fredag 15. mai 2009

Kanskje...

Kanskje dere nordmenn nå ser alvoret i den rødgrønne regjering sin innvandringspolitikk? har sakt det før, det er kriminelle innvandrere og de rødgrønne som skaper rasisme i dette landet, ingen andre!
25 personer har blitt tatt nå for mulige terror planer, er det ikke noe over 18.000 illegale innvandrere i norge?
Hvor mange av dem er islamske fundamentalister som bare venter på klarsignal?

Religion er noe søppel spør du meg! Bare tenk å fredelig det hadde vært i verden uten religion! Men da hadde vi nok funnet noe annet å krangle om desverre.

NRK kjenner til at PST hjalp mannen med å få asyl da han kom til Norge, og senere med familiegjenforening. Den tidligere helseministeren i Taliban-regimet har også ført en dialog med PST.

- Etter det som skjedde 11. september 2001, var det naturlig for oss å snakke med ham. En slik person er en person det er naturlig for PST å ta kontakt med, sier informasjonsrådgiver Martin Bernsen i PST til NTB.

Det er altså helt naturlig for PST å tvinge gjennom at norge skal huse en kriminell terrorist?!?

http://www.dagbladet.no/2009/05/16/nyheter/innenriks/taliban/utenriks/afghanistan/6261277/
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/krigen-mot-terror/artikkel.php?artid=553254
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/krigen-mot-terror/artikkel.php?artid=543287
http://www.dagbladet.no/2009/05/16/nyheter/innenriks/pst/taliban/6248990/
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/krigen-mot-terror/artikkel.php?artid=543212
http://www.dagbladet.no/2009/05/15/nyheter/terrorisme/politiets_sikkerhetstjeneste/oslo/islamisme/6244375/
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2734275.ece
http://riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/Avdekket-terrorplaner-i-Norge

24 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

  SvarSlett
 2. Har noen av de som forherliger barbariske og undertrykkende innslag fra islaminspirerte stammekulturer som en naturlig del av frie, siviliserte samfunn noengang undret over at den islamske verden har opplevd 1200 års kontinuerlig stagnasjon og barbari, mens vesten har produsert de udiskutabelt mest vellykkede samfunn i historien? Faktisk så overlegent vellykkede at folk over hele verden vil ofre livet for å kunne leve slik?

  SvarSlett
 3. Dette var bra fra PST! Applaus! Sett hardt mot hardt. Norge må begynne å inndra statsborgerskap for kriminelle nye landsmenn. Gjentakelse => utvisning for godt. Dette er det eneste som vil fungere. Norge må sette hardt mot hardt!

  B.

  SvarSlett
 4. Det du beskriver må være en alternativ verden, for i den virkelige verden er det et flust av innflytelser fra muslimske land i vesten. Blant annet en uant mengde matematiske og vitenskapelige oppdagelser, gjort av vitenskapsmenn som gjerne også var imaner, i en tid da europa stod på stedet hvil når det gjelder utvikling.

  Hvis du tror vesten er så fantastisk, les om operation ajax.

  SvarSlett
 5. Gaute: hvorfor snakker du om fortid egentlig?
  Kom deg inn i år 2009.

  SvarSlett
 6. Jeg snakker om fortid fordi fyren to innlegg over meg skrev et sammensurium av feilaktige påstander om nettopp fortiden.

  Når det gjelder 2009 er jeg veldig spent på nøyaktig hva som skal endres på i innvandringspolitikken, som skal gjøre det som kunne ha skjedd her umulig.

  Når det gjelder religion, hadde vel verden neppe vært noe mer fredfull plass uten. Munker i Tibet blir undertrykt av den kinesiske ateistiske staten nettopp fordi de er religiøse.

  SvarSlett
 7. Ja, detta virker jo betryggende. Ikke skal det opplyses om de er send ut av landet, pågrepet eller noe som helst. De 25 det her nevnes,er jo bare en liten dråpe i havet når man vet hvor mange illegale det befinner seg i Norge. Flott å vite att norske myndigheter gambler med livet mitt på denne måten. Kan si med sikkerhet: blir en av mine kjære slaktet av en Islamist,phykriatisk pasient på perm e.l, kommer jeg ikke til å nyte friheten lenge hvertfall...

  SvarSlett
 8. Tidligere så har jeg hevdet at det fantes slike miljøer på diskusjonsforumet i db.no - redaksjonen slettet alle mine innlegg og sa at jeg så spøkelser på høylys dag, vel jeg hadde 100 % rett! Det er og har vært farlige ekstreme muslimer i Norge!
  Hilsen Lisa

  SvarSlett
 9. Gaute, hvilke uante menger matematiske og vitenskapelige oppdagelser er det du snakker om?

  SvarSlett
 10. lol, vi nordmenn må være verdens mest patetiske folk, jeg er flau over meg selv. Gitt disse idiotene masse penger... de har diskutert terror... får en advarsel!?! Den patetiske konebankeren blir "jobbet" med å sendes hjem... rævva mi ler.

