tirsdag 26. mai 2009

En stor takk til de rødgrønne..

Jeg kan ikke annet enn å sende en stor takk til de rødgrønne for at de lar grensene til norge være åpne og i samme slengen ikke bevilger nok penger til politiet.

Takke være dere så ligger det nå en kvinne på sykehus etter at eksen hennes prøvde å drepe henne med å kjøre på henne med bil.

Det positive her er jo at med deres håpløse innvandringspolitikk og totalt mangel på respekt for sikkerheten til folk i dette landet så skaffer dere jobb til leger, ambulansepersonell, sykesøste, tolker, folk som selger medisiner, politi, rettsvesen og ikke minst journalister. Så derfor takker jeg dere rødgrønne for at dere håndterer finanskrisen på en slik måte at dere prøver å holde så mange som mulig i arbeid.

Heldigvis så ble ikke kvinnen alvorlig skadet selv om det hadde jo gitt jobb til enda flere folk så det gikk kanskje ikke som dere rødgrønne håpet på?

Vil sende en mer seriøs takk til de som slapp foreldrene mine inn her slik at de kunne arbeide da norge trengte arbeidskraft, men norge trenger ikke arbeidskraft lenger nå så lukk porten!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=553822
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=553792
http://www.dagbladet.no/2009/05/25/nyheter/innenriks/politiet/drapsforsok/6398308/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2745632.ece

31 kommentarer:

 1. Du står herved på den noe korte listen over invandrere jeg velger å kalle mine venner ;P

  SvarSlett
 2. Åhh. Invandrerpolitikken igjen. Nordmenn dreper x-konene dems når de vil ta hevn.

  SvarSlett
 3. innvandrere*

  Gikk visst ikke ann å redigere innlegg, men mener jeg skrev feil =P

  SvarSlett
 4. Den fyren bør ut av landet pokker så fort, for hans somaliske ekskone er like utrygg etter han har sonet. Han kommer til å drepe henne. Hun, OG barnet, har krav på å slippe han der.
  (Hva faen er det med disse somalierne???? Har venner og bekjente fra utallige land,inkludert Asia, Afrika (Kenya),- ingen er sånn som somalierne)

  SvarSlett
 5. Blogginnlegget ditt har overhodet ingen logikk. Hva får deg til å tro at denne personen hadde vært svigermors drøm hvis de ikke bodde i Norge? Er det heller bare egoismen din som snakker? At hvis dette ikke hadde skjedd i Norge hadde du ikke fått høre om det, og kunne letter gitt faen?

  "ingen er sånn som somalierne": kanskje det er fordi de er noen forhistoriske aper som tilhører en lavereutviklet menneskerase! Hmm! Ja, må nok være det! Makan til generalisering.

  Tør jeg forresten spørre hvilket parti du heller vil se i regjering til høsten?

  Hilsen Øyvind!

  SvarSlett
 6. "Hva får deg til å tro at denne personen hadde vært svigermors drøm hvis de ikke bodde i Norge?"

  Hvor har noen påstått dette?

  "Tør jeg forresten spørre hvilket parti du heller vil se i regjering til høsten?"

  hvis det var meg du spurte der så kommer jeg til å stemme FrP til høsten.

  SvarSlett
 7. Du sier vi ikke trenger arbeidskraft lenger? Vel, selv om arbeidsledigheten nå i det siste halve året har steget tilfeldigvis pga en liten konjunkturendring, så er vi avhengig av innvandring. Victor Norman skrev bl.a i DN en gang at det eneste som kan forhindre en merkbar skatteøkning i fremtiden er en formidabel høy oljepris og/eller jevn arbeidsinnvandring. Dette pga den såkalte eldrebølgen. Når mange som idag er i arbeid (altså skattebetalere) blir pensjonister (trygdede), så er det ikke bare skatteinntekten som blir mindre, men utgiftene øker i tillegg. Norges skatteinntekter nå er ca 200milliarder, og skatter utgjør ca 50% av bnp.
  PS. Det har vel vært ca 40% ikke-rød regjeringer etter krigen, så det er vel noe merkelig å bare gi de røde skylden? Er selv ikke veldig rød, jeg bare reagerer på faktafeil og billig retorikk.

  SvarSlett
 8. Det beste i hele denne saken er å se hvordan lovens lange arm uttaler seg på slutten av VG-artikkelen: "Politiet varsler avhør av mannen i morgen, med vurdering om varetektsfengsling". Som skattebetaler så lurer jeg på om dette er noe som MÅ VURDERES? Det er en rekke vitner, mannen har truet kvinnen på livet for noen uker siden, nå har han måkt henne ned med sin egen bil - og det skal nå VURDERES om han skal varetektsfengslet? Jaggu sa jeg smørr. Hadde det f.eks. vært sønnen til statsministeren som var kjørt ned, så tenker jeg personen som hadde styrt bilen hadde blitt bura uten noen som helst vurdering.

