tirsdag 12. mai 2009

Hva f...?

5 års fengsel for å ødelegge resten av livet til ei ung jente? Det er alt for mildt spør du meg!
Men det er iallefall mye bedre enn at de hadde blitt frikjent for voldtekten!
Så da var det iallefall 3 jævla feige gutter borte fra gata ei stund fremover og det er bra.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=572867

16 kommentarer:

 1. 5 år fengsel betyr at de var etnisk norske, dvs. de fikk ikke fremmedkulturell strafferabatt.

  SvarSlett
 2. Ja, regner med at disse 3 også var innvandrere? Begynner jo å bli rimelig drittlei disse forbanna utlendingene som fortsatt tror de er i jungelen. ALLE anmeldte voltekter i 2008 var utført av innvandrere, og det blir vel slik i år også er jeg redd. Stem FRP og få de svina ut av landet vårt.

  Arne

  SvarSlett
 3. dette er helt villt!
  HELT villt! jeg er 16 år selv, og jeg .. jeg har ikke ord! Norge er blitt et livsfarlig land og bo i! Jeg føler meg litt redd etter alt jeg hører og leser om! Dette er SYKT.. stakkars jente! som blir voldtatt av 3 menn.. jeg har ikke ord! 5 års fengsel bare? de skulle hatt livsstid spørr du meg! Helt sykt...

  SvarSlett
 4. Vil gjerne rette dette svaret til "Arne":
  Dei tre tiltalte i saka er etniske nordmenn, ikkje alle anmeldte voldtekter i 2008 var utført av innvandrarar. Kvar i alle dager får du informasjonen din? Vigrid?

  Vennligst kryp ned i hòlet du kom frå og aldri meir uttal deg om noko du ikkje har den minste peiling om, takk.

  Over til noko som er viktegare enn FRP og smålege rasismepampar; Ja, straffa er alt for låg, gi dei 20 år i fengsel! Og kanskje dypp ballane deira i maursyre.. då vil dei garantert lære seg ei lekse. :)

  - Natalie

  SvarSlett
 5. disse er ikke helt norske men kanskje annengenerasjon, det er jeg nokså sikker på. er fra fredrikstad området selv og vet halvveis hvem disse er.

  SvarSlett
 6. natdiaz : han mente nok at alle overfallsvoldtekter er utført av innvandrere og det stemmer også..

  SvarSlett
 7. Det er neppe bare innvandrere som voldtar du, de fleste er garantert norske, selv om de ikke blir anmeldt...de ødelegger også noens liv men slipper unna...Fordi folk er for redde for å anmelde og tror uansett de vil tape i retten...Synd men sant... enda verre at de fleste overgrep skjer av familie, slekt og venner og gjør det enda vanskeligere å anmelde...

  5 år er for lite ja. Men får noen noen gang mer? De som misbruker små barn ser også ut til å få minimumsstraffer på 1-3 år osv. DET er iallefall ille!!!

  Hvor har du det fra "anonym" at ALLE anmeldte voldtekter er utført av innvandrere? OG mener du at de som har anmeldt ER innvandrere eller de som overgrep er innvandrere? ;)

  SvarSlett
 8. Det er en god måte å løse dette overfallskriminalitets dramaet, det er å flykte landet, flykt til ett annet land! meld deg ut av Norge, dra til brasil eller ett annet land, skaff deg en kar eller dame, og gift dere, så får du borgerskap i landet og kanskje.. Fin måte å forlate og drite i Norge, som er på mange måter ett godt land å bo i, men også ett av verdens værste når det gjelder politikk.

  SvarSlett
 9. MissPlasma: http://www.politi.no/pls/idesk/docs/f2051920309/voldtektioslo2007.pdf

  Les fra side 19 så får du litt innblikk.

  I 2007 så var det kun 60,3% av alle anmeldte voldtektsmenn som hadde norsk statsborgerskap og det er ganske alarmerende ettersom over 90% av alle i norge er norske statsborgere.
  Husk også på at en polakk med norsk statsborgerskap her regnes under de 60,3 prosentene.

  Og videre så ser du at KUN 27,2% av de anmeldte voldtektsmennene var "etnisk" norske. Og det er enda mer alarmerende ettersom det kun finnes ca 10% innvandrere her i norge.
  Altså 10% står for over 70% av de anmeldte voldtektene.
  Det er faktisk flere aferikanere som blir anmeldt for voldtekt i norge enn det er nordmenn som blir anmeldt for voldtekt i norge! Da bør jo alarmklokkene ringe for alle og enhver?

  Og så kan du jo også lese denne:
  - Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561939

  Husk dette er ikke noe "skremselspropoganda" osv fra høyresiden, dette er fakta.