  Ola

  SvarSlett
 11. leste at ministeren i fjord ble domt til 4 maaneders fengsel for aa ha mishandlet dattera si og at dommen ikke var sonet enda fordi han hadde vaert paa tur til pakistan. jeg trodde at naar du ventet paa aa sone en dom at passet ble midlertidig beslaglagt netopp for ungaa at folk unndrar seg straffen. det gjaldt i hvert fall for meg og jeg hadde ikke engang mishandlet noen,men jeg er etnisk norsk og jeg er ikke minister. kanskje det er frklaringen. clawdia

  SvarSlett
 12. Stakkars mann, han lever på trygd og er ikke helt på den riktige side.GI HAN EN KLAPP PÅ SKULDEREN . Og kanskje en syk olog. hadde du hatt råd til å reise til pakistan på minstetrygd?

  SvarSlett
 13. ........og en kjempestor takk til UDi og UNE for at de gjør jobben sin.

  SvarSlett
 14. PST bekrefter mine påstander om terrorbildet i Europa! I fjor ble en rapport om terrortrussel på Europeiske jord frigitt av engelske MI5, engelsk presse trykte summariet av den. Dagbladet prøvde å oversette essensen i artikkelen fra den engelske pressen, men de hadde ikke fått med hovedpoenget; at det var en reel far for terroranslag mot Europeiske mål utført av muslimer. Dagbladet på nett - opprettet diskusjonslenke som sedvanlig oppsto mange kommentarer om islam og muslimene i Norge.
  Min påstand var at det var1.) fare på ferd i Norge 2)at det er muslimske ekstremister i norske moskeer blant annet på Grønland i Oslo 3) at det var planlagt terror mot norske mål av muslimer. 4) at det KUN var muslimske ekstremister som var/er noen reel trussel nå og i fremtiden mot norske mål..
  Innleggene mine var saklige det vil si ikke -sjikanøse av den stereotypien som preger debatten på db.no .
  Hovedlenken som oppsto ble lang og mange hev seg inn i diskusjonen, blant annet et par dagbladjournalister som påsto at jeg for med løgn og at jeg stigmatiserte muslimene i Norge.
  Enden på visen var at alle lenkene mine ble sensurert vekk fra dagbladet.
  Min påstand er fremdeles; Islam I Norge og Europa er og blir den politiske ideologien som utgjør den største fare for rikets - og Europas sikkerhet nå og i all overskuelig fremtid!

  Lisa

  SvarSlett
 15. Hvordan den mannen fortsatt kan nyte livet i Norge, er en gåte for meg..

  Til anonym (første kommentar) som skriver om 1200 års stagnasjon. Hmm, ikke særlig bevandret i historie, kanskje. Under korstogstiden (1100-1400, et relevant eksempel, siden to kulturer da møttes i en direkte ammenligning) lå arabisk kultur, vitenskap, medisin, filosofi lysår foran den europeiske,og det var først under renessansen at europeisk kultur kom på banen igjen, etter omtrent 1000 år i en relativt mørk tidsperiode for Europas kulturelle utvikling.

  Hva gjelder Gaute og hans henvisning til tibetanske munker,så var det altså slik at munker ble tatt opp i klostrene som små barn (les: små guttebarn), og klostrene opptok i visse områder oppimot 30% av befolkningen (les:menn), de skulle bare be, og ikke arbeide, så de måtte forsørges av den øvrige befolkningen (les:kvinner)i et fra før av slitsomt grisgrendt land.
  Nei, jeg forsvarer ikke Kinas undertrykking av tibetanere, men det er flere sider av denne saken.

  SvarSlett
 16. Jeg ser at Gaute også har replisert Anonyms "1200 års stagnasjon", med bl.a. deres store forsprang innen matematikk/vitenskap genrelt.

  En historie: I korsfarerstatene i Midt-Østen hadde man tre valg om man ble ille sjuk eller såret, 3) gå til en frankisk (arabernes navn på korsfarerne, som generelt var frankere)lege, han ville formodentlig kutte av deg foten eller fordrive ondt med ondt og gi deg gift.
  Bedre var 2)håpe at det gikk over av seg selv- Men hadde man gode kontakter var det beste alternativet å gå til en arabisk lege, noe forøvrig ALLE korsfarere med gode kontakter gjorde.

  SvarSlett
 17. Ofte hyler jo folk opp om at kristendommen ikke er noe bedre enn islam, da lurer jeg på når man sist hørte om at terrorister samlet seg i en kirke for å legge terror planer og presten sto for møtene?

  SvarSlett
 18. CAPSLOCK E TINGEN16. mai 2009 kl. 18:53

  LEGG NED ALLE MOSKÊR I NORGE!!

