torsdag 7. mai 2009

Er ikke rart rasismen og fremmedfrykten er på vei opp i dette landet!

Det er ikke rart at rasismen og fremmedfrykten er på vei opp i dette landet og jeg må si jeg forstår det utrolig godt!

Stadig flere av oss innvandrere havner på trykk i media for et eller anna kriminelt, stadig flere av oss topper statestikkene over kriminelle handlinger her i norge og regjeringen nekter å gjøre noe med det. De tar heller bare inn flere potensielt kriminelle før de ordner opp i problemene norge allerede har.

Jeg må bare si det, jeg forstår dere nordmenn meget godt! Jeg har bodd her i norge såpass lenge at jeg også starter å bli utrolig lei av utviklingen og til dere som roper om at nordmenn som er imot innvandringen er rasister, slutt å være så utrolig landsforædere. Hjemlandet mitt pakistan hadde ALDRI godtatt en slik tilstrømning av kriminelle nordmenn inn i pakistan, der hadde de ordnet opp ganske fort!

Skjerp dere! Stem alt annet enn rødgrønt til høsten!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=562899

18 kommentarer:

 1. Marky Mark and the funky bunch7. mai 2009 kl. 06:17

  Det kjipe med FRP er at de vil komme til å selge ut landet til høystbydende. For eksempel alle energiverk som norske skattekroner har bygd opp gjennom mange år. FRP er også landsforrædere...

  SvarSlett
 2. Godt å se at innvandrere selv har begynt å se at staten skaper en svært så god grobunn for rasisme og fremmedfrykt. Den jevne nordmann føler nå at innvandrere blir behandlet med silkehansker og de rødgrønne har i alle år skreket så høyt om FRPs rasistiske politikk at de ikke lenger makter å ta de nødvendige grep for da må de ty til samme politikk som de har kalt nazitendenser fra FRP sin side for å skremme nordmenn vekk fra partiet.
  Har desverre begynt å få fler og fler rasisitiske trekk selv og mye av det skyldes at jeg får mindre og mindre sympati for våre innvandrere p.g.a. at det blir stilt alt for få krav til integrering, språkopplæring, samt at det kan virke som at kriminelle innvandrere får lavere straffer for grov kriminalitet enn etniske nordmenn fordi de nesten alltid sier de føler seg sviktet av det norske samfunnet. Har også oftere og oftere tatt meg selv i å nesten konsekvent tenke at "det er sikkert en fordømt utlending" når jeg leser om voldtekter og andre grove voldshandlinger i nyhetene. Det samme når jeg hører om narkotikakriminalitet og trygdesvindel.
  Jeg mener helt klart at de siste 25 års innvandringspolitikk, med Arbeiderpartiet i spissen, har det aller meste av skylden for den økende rasismen i Norge, og det er vel strengt talt det mest rasistiske noen kan gjøre, å vende et helt folkeslag mot andre minoriteter. DA kan man sammenligne med nazismen da.
  Kommer du til Norge og får hjelp, men samtidig litt strenge krav om å tilpasse deg samfunnet og det norske lovverket i sin helhet, og du klarer dette, da oppnår du respekt, velvilje og samtidig et ønske om at du skal lykkes og ha det godt i vårt alles kjære hjemland.

  SvarSlett
 3. Norge har en haug med dommere og advokater som ikke ser lengere enn hva de får i lommeboka si.
  En regjering som leker "riddere av det runde bor" okring i verden, og forteller hvordan andre land skal oppføre seg. Mens her i norge kan de ikke sette opp en statue av en av våre mest berømte forfattere for de han var medlem av nasistpartiet under andre verdenskrig.
  Dobbel moral. Røyker en på et offentlig sted er helvete løs, og en blir hekseforfulgt. Men er det en utlending som begår et "lite ran" eller et "mord i all vennskapelighet" får han et klapp på skulderen og en formaning om at han må gjøre det bedre nestegang så får han bli i norge.
  17 mai, ha,ha.Det er vel ikke lenge før somalianerne får kaprerbrev fra staten norge.

  SvarSlett
 4. kan ikke du pakke snippsekken og dra tilbake til ditt opprinnelige hjemland. Det ville være en begynnelse. Ikke glem å ta med deg slekta på et par hundretusen også

  SvarSlett
 5. Beklager den ovennevnte var kanskje litt stygg.Jeg synes bare at innvandringen har gått for fort.Jeg synes mennesker skal leve der de lever.Vi i Norge har også rett til å ha vår egen kultur, på samme måte andre kulturer.er det så galt å mene det?

  SvarSlett
 6. Ja toootall misstillit til den norske dommerstand.Avskyelig

  SvarSlett
 7. Enig med bloggeieren, nå må vi rydde opp i problemene for alles fordel, itsdetefor bare å fylle opp med nye.Det forskjell på kriminelle og innvandrere som gjør en jobb og kan oppføre seg-de siste har ikke jeg noe i mot, men jeg har sterkt imot krimnelle og religiøse fundamentalister-samme bransje.

  SvarSlett
 8. Helt greit og taimot invandrere, men gjòr de noe gerent sà send dem tilbake med en gang. ikke noe rettsak,og ikke noe av at de blir puttet inn i vàre "luksus" fengsler.
  Hadde vi sent dem tilbake med en gang sà hadde det blit mindre kriminalitet, det er jeg overbevist om!

