torsdag 7. mai 2009

Samme her i norge..

Partiet Rødt mener væpnede opprørerne i Afghanistan gjør det samme som motstandsbevegelsen i Norge gjorde under krigen.

Slik jeg ser det så er det likt her i norge, det Max Manus gjorde under andre verdenskrig er det samme som innvandringsmotstandere prøver å gjøre i dag.

Selvfølgelig uten sabotasjer osv, norge er jo tross alt enda ikke et land i krig som i den tiden. Den tiden ble innvandringsmotstanderene kalt helter, i dag blir det kalt rasister. Kan ikke være lett å være hvit i norge når vi utlendinger blir hyllet opp i skyene av regjeringen og andre spyttslikkere som gjør hva de kan for oss :p
Men jeg forstår dere innvandringsmotstandere godt, derfor håper jeg ikke at dere stemmer rødgrønt til høsten, for deres eget beste.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=563075

17 kommentarer:

 1. Partiet Rødt er en gjeng med tapere, bare la de drite seg ut...
  Hadde Max Manus angrepte De allierte som kriget mot tyskerne, DA kunne de sammenlignet det.
  Tror de bør røyke litt mindre hasj og heller se hva som faktisk skjer her i verden...

  SvarSlett
 2. Jeg røyker lite hasj, men ser en verden der 900 mill.sulter på tross av nok mat, der Hydro sparker tusenvis, men gir 28 mill. kroner i fallskjerm til Reiten, en verden der noen land påberoper seg retten til å drepe andre mennesker, uten at det protesteres. Kan ikke si det gjør meg særlig glad.
  Ja til endring, ja til partier med baller til å si fra, JA TAKK TIL RØDT!!!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Rødt er noen apekatter..
  "en verden der noen land påberoper seg retten til å drepe andre mennesker"

  Lurer på hvor mange millioner mennesker har blitt drept av kommunister opp gjennom tidene?

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. " Jeg røyker lite hasj, men ser en verden der 900 mill.sulter på tross av nok mat, der Hydro sparker tusenvis, men gir 28 mill. kroner i fallskjerm til Reiten, en verden der noen land påberoper seg retten til å drepe andre mennesker, uten at det protesteres. Kan ikke si det gjør meg særlig glad.
  Ja til endring, ja til partier med baller til å si fra, JA TAKK TIL RØDT!!!!!!!!!
  "

  Nok et typisk "blitz"-svar. Som om det har noe å gjøre med okkupasjonen i afghanistan i det hele tatt.

  Ok for det første:

  Folk som påroper seg rett til å drepe andre:

  Har du sett den dokumentaren en tid tilbake der en kvinne maskerte seg og filmet i taliban-kontrollerte afghanistan? Er du virkelig så naiv at du tror de allierte styrkene bare drar ned til afghanistan "for å drepe"? Jeg tror du bør snakke med en soldat som har vært i afghanistan jeg og høre hva slags retningslinjer de har, istedenfor å bare ta all rød propaganda for gitt. Og forøvrig har alle land en militærstyrke, og påroper seg da retten til å drepe mennesker i forsvar av uskyldige sivile.

  Jeg kan forøvrig si meg enig i at sultproblemet skyldes grådige kapitalistiske handelsregler, samt liksomgode organisasjoner som greenpeace som sprer propaganda i den tredje verden for å hindre dem i å kjøpe genmanipulert mat (som ville gitt millioner av mennesker mat på bordet og tid til å gå på skole istedet for å jobbe). Men dette har ikke noe å gjøre med de norske soldatene i afghanistan. Du bare ramser opp alt som er galt med verden og skylder på de som ikke deler ditt politiske synspunkt. Er det rart Norge ler av deg og dine?

  SvarSlett
 6. USA gikk inn i Afghanistan for å fremme sine økonomiske interesser, dvs. legge til rette for at private selskaper skulle tjene seg søkkrike på tusener av døde sivile afghanere. Olje for blod.

  Taliban er et totalitært islamistisk helvete, men for USA handler det ikke om demokrati, det handler om profitt. Profitten, den presser afghanerne ned i dritten. Borgerkrig og helvete, opiumsbaroner og krigsherrer som får makt.

  SvarSlett
 7. Thomas : ja man ser jo hvor mye penger usa tjener på denne profitt krigen sin, hvor mange tusen milliarder i underskudd var det bush hadde ordnet for usa før han ble byttet ut? Oi som de tjener penger på å krige..

  SvarSlett
 8. Det samme gjelder irak krigen "de angriper bare irak for oljen".. For noe hestepiss! De kunne like gjerne kjøpt olja fra irak og fått den billigere enn hva den krigen koster pluss at de uansett må betale for den.

  Venstrevridd propoganda så det holder.

