torsdag 14. mai 2009

*klapp klapp* for regjeringen og rettssystemet!

Kan ikke noe annet enn å klappe for regjeringen og rettssystemet når de klarer å la en psykisk ustabil drapsmann flykte mens han var på perm.
Hvorfor får egentlig drapsmenn perm i utgangspunktet? Slik at de kan komme ut og bli fristet til å drepe igjen før endt soning?

Er det ikke snart på tide at vi får fjernet denne regjeringen som bare syr puter under armene på de kriminelle mens ofrene blir glemt?
Kanskje på tide at vi får en regjering som faktisk straffer drapsmenn og voldtektsmenn?

Det er på tide å kvitte seg med kommunistene som styrer dette landet en gang for alle!

Skulle forresten ikke forrundre meg om rømlingen allerede er over i sverige, hvis han har kommet seg over den godt bevoktet grensa da.......................

Som Once upon a time... nevner så hadde det jo vært veldig greit med et bilde av personen!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543068
http://riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/Drapsmann-roemte-i-Oslo
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543052
http://www.dagbladet.no/2009/05/14/nyheter/innenriks/drap/politiet/6226091/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2732568.ece

- Han var på besøk hos faren sin i Oslo og kom ikke tilbake, sier operasjonsleder Jan-Erik Fossneset til Dagbladet.

Siterer Homer fra Simpsons: "DOH!!!"

25 kommentarer:

 1. Totalt enig med deg,men de kan vel ikke være komunister? hadde vi hatt et slikt styre hadde jo denne mannen ALDRI kommet uti det fri igjen!
  Han hadde nok fått skikkelig "behandling" i fengselet av både medfanger og vakter fo komunistland ser ikke blidt på kriminelle utenom seg selv :_9

  SvarSlett
 2. ja dette er det dummeste jeg har hørt. lar en drapsmann som er psycisk ustabil få perm!hmmm helt vilt

  SvarSlett
 3. Anonym 1 : de er jo ikke akkuratt velykket kommunister da :p

  SvarSlett
 4. "Som Once upon a time... nevner så hadde det jo vært veldig greit med et bilde av personen!"

  For all del, ikke legg ut noe bilde da vil jo vi klare å stoppe personen, dette er vel i mot ressikkerheten til denne personen? La han drepe et par mennesker på flukten og så klarer vi nok å fange han til slutt! Om noen måneder er han en fri mann igjen etter å vært sinnsyk i drapsøyeblikket.

  The best freedom I and happiness I ever had was spending a summer in a norwegian jail.

  Som vanlig blir konlusjonen: stem FRP og bli kvitt kommunistene i Norge! Fight for freedom!

  SvarSlett
 5. Brainstorm: Ja er nok enig når det gjelder dine synspunkter i dette tilfellet, men jeg mener at en ikke må ta alle insatte under samme kam. Husk de skal ut en dag og da er det vel viktig å se om de har hatt en positiv rehablitering av oppholdet innenfor murene, Skal en bare bure dem inne til endt soning uten så mye som å få bevise at de har blitt rehabilitert så får en ihvertfall fare for tilbakefall til gamle gjerninger og er en stor fare for samfunnet. Det slippes ut ca 2-3 drapsmenn i mnd, noe å tenke på, og de fleste har sittet fuld tid. Hva trur du hadde skjedd hvis de ikke har fått lært seg en tilnærming til det såkalte normale samfunnet vi bor i. En bør sette seg litt mer inn i hva som gjøres i norske fengsler før en viser hvor innkompetent en kan være angående til de som har gjort opp for seg å nå lever et lovlydig liv, alle går på en knivegg, en vet aldri hva som skjer i fremtiden med alle og enhvær.

  SvarSlett
 6. Det går ann å bevise at de har skjerpet seg på andre måter enn å slippe de ut blant vanlige folk i gatene.

  SvarSlett
 7. Etter mange år med tanker og undersøkelser så har jeg funnet ut at mange kriminelle(gjelder spesielt drap, voldtekt, sedelighet) prøver å få tvungent psykisk helsevern, for da får dem mildere "avstraffelse" - dvs de slipper andre fangers misnøye og fordømmelse (og juling) for det dem har gjort.
  Jeg ble voldtatt av en albaner da jeg var 17(er nå 35), han rømte til Sverige mens han var "inne" på psykiatrisk på observasjon. Han klarte å rømme tilbake til landet sitt...og siden de ikke har utleveringsavtale til Norge, så ....ja..ikke mer å si om den saken.

  Stram inn på straffene - hiv dem i fengsel - altfor lettvint her i Norge.

  Hilsen Ada fra Oslo.

  SvarSlett
 8. Er dere så kuk i skallen at dere tror han var helt ålene? Kanskje han var på perm hos tannlege eller lege. Slik er det med slike gjøker som dere. Ikke en sjans i havet til og tenke litt før dere skriver side opp og side ned.

