onsdag 13. mai 2009

Ser absolutt ikke problemet.

Norgespatriotene ønsker å brenne koranen på frikanalen og Giske sier at ingen kan hindre de i det. Og det er helt korrekt, enhver som gjør et forsøk på å hindre norgespatriotene i å brenne koranen viser at de ikke respekterer norge og norges frihet.
- Venstres Abid Raja mener det er i strid med menneskerettighetene å slippe til «usensurert grums» på TV?

Hva er det som er grums med dette? Trodde Raja var integrert jeg?

Takk "whatever" at jeg forlot islam for lenge lenge siden, ateist er veien å gå!

http://www.dagbladet.no/2009/05/13/kultur/tv_og_medier/politisk_reklame/trond_giske/6206787/

10 kommentarer:

 1. Kan det være mulig å trekke noe positivt ut av en slik brenning ?
  Kanskje, dersom vi da får en reell debatt om trusselbildet religiøs ekstremisme representerer.
  Kanskje vil befolkningen glemme den allmektige politiske korrekthet som har knuget media og andre siden 90-tallet og innrømme at de ikke liker mengden av fremmede som mer eller mindre flommer innover landegrensene for å forsyne seg av godene generasjonene etter 1945 har bygd opp eller har andre intensjoner da dette er det mest konsekvensfrie landet i verden.

  Kanskje får vi en polarisering av folket som vil skille de som ønsker å være norske og frie fra Kalifens fortropper.

  Er selv utad ganske politisk korrekt, men kjenner at det syder og bobler inni meg når arvesølvet gis bort til tiggere ved døren av velmenende politikeridioter på jakt etter internasjonal oppmerksomhet.

  Så brenn eller ikke brenn.
  Men jo lengre tid det tar før virkeligheten treffer Thomas Hylland-Eriksen(?)og hans meningsfeller jo større skade påfører vi kommende generasjoner
  AAAAARRRGGH !!!

  SvarSlett
 2. Jo, å brenne koranen er helt ok, akkurat som det er ok å brenne bibelen, eller Mein Kampf for den saks skyld. Det er bare papir med blekk på. Ingen blir skadd. Og det er det som er hele poenget med ytringsfriheten; å poengtere det totale skillet mellom ikke-voldelige og voldelige ytringer.
  Men jeg synes det er trist at vi har kommet så langt at vi er nødt til å brenne bøker for å poengtere det som burde være åpenbart for alle.
  Øyvind

  SvarSlett
 3. Hvorfor skal Norgespartiet brenne koranen? Bør de ikke brenne sin egen horrible bibel først?

  Men de skal vel bare provosere enkelte.

  SvarSlett
 4. Synes det bare blir verre og verre alle veier... La oss nå ha et par ting klare før vi ryker på alt og alle og glemmer å nyansere:

  NOEN FAKTA:
  1. Alle nordmenn er ikke hvite.
  2. Alle mørke er ikke med i B-gjengen eller Young Guns.
  3. Alle hvite er ikke poteter.
  4. Alle hater ikke hverandre.

  NOEN TIPS:
  1. Møt et nytt menneske med åpent sinn og se om du liker vedkommende for den han/hun er.
  2. Husk å gjøre for andre du vil andre skal gjøre for deg.
  3. Sett av 3 min. hver dag til å tenke over at vi alle er ganske så like med glede, smerte, håp, fortvilelse. ALLE mennesker i møte med et nytt individ har samme nyssgjerrighet og usikkerhet men det vises forskjellig. Et smil gir nesten alltid et smil tilbake :)

  REFLEKSJONER:
  1. Hvis alle satte av litt tid til å bli kjent med andre, (bonuspoeng hvis det er annen kultur eller rase), så kan det være en fare for at synet på omverdenen kan endres.
  2. Det finnes ikke noe vi eller de. Vi sitter i samme båt..
  3. Takk for at du leste helt ned :)

  SvarSlett
 5. 3. Mos 26
  Dere skal ikke lage dere avguder. For jeg er Herren deres Gud. Jeg sender villdyr mot dere. De skal røve barna deres, drepe feet og gjøre dere få i tallet, så veiene i landet blir øde. Jeg sender mot dere et sverd som hevner bruddet på pakten. Flykter dere da til byene, sender jeg pest inn iblant dere, og dere skal falle i fiendehånd. Jeg vil bli vred og dere blir nødt til å spise kjøttet av deres sønner og døtre. Jeg ødelegger offerhaugene hos dere, og gjør ende på røkelsesaltrene og kaster likene av dere oppå deres motbydelige, livløse avguder. Jeg gjør deres byer til en ørken. Jeg gjør landet så øde at fiendene som bor der, blir forferdet. Men dere vil jeg spre blant folkeslagene, og med sverd i hånd vil jeg forfølge dere. Deres land skal bli en ødemark og byene en grushaug.

  SvarSlett
 6. naar vises koran brenningen?

  SvarSlett
 7. Vil bare gi min tommel opp til Tore:) Flott skrevet. De tankene man forer mest er de som vinner plass i bevisstheten din, viktig å huske på... Så det er bare å åpne hjerteklaffene for fult og dra ut å møte verdens kjærlighet.

  SvarSlett
 8. "1. Alle nordmenn er ikke hvite.
  2. Alle mørke er ikke med i B-gjengen eller Young Guns.
  3. Alle hvite er ikke poteter.
  4. Alle hater ikke hverandre."

  Har ikke sett noen påstå dette noen plass her?

  SvarSlett
 9. Feil! Alle Nordmenn er hvite, men ikke alle norske borgere er hvite. Nordmann er en etisk betigelse, og har ingenting med staten Noreg å gjøre. I usa lever det 4.6mill Nordmenn uten statsborgerskap. Nordmenn har en unik genetisk signatur som andre folke grupper har. Alt annet snakk er løgn propanda som keiserns nye klær. Mvh
  Nordmann fødd i USA med am statsborgerskap

  SvarSlett
 10. Tore:

  "NOEN FAKTA:
  1. Alle nordmenn er ikke hvite.
  2. Alle mørke er ikke med i B-gjengen eller Young Guns.
  3. Alle hvite er ikke poteter.
  4. Alle hater ikke hverandre."

  Noen flere faktaopplysninger til deg:

  1. Det stemmer IKKE at "Alle nordmenn er ikke hvite.".
  2. Det heter "Norge for nordmennene".
  3. Det har aldri vært annerledes.
  4. Med Guds hjelp vil det aldri bli annerledes.
  5. Ingen som er nordmenn har moralsk rett til å bo i andre land enn Norge.
  6. Ingen som ikke er nordmenn har moralsk rett til å bo i Norge.
  7. Ethvert forsøk på okkupasjon bør bekjempes med alle tilgjengelige midler. Om okkupanten er en tysker som liker nazismen, og kommer med gevær i 1940 - eller en somalier som liker islam, og kommer uten pass i 2009; spiller liten rolle. Vår kamp skal krones med seier!
  8. FN bør legges ned så snart som overhodet mulig. Da tenker jeg først og fremst på de forbannede og forhatte menneskerettighetene og kvoteflyktningene. Ingen andre enn oss nordmenn skal noensinne bestemme hva som skal foregå i Norge. Demokrati er positivt og verdt å ta vare på, selv om (ja, kanskje som følge av at) det ikke er politisk korrekt.

  Anonym:

  "Nordmann er en etisk betigelse"

  Mente du ikke "etnisk betegnelse"?

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)