fredag 15. mai 2009

Tviler på at dette hjelper..

Tviler på at det hjelper mot fremmedfrykten i norge at det første polio tilfellet i norge på rundt 30år nettopp er et barn med to innvandrer foreldre :(

http://www.dagbladet.no/2009/05/14/nyheter/innenriks/polio/6229019/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543060

11 kommentarer:

 1. Vedder på det er vaksinen, jeg da. Vet om ei som fikk polio pga vaksinen... med varig lammelse i en kroppsdel.

  SvarSlett
 2. Valgt mitt navn :-)

  Helt enig! Norge skal forbli poliofritt, det eneste vi trenger å gjøre er å ta knekken på alle som bor utenlands.. hehe!

  SvarSlett
 3. Jøje meg..."barnet er vaksinert...men vi lurer fælt på hvor smitten kommer fra"...VAKSINEN SELVFØLGELIG!!! FYTTIRAKKERN SÅ MYSTISK, HÆÆ!?!!? OG DU DA, BLOGGER? BLANDER INN FREMMEDFRYKT OG GREIER! LEGG NED BLOGGEN DIN, du er for smal i tankegangen og eier ikke perspektiv.

  Tør du godta denne kommentaren?

  SvarSlett
 4. Selv stusset jeg over et par ting:
  Barnet er vaksinert. Likevel smittet, men altså ikke syk. Hvordan funker dette? Er det vanlig å finne virus man er immun mot i avføring?

  Vaksinedekningen i Oslo er bare 93 prosent? Det betyr i såfall at omtrent førti tusen personer er uvaksinerte. Er ikke det VELDIG mange i en såpass liten by? Når vi snakker om en så enkel vaksine burde det da være greit å komme noe nærmere 100%?

  Ole-Egil, som ikke orket logge inn :-P

  SvarSlett
 5. du, det står ikke om hvor i verden de er fra. kan jo like gjerne være dansk eller svenske, eller tyske eller australiere. Og du, dette er pirk, men husk alltid å skrive NORGE me stor N...

  SvarSlett
 6. paatus : Hvorfor skulle jeg ikke tørre å godta den kommentaren? Det er jo bare deg selv du driter ut med det du skriver.

  Du lurer på hvorfor jeg blandet fremmedfrykt inn i denne saken? Vel, veldig mange nordmenn øker fremmedfrykten sin hver gang de leser noe negativt om utlenidnger, noe som bare er naturlig.
  Så hvorfor er jeg liksom da smal i tankegangen min og eier ikke perspektiv?

  SvarSlett
 7. pimpolifan : ja de kan være fra de landene, men det skriver ikke avisene noe om, så da tenker en del "aha, et nytt busk menneske som lager f........ i norge"

  SvarSlett
 8. hva mener folk med at man får polio av vaksinen?

  SvarSlett
 9. Jeg liker sjeldent pakkiser og jeg hater pakistansk kultur, men "Innvandreren", som blogg eier kaller seg, virker som en ålreit pakkis.

  Jeg syns synd på alle utlendinger som opplever at nordmenn blir mer og mer rasister pga islamister og kriminelle innvandrere.

  Kanskje regjeringsskifte er tingen.

  SvarSlett
 10. dette er ikke uventet, det er så mange barn som ikke vil vaksinere barna. Norsk polioforening har ventet på dette.

  SvarSlett
 11. Ole-Egil,

  For det første gir polio ikke symptomer i 90% av tilfellene. For det andre betyr ikke vaksinering at man bli immun (selv om man kan håpe på det og at noen kanskje blir det). For det tredje er vaksiner dødelig, skadelig og kan føre til en rekke sykdommer, USA har betalt ut over 10 milliarder ifm vaksineskader siden 1988.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)