  SvarSlett
 9. Fantastisk at noen klarer forsvare dette med at "dette gjør jo nordmenn også". Til dere som kommer med slike utsagn må få huet ut av ræva og prøve forstå TROEN til disse utlendingene. Kalles for ÆRESDRAP, og er så lovlig som det kan være i deres øyne. Det som er feil med innvandringspolitikken og de som styrer dette landet, er at de lever i den troen at alle mennesker er gode på bunn. De klarer ikke forstå (eller rett og slett vil ikke), at spesielt store deler av den muslimske verden tillater slike ting pga ÆRE. Steining til døde osv, er helt vanlig i de fleste muslimske land. Er ganske sikker på at det er ENORME mørketall på hvor mange som virkelig drepes for ære i disse landa (som man ikke leser om i norske aviser).

  Til slutt vil jeg si, for 1000år siden var det slik i Norge også (da ble vi kalt for barbarer av andre land som England, Frankrike etc).

  Nei få huet ut av ræva og spør noen som har litt innsikt i verden som ikke baserer seg på sosialistiske utsagn fra våre såkalte verdensvante forståsegpåere som bestemmer.

  SvarSlett
 10. Har en følelse av at han ville prøvd å drepe henne uansett hvilket land de befant seg i. Men det er klart, hvis de ikke hadde vært her så hadde det jo ikke vært vårt problem. Heller her, hvor politi og støtteapparat finnes, enn i et land hvor de kanskje ville sett den andre veien pga de mente han hadde rett til å gjøre det.

  SvarSlett
 11. Jeg også reagerer på at en viss type innvandrere gjør alle de groteske tingene. Ser vi noen gang vietnamesere gjøre dette? Eller buddhister?

  Stem FrP, så slipper vi disse jævlene..en gang for alle!

  SvarSlett
 12. Mye fornuftig er blitt sagt, men var det virkelig slik at det ble gjort noe med denne problematikken da de blå regjerte? Det kan jeg ikke huske.

  SvarSlett
 13. Det er bare noe med Somaliere som kommer til Norge. Om det er lovløst i Mogadishu, så har det ikke historisk vært det i verken Oslo, Trondheim eller andre steder. Men her kan vi jo sikkert komme opp med utallige argument for at dette er generalisering og at jeg er rasist. Men leser du nøye gjennom politirapporter ifra våre største byer, så vil du også innse at Somaliere er vel representert på kriminal statistikken. Det er iallefall et faktum.

  SvarSlett
 14. Vi er nok mange som har en bakgrunn som ikke er helt norsk, som vil stemme FRP. Dette er ikke fordi jeg støtter FRP i det meste av deres liberale politikk, men fordi innvandrings politikk nå er helt essensiellt for å redde det samfunnet vi er og ønsker å fortsette å være en del av. Jeg stemmer FRP fordi jeg er gissel i egen by, og gisseltakerene får komme å gå som de vil. Jeg og mange med meg, stemmer FRP fordi vi ønsker en høyredreining i norsk politikk, ikke fordi vi ønsker FRP over lengre tid. Rødgrønne har begynnt å våkne altfor sent, og dette vil de merke....

  SvarSlett
 15. spar oss for all dritten,takk heller ap som gjør dette landet verre for hver dag.menneskeverd ????det er nok den store forskjellen.men det går desverre ikke å endre på.hva hender de neste år??gled dere......

  SvarSlett
 16. Problemet er at du legger skylden på den rødgrønne regjeringen for at personen det er snakk om handlet som han handlet. Det er en logisk feilslutning. Som Øyvind påpeker er det irrelevant om fyren er i Norge eller et annet land: Dette kunne skjedd hvor som helst. Det er forkastelig å skylde på regjeringen for en slik enkeltepisode, og det tror jeg du forstår selv også.

  Den rødgrønne regjeringen har faktisk strammet inn innvandringspolitikken. Men det har du kanskje ikke fått med deg?

  Og hvor i all verden kommer dette røret om finanskrisen inn? Har du satt deg inn i hva regjeringen faktisk har gjort?

  Idiot betyr opprinnelig "Uvitende om politikk", og foreløpig kvalifiserer du ganske overbevisende til den tittelen

  SvarSlett
 17. "Er det heller bare egoismen din som snakker? At hvis dette ikke hadde skjedd i Norge hadde du ikke fått høre om det, og kunne letter gitt faen?"

