fredag 15. mai 2009

Utrolig lei!

Jeg er utrolig lei av hele influensa maset! Hvor mange har egentlig den såkalte svineinfluensaen tatt livet av siden den ble kjent? Omtrent like mange som har død av lynnedslag innen samme tid? Altså ikke mange! Det finnes så utrolig mye værre ting der ute i verden som ikke får en brøkdel av oppmerksomheten som den stakkars svineinfluensaen!!

http://www.vg.no/nyheter/svineinfluensa/artikkel.php?artid=543214

7 kommentarer:

 1. Skjønner heller ikke hvorfor farmasøyt selskaper skal tjene store penger når det er "overhengende" fare for en pandemi!

  blir det krig i et land, har militæret som regel rett til å ta i bruk sivile sykehus/fly/båt/fabrikker osv osv.. som sitt eget matriale.

  hvorfor blir ikke slike produsenter tatt kontroll over i slike tider, som skulle tilsi untakstilstand?

  SvarSlett
 2. Helt enig. Den er blåst ut av proporsjoner! Latterlig

  SvarSlett
 3. Dette er et virus som er så lunefult at det kan snike seg i smug inn i landet uten at man innser det, sier Chan.

  HAr vg fått presset frem disse ordene i frykt for at de overdrev fremstillingen av saken i sin tid?

  Selvføgeliger sniker et virus rundt omkring!

  SvarSlett
 4. http://www.youtube.com/watch?v=eUgDOMnxunA

  SvarSlett
 5. haha, ja jeg la merke til den linja om at viruset sniker seg inn i smug. Det dummeste jeg har lest i dag.

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner at det hele må fremstå som utrolg dumt og uforståelig for mange. Men det er fordi de fleste ikke har satt seg inn i at vi har en liten gruppe mennesker i en elite som har en agenda med verden. Å skape frykt for alt mulig for å frata oss rettigheter er et viktig moment.

  Svineinfluensahysteriet har ingenting med naturlige forhold å gjøre. Det er høyst sannsynlig laget i et laboratorium og hensikten er massevaksinasjoner som fører til mye sykdom og død og er et ledd i en kampanje for depopulasjon.

  Jeg advarer: his WHO går opp til alarmnivå 6 og landene begynner å massevaksinere, nekt! Ikke ta denne vaksinen hvis dere har liv og helse kjært.

  The Natural

  SvarSlett
 7. Ufattelig fjollete hele tøvet. Ja, det er bare å håpe på at folk dukker når de begynner å kaste disse vaksinene etter oss. Men alvorlig talt; Hvordan nekter man en slik vakine? Og hva menes med tvangsvaksinering? Må man i såfall rømme landet for å slippe eller holder det å si pent nei takk og håpe at folkehelsa opptrer sivilisert? I følge smitteverns lovverket er tvungen vaksinering et faktum ved pandemi slik man forestiller seg i fase 6.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)