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Norske politikeres innvandringspolitikk og rettsoppfatning har vært i en stadig økende utakt med befolkningen ellers over lang, lang tid nå.

  Asylsøkere kan sikre seg opphold ved å true sine egne barn med kjønnslemlestelse.

  Stortinget er handlingslammet. En lov endring rundt hvordan straff kan få følger for oppholdstillatelse har vært jobbet med siden før 2003. Hvis jeg husker rett så må en asylsøker idømmes straff på 3 år eller mere for at det evt. kan få følger for opphold (med norges ekstremt lave straffeutmåling vil dette tillate det aller meste av lovbrudd). Den nye lovteksten heter at straffen blir 2 1/2 år eller mere. Altså bruker stortinget en årrekke med tid og penger for mikroskopiske endringer. Snakker om inkompetente sosemikler!

  Venstre siden (som jeg lente mot for noen år tilbake) har vært suksessfull i sine anstrengelser for å primitivisere og kastrere all debatt alt for lenge. Nærmest enhver innvending mot innvandring ble belønnet med rasisme sjikaner og diskvalifisering fra debatt. Hylland Eriksen ser nå at denne taktikken er i ferd med å glippe og har kommet opp med sin egen politisk vinklede quiz, full av statistisk akrobatikk, for å igjen diskvalifisere de som ikke mener som han.

  At SV nå står fremst i rekken for å motta Guantanamo innsatte kommer ikke som en overraskelse. En Krekar-sak der den norske stat kaster bort titalls millioner er ikke nok for disse landsforræderne.

  Reiser ikke opposisjonen mot denne galskapen seg nå, fortjener vi det som kommer.

  SvarSlett
 11. Til Marky Mark and the funky bunch:

  Hvor har du det fra at Frp vil selge ut landet til høystbydende? Er du totalt hjernevasket av sosialistgjengen? Har du lest partiprogrammet til Frp? eller har du bare hørt på hva Jens og Kristin kommer med i de propaganda talene deres? Slutt å komme med sånne utrolig tåpelige påstander uten feste i sannhet.

  SvarSlett
 12. "kan ikke du pakke snippsekken og dra tilbake til ditt opprinnelige hjemland. Det ville være en begynnelse. Ikke glem å ta med deg slekta på et par hundretusen også"
  Jo det skulle jeg jo gjerne gjort, eneste problemet mitt er at jeg kan kanskje 4 ord på pakistansk :p Og såvidt jeg vet så har jeg ikke mer enn 1 barn, 1 søster og 2 foreldre som er slekta mi her i norge :p
  Og nei, syntes ikke den var så slem den kommentaren din, jeg mener det samme som deg sånn i utgangspunktet :)

  SvarSlett
 13. "Hadde vi sent dem tilbake med en gang sà hadde det blit mindre kriminalitet, det er jeg overbevist om!"

  Da er vi to :)

  SvarSlett
 14. "Det kjipe med FRP er at de vil komme til å selge ut landet til høystbydende. For eksempel alle energiverk som norske skattekroner har bygd opp gjennom mange år."

  Om det så hadde vært tilfelle og ikke bare venstre propoganda så hadde det forsatt vært bedre enn muslimsk styre her i landet? Eller er du kanskje ikke enig?

  (det er tross alt en grunn til at mine foreldre stakk fra et muslimsk land for lenge lenge siden, de hadde nemlig egne tanker og meninger)

  SvarSlett
 15. Du som sender inn under psyn.innvandreren, du har fått med deg det mest vesentlige med å få et samf. til å fungere.Det er jo liten tvil om hvem som står bak de groveste forbrytelsene her i landet,det viser all statestikk å det har mye med de holdningene som dem har med seg hit(blodhevn etc,etc)Politikken må endres drastisk før dette går for langt.Gjennomsnits ola å kari begynner å bli dritt lei den innvandringspol.som føres her å det går igjen utover de som oppfører seg som folk å følger våre lover å regler.Lurer på hva som hadde skjedd med oss vist vi hadde kommet ned dit å goldt på sånn der.

  SvarSlett
 16. Herlig blogg ;)

  SvarSlett
 17. skeptiker:
  Synes at du "Innvandreren" skal velge å bli her, jeg. Vi tenger slike som deg til åpne øynene våre for hva som skjer. Bra blogg du har.

  SvarSlett
 18. Flere av dere som skriver her passer jo mye bedre inn i de landene mange av asylsøkerne har rømt fra. Nå har jeg for eksempel sett flere innlegg der det fremmes forslag om straff uten rettsak. Hallo? Er det noen hjemme eller? Har du overhodet fulgt med på skolen? Når jeg leser her får jeg bekreftet at det er de konservative på begge sider som er de farlige idiotene. Kunnskapsløse og høyrøstede, med enkle svar på alle spørsmål. Enkle svar på problemene ble prøvd ut i Tyskland, Italia, Spania og Østerrike og noen andre land for ca. 80 -65 år siden. Og etter å ha laget en hel masse fryktelige kriger tapte de overalt og FN ble opprettet. Vi trenger ingen reprise av dette. Egil

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)