innenriks/gjengkriminalitet/young_guns/b-gjengen/6209411/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542907
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=542876
http://www.dagbladet.no/2009/05/13/nyheter/innenriks/gjengkriminalitet/young_guns/b-gjengen/6204931/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2730802.ece

I kommentarene ser DERE "gjeng" folk hva dere gjør med det norske folk, jeg har skrevet det før og skriver det igjen. Det er DERE kriminelle som skaper rasisme og fremmedfrykt i norge! Så takk skal dere f... med ha for at dere ødelegger for alle andre! Og jeg må si meg enig med mange av nordmennene som skriver her, b-gjengen, a-gjengen og young guns er noe f....... pakk!

64 kommentarer:

 1. Ja, veldigt bra at norge tar imot disse stakkers flyktningene. Norge en god plass og bo "for krimminelle." Dette er takken vi får for å ta imot disse stakkers flyktningene. Nei du hjelp dem heller der di kommer ifra. Før når nordmenn måtte flykte fra en krig så flyttet di tilbake når den var slutt. Det gjør ikke nåtidens flyktninger di starter heller gjenger og driver tung krimminalitet og ødelegger heller får oss vanlige landsmenn. Dette er vel noe alle innerst inne vet.

  SvarSlett
 2. Til anonym: Medlemmene i B Gjengen er i all hovedsak pakistanske, født i norge og derfor norske statsborgere. De er ikke flyktninger. Medlemmene i Young guns er ikke kun pakistanske, men de færreste her er flyktninger. Jeg vil anta at ingen i disse gjengene har kommet til norge for å få beskyttelse. Er greit å ha litt bakgrunnsinfo før man begynner å sette folk i bås! Når det er sagt så har jeg selv null tilleranse for dette gjeng tullet. Dersom minoritetsspråklige foreldrene brukte like mye tid på gutta sine som de bruker på å beskytte sine døtre mot påvirkning fra majoritetssamfunnet så kunne vi kanskje komme noen vei :)

  SvarSlett
 3. Disse idiotene er ikke en skam for innvandrere elller Norge generelt.
  De er en skam for seg selv.

  Jeg greier helt fint å skille mellom disse og tusenvis av innvandrere som jobber og gjør sitt beste.

  Når de gjør noe ulovlig så må det reageres på samme måte som om norske gjør noe ulovlig. Tiltal de og sett de i fengsel.

  Jeg tror heller ikke dette er flykninger men folk som har vokst opp i Norge og til og med har norsk pass.

  Vi må heller ikke glemme at det kanskje ikke er så jævla mange som er medlem av disse gjengene.

  SvarSlett
 4. Helt greit at vi tar imot innvandrere og gir dem en sjanse. Men i det øyeblikket de gjør seg skyldige i kriminelle handlinger som medfører straff av fengsel i mer enn 6 måneder - ja da har de misbrukt tilliten vi har gitt dem og misbrukt vår hjelpende hånd.

  SvarSlett
 5. Nå må da dere som kjemper med nebb og klør - for att vi nordmenn skal bli i mindretall her til lands - snart skjønne hvor mye dritt dissa innvandrerne gjør her i Noreg mitt Noreg...Dreper,hustler og er kun ute etter mest mulig spenn...Tipper 3 % av de som er kommet ønsker å bidra til felleskapet norge - resten driter i oss/norge...

  Håper dere lever lenge nok til å se hvordan norge blir om noen år...LANDSVIKERE!

  Fuck a,b og young guns - la dem drepe hverandre! Skulle vært sendt HJEM etter 3 gangs forbrytelse...

  SvarSlett
 6. Politiet viser de bort fra bykjernen eller byen.

  Er det noen som virkelig innbille seg at vi utafor byen er interrisert i å ha pakket rundt oss.

  SvarSlett
 7. Vil påpeke at disse foreldrene til dette pakket kom til norge som flyktninger, så har di ihvertfall feilet på oppdragelsen. Å skylde på at di var barnesoldater og hadde det vanskeligt er ingen unnskyldning. Det er ikke å legge skjul på at di som begår flest voldtekter i norge er av utenlands opprinnelse. Skal se om du er like glad i dem den dagen dama di kommer hjem og har blitt halveis nedslått og voldtatt av disse. Burde våre null toleranse. Vis en gjorde noe så burde hele familien bli utkastet kanskje di hadde blitt oppdratt til å være redelige borgere da!

  SvarSlett
 8. Det var bra at di gamle 2.verdenskrigs heltene norge hadde. Kjempet for et fritt og tryggt norge og det blei vi ,men så var vi så dumme å ga fedrelandet vekk til det pakket som nå regulerer vår kjære hovedstat. Di av dere som har gått på skoler hvor det har vært mye innvandrere vet helt sikkert hvordan disse har oppført seg samlet seg i flokk, truet og banket omm uskyldige mennesker. Nei vet du hva nå må vi snart stå sammen å få en slutt på denne utviklinga.