  Det er IKKE rart det finnes mye fremmedhat i norge.

  SvarSlett
 10. Ja, her var det jeg som surret litt. Jeg sa at det var innvandrer som sto bak alle anmeldte voltekter i 08, men det var alle overfallsvoldtekter i Oslo de 3!!!! siste åra. Vet ikke hva som er verst jeg. Så klart er det nordmenn som voldtar også. Men det må en regne med i Norge, men vi kunne fint klart oss uten disse innvandrerene som ikke klarer å integrere seg og innfinne seg i norske lover og regler. Skal ikke ta alle under samme kam, men bortimot HVER gang jeg leser om en alvorlig sak i avisene. Det kan være skyting, voldtekt, ran, knivstikking osv, så går eg utfra at det er utført av en innvandrer. Og det stemmer som regel ALLTID. Fatter ikke de som forsvarer disse dyrene.

  Arne

  SvarSlett
 11. Innvandreren, ok greit nok du har ditt på det rett. Det eneste jeg da fremdeles vil påpeke er at det du sier gjelder de anmeldte voldtektene ikke sant? Det fins sannsynligvis stor mørketall, regner med de aller fleste IKKE anmelder...iallefall så vidt jeg har lest før.

  Du må ikke misforstå, jeg er selvfølgelig enig i at innvandrere som IKKE oppfører seg i henhold til Norges lover og reglement seff skal straffes på samme måte som Nordmenn, OG omvendt (Nordmenn burde såklart straffes like hardt for samme handling, ikke mindre fordi de er etnisk norske) Eventuelt sende dem hjem. Det er helt klart mange nok som ikke respekterer våre regler og vaner osv. Enig i det.

  Men mener også å huske å ha lest at de allere fleste kriminelle handlinger i Norge utføres av Nordmenn...?

  Igjen, såklart må innvandrere finne seg i de samme reglene, men Nordmenn skal da ikke slippe lettere unna de heller...

  Arne: Det høres ut som du mener Innvandrere som er kriminelle er dyr, men Nordmenn som er kriminelle er mennesker eller?
  Udyr er udyr sier nå jeg, uavhengig av rase osv...

  Det fins mange onde mennesker i verden, grunnen til at det eventuelt er mindre nordmenn av de er kanskje fordi vi er et bittebittelite land i den store sammenhengen... Sett i forhold til befolkning skal du ikke se bort i fra at det er like mange onde dyr her som i resten av verden... Tenkt på det?

  SvarSlett
 12. "Det fins sannsynligvis stor mørketall, regner med de aller fleste IKKE anmelder..."
  Ja men det gjelder jo for begge "sider". Det er jo ikke noen grunn til at det skal være mindre mørketall blant voldtekter utført av innvandrere enn voldtakter utførst av norske?

  "Men mener også å huske å ha lest at de allere fleste kriminelle handlinger i Norge utføres av Nordmenn...?"

  Det vil jo være det mest logiske, iallefall med tanke på at "de" er rundt 10 gangere flere enn "oss" her i norge.
  Men her var det vel snakk om voldtekter og da taler tallene for seg selv desverre.

  SvarSlett
 13. Og det kan virke som om jeg snakker mye dritt om oss innvandrere, men jeg må presisere det at jeg snakker om de kriminelle innvandrerene som ødelegger for alle oss andre som ikke er kriminelle. For hver gang en idiot havner i avisen for å ha drept, voldtatt, ranet osv så kaster det naturligvis et dårligere lys over oss andre.

  SvarSlett
 14. Natdiaz, det ble anmeldt 43 overfallsvoldtekter i Norge i -08. 100% av disse voldtektene var begått av innvandrere. Det har ikke noe med rasisme å gjøre, det kalles statistikk.

  SvarSlett
 15. Innvandreren:

  Klart, mørketallene inneholder nok også innvandrere som ikke er anmeldt...Greit nok. Jeg gir meg.
  Jeg snakker også om de kriminelle innvandrerne, og er enig i at de ødelegger for alle dere andre. Det er jo jævla synd. Derimot ser det ut til at Arne snakker om alle...kanskje nettopp pga de som ødelegger for dere... :(

  Bare så det er sagt, jeg er for et multikulturelt samfunn og har flere venner fra forskjellige land, er ingen rasist. Kriminelle er kriminelle som sagt, uansett rase osv...

  SvarSlett
 16. MisPlasma:

  "Bare så det er sagt, jeg er for et multikulturelt samfunn"

  Hvorfor det? Jeg synes det låter helt forferdelig, og som noe man bør prøve å forhindre.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)