  SvarSlett
 9. HAHA olje i afghanistan.
  les en bok fra barneskolen din tosk

  SvarSlett
 10. Våre røde quislinger fornekter seg ikke. Her kommer snørrunger som kun har sett verden fra bleiene sine og er fødd opp med mao og lenin og pol pot, massemordere de røde svin elsker å sammenlikne seg med. Ja dere røde quislinger dreper egne borgere i hopetall gjennom sabotasje av samfunnsfunksjoner som helsevesen, veier og sosiale hjelpetiltak gjennom deres skammelige "stille revolusjon". Måtte dere røde SVin brenne i gehenna for deres SVik og rasering av nasjonale funksjoner. Men vit, fordømte røde jævler; dere er notert og registrert. Dere er de første som skal brennes når tiden kommer. Vent å se, forbannede quislinger.. Vent å se, feige landssvikere..

  SvarSlett
 11. Tatt for mye Møllers Tran eller?

  SvarSlett
 12. Tenk på hva Taliban gjør med kvinner etc. hvis de allierte reiser hjem. Rødt tror de allierte er i Afganistan for å okkupere territorier. Helt sløvt av partiet å sammelingne Afganske fundamentalister med Norske frihetskjempere

  SvarSlett
 13. partiet rødt fremstår som en gjeng folk som er for banale til å engang gidde å ta seriøst.

  SvarSlett
 14. Venstre vridde SVikere! Hør etter!

  Det å sammenligne Max Manus med terrorister som Osama, som lederne av Al-qaida og taliban, er noe dere burde bli brent for! En av disse kjempet for frihet, mot undertrykkelse og for det som var rett! Terroristene som har ærklært hellig krig mot alle "vantro" kjemper MOT FRIHET, FOR UNDERTRYKKELSE og for alt som er galt!

  Om dere treklemmende, naive, underutdanna dritt unger hadde levd så mye som en dag under ett styre som drev på denne måten ville jeg tro dere la dere i fosterstilling med krokodille tårene nedover ansiktet bare noen kikket på dere for hardt i ettertid!

  Vil også få uttale at dere som stemmer RØDT er den feigeste sorten lands SVik som finnes! Norske gutter og jenter kjemper en krig for at dere skal ha en yttringsfrihet, slik det har blitt gjort siden Max Manus og Gunnar Sønsteby's tid, og dere takker de med å pisse på minnene til de som har død for at dere skal ha dette privilegiet?! Håper dere en dag maner opp til væpnet revulusjon, da skal vi få se hvor det går med dere som er i undertall og som ikke vet bak fram på ett gevær (noe som jo er bra om det ender med at dere trekker av med pipa mot ansiktet!)

  Dere er en skam for Norge. Takk istedet de som risikerer livene sine, sånn at dere ikke må!

  SvarSlett
 15. Forstaar at leiinga i partiet baserer seg paa mye egenervervet kunnskap om situasjonen paa bakken i Afghanistan etter gjentatte studieturer til landet.

  Naa har jo norsk venstreside konsekvent valgt feil side opp gjennom historien, saa dette foeyer seg saaledes bare inn i rekken mht. hvilke totalitaere krefter de aapenbart deler verdigrunnlag med.

  For oevrig en knallsak for partiet i oppkjoeringen til hoestens valg: Hetsing av norske soldater som frivillig risikerer livet for aa bidra til at andre kan faa et bedre liv.

  Naar det er sagt, trekk for all del de Norske styrkene ut av Afghanistan. Saa kan vi jo heller overlate til US Airforce aa gjoere jobben ferdig...

  SvarSlett
 16. Alle krigers mål er alltid penger. Religion, demokrati, fred, stabilitet osv er bare påskudd.

  Nasjonen USA taper enorme summer på krigene i Iraq og Afghanistan. Men de privateide selskapene som Haliburton/KBR, Boing, Blackwater, Caci, L3/Titan m.fl. har generert store milliardoverskudd til sine eiere. Eiere med tunge forbindelser i Bush-administrasjonen.

  Om krigene i Iraq og Afghanistan ikke var økonomisk motivert ville virkelig vært det oppsiktsvekkende. De ville vært de to første krgene i menneskets historie som ikke handlet om kontroll på ressurser.

  Alle andre grunner enn ressurskontroll er påskudd. Påstander som gir aksept for krigføringen i egen sivilbefolkning. Ofte omtalt som propaganda, men det er jo det ingen av oss som faller for lenger. Det er kun folk i historiebøkene som var så dumme at de ikke gjennomskuet propagandaen... Beklager, jeg trekker alt jeg har sagt. Vi er i Afganisthan for å redde de stakkars kvinnene som hundses med av sine slemme brødre. Og barna, glemte jeg å nevne de stakkars barna...

  SvarSlett
 17. Siden denne kommentaren gjelder en sak som er relatert til partiet Rødt, føler jeg det nødvendig å påpeke følgende: At krigsprofitørene bruker privateide selskaper til å sikre seg gevinsten fra krigene de skapte, betyr ikke at privat eiendomsrett og private selskaper er onde.

  Skulle gjerne skrevet mer om hvor tåpelig det er å forsvare krigføringen vår, men nå må jeg rekke jobben.

  Tåpelig fordi:
  Vi skaper bare flere fiender.
  Vi kan aldri vinne i Afganisthan. Selv Alexander den store måtte gi opp å ta kontroll over området.
  Vi gjør området ulevelig for sivilbefolkningen og øker bare innvandringspresset mot Norge!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)