  SvarSlett
 9. ER DET INGEN SOM KLARER Å RYDDE OPP,DA MÅ POLITIKERNE GI POLITIET DET VERKTØYET OG DEN MYNDIGHETEN DE TRENGER.
  NÅ ER VI MEKTIG LEI!

  SvarSlett
 10. Problemet her er at de fleste av disse er 2. generasjonsinnvandrere og har norsk pass. Så da kan man ikke "sende dem hjem" eller sende dem noe annet sted. Men fengsel hadde vel vært greit. Jeg lurer alltid på hvorfor disse drittsekkene ikke sitter i fengsel. Sikkert mange andre som også lurer på det. Si det er 40 råbarkede gjengkriminelle. At politiet og den norske rettsstat ikke kan handskes med dette er helt utrolig. Det skjønner jeg ikke.

  SvarSlett
 11. Når skal vi få sendt disse pakkisene hjem?

  SvarSlett
 12. Dette er bare begynnelsen folkens. Det vi ser i dagenssammfunn er bare starten.
  Nei, jeg prøver ikke å skremme folk med dette, men håper de får opp øynene snart.

  Så ønsker jeg alle ett riktig godt valg.

  SvarSlett
 13. Når skal de reise hjem til Pakistan? Våre forfedre har kjempet med blod og tårer for vår frihet, og så gir vi det bort til muslimer som ødelegger samfunnet. Hvor jævlig er det?

  SvarSlett
 14. Fakk dera da. Ja vi er med i gjeng men er dere imot oss så sitt hjemme og se på tv vi liker slåss Dritt lei dera.

  SvarSlett
 15. Hei jeg er en gutt på 13 jeg ELSKER Å SLoSS hva har dere mot os jeg er NORSK vi sloss med hværandre.

  SvarSlett
 16. Har selv en bror som går på Holmlia ungdom skole. Der er det over 90% innvandrere og selv barn ned i 10års aldern går rundt på skolen med narkotika på seg, våpen og eier ikke respekt for norske eller lærere. Og når 1/3 av de innsatte i norske fengsler er av ikke vestlige innvandrere burde vi snart få opp øya! Nei om vi virkelig vil få en slutt på dette tullet, så stem FRP! Siv Jensen er den eneste politikern som virkelig tør og stå frem og si hva hun mener om dette!

  SvarSlett
 17. Hvor mye vold,ran og voldtekt hadde vi hatt i norge uten denne dritten der.95-97% av kriminaliteten hadde gått ned uten denna møkka der.Hjelper ikke å si 2. genrasjonsinnvandre,for di har det i blodet og blir opplært til å drive med kriminalitet.Gjør de noe galt,så ta fra hele familien passet og send dem hjem med en 50 lapp i lomma.Jeg har hatt godt lønnet arbeid i over 30år,men jeg har ikke råd til å kjøre ny mercedes og BMW.Hvor tror dere de får penger fra som ikke har gjort ett ærlig arbeidslag.Norge for ETNISK norske.Nå må politikerene våkne,ellers så vi på gata snart gjøre noe. ikke rasist,men rasebevist.

  SvarSlett
 18. jævla gangsterinnvandrere. dra til helvete ut fra landet!!! og politikere. kast de ut. NÅ

  SvarSlett
 19. Hvordan løse problemet:

  1. Arrester alle.
  2. Plaser dei i hver sin luftegår langt vekk fra sivilbefolkning.
  3. Utstyr dei med nødvendig krigsmateriell, balltre, kniver og andre nødvendige ting.
  4. Åpne døren mellom luftegårene og la dei få lov til å utfolde seg.
  5. Når stillheten har lagt seg, ta frem vannslangen og spyl rent.

  Problemene er nå borte for denne gang.

  Dette er en vinn/vinn situasjon for alle, gjengene får det dei ønsker (utkjempe krig) og vanlige folk får være i fred.

  Skulle problemet dukke opp igjen er det bare å gjenta prosedyren.

  Kan dette være så vanskelig?

  Det enkle er som oftes det beste!

  SvarSlett
 20. Sterkt enig i mye som blir sagt her, men lær dere i det minste å skille mellom ting! Jeg kjenner svært så mange innvandrere, som jobber, er integrert og like gode borgere som enhver nordmann! Og ikke minst, muslimer som er praktiserende, og lever slik de skal er en av de beste naboene du kan få.

  SvarSlett
 21. Så, ledere av dette kjære landet: Ser dere hva dere har gjort? Få slutt på dette, stopp innvandring, og få ut disse folka!
  Hvor går stemmeseddelen i år? Jo til de som kan stoppe dette!

  SvarSlett
 22. Uansett, flyktninger eller norske statsborgere som driver kriminalitet: Strenge, strenge straffer i lang lang tid, takk. De uten statsborgerskap kan de hive på hue og rævva ut for min del. Orker ikke mer humanisme og snillisme nå.