  SvarSlett
 9. "Hei :) Jeg er en fyr i midten av 30 årene som fulgte med foreldrene sine fra pakistan på 80 tallet, aldri lært noe annet språk en norsk og trives med det. Har meninger om det meste som dere etterhvert vil forstå ettersom jeg kommer i gang med bloggingen :) Er forresten også en motstander til den rødgrønne regjeringen og mener at forrandring må til i dette landet for at det forsatt skal være et flott land å bo i!
  "

  Er dette seriøst? I såfall må du være smart og klarer å se ting i det store bildet.

  Hva mener du med forandring? En forandring som forbedrer demokratiet eller en forandring til innskrenkning av demokrati og frihet?

  SvarSlett
 10. Norges regjering er ikke kommunister, vil heller det dreier seg om idioti. Gir bort landet vårt til islamistene og lar mordere gå løs og skape frykt i befolkningen.

  SvarSlett
 11. Vær ikke så kjappe til å dømme om det dere ikke vet noe om! Det hender ikke sjeldent at folk blir totalt feilvurdert,noen ganger også urettferdig dømt, og/eller sågar mishandlet under psykisk helseverns behandling. Lettvint preik om putesying og glemte ofre er å "rette baker for smed", og samtidig - som strutser - ingenting se. Gjelder for FrP-ere som for AP-er og enhver ellers! Lær mer om hva livet kan bli til med noen doser uflaks og uforstand!
  Jeg anbefaler romanen "Utskudd" (The outcast") av Sadie Jones, utgitt på Gyldendal 2009. Godt drama, og virkeligheten kan være minst like jævlig!

  SvarSlett
 12. Ikke akkuraqt vellykkede kommunister..haha. For en latterlig påstand. Noen ganger er det bedreå holde kjeft. Du avslører deg som fullstendig ubelest, og har du lest har du tydeligvis ikke forstått en dritt

  SvarSlett
 13. "Hva mener du med forandring? En forandring som forbedrer demokratiet eller en forandring til innskrenkning av demokrati og frihet?"

  forbedrer demokratiet selvfølgelig.

  SvarSlett
 14. "Er dere så kuk i skallen at dere tror han var helt ålene? Kanskje han var på perm hos tannlege eller lege. Slik er det med slike gjøker som dere. Ikke en sjans i havet til og tenke litt før dere skriver side opp og side ned."

  Les litt så ser du at han var på besøk hos far sin. Og uansett, han stakk av.

  SvarSlett
 15. "Ikke akkuraqt vellykkede kommunister..haha. For en latterlig påstand. Noen ganger er det bedreå holde kjeft. Du avslører deg som fullstendig ubelest, og har du lest har du tydeligvis ikke forstått en dritt"

  Kan være jeg tipper feil her, men jeg tipper du er ganske langt venstre når du stemmer? :) Tiden som rødgrønn kritisk har lært meg det at venstrefolk har veldig lett for å ty til slike angrep som du kommer med her. Iallefall det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lest mye blogger.
  Ytterst høyre ønsker å kaste ut oss utlendinger og bevare landet sitt(noe jeg kan forstå) mens ytters venstre slenger dritt om/til ALLE som ikke deler samme syn som de selv.

  SvarSlett
 16. Jeg gir regjeringen stående applaus! Jeg håper denne fyren dreper en som har stemt fram denne regjeringen!

  SvarSlett
 17. ikke blade drapsdmand og Islam her. Islam er redferdig og viser vei.

  SvarSlett
 18. Kan ikke se noen si noe om islam her utenom deg da. Og så er det en som snakker om "islamister" men de er jo ikke "ekte" muslimer? :)

  islam er forresten ikke rettferdig, islam viser kanskje vei, men det er feil vei. Og derfor er jeg ikke lenger muslim, jeg er en stolt pakistansk ateist :)

  SvarSlett
 19. Til anonym med drapsønsker: Hvis du dreper en av dem som har stemt frem denne regjeringen, håper jeg inderlig for din del at du havner i fengsel, drar på perm etter et år, og stikker til Sverige slik at alle vi andre, som ikke er eller ønsker å bli drapsmenn, blir trygge.