  Hvorfor er det egoistisk? Er det egoistisk å ville leve trygt i sitt eget land? Hvorfor i alle dager skal vi godta at slikt skjer i Norge?
  Joda, idioten får sikkert 1 års fengsel der han slipper 50% av dommen pga. god oppførsel. Han kommer ikke til å lære, send han hjem..

  Nå ser jeg ikke på meg selv som rasist. Men nå er jeg drit lei personer som kommer til Norge for å drive faenskap.

  SvarSlett
 18. Jeg kan ikke se at innvandringen har skapt denne situasjonen.

  Fikk du ikke med deg at kvinnen også var fra Somalia? Ville noe vært anderledes om påkjørselen hadde skjedd der nede?

  Sykehus ville hun vært på uansett. Ergrer det deg at kvinnen er lagt inn på et NORSK sykehus?

  SvarSlett
 19. Jeg er helt enig i at noe må gjøres med grensene og at politiet må få mer ressurser. I forhold til grensene er det jo helt latterlig at folk uten identitetspapirer bare blir registrert ved grensekontrollen, og så satt på en buss til Oslo, uten eskorte, og bedt pent om å registrere seg ved UDI, ha ha.
  MEN: Når det gjelder dette med menn som tar livet av ekskona; Der står etnisk norske menn ikke noe tilbake for utlendinger. Det skjer rett som det er at etnisk norske menn tar livet av eksen, og gjerne seg selv i samme slengen. Det skjedde i Asker for et par uker siden, og i et parkeringshus i Bergen for et par år siden. Det skjer også av og til med etnisk norske menn som har mista jobben. Da klikker det for noen, og de dreper kona og seg sjøl. Så vi har også litt rester av dette "ære"-tullet her i landet.
  mvh Øyvind

  SvarSlett
 20. At eksmenn dreper konene sine er ikke et fenomen som kun opptrer i innvandrermiljøer. Dersom du følger med i media ser du at det er svært utbredt også blandt etniske nordmenn.

  SvarSlett
 21. Du kan ikke sammenligne antallet drapssaker hvor en mann dreper kone med en etnisk nordmann og en innvandrer. Selvfølgelig skjer det på begge sider, men det er ganske klart hvilken side som har et overveldende flertall saker..

  Jeg har alltid stemt FRP for deres innvandrer politikk. Jeg er mye imot privatisering og det andre de står for, men jeg svelger gjerne noe av politikken deres om de får orden på innvandringen.

  SvarSlett
 22. HALLO SPURKELAND OG ØYVIND

  DERE TENKER FOR KORT. DET SKJER SVINEINFLUENSA I ANDRE LAND, MEN DET BETYR IKKE AT NORGE TRENGER Å IMPORTERE GIFTA INN I NORGE. JEG SAMMENLIGNET FARLIGE SYKOPATISKE INNVANDRERE MED SVINEINFLUENSAEN. FØLER JEG MÅTTE FORKLARE DERE DET. ER DERE IKKE BEKYMRA FOR TRYGGHETEN I NORGE OG HVA VI SLØSER PENGER PÅ?

  SvarSlett
 23. Kjetil skriver: "At eksmenn dreper konene sine er ikke et fenomen som kun opptrer i innvandrermiljøer. Dersom du følger med i media ser du at det er svært utbredt også blandt etniske nordmenn."

  Hvor har noen påstått at det er kun innvandrere som dreper sin eks?

  SvarSlett
 24. Innvandreren: Vel, ettersom du poster denne bloggposten der fokuset er på eksmenn/kjæresters vold mot ekskona/ekskjæresten, så må man anta at du mener at det er grunn til å legge vekt på dette fenomenet hos noen innvandrergrupper, særlig ettersom det du alltid skriver om er nettopp visse innvandrergrupper (hovedsaklig muslimer). Dermed må man anta at du mener at dette er et PROBLEM innad i disse gruppene,og da må man anta at du mener det er et større problem i disse gruppene enn i samfunnet generellt. Jeg er enig med deg i mye av det du skriver, men i forhold til akkurat dette tror jeg du tar feil. Det er mye husbråk og kvinnemishandling også hos oss etniske nordmenn, og det som, når det begås av utlendinger, kalles "æresdrap", som også forekommer hos oss. Det er andre ting som er mye mer alarmerende ved visse innvandrergrupper enn akkurat dette med vold i/etter forholdet, som jeg tror ikke arter seg så veldig annerledes enn hos etnisk norske. Det er mange, mange voldelige og sjalu etnisk norske menn. Det jeg føler er mye mer alarmerende ved visse innvandrere (muslimer) er f.eks. den totale manglende evnen til å forstå ytringsfrihetsprinsippet og andre demokratiske prinsipper, og ikke minst tendensen til å hele tiden føle seg "krenket" i en slik grad at vold eller truende oppførsel er nærliggende.
  Øyvind

  SvarSlett
 25. Vil sende en mer seriøs takk til de som slapp foreldrene mine inn her slik at de kunne arbeide da norge trengte arbeidskraft, men norge trenger ikke arbeidskraft lenger nå så lukk porten!

  Så nå som ikke Norge trenger foreldrene dine noe mere så kan vi vel sende de tilbake da ?

  Smarting..

  SvarSlett
 26. YoDawg (26. mai 2009 01:46):

  "Vel, selv om arbeidsledigheten nå i det siste halve året har steget tilfeldigvis pga en liten konjunkturendring, så er vi avhengig av innvandring."

  Prøver du å være morsom? Hvordan kan et land være avhengig av innvandring? Det har aldri skjedd at innvandring har vært positivt for et land - så det er vel svært lite sannsynlig at det kommer til å skje. Det har heller aldri skjedd at et land har hatt for lav arbeidsledighet eller for lite kriminalitet. Hvorfor skulle det plutselig skje nettopp i Norge, innen overskuelig framtid?

  Det vi merker i dag, er at både innvandringa, arbeidsledigheta og kriminaliteten øker. Samtidig går renta ned. Det ser ut til at nesten alt blir stadig verre. Det eneste lyspunktet er at oljeprisen har sunket betraktelig. Synes du ikke det går tilstrekkelig galt tilstrekkelig fort? I så fall: Hvorfor? Er du tvers igjennom ond - ikke bare naiv, kunnskapsløs og lettlurt?

  Innvandring truer med å ødelegge landet vårt og livene våre. Det fortjener vi virkelig ikke! Vi har ikke ødelagt andres land og liv.

  Se e24.no/makro-og-politikk/article2039247.ece#AF.

  SvarSlett
 27. Anonym (26. mai 2009 14:02):

  "Jeg har alltid stemt FRP for deres innvandrer politikk. Jeg er mye imot privatisering og det andre de står for, men jeg svelger gjerne noe av politikken deres om de får orden på innvandringen."

  Å? Det var rart og trist. Privatisering er jeg tilhenger av - men det er vel alle som faktisk vet hva det er snakk om. Den altfor liberale innvandringspolitikken og deres forstokkede syn på monarkiet er det jeg liker minst ved Fremskrittspartiet. Likevel føler jeg meg praktisk talt tvunget til å stemme på det. Når man må velge mellom ulike onder, bør man konsekvent velge det minste ondet; sies det. Men hvis Frp skal fortsette å bli stadig mer liberalt, blir jeg før eller senere nødt til å bytte parti. Bytte til et parti som virkelig vil oss alt godt - det blir vel NorgesPatriotene, antar jeg.

  SvarSlett
 28. Rett meg om jeg tar feil men er ikke hun kvinnen i bildet hvitt. Også er hun opprinlig fra Somalia?

  Eller er det bare dårlig bilde?

  Øyvind du tar helt feil der du sier at "muslimer" forstår ikke ytringsfrihet prinnsippet og andre demokratiske prinnsipper.

  De forstår dette veldig godt men liker det ikke og misbruker det for å gjøre om norge til et islamsk stat.

  SvarSlett
 29. Karsten: Har du levd i en hule de siste årene? Først og fremst, hørt om eldrebølgen? For det andre, et hvert samfunn som vil overleve må ha en fødselsrate på ca 2.1, Norge har ifølge Dinside i 2002 1.75. (google "fødselsrate i Norge" får ikke til å lime inn link i kommentarfeltet). Ja, vi trenger innvandring. Problemet med Norges politikk i dag handler mer om integrering av våre nye landsmenn. Når det er sagt, mye er galt med dagens innvandringspolitikk, men FRP er ikke løsningen.

  Er forøvrig uenig at alle som vet hva privatisering hanlder er tilhenger av det. Jeg vet veldig godt hva det går ut på (og er i noen tilfeller for privatisering, som f.eks det meste Samferdselsdeparementet råder over), men vil ikke se at høyrekreftene skaper A og B skoler/sykehus over hele landet ved å privatisere ut fra rene kapitalistiske motiv! Valgfrihet er vel og bra, men konsekvensene kan være alvorlige.

  Sorry for offtopic! Synes denne saken var ferdig utsnakket, og tar jeg ikke feil så dukker det vel snart opp en ny sak som setter fyr i innvandringsproblematikken igjen. La oss bare være enig om å være uenige;)

  -Øyvind

  SvarSlett
 30. Øyvind:

  "Ja, vi trenger innvandring."

  Ja da. Like mye som en gullfisk trenger brannstige eller en gyngehest trennger mikrobølgeovn.

  Som man kan lese på e24.no/makro-og-politikk/article2039247.ece#AF: "Et land kan ikke mangle arbeidskraft". Hvis det er for få arbeidere i en sektor (som eldreomsorgen), betyr det at det er for lave lønninger/dårlige arbeidsforhold i den sektoren. Det er ikke ensbetydende med at antallet innbyggere eller innvandrere er for lavt eller høyt. I Norge sliter vi med stor arbeidsledighet, og om så arbeidsledigheta var lav; ville det vært atskillig bedre å flytte arbeidskraft mellom sektorene. Jeg ville anbefale å si opp en god del av byråkratene og slutte å gi støtte til aviser, kultur, religion og politiske organisasjoner. Da er det ikke utenkelig at flere ville søkt seg til (dagens) lavstatusyrker for å klare seg.

  Man kan imidlertid spørre seg hvorfor det gir lav status å jobbe med pleie og omsorg, mens det gir høy status å flytte papirer mellom ulike bunker. Det burde vært motsatt. Det tror jeg handler om moralsk forfall, men det er en annen diskusjon.

  Men innvandring - det kan jeg ikke forstå at vi trenger, og det har du hittil ikke klart å komme med gode argumenter for. Hvis du har så mye som ett eksemepel på at et land har hatt for lite innvandring, lav arbeidsledighet eller for lite kriminalitet; vil jeg sette pris på det om du informerer oss andre om det.

  "Er forøvrig uenig at alle som vet hva privatisering hanlder er tilhenger av det."

  Privatisering bør vurderes i alle tilfeller der det er tenkelig at det kan gi større positive enn negative følger. At det ikke blir gjort, skyldes ikke at det ikke er fornuftig; men at sosialistene er allergiske mot ordet "privat". Kanskje mot bl. a. "nytenking" også.

  SvarSlett
 31. Først og fremst Karsten, linken du postet er èn økonoms mening, ikke den ultimate sannheten. Jeg er helt enig i at et land samlet sett ikke kan mangle arbeidskraft, foruten hvis det er stagnering i folkeveksten. Denne utviklingen er ikke så veldig gammel, og det tar ett par generasjoner før det slår ut på nasjonal skala. Det er i Norge og mange andre vestlige land synkede vekst i befolkningen, og dette kan slå ut kraftig i velferdssamfunnet Norge.

  Eldrebølgen er fremdeles et realistisk problem. Du sier selv at pleie og omsorgsyrker har lav status, dette har sammenheng med at lønnen ikke samsvarer med arbeidet de gjør. Når vi trenger flere hender inn i omsorgssektoren må det bli sett på som mer lukrativt å jobbe der, og ingenting lokker mer enn økt lønn. Høy status henger sammen med høy lønning. Jeg ser for meg astronomiske statlige utgifter i denne sektoren i fremtiden. (i forhold til et folkefattig land som Norge).

  Er ellers enig at det er en del ueffektiv pengebruk fra statens side i dagens Norge. Men å kutte i kulturstøtter er vel et angrep på det som de fleste innvandringsforkjempere prøver å beskytte? Kutting i kulturstøtte går utover mangfold og kvalitet på festivaler og konserter, norskproduserte filmer, bibliotek og kunstnermiljø etc. Kunst er ikke til for å skape profitt, kulturelt særpreg og identitet kan ikke måles i penger.

  Det du sier om privatisering er fremdeles bare ditt personlige synspunkt, og du gir langt i fra gode argumenter for privatisering. Mange som mener at privatisering av helse-og utdannings institusjoner er risikabelt, har gode argumenter for dette.

  Ja mange er vel allergisk mot nytenkning, skulle gjerne sett at mer at budsjettet gikk til forskning blant annet. Men stort sett ellers er min tankegang at hvorfor skal man forandre på det som fungerer? Du kan umulig nekte for at Norge er et bra land å leve i.

  Ja det finnes mange svakheter med dagens sosialistiske regjering, men de er jeg selv kritiske mot. Det å stemme noe særlig mer mot høyre på skalaen er derimot ikke noe aktuelt, da jeg ikke ser noen andre realistiske alternativer med den erfaringen som politikken til dagens regjeringspartier har.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)