fredag 22. mai 2009

Nok en person som setter innvandere i et dårlig lys..

Nok en gang er det en person som setter innvandere i et dårlig lys, denne gangen lederen for "pakistan velferds organisasjon", nemlig fazal hussain.

Tv2 har avslørt han som en juksemaker i medlemstallene sine og på den måten har han lurt til seg rundt 1 million kroner fra oslo kommune de 10 siste årene.

Hele 8 av 10 av "medlemmene" som tv2 har snakket med sier at de ikke er medlemmer og til det så har fazal hussain følgende å si:
- Du vet hvor mange gærninger det er i foreningen. En dag er de mot deg og en annen dag er de mot meg. Det er ikke så lett å lede foreningen, sier Hussain.

Så HVIS du som leser denne bloggen faktisk er medlemm i den orginasasjonen så bør du melde deg ut så fort som mulig, lederen kaller tross alt sine medlemmer for "gærninger".

Nei denne orginasasjonen bør grundig etterforskes og lederen bør stilles til ansvar hvis tallene han ikke oppgir stemmer. Jeg som selv er pakistaner kjenner ingen som er medlemmer i den orginasasjonen så her har man nok bare en som fusker til seg penger og atter en gang setter pakistanere i dårlig lys.

Skam deg fazal hussain!

Det er forresten også utrolig sleipt av abid raja å si at han er sjokkert, men det er vel bare for å sette opp det at han tidligere i dag var med på å vise sin avsky mot ytringsfriheten. Men den er vel grei å ha når han selv ønsker å få trynet sitt i media. Abid, du er på feil side i politikken, du er på siden som skaper rasisme!

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2745473.ece
http://www.dagbladet.no/2009/05/22/nyheter/innenriks/oslo_kommune/6356636/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2742351.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2742229.ece
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=547695
http://www.dagbladet.no/2009/05/22/nyheter/innenriks/oslo_kommune/juks/6356920/

14 kommentarer:

 1. sos-rasisme burde også virkelig blitt skjekket grundig. De driver å rekruterer fulle ungdommer på byen som ikke har peiling på hva de skriver seg på og medlemskapet varer livet ut til man selv aktivt melder seg av!
  Har ingen problemer med orginasasjoner som jobber mot rasisme, men sos-rasisme er en kommunistisk styrt orginasasjon som jobber mot det norske folk og ytringsfriheten!

  Klikk på navnet mitt for mer info!

  SvarSlett
 2. Ja ja, en "velferdsforening" som lederen selv mener er full av gærninger.
  Både denne organisasjonen og SOS Rasistene burde vært tvangsavviklet siden de begge er mer til ugagn enn nytte.

  SvarSlett
 3. Han Fazal har utgitt bladet Qaid og har mottat flere millioner i støtte siden 80-tallet. Mange av mine venner har fått bladet gratis siden da og han har fått støtte som de har betalt. Dette må sjekkes.

  SvarSlett
 4. Skal ikkje muslimar ha dei same rettane som kristne her i landet? Den norske kyrkja har drive eit vanvittig stort medlemsjuks i årevis!
  Dette er berre lommerusk. Full religionsfridom!

  SvarSlett
 5. Vi får aldri vite sannheten om alle innvandrerne som har utnyttet Norge. Vi har vært blåøyde...så blåøyde. Og de som er ærlige får svi for dette nå.

  Når skal vi kaste ut disse snylterne, og la de ærlige bli tilbake?

  Vi må også stenge grensene slik at ikke nye skal komme over...

  SvarSlett
 6. Medlemsjuks for millioner
  Programnmet Rikets Tilstand på TV2 avslørte i kveld hvordan Norsk Målungdom har fått statsstøtte for flere tusen falske medlemmer de siste årene.
  NRK

  SvarSlett
 7. Ikke glem Arbederpartiet ungdom svindlet (ukultur)så det holdt på 80 og 90 tallet.Det ble da kalt medlemsjukset

  SvarSlett
 8. Har denne karen lært av norske ungdomspartier?
  Jeg synes jeg husker noe om medlemsjuks fra tidligere tider.

  SvarSlett
 9. Nå skal ikke en glemme at det er ikke mange år siden flere norske organisasjoner ble tatt for juks med medlemstallene. Så dette er ikke noe typisk snyltegreier fra innvandrere. Her er heller systemet i Oslo Kommune som har sviktet.

  SvarSlett
 10. Jeg er så jævla lei av dere innvandrere/muslimer! Kalger konstant på at dere blir trokket på av andre, og at alle er rasister mot dere. Har dere noen gang tenkt på hvorfor folk ser skeptiske? Alle overfallsvoldtekter i oslo de siste 3 årene er begått av innvandrere. Jeg har ikke riktig tall på hvor mye viningskriminalitet dere står for, men sikkert noe med 90 %. Jeg bare sitter å venter på at hvit valgalianse eller FRP kommer til makten snart. Så Kanskje vi får sjangse til å rydde litt opp.

  SvarSlett
 11. Erfaringer fra min tid på sjøen, er at arabere og pakistanere gjør det de kan for å lure, stjele og snyte.

  SvarSlett
 12. Det er virkelig sykt åssen Norge lar disse innvandrerne ta over landet vårt sakte men sikkert....

  SvarSlett
 13. Trist! Som en muslim selv er jeg godt klar over kjipt det måtte føles å høre at en person brant koranen. Til tross for dette, ville jeg ALDRI oppført meg slik de i Hellas gjorde. For min tro (Islam) har understreket gang på gang hvor viktig toleranse er og i tillegg til det skal sier den at en hver muslim skal respektere andres tro og kultur. For å være helt ærlig så tror jeg det er noen der ute som virkelig prøver å ødelegge for oss som faktisk følger boken (koranen). T.o.m det opptyøet de ungdommene lagde i oslo under demonstrasjoenen. Det er helt idiotisk hvor lite IQ enkelte "muslimer" har. De vet søren ikke en shiiit om troen sin, men om noen håner eller provoserer så skal de pluttselig leke så jævla "muslimer" og ta igjen på en total umoralsk og patetisk måte!! Herreguuudd..de ødelegger ikke bare for seg men for folk som meg oxo.Som f.eks så må Jeg høre dritt om min tro og min bakgrunn for noe en gjeng med fattige analfabeter gjør oppe i Afghanistan. De er faen ikke muslimer, verken de, al-qauda, osama og andre "muslimer" som driver å saboterer for oss fredlige muslimer!

  For deg som skrev innlegget. Værsåsnill og ikke gjør vondt verre. Jeg og ALLE muslimer jeg vet om, støtter ikke slike handlinger. Vår tro støtter heller ikke slikt. Ikke dømm alle for hva noen idioter gjør!

  (Beklager språket,ble utrolig provosert..og oppgitt =S)

  K.E

  SvarSlett
 14. det gikk ikke an å kommentere på dagbladet.no, så jeg dro hit for å kommentere... da var det tydelig at akkurat det jeg ville kommentere var behørig kommentert, både i bloggen og kommentarene...

  nemlig; "du vet hvor mange gærninger det er i foreningen"...

  LOLZ!

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)