  SvarSlett
 20. Enig med alle som mener vi må skjerpe straffene. Det er faktisk ille at disse mordere får perm i det hele tatt. Og hvorfor er ikke livstid RESTEN AV LIVET ......! Hvorfor skal de i det hele tatt få en sjangse til. De døde får ikke flere sjangser. Personlig er jeg for dødsstraff i ekstreme mordsaker som baneheia f.eks....! Bjørn

  SvarSlett
 21. Enig med Anonym og Ravi!
  Tenk dere om før dere kommenterer og skjærer alle over en kam! Tror dere virkelig en som hadde sitti innesperret i mangen år og plutselig ble sluppet ut etter endt soning hadde vært noe særlig bra for samfunnet?! Vi må bare ha permisjoner og andre ting på programmet for å få "tilbskeføring" til samfunnet. Da er det mer viktig å oppgradere psykiatrien i dette landet slik at man kan få fanget opp folk FØR det går så langt at de dreper i psykose! Rus er jo også inne i bildet her. Det er mye som kan gjøres med helsevesenet i Norge, og vi ser jo stadig resultatet av at psykiiatrien ikke strekker til! Men at de som er dømt, det være seg til behandling eller fengsel, de skal alle ut en gang, og permisjon er en nødvendig del av behandlingen! Man kan selvfølgelig sette spørsmålstegn ved om han burde hatt følge av noen, men man kommer ikke utenom permisjon. Som det tidligere er kommentert; det slipper ut drapsmenn omtrent hver dag, og i de aller fleste tilfeller går dette veldig fint! Så tenkt dere om før dere slenger med leppa!

  SvarSlett
 22. Den sinnsyke drapsmannen har sikkert bare følt at han måtte ha noen ekstra dager i frihet slik at han kunne lukte på blomstene i Frogneparken og nyte det fine vårværet, ja, og kanskje få med seg 17-maitoget. Han er sikkert blitt snill og grei etter litt psykiatrisk behandling og medisiner.

  SvarSlett
 23. "Kan ikke se noen si noe om islam her utenom deg da. Og så er det en som snakker om "islamister" men de er jo ikke "ekte" muslimer? :)

  islam er forresten ikke rettferdig, islam viser kanskje vei, men det er feil vei. Og derfor er jeg ikke lenger muslim, jeg er en stolt pakistansk ateist :)"

  Det er flott at også muslimer kan se hvor latterlig religion er, vi lever i år 2009 , ikke i år 1009, det er på tide å komme seg litt videre. Det er ingen logikk i at religion finnes.

  Tør du å f.eks å stå fram i VG på framsiden at du er muslimsk ateist? det er vel litt tidlig enda? Finnes det andre muslimer som har lagt koranen på hyllen og heller tenker på hva kan jeg gjøre for å skape en bedre verden eller er du kun et enkelttilfelle?

  SvarSlett
 24. 1) Det hender at folk blir dømt for ting de ikke har gjort
  2) Å drepe noen tenger ikkje bety at en er full av faenskap, i neste øyeblikk kan DU havne i fengsel for drap, sjøl om du aldri hadde "ønske" om å drepe noen.
  3) "Sperr inne og kast nøkkelen og kastrer og slå ihjel og skyt og brenn" sier litt om de prektige som sier sånt.
  4) Enkelte er lystmordere, ja. Enkelte i psykiatrien er ikke helt rett kobla i knollen tydeligvis, nei. De som ikkje er lystmordere (eller anna forbrytersk) og de som ER rett kobla i knollen har ofte mest problemer med å "vinne fram" med synspunkt osv. i en rabiat verden av frykt og hat.
  5) Folk er flinke å lage masse problemer for hverandre og krangle med hverandre mens matta bir dratt unna føttene på alle.

  SvarSlett
 25. Daniel:

  "Er dere så kuk i skallen at dere tror han var helt ålene?"

  En kuk i hodet... avsugning?

  Anonym:

  "Norges regjering er ikke kommunister, vil heller det dreier seg om idioti."

  Nei, de er sosialdemokrater; og det er enda verre. Kommunister i forkledning er naturligvis farligere enn de som i det minste er ærlige nok til å kalle seg kommunister.

  Anonym:

  "Jeg gir regjeringen stående applaus! Jeg håper denne fyren dreper en som har stemt fram denne regjeringen!"

  Hvorfor bare EN?

  Anonym:

  "Til anonym med drapsønsker: Hvis du dreper en av dem som har stemt frem denne regjeringen, håper jeg inderlig for din del at du havner i fengsel, drar på perm etter et år, og stikker til Sverige slik at alle vi andre, som ikke er eller ønsker å bli drapsmenn, blir trygge."

  I tilfelle kommer jeg til å forsøke å spore ham/henne opp, for å vise min takknemlighet ved å gi ham/henne en pen bunke pengesedler.

  Roy Robin:

  Fin ironi!


  Jan:

  "Tør du å f.eks å stå fram i VG på framsiden at du er muslimsk ateist?"

  Ville ikke det vært en selvmotsigelse?

  Anonym:

  "1) Det hender at folk blir dømt for ting de ikke har gjort"

  Ja, men det betyr ikke at den som har fått en straff, har rett til å prøve å stikke av fra den!

  "3) "Sperr inne og kast nøkkelen og kastrer og slå ihjel og skyt og brenn" sier litt om de prektige som sier sånt."

  Ja, det sier litt om den (høyst forstålige) frustrasjonen mange føler.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)