fredag 8. mai 2009

For en tullebukk!

Miljøvernminister Erik Solheim mener at en Høyre-Frp-regjering vil ruinere miljøet. For en tullebukk! Hvor har dagens regjering gjort noe for miljøet? De bare legger på masse avgifter på ting som de VET nordmenn må bruke uansett og så kaller de det miljøpolitikk. Ønsker noen i regjeringen å fjerne hestekreft/vekt avgiften på biler og kun beholde CO2 avgiften? NEI! Men det ønsker nemlig Høyre og det vil føre til at folk kan kjøpe til at folk som ønsker å ha en kraftig bil kan kjøpe seg en kraftig bil som også er miljøvennlig. Slik det er nå så hvis man ønsker seg en kraftig bil så må man gå for en eldre bil som slipper ut mye dritt.

Og hva hjelper det egentlig med god miljøpolitikk som de rødgrønne later som de har når resten suger maks? Hva hjelper det med "god" miljøpolitikk når resten av norge oversvømmes av kriminelle innvandrere som kan komme og gå som de vil?

Jeg som pakistaner som for lengst har vendt islam ryggen VET at en dag så får islamske fundamentalister ALT for mye makt her i dette landet og den dagen ønsker jeg ikke at mine ikke-muslimske barn skal oppleve. Og hva hjelper det da egentlig med god miljøpolitikk?

Ryk å reis Solheim, du blir byttet ut iløpet av høsten og dette er bare et desperat og dårlig forsøk på å sverte andre partier..

http://www.dagbladet.no/2009/05/08/nyheter/miljo/klima/politikk/erik_solheim/6125372/
http://www.dagbladet.no/2009/05/11/nyheter/miljo/klima/klimaendringer/fn/6162474/

Les også bloggen: Med halvsannheter bygges fordommer, skremselspropaganda fra Solheim

7 kommentarer:

 1. SVik på sitt beste det der..

  SvarSlett
 2. Ja her bæsjer solheim seg virkelig godt på leggen. Makan til desperat svada skal man lete lenge etter!

  SvarSlett
 3. Solheim gjør meg forbanna,- det har han alltid gjort. Nå er han redd for uhjelpen..*sukk* Den form for uhjelp som Norge har bedrevet så lenge jeg har levd (er 50) har aldri løftet mottakerne ut av fattigdom. De holdes nede, på samme måte som sosialhjelpsmottakerne innenlands holdes nede. Men en drøss "ildsjeler" i hjelpeorganisasjoner av ymse slag har hevet sine gode lønninger.

  SvarSlett
 4. Solheim er en tulling !

  SvarSlett
 5. "Ja her bæsjer solheim seg virkelig godt på leggen." Den lallende idioten har aldri gjort noe annet!

  SvarSlett
 6. solheim er en tosk som sier noe sånt.han er bare gretten fordi folk har sett hvor dårlig sv(ik) sin politikk er for landet våres....det gjelder ikke bare uhjelp og klima....

  SvarSlett
 7. Denne bloggen er 10 ganger mer saklig enn det media skriver om de samme tema. Godt det er noen som sier det alle tenker.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)