  SvarSlett
 19. PST har vært svært forsiktig med å gå ut med noe som helst slags indikasjoner på at de har hatt muslimer under overvåkning.
  I kveld kom det frem i media - at PST var fødselshjelperen til Talibanlederens oppholdstillatelse og statsborgerskap da de regelrett tvang søknaden hans gjennom UDI og senere i ankenemnden UDE.
  Det er jo en helt ulogisk handling. (PST hadde vel et bakteppe ved at PST i sin naivitet skulle bruke Talibanministeren som agn for å røke ut andre muslimske ekstremister i Norge! ) Feilslått mener jeg, i og med at dette ikke ledet til annet enn publisitet og ingen arrestasjoner av andre ekstremister. Den eneste sanksjonen de har brukt - var utvisning fra riket!!!!! Det vil si eksportering av problemene til terroristenes hjemland.
  Og Abid Rajas uttalelse om at ”det er Norge sin skyld at ekstremismen øker” hallo Raja! Hvilke land kommer disse opprinnelig fra? Svaret er; de mest udemokratiske rottereirene i verden. De har da ingen grunn til å bli ekstreme i Norge, landet som har gitt dem mat, husly, og BMWer. Tvert i mot ved å bo i et demokratisk og sekulært samfunn så skulle de ha satt pris på verdiene som vi har her. Muslimene burde skamme seg ved å være utakknemlige i og med at vi har åpnet dørene og ønsket dem velkomne hit.

  Hilsen Lisa

  SvarSlett
 20. Altså, alt dette problemet som skjer i verden i dag de såkalte terrorister og taliban alkaida ..... som er ett trussel i verden som alle hele verden er opptatt av. HVEM ER DISSE menneskene? hva er målet dems? Hva vil de oppnå? altså vold løser ingen ting. Jeg har hørt for en stund siden på nyheter her om dagen om at zawahiri er åpen for spørmål og mener at han svarer på spørmålene fra hele verden om hvorfor de hevner seg på bestemmte land. Hvorfor ikke diskutere og løse problemet? ingen ga noe svar, Jeg forstår ikke. Jeg tror heller ikke at disse menneskene kan vinnes med verken makt eller vold. Hadde det gått, så hadde de to mektigste land som usa og russia klart dette for 20 år siden.

  SvarSlett
 21. Hehehe... jeg må bare le jeg, PST sier at de jobber hardt med å unngå at norsk innvandrer ungdom blir sendt på "jihad" reiser... men når vi finner folk som faktisk ER terrorister så er det greit å sende de ned til "jihad" land, hvor er logikken??? sett heller disse "terroristene" inn i norske fenglser med Norske drapsmenn og la de ta seg av problemet, for det gjør de faktisk:)

  Og til Lisa, stå på, saksøk DB for sensurering og politisk propaganda, du har ytringsfrihet som alle andre her i landet:)

  og enig men Merete, hvis noen i min familie blir "slaktet" av "disse" folkene så blir jeg satt inn for å sprenge alle moskeer i Norge eller så mange jeg rekker før jeg blir arrestert;)

  SvarSlett
 22. til anonym: hadde USA eller Russland ville utrydde de så hadde de gjort det uten problemer, men uten krig kan de ikke selge våpen og andre ting, dette har bare med politikk og penger å gjøre, aldri tru noe annet, nå viser det seg jo også at hele 9/11 var en bløff også da, var kanskje utført av terrorister men i regi av USA sin egen regjering... så da kan du si ganske sikkert at det hadde med penger og makt å gjøre, men ingen har beskyldt Bush for å være smart da:)

  SvarSlett
 23. PST lar seg blende av at ekstremistene lover ”med kors på halsen og ti kniver i hjerte”at de ”aldriiiii mere”skal finne på noe galt på norsk jord(i allefall).
  Hvor godfjotten går det an å være for en organisasjon som skal ta vare på landets sikkerhet?
  ”Elle melle deg fortelle ---"ut med Holme!!!
  Snurre S

  SvarSlett
 24. Norge er på sitt rikeste målt i penger,allikevel har vi aldri vært svakere som folk og nasjon.Vi blir avlært troen på nasjonalstaten, vi skal pent godta og infinne oss med at gamle Norge ikke lenger er et land der nordmenn råder.Vi har i realiteten avskaffet militær verneplikt,en institusjon som ihverfall lærte oss samhold, utholdenhet og ikke minst; at fiender eksisterer.
  Når vi så blir utfordret av en, for oss ny fiende,reagerer vi med skuldertrekk, og et "jaja det går nok bra tilslutt". DET GJØR DET IKKE.
  Når våre nye fiender som bla. inbefatter krigerske imamer, utfordrer oss som nasjon ved å planlegge drap og lemlestelse på det samme folket som gir dem tilflukt (og mest sannsynlig trygd), er bare ett tiltak tilstrekkelig.Øyeblikkelig utvisning fra riket, i dette tilfellet ikke bare av imamen, men også hans familie og sympatisører.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)