  SvarSlett
 23. Dette må vel være den kulturelle berikelsen alle venstreradikale landssvikere snakker om. Æresrap, vold, omskjæring, konebrenning, kvinneundertrykkelse, sharialover, steining med døden til følge, tvangsekteskap, adskilt gutte/jentesvømming, trygdebedrageri, identitetstyveri, krav om bønnerom på arbeidsplasser, halalkjøtt osv..
  Dagens innvandringspolitikk minner mest av alt om selvutsletting av det norske folk og deres verdier. Hadde denne galskapen skjedd i 1940-45 hadde regjeringen stått side om side med Qvisling og blitt straffet for landsvikeri. Når har vi tatt imot nok mange innvandrere? Er det når hele det afrikanske kontinentet har fått norsk statsborgerskap? Er det flere, eller er det færre? Kan si hvor grensen går?

  SvarSlett
 24. Noen ganger så burde politiet fått tillatelse til å bruke automatvåpen og bare rydde opp, en gang for alle...

  Men ettersom vi er en rettsstat (som slipper dem fri hele tiden) så må vi jo være så humane mot dem... Det er jo ikke deres skyld at de er som de er... eller???

  Vi skulle hatt samme system som i USA. 3 domfellelser og så kaster de nøkkelen. I Norge får man rabatt... Jo mer du har gjort jo kortere straff.. håpløst.
  Etter 3 dommer så får man automatisk 10 år i tillegg til det man blir dømt for. Neste gang man dømmes får man 21 år i tillegg...
  Da får man dritten vekk fra gatene.

  Er man i tillegg medlem av en gjeng så plusser man på 5 år allerede ved første dommen...

  Og la nå et fengselsår være et helt år... Ikke noe "stakkar liten er snill gutt jo" som gjør at man slipper tidligere ut. Straff de heller lenger hvis de IKKE klarer å oppføre seg...
  Slagsmål inne i fengsel - 6 mnd ekstra...
  Andre gangs slagsmål - 12 mnd ekstra (i tillegg til de 6 første) osv osv osv...

  SvarSlett
 25. Herlighet, hadde vi hatt sharia styresett så hadde vi jo vært kvitt alt detta!

  SvarSlett
 26. bruker vi alle pengene de får utbetalt hver måned, så har vi allerede sponset flybillettene hjem til afrika:)
  så kan vi heller bruke pengene på veien vår som trenger det mer!

  SvarSlett
 27. Det må være utrolig trist for vår besteforeldre og foreldre, som bygde opp vårt vakkre land i etterkrigstiden, å se på at vi nok en gang blir innvadert av barbarer og voldelige mennesker. De voldtar, plyndrer og forsøpler samfunnet mens nordmenn sitter tilbake og er livredde for å bli stemplet som rasister... Er man rasist for å elske sitt land og mislike slike kriminelle mennesker og handlinger?

  SvarSlett
 28. Til deg over meg!

  Kunne ikke vært mer enig. Hvordan er det landet behandler de gamle som faktisk har bygget opp landet etter krigen. De blir slengt inn på overfylte syke hus og gamle hjem og må dele rom med mange andre, eller ligge på et "bøttekott" som nesten kun har plass til en seng, og må dele WC med 30 andre pernsjonister. Mens de kriminelle lever som VIP i norske fengsler, ogja det er jo så synd på dem som gjør noe kriminelt, så gi mer penger til dem så de kan leve som konger og drit i de eldre som faktisk har bidratt med noe til dette landet! Skam kaller jeg det!

  SvarSlett
 29. Vanskelig men desto viktigere spørsmål som stilles her. Vi må ikke forkusere på etninsk bakgrunn men skjære alle kriminelle under en kam. Er det så galt som statestikken sier vil det jo ramme de som det gjelder uansett og la gode "nordmenn" uansett hudfarge leve i fred og harmoni.

  Vi må begynne å stille spørsmålet: Er samfunnet for kriminelle eller lovlydige. En alvorlig forbrytelse som mord, voldtekt, ran og ikke minst narkotika forbrytelser ender ofte med opp til 10 år i fengsel men ofte mye mindre. Etter det er det fritt frem for å prøve seg på ny. En person som blir ranet, voldtatt eller ført inn i narkotika helvete sliter med dette resten av livet. De kriminelle har sleipe advokater og sosionomer til å snakke deres sak, offrene lider ofte i stillhet.

  Hvem skal "eie" sammfunnet? De kriminelle bandene? Nei, samfunnet MÅ har rett til å beskytte seg mot individer som bare har til formål å ødelegge andre mennesker. Innføring av forvarings dom var ett skritt i riktig rettning men det trenges mer. Bjørnøya har jo tidligere vært nevnt som løsning og jeg tror det kunne vært en brukbar løsning. Bygg opp en landsby og send samfunnets parasitter opp skrubbsultne. For å få mat må de produsere varer, ikke så nøye hva de gjør, men de må lære at de må jobbe for føden. Hvis de skikker seg svært bra kan de komme tilbake etter noen år, men da utstyrt med radiomerking slik at sammfunnet har en viss kontroll med svineriet.

  Hilsen

  Robotman

  SvarSlett
 30. Robotman:

  Slike som deg ødelegger det norske samfunnet ved å tillate flere og flere, og synes synd på dem!
  Nå må vi slutte å være dumsnille!

  SvarSlett
 31. " Norge, Norge,
  hytter og hus og ingen borge,
  blidt eller hårdt,
  du er vort, du er vort,
  du er fræmtidens land."

  Som Bjørnstjerne Bjørnson sa, Norge er vårt. Men skal det være fremtidens land, må vi hedre de som fortjener det og si klart ifra at vi ikke ønske slike kriminelle pøbler på norsk jord.

  SvarSlett
 32. Interesant å lese dette.. Jeg har bodd i Oslo hele mitt liv. Jeg vet at det skjer mye. Men hvordan er det mulig å leke så smarte og perfekte uten å vite hva man prater om. Det går ikke ann å si at alle innvadrere har skyld i ting som skjer! Hadde man ikke hatt innvadrere så hadde man slitt sterkt med å fylle arbeidsplasser. Og måten man her setter ting i bås på er sykt. I tillegg de som er i B gjenge og de andre gjengene er ikke alle fra Afrika. Men Pakistan og andre land,

  Og ikke bare såkalte innvanndrere skaper bråk. Mange av gutta fra Norge er veldig glad i å leke tøffe, slenge med leppa, slåss og generelt leke deilige. Men det er jo greit. De er jo hvite.

  Og når man setter alle i en bås og sier at alle skaper helvete i Norge som kommer inn hit, også de da som kanskje har blitt født her, som alltid vil ha et dårlig rykte fordi man har en annen hudfarge og kultur.
  Tenk da på det veldig mange har opplevd, som i dag er så utrolig utrolig takknemlige for det de har fått. De gjør det de kan for å vise sin takknemlighet, men det er nok ikke lett i Norge med alle menneskene som ser ned på dem med en gang.

  hvor mye skikkelig vondt har dere som har skrevet hat meldingene her opplevd?

  Krig? sult? Voldtekter? sett på sine foreldre bli banket opp og skutt? Levd i et bambushus med en seng og deler den med sine 8 slektninger, aldri tryghet i lvet, en regjering som er korrupt, sykdom som man ikke har råd til å få sjekket, ingen mulighet til å utdanne seg, drap fprdi de har egne mennger.

  Dere har ikke en sjangs til å sette dere inn i mange av menneskers situasoner, så ikke lat som om dere veit alt mulig. JA, det er mye dritt som skjer, og mye skylder gjengmiljøer og innvandrere, og JA rettsystemet fungerer ikke som det skal. Men kutt ut alt hatet mot alle.

  Selv jobber jeg i slummen i Sør Amerika nå, og det er en utrolig kjærlighet og takknemlighet jeg møter. Nysgjerrige mennesker som vil lære mer om hvoran jeg bor. Selv om jeg ikke klarer å snakke god spansk, og råkker på kulturen deres.

  Vis litt medfølelse og ikke la noen mennesker ødelegge for alle som ikke fortjener det!

  SvarSlett
 33. Fortsett å jobb der du:)
  Vi har vist NOK medfølelse! Skjønner du ikke det???

  SvarSlett
 34. "selv jobbet jeg i slummen" det er jo pga sånne helvetes sosialister som deg at vi har dette problemet i dag.forbanna naivie folk som bare tror det beste om folk...disse gjengene er en hån mot det norske rettssystemet,de gir oss fingeren offentlig uten å blunke... vi ser jo hva som skjer her i landet... det er trist å skrive dette,men er det rart at vi nordmenn blir full av fremmedfrykt og rasisme?? Mike

  SvarSlett
 35. "Young Guns mener de allerede i dag tidlig advarte både politiet og dommeren hva som kom til å skje dersom de to gjengene var tilstede i samme rettssal."

  ser jeg feil her eller hva i helvete er dette for noe tull??? driver med trusler mot dommere og politi?? jeg er enig med han som skrev før meg her....det er faen ikke rart det er mye fremmedfrykt i landet her.jeg synes synd på de som er ærlige og prøver å innordne seg etter våres lover og regler...

  SvarSlett
 36. Forstår ikke helt hvorfor dette søppelet kalles innvandrere....for meg er de INNTRENGERE som vi burde kastet ut av NORGE for lengst..

  SvarSlett
 37. Siste Nordmann tar med flagget!!!

  SvarSlett
 38. Jeg har da ikke sagt noe imot at disse gjengene ødelegger for samfunnet. jeg er jo ikke dum og kan se det. Det jeg sier er at dere tar alle menneskene under en kam så lenge de er mørke i huden. i alle fall virker det slik på måten det blir skrevet her. Og ikke kom her å si at alle skaper problemer, mens alle nordmenn er fantastiske mennesker Kan huske en del blitzere i Oslo som er glad i litt action og mange mer. Problemet ligger i rettsvesenet og at man ikke har noen respekt. Men mange her eier heller ingen respekt..

  SvarSlett
 39. På tide med borgervern tror nå jeg. Eneste språket disse gjengene forstår er vold og ditto svar fra borgerne er på sin plass. Ikke send dem i fengsel fordi det hjelper ingenting. Disse gutta er som ugress å regne og de må fjernes før det kan bli bedre. Tragisk at situasjonen er sånn i Oslo, men klarer ikke politiet å fikse opp så får vi som bor her gjøre det. Gi oss noen " Boondock Saints " !

  SvarSlett
 40. "Hvor mye vold,ran og voldtekt hadde vi hatt i norge uten denne dritten der.95-97% av kriminaliteten hadde gått ned uten denna møkka der.Hjelper ikke å si 2. genrasjonsinnvandre,for di har det i blodet og blir opplært til å drive med kriminalitet.Gjør de noe galt,så ta fra hele familien passet og send dem hjem med en 50 lapp i lomma.Jeg har hatt godt lønnet arbeid i over 30år,men jeg har ikke råd til å kjøre ny mercedes og BMW.Hvor tror dere de får penger fra som ikke har gjort ett ærlig arbeidslag.Norge for ETNISK norske.Nå må politikerene våkne,ellers så vi på gata snart gjøre noe. ikke rasist,men rasebevist."

  Nei, du er rasist. Helt soleklart. 97 % av kriminaliteten hadde gått ned? Du er vel klar over at mesteparten av tyverier, vold, voldtekter (ikke overfallsvoldtekter, men f.eks. på fester) osv. blir begått av etniske nordmenn? Innvandrere begår statistisk sett mer kriminalitet (200 nordmenn per lovbrudd, 63 somaliere per lovbrudd. Kilde: SSB.), men likevel: Det finnes kriminelle blant de etnisk norske rekker også.

  Nei til rasisme og nei til økt innvandring/vedvarende innvandringsnivå. Vi sliter med å ta i mot så mange mennesker, det er på tide å stramme inn før kriminaliteten øker ytterligere.

  SvarSlett
 41. Dæffen!

  Med ett ble jeg usikker på hva som er mest skremmende:

  - Utviklingen som har vært de siste 20 årene i kriminelle innvanderermiljø

  - Såkalte norske hvite praktborgere som har praktiske løsninger på alt uten lengre gangsyn enn neste rullings!

  Lær dere å skill mellom bæsj og banan!

  Innvandrere, uansett opphavsland, uten oppholdstillatelse som begår kriminelle handlinger i Norge bør uten noen som helst form for toleranse returneres tilbake til det land de ankom Norge fra. Og slik fungerer faktisk også lovverket idag, og det er faktisk over 500 som har utvisningsvedtak mot seg. Men, Politiet nekter å jobbe overtid for å frakte de ut av landet! Det handler om et lønnsoppgjør som aldri lander! Og sistnevnte er det ikke mørkhudede skumle islamistiske radikale selvmordsbombere som må ta ansvaret for!

  Om folk sendes hjem til humanitære katastrofer, sult, dødstraff, what ever! So be it! Vi må alle ta konsekvensen av våre handlinger. Smulger du som nordmann narkotika i Thailand, risikerer du også dødstraff! Wake up and smell the coffee!

  MEN, det er faktisk mulig å skille mellom kjeltringer og ærlige svensker, polakker, briter, pakistanere, vitnamesere, amerikanere og til og med somaliere som faktisk forsøker å bygge seg et nytt liv her i Norge og bidra!

  En liten newsflash til rullingspatruljen her: Statistikk er en ting, og den er ganske klar. Ikke "hvite" er overrepresentert i forhold til innbyggerantall på disse. Det er et STORT problem. Men husk, disse igjen er tross alt en veldig liten andel av den TOTALE mengden innvandere som bor i Norge. Og det er ikke de lovlydige, flinke, skattebetalende og hederlige som skaper førsteside oppslag annenhver dag i tabloidpressen!

  Så får det heller bli et åpent spørsmål om lovlydige innvandere fra f.eks. det somaliske miljøet i Oslo kanskje bør FORLANGE mer oppmerksomhet i media for å synliggjøre at de ikke bare er et folkeslag av Kath-tyggende skurker! Det er skremmende få stemmer som høres mot veggen av vold og kriminalitet man får inntrykk av at eksisterer i den leiren.

  Og som andre har har forsøkt å presisere: Du kan ikke kaste ut NORSKE STATSBORGERE av landet! Med norsk statsborgerskap er du norsk, uansett hudfarge. Med innvandring har vi også fått inn en del kulturer og ukulturer til landet. Men, det fungerer ikke slik at man bare kan velge det som passer en! Vedder på at flere fra rullingspatruljen her spiser både kebab, drikker polsk smulgersprit og synes amerikanske biler er det tøffeste i verden. En mynt har alltid to sider!

  "Kast dem i fengsel i X ganger antall år!" Ja, for de kommer jo garantert ut som MYE bedre og samfunnsnyttige borgere etter å ha bodd UTELUKKENDE med kriminelle i 10 år? Er det fortsatt ensfoldige mennesker der ute som tror at tradisjonell fengselsstraff faktisk fungerer rehabliliterende på noe annet enn et lite mindretall? Er det noen som har lest statistikkene på dette? Kanskje dødstraff eller Bjørnøya (og Jan Mayen) kanskje er alternativer i stedet?

  Som "native" Oslo-gutt bodde jeg noen år i en passe inneavlet bygd på Hedemarken ved navn Løten. Til tross for lovlydig oppførsel, blondt hår, blå øyne og korrekt seksuell orientering, ble jeg behandlet som innvandrer av den lokale traktormafiaen. Det gjorde ikke akkurat at min vilje til å integrere meg i det lokale samfunnet bestående av springskaller og hembrent ble særlig stor. Traktormafian fikk føle det samme på kroppen når de startet videregående i "storbyen" Hamar etter hvert. Er vi et land av landsbytullinger hele gjengen?

  What goes around, comes around!

  Sørg for at Politiet får de ressursene de trenger for faktisk å utføre den jobben befolkningen ønsker at de skal gjøre, uten at vi innfører (mer enn vi allerede har gjort) en politistat. At man i Oslo nå leier inn vektere for å gjøre politiets jobb er skremmende, og det er ikke vanskelig å dra paraleller til BlackWater og en juridisk hengemyr relatert til dette.

  Politikere og de som styrer har hovedansvaret for at ting har fått akkumulere slik de har gjort over MANGE år. Snillisme og tafatthett er stikkord. Fornektelse av realiteter også. MEN, den enkelte borger og den enkelte innvandrer må også ta sin lille del av kaken her. Man utviser ikke lenger det som må ansees som normal folkeskikk. Man hilser ikke på hverandre. Man hjelper ikke hverandre. Man bygger en mur av usikkerhet rundt seg, og usikkerhet er smittsomt.

  Greier ikke de som sitter på pengesekken oppgaven med å formidle penger nok til at Politiet får ressurser nok til å håndtere gjengkriminalitet, promillekjøring osv., så vil konsekvensen av dette i vårt land bestående av latente anarkister resultere i borgervern. Det har allerede skjedd på småsteder rundt om i landet. Og det er faktisk ikke en BRA ting. Kan godt hende at en og annen fra rullingspatruljen som har bolla seg med en fjortis i baksetet på Beemern plutselig finner seg selv dinglende etter nakken i et tre!

  Skål for Konge og Fedreland!

  SvarSlett
 42. Dette handler ikke om rasisme eller hvem som gjør hva i forhold til statstikker. Dette handler om kriminelle miljøer som ikke kunne brydd seg mindre om norsk lov eller landets innbyggere. Young Guns, B-gjengen eller whatever burde røskes opp etter rota og fjernes! Jeg ser ingen forskjell på om de er fra Pakistan, Asia, Øst Europa eller er etnisk norske. Opphav er irrelevant når det gjelder kriminalitet. Det er bedre innvestering å grisebanke dem til grønnsaker og sende dem på pleiehjem enn å bruke så mye ressurser på politi og rettsvesen. Lag en forening som heter f.eks. " Kriminell?- Du skal VEKK! " Hadde blitt større enn LO og HSH tilsammen!

  SvarSlett
 43. Tore sa..
  "Det er bedre innvestering å grisebanke dem til grønnsaker..."

  Som om ikke mine skattepenger skal gå til bedre ting en fengsel og opphold på Sunnaas for yrkeskriminelle! Er du klar over hva de respektive tjenestene egentlig koster? Hvem må betale dette? For meg som er i fast arbeid er det mine skattepenger som skal delfinansiere dette!

  Kanskje jeg faktisk heller ønsker at flere av de grunkene går til skole for min barn og bygging av infrastruktur i landet!

  Så lenge de som banker er villig til å ta den sosiale kostnaden i etterkant, kjør på!

  "Kriminell?- Du skal VEKK!" hadde jo da faktisk blitt en av de største organisasjonene i landet innen kriminal- og invalideomsorg.

  Dere er varme mennesker dere! Eller var det kort-tenkte? Flip a coin!

  SvarSlett
 44. Disse gjengene er stortsett hverken flyktninger, eller innvandrere (iflg. SSB klassifiseres personer av utenlandsk herkomst som innvandrere kun hvis de er av 1. og 2. generasjon). Dette er dermed norske statsborgere (nordmenn blir de ALDRI) som gresselig klart viser hvor dårlig integreringspolitikken har virket.

  SvarSlett
 45. Artig den første kommentaren på sida her. "bla bla bla.... ødelegger heller får oss vanlige nordmenn... blah blah blah"

  Lær deg norsk før du kaller deg vanlig nordmann... FOR. Ikke får. FOR. Som i "for faen". Ikke "får faen". FOR!!!!

  SvarSlett
 46. +1 til Helledussen! ;-)

  SvarSlett
 47. ja ja ja..så hyggelig diskusjon dere har.bare hat hat hat til hvem?utlendinger.takk for det.det fins like mange drittsekker som normenn oxo.men problemet er at Dere ikke snakker om å kaste dem ut fordi de er norske.ikke sant.men de som er født oppvokst her og bodd hele sitt liv her.hva er de?utlending..liksom så psyk i hudet dre r.skjønner ikke en ting snakk om de gjengene ikke bland alle de andre som gjør en fucking god jobb her i landet og ser Norge som sitt eget land.For faen i helvete slutt med deres rasistiske holdninger mot innvandrer.Jeg hater disse gjengene,syns ikke at de er kule med gull kjeder,BMW;elr Merche.jeg driiiter laaangt opp i sånt.har barn selv og ønsker å holde laaaaaaaaaaaaaaangt unna dem drittsekkene. hilsen : en pakistaner.

  SvarSlett
 48. Til Helledussen

  Morsomt at du tar opp dette. Å skille mellom "for" og "får" kan, for enkelte, være som å skille mellom "og" og "å". Det er ikke bestandig så veldig enkelt, men hvis en tenker over kan logikken seire. Og for å være ærlig, synes jeg dette i grunn er forbanna irrelevant. Det gir over hodet ingen mening. Man forstår hva folk med lettere skrivevansker prøver å fortelle med tekst.

  Og FN-soldaten: Hvordan kan du verdsette en slik kommentar? Formuleringen av setningen til Helledussen er dårlig, og er faktisk meget usaklig.

  OT:
  Jeg er spent på hva som skjer ved neste valg. Det er mye medieoppslag innenfor temaet som angår innvandrere og 2. generasjonsinnvandrere som jeg antar vil ha stor innvirkning på hvordan valget blir.

  Folk som flykter fra krig og sult, som ender opp i Norge - Det er en bra ting, dersom de froholder seg til norske lover. Men det som er trist er alle de bandittene som kommer uten at de har noe særlig behov for det.
  Det ryktes kanskje mange steder at Norge har gode kår for organisert kriminalitet.


  Heidra Noreg!

  SvarSlett
 49. @Studenten

  Point taken!

  Beklager glippen, i form av at heller ikke mine egne innlegg er fri for "leifer". :-)

  SvarSlett
 50. Jeg er født i Norge, hvit, har "norske" foreldre, er såkalt nordmenn.

  Jeg er glad jeg ikke er norsk når jeg ser hva dere norskinger her - uansett hudfarge og religion - representerer. Dere representerer den svarteste reaksjon. Dere er de virkelige kriminelle sammen med deres politiske forbilder som er håndlangere for Bilderberg og imperialistene.

  Jeg er glad jeg ikke hater meg selv og andre mennesker slik dere helt åpenbart gjør og proklamerer - kanskje uten å vite det selv i deres nedsløvede, ubevisste, "instiktive" dyriske kapitalistiske barbarisme som dere her fremviser.

  Igjen; jeg er glad jeg ikke er norsk norsking.

  SvarSlett
 51. Det finnes jævla mange idioter som bruker enkelthendelser til å fordømme hele folkegrupper.
  Det er på et så lavt nivå at det ikke er noen vits i å argumentere imot.
  Hvor kommer dere fra? Hvilken stein har dere kravlet under fra?
  Gjenger finnes over hele verden. Det har ingenting å gjøre med om de kommer fra Pakistan eller andre steder. Nordmenn har sine gjenger og utlendinger har sine gjenger. Det bare viser at vi er helt like.
  Hvor vil dere at disse "feilfrie" perfekte utlendingene som skal få lov til å bo i "verdens beste land" skal komme fra?

  SvarSlett
 52. Når sto sist en norsk gjeng utenfor et tinghus og truet med å drepe noen andre?
  Når kjørte noen norske gjenger sist rundt i BMW'er til over millionen med øks i bilen og var klar til å drepe?
  Hvor mye gjenger var det i norge før de utenlandske gjengene kom?
  Når leste du egentlig sist om en norsk gjeng som var innblandet i drap?

  SvarSlett
 53. Til deg to over - hvis ikke du åsså synes det begynner å bli inn i hælvete mange enkelthendelser når det gjelder innvandrere og kriminalitet - ja så er du så langt uttaforr att du aner det ikke selv engang...

  Keep on fighting for nordmenn i mindretall i norge - din landsviker! Skamm deg!

  SvarSlett
 54. Sett dem på et fly og dump dem over nordsjøen. Det er mote for unge innvandrere både første og andre generasjon å drive kriminalitet i Norge.. Jeg vil ikke ha noen av dem her i det hele tatt, men skal vi først ha det. sørg for bedre integrering

  SvarSlett
 55. Pakistanerne konm vel som arbeidsinnvandrere ikke som flyktninger eller har jeg misforstått.

  de som er medlemmer i de forakjellige gjengene er født og oppvokst i Norge og norske statsborgere.

  Vi kan vel ikke sende de noe sted??

  SvarSlett
 56. Vel kan vi ikke kaste ut gutta med norske pass kan vi vel kaste ut familiene deres. viss en ikke kan straffe disse vanekriminelle bandittene kan vi vel starffe de på annet vis, og ved å kaste ut familien tror jeg vi kan få det til å svi godt.
  synes også at politiet burde få opprette en egen divisjon for å ta seg av gjengene, disse skal da kun drive med gjeng virksomhet.
  Straffer for medlemmer burde man som nevnt over automatisk legge på 5-15år.
  vi har og penger til å lage ett max sikkerthets fengsel til alle gjeng medlemmer som blir dømt for noe, og da mener jeg NOE som helst.
  Borgervern er vel heller ikke en dårlig ide heller, politiet burde dele ut bæretillatelse på håndvåpen for medlemmer av borgervernet, de må ha trening i regi av politiet så klart.
  Så klart noen av disse kommer til å skyte noen a\b medlemmer innimellom men ingen skade skjedd.
  tror nok at med dagens regering blir det ikke gjort noe før døtrene til de grønne på tinget kommer hjem med pakkis sperm på haka med brukne ben og stikksår, noe som er litt beklagelig.
  sier igjen vil vi virkelig hjelpe disse gutta så voldsomt, at det går på bekostning av etniske nordmenn og da spesielt våre kvinner.
  det er på tide å sette ned foten noe sittende regering er alt for tafatte til å gjøre, de er en koselig gjeng med masse snille gode tanker og meninger, som har ført til forfallet vi har hatt i landet siste årene.


  VI MÅ STENGE GRENSENE VÅRE OG KVITTE OSS MED SÅ MANGE SOM MULIG ØYEBLIKKELIG
  NULL TOLERANSE PÅ INNVANDRER_KRIMINALITET
  En forbrytelse så på ræva ut, og ja EN duger lenge

  Rart å si det men vi skulle hatt en mann som Adolf H på tinget nå ja.....

  SvarSlett
 57. Vi har en del krigsforbrytere fra bosnia\hercegovina kanske vi burde bruke de gutta litt, hørt rykter om at de skal være en effektiv gjeng å sette i sving.
  kunne rydda gatene på landsbasis på kort tid og vi kunne gi de en fet lønn for jobben.

  SvarSlett
 58. Her ser vi et gjennomsnitt hva det norske folk mener om denne hodeløse innvandringen og alt det fører med seg. Politikerne må snart ta til fornuft ellers så gjør kanskje det norske folk det uten politikernes hjelp. Prøv å bare tenk tanken Jens!

  SvarSlett
 59. En ting er ihverfall helt sikkert, norge er ikke det, det engang var. Før kunne man høre han var i fra nordlan, han fra oslo og han var sørlending. Dette er det snart historie. Vi nordmenn har en historie, en identitet vi burde være stolte av ,men vi har latt oss lede av noen som ikke har vært skikket til å lede en saueflokk. Hva skal vi gjør eller hva kan vi gjøre! En 2. generasjons innvandrer, er han norsk selv om han har fått tildelt norskt pass? Hvilken identitet har han, hvilkne retningslinjer følger han, er han interrisert i norsk kultur? Kan ikke svare for alle her ,men fler og fler av disse innvandrerene vil innføre sin egen kultur, lover og regler. Dette burde vi alle kunne se hvor bringer henn, moskeer dukker opp over alt osv. Det som engang var norskt og vi var stolte av, hvor blir det av? Et gammelt ordtak sier: Du vet hva du har ,men aner ikke hva du får. Den gang alt var fritt og trygt å gå i gatene er forbi. MEN det kan ennå stoppes, hjelp disse såkalte flyktningene med å komme seg hjem igjen til sitt hjemland, sin kultur og ikke minst sin identitet.
  Spørsmålene er følgende. Hvorfor flykter di? Hvorfor reiser di ikke tilbake når det er trygt da? Er dette flyktninger som virkelig trenger å flykte? Kan vi hjelpe dem der hvor di hører hjemme? Hvem tjener penger på disse flyktningene? Hvorfor blir mange av dem kriminelle?

  Dette er selfølgelig bare mine meininger alle har rett til å mene hva di vil.

  SvarSlett
 60. Skal vi bare stå og se på hva som skjer med fedrelandet

  SvarSlett
 61. Til deg to over! Jeg er pakistaner og kom til norge for 20 år siden ,men jeg reiste tilbake til pakistan i fjor. Nå har jeg et fett palass der nede som jeg har bygget for pengene jeg tjente norge. Jeg var bare en vanlig taxi sjåfør ,men på kveldene tok jeg på meg ulike oppdragg som jeg tjente fett på. Ja, jeg betalte ikke skatt av disse pengene ,men jeg spør meg selv burde jeg betalt skatt er ikke interrisert i å bu i norge så lenge jeg har fått palasset mitt i pakistan. Gjenger var noe vi dannet for å få respekt og vi var beryktet for å ikke spare på kruttet. Det er vi pakiser som kontrollere oslo nå. Stå på mens jeg nyter pensjonist tilværelsen i pakistan!

  SvarSlett
 62. Anonym 14. mai 2009 13:04:

  "Rart å si det men vi skulle hatt en mann som Adolf H på tinget nå ja....."

  Tror du virkelig at det ville rekke med én? Det er vel nødvendig med 85 av 169 for å utgjøre flertall...

  SvarSlett
 63. Hagler er gøye